icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zora256
4. júl 2011

@shawn7 Ahoj!
nezúfaj,tak uteba to príde zrejme naraz všetko.Mňa všetko bolí už 3týždeň a budz rada,že ťa nič nebolí,a bude ťa len vtedy,ale mňa to bolí skoro stále a ešte aj bude vtedy,tak si tej bolesti užijem,ale aspoň je na ňu náplasť 😉 v podobe nášho drobca.Jedna moja známa rodila až 2 týždne po termíne,ale tak tebe nevravel lekár,že ak neporodíš do termína,že máš ísť do nemocnice?Tak sa dočkáš určite.Držím vám palce a potom napíš.Aj ja sa ozvem ak by som šla a potom keď budemem doma tak sa ozvem. 😉

zora256
4. júl 2011

@sisanka Ahoj!
Tak mne lekár povedal,že som už takmer na 3cm otvorená,že snáď už dnes vnoci porodím,a že to budem mať rýchle lebo zápal spôsobuje umňa rýchlejšie zrenie i otváranie,tak ak ma chytí mám užaj do nemocnice a nečakať na nič.Tak dúfam,že sa jeho slová naplnia pôjdem dnes ešte do polnoci,a po polnoci už budem držať malého v náručí. 😉 A už váži cca 3300g,tak som zvedavá či bude mať menej alebo viac.Tak mňa dnes trápia kríže a tvrdnutie bruška.Ja už 4deň mám riedku stolicu a nechutenstvo,vraj aj to sú príznaky,tak uvidím.Koľko si pribrala?ja 8,5kg.Tak sa držkajte! 🙂

janushkabb
4. júl 2011

@zora256 no pekne - tak dúfam,že to vyjde 🙂 ..no ja žiadna zmena...kríže ma bolia,podbruško tiež aj tvrdne,dnes mi akurát bolo dosť na zvracanie...ale inak klasika,ziadna zmena...ja som sa už zmierila s tym že to asi na toho 7.7 nepojde 🙂 ..tak som pripravená aj na to,že si možno počkáme o pár dní dlhšie..ale táto nedočkavosť ma ubíja 😖 ..tak ak niečo daj vedieť 🙂 ..držím palce...

zora256
4. júl 2011

@janushkabb Ahoj!
Tak to je tak,každý to máme inak,tak aj ja to mám len vďaka tej baktérií,možno že by som aj ja prenášala nebyť jej.Ale tak mňa blia dosť kríže,tak by som to mala rada za sebou.Tak určite sa ozvem ak budem po pôrode a doma.Na zvracanie je aj mne najmä zrána už asi tak 3-4deň.Tak sa asi aj u teba začína pomaly.A kedy máš poradňu?Mne lekár povedal,že ak do pondelka neporodím,tak mám ísť len vtedy ak mi nebude zle,že ale radšej by som mala už do pôrodnice a nie k nemu.Takže on už ráta stým,že porodím do vtedy.Tak Ti držím palce,aby si to mala aj ty čím skôr za sebou! 😉

zora256
4. júl 2011

@dankamat Ahoj!
Tak držím palce! 😉 Aby ste boli vporiadku.kríže bolia aj mňa,ale podbruško ma dnes len občas bolelo ale nie veľmi.Tak sa držkajte!potomdaj vedieť. 🙂

sisanka
4. júl 2011

@dankamat
@zora256 baby nehnevajte ma😀 aj ja uz chcem ist 😠

shawn7
4. júl 2011

@zora256 Dík za povzbudenie, dnes mi tvrdlo bruško a pobolievalo podbruško, ale nedá sa povedať, že by to boli dáke extra bolesti. Malá s aveselo hýbe a kopká si. Doktor mi na poslednej návšteve povedal, že ak neporodím v termíne, tak mám prísť 7.7. do poradne a uvidíme čo ďalej. Ja myslím, že on by sa rád vyhol vyvolávačke, ale zase 2 týždne po termíne ma nenechá..... myslím že toho sa oni boja.
Tebe držím palce, no ak by to na teba prišlo dnes v noci, tak Ti prajem rýchly pôrod bez komplikácii a zdravého synčeka 🙂

mirkaradko
4. júl 2011

cawte baby, vsetkym co uz maju babatka pri sebe zo srdiecka gratulujem!!!!
ja som sa dnes vratila z nemocnice, trosku sa dr. vylakala pretoze na ctg mi vybehli kontrakcie tak ma poslala polezat pre hroziaci predcasny porod a tak teraz som doma a uz mozem spokojne cakat, pretoze hned z nemocky som utekala kupit kociar a nejake vecicky....takze teraz len pekne cakat na den D. drzte sa!

janushkabb
4. júl 2011

@zora256 dakujem 🙂 ...no ja ak do štvrtku neporodím tak mám dalšiu poradnu v nemocke v piatok o 10:30 ...tak uvidíme čo mi tam povie..no mne tiež zistili nejaké kvasinky - ale vraj nič nebezpečné,vraj to má každá druhá aj počas tehotenstva...no ja som plná očakávaní či to do štvrtku stihneme,alebo nie 🙂 ...ale už som pochopila že to asi nijak neurýchlim,takže to nechávam na maličkú - najlepšie vie,kedy má ísť.. 😝

sisanka
5. júl 2011

ahojte babule...od 4h mam strasne bolesti...zobudila som sa na to ze ma strasne bolelo odspodu,potom krize a teraz v podbrusku...zacala som aj krvacat...ale iba trosicku,mam taky ruzovkasty vytok ale tie bolesti,neznesitelne...tak radsej asi s mm ideme do porodnice...dufam ze mi zas nepovedia ze to na porod nevyzera...som povedala ze ked pojdem na buduce do nemocnice tak uz rodit,tak snad uz je to tu...

karin1234
5. júl 2011

@sisanka držím ti palce 😵

lucyka1
5. júl 2011

@sisanka ahoj. no ked uz je vytok farebnejsi..... len aj ci bolesti su prave kontrakcie a radsej by si si ich mala stopnut najprv... ja mam tuto noc tiez take neznesitelne bolesti, ze uz od piatej nemôzem ani len lezat, nieto este spat. ale nic pravidelne a ani vytok farebny nemam takze to nechavam tak... a ty si uz raz bola v nemocke? si si myslela ze uz rodis?

zora256
5. júl 2011

@sisanka Ahoj!
Tak ešte som tu a celá,ale tak som zvedavá,že ktorý deň si drobec vyberie.Neboj,príde aj tvoj čas.A ako sa máš?Ja zatiaľ v pohode. 😉

zora256
5. júl 2011

@shawn7 Ahoj!
Ďakujem!Tak ešte som tu a celá,ale tak dúfam,že dnes v noci max do 7.7.už budem po pôrode.A aj ja Ti prajem čo najrýchlejší pôrod a aby sa Ti bez komplikácií v čase narodilo bez zasahovania medicíny,krásne bábo a zdravé! 😉

zora256
5. júl 2011

@mirkaradko Ahoj!
Tak Ti držím palce,aby ste boli ok! 😉 Tak sa držkajte ešte nejaký týždnik aspoň.Tak ako čítam tu z nás väčšina máme skôr bábätká ako termín.Ale nevadí,hlavné je,že sú v poriadku.A aké máte maličké už veľké?mne povedal včera lekár cca 3300g.A tiež to vyzerá,že porodím tento týždeň,čiže o pár dní skôr ako termín,ten mám o týždeň.Tak sa majte krásne! 🙂

zora256
5. júl 2011

@sisanka Tak Ti držím palce,aby si to mala už skutočne pôrod,a aby ste boli v poriadku aj s drobčekom! 😉

mirkaradko
5. júl 2011

@zora256 ja nechcem skor...mna chyta nejaka panika z porodu... akurat mi odisla hlien. zatka... a malinka nejak malo kope...ale to uz asi je stres....

barca127
5. júl 2011

Ahojte baby tak pozeram ze vy sa tu uz vsetky pomaly aj chystate rodite teda my mame este tri tyzdne do terminu zda sa mi to ako vecnost 🙂 my sme mali vcera poradnu konecne po staroch tyzdnoch , vsetko vyzera ok otvarat sa este neotvaram mala je uz donosena len na vahu som sa opat zabudla opytat a tak som na to myslela, inac este stale ma nechyta stres a strach z porodu nerozumiem preco 🙂)

renca31
5. júl 2011

čaute, baby! mne odchádza zátka postupne od soboty, včera som bola u lekára, vraj sa ešte neotváram, ale pôrod môže prísť kedykoľvek....no a odkedy som začala mať ten výtok, tak sa malá hýbe oveľa menej, ako predtým...sem-tam dáva o sebe vedieť, ale len veľmi málinko, to asi len aby ma upokojila..... 🙂 takže môže to trvať aj niekoľko hodín, aj niekoľko dní, ale tak určite sa dočkáme...... 😀 bolesti mám kedy ako, ale nič pravidelné, ani nie príliš silné, výtok už bol aj hnedý, aj číry, aj ružový....takže hráme všetkými farbami...🙂 Držte sa!

jachin
5. júl 2011

Všetkým "júlovkám" prajem len to,aby nám to dobre dopadlo, na svet prišli zdravé deti a mohli si spokojne vychutnávať tú našu materskú radosť 🙂

zora256
5. júl 2011

@mirkaradko Ahoj!
Tak panika občas aj mňa chytá,ale tak aj keď Ti odchádza hlienová zátka,tak to môže ešte vydržať aj 2tt,niekde som aj čítala,že u niekoho do 24-48hodín sa rozbehne pôrod u iných až o 2tt,tak neboj,panika prejde,keď to skutočne príde budeš aj ty natom aby si došla do pôrodnice a mala to zasebou a teš sa na bábätko,mňa to ukludňuje z paniky až sa mi hrnú slzy do očí,keď si svojho drobca prvýkrát priviniem nahruď.Tak sa držkajte! 😉

zora256
5. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak ten strach Ti príde,keď už to budeš mať 7dní,alebo asi aj menej. 😉 Ale tak to potom budeš mať asi naraz to otváranie,kď prídu kontrakcie.Držkajte sa! 😉
@renca31 Ahoj!
Tak Ti držím palce aby si to mala rýchle a všetko vporiadku.Držkajte sa! 😉
@jachin Ahoj!
Ďakujeme! 🙂 Aj my prajeme vám len to najlepšie! 😉

barca127
5. júl 2011

@zora256 ahoj mno uvidíme či sa dostaví, nie že by mi chýbal ten strach ale zaráža ma aká som pokojná, ja sa normálne teším že kedy už budeme rodiť 🙂)

zora256
5. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak to poznám,aj ja som sa viac tešila,len teraz keď si pomyslím,na to všetko ako to prebieha a či sa dostavím včas do pôrodnice,a tak,tak mám ztoho menšiu paniku,ale ináč sa aj ja veľmi teším,najmä na prvé priloženie,už sa toho malého človiečika neviem dočkať,šla by som aj dnes,lebo lekár mi stále hovorieva,že sa čuduje,že sme toľko vydržali,lebo ja sa otváram už od 32tt,tak aj teraz mi len pár mili.chýba ku 3cm a pri 3cm sa už ide rodiť,tak som zvedavá dokedy ešte vydržíme,možno až do termínu 😀 ,čo by som možno už aj vydržala,keďže je to len 7dní,tak sa mi to už nezdá veľa.Ale tak ja by som už aj dnes šla,občas aj z tej zodpovednosti mám strach,keďže budem väčšinu dňa stále sama na drobca,že ako to zvládnem,kým si zvyknem že čo u je a tak.Tak sa držkaj!nejak to zvládneme 😉

barca127
5. júl 2011

@zora256 mno tak to ti teda verím ja by som už najradšej už tiež šla už sa mi to zdá pridlho ale čo už narobím musím pekne čakať kým sa naša princezna rozhodne že už je pripravená, len jej dohováram aby to moc nepredlžovala, hlavne kôli segre ktoeá dojde z anglicka aby si ju mohla pekne užiť kedže príde len na dva týždne

dooscoby
5. júl 2011

ahojte po dlhom case...citam vas len dako uz neprispievam...vy sa uz neviete dockat a co ja by som dala zato mat znovu brusko naspat 🙂 ....moj drobcek uz ma 2 tt a je to jeden kolotoc...sice zatial spinka a papa viac menej ale to v 2 sem tam sa podaria 3 hodky vo dne aj v noci ☹ cize moje spanie je tak max. 4 hodky a cez den malokedy stiham dospavat....esteze starsia je v jaslickach lenze sukromnych a neviem dokedy to budeme vladat potiahnut ale teraz je to velka pomoc...inac braceka miluje stale ho pusinkuje hladka ale aj tak musime davat pozor lebo este nevie odhadnut silu objatia 🙂 ...dnes som bola s krpcami v zoo pozerat zvieratka a som ustvana ako pes...padne osem hodin a leziem do postele

zora256
5. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak aj ja dohováram nášmu,lebo krsný rodičia majú voľno,len do 17-tého,a bola by som rada,keby sa podarilo ešte budúci týždeň pokrstiť,aby sme mali pokoj,lebo neviem kedy by mali znovu voľný výkend keď teraz majú celozávodnú.Ale ako deti,niekedy robia prieky,len aby sme my rodičia mali čo robiť 😀 .Ach,jaj a ja kým nebude pokrstený ho von nechcem brávať,aby mu neprišlo z očí od starých tetiek z ulice.Tak snáď sa vyberú včas naše bábätká.Držím palce,aby ste to stihli. 🙂

barca127
5. júl 2011

@zora256 diki aj ja budem drzat palce....musime mysliet pozitivne musis si povedat ze to proste stihnete a verit tomu a potom to vyjde 🙂

zora256
5. júl 2011

@dooscoby Ahoj!
Tak skoro si bola sním vonku?Tak to máš fajn keď máte blízko zoo.Trošku Ti závidím a to,že už máš drobca vonku,ale s tým spákom si myslím,že budem podobne,keďže budem väčšinu dňa s malým sama.Ale ten čas letí,keď už má váš malý 2týždne.Ja by som nedbala keby ten náš mal aspoň 1deň už 🙂 .Tak sa držkajte! 😉

zora256
5. júl 2011

@barca127 Tak určite,ja si vravím od včera,že dnes vnoci idem,a aj dnes že vnoci idem,no ale tak uvidíme 😉 ,že či sa to naozaj aj podarí.A skúšam pozitívne myslieť aj stou cestou,že dorazíme včas ataď.A možno sa i smiať budem,potom,že tak s tohto som mala strach a že to nič nebolo.Ale tak dopredu nik nevie.Tak sa držkajte! 😉