Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@tintinamartina och tak aspon dufam... aj mne povedali ze do 24 hod musi byt von a uz je tomu 49 hod.malicku citim len vies ten vnutorny pocit ze ci ma dost kyslika a ci je zdravucka...ja uz nejak vytrpim len to stvorenie malicke...
@mirkaradko
a nemáš žiadne kontrakcie??? odozvy ti merajú? ale ak cítoš pohyby, tak je to určite ok, tá moja susedka bola tiež už na pokraji zúfalstva, že stále nič a tiež tie obavy, či je drobček v poriadku a prečo jej neurobia radšej cisaráka... a nakoniec porodila iba taký fukot... hlavne že cítiš malú slečnu 🙂 určite by dr neriskovali!!!!!
@tintinamartina hej mam aj ked teraz nepravidelne ale rano boli kazde 3-4 min. odozvy mi robia aj chodia kontrolovat srdiecko malej takym pristrojom zatial vsetko ok...uz pichaju aj antibiotika proti infekcii...no aj ja sa uz zmierujem s tym ze to bude cisarak ale zatial ziadne vyjadrenie ku tomu...
@akinorev30 Ahoj!
Tak aj ja si myslím,že do týždňa to budeme mať za sebou,už sa toho neviem dočkať.A už si viem predstaviť,ako by bude chýbať kopkanie v brušku,ale tak nemôžme chcieť mať naraz oboje,ako mm povedal,tak spravíme hneď ďalšie,tak som mu povedala,že ak porodí,tak môžme 😀 ,lebo ešte ani toto nemám za sebou a nie to ďalšie,to si počká aspoň 2roky určite,alebo aspoň kým toto nebude na nočník chodiť.Na dve kupovať plienky by bolo veľa a aj prať a žehliť.Tak to som čítala,že otváranie u prvorodičiek je min.8h a max 12.Tak ja neviem u mňa koľko bude,keď som takmer na 3cm,asi 4-5h,žeby,ztoho cesta je cca1h.Ale tak by bolo fajn,aj dnes ísť. 😉
januska712 na bradavky robi zazraj aj bepanthen mast a nielen tebe ale aj babatku na zadocek mozes pouzivat 🙂 ..ja som s nou bola max.spokojna
mirkaradko...juj ta vyvolavacka je potvora a co ti davaju tie capiky? mne dali capik a nastastie hned prvy zabral ale tym ze som asi druhorodicka lebo jedna tam bola prvorodicka a tej nezabralo 6 capikov....jej potom uz navrhli cisarsky lebo mala kontrakcie ale sa neotvarala ale odmietla a netusim ako to dopadlo len som pocula ze jej dali jeden den volna akoze na vydychnutie a potom vraj zacnu vyssimi davkami...ked som videla ako sa trapi pravidelne kontrakcie druhy den by som hned brala ten cisarsky ale ona fnukala ze nemoze mat potom dalsie deti
som myslela ze ju lekari nechavaju trapit ale zato si mohla sama aspon tak my hovorili baby co boli s nou na izbe tak sa cudujem ze ta nechavaju tak druhy den
@dooscoby no ja sa zatial trapim od rana...a to som vcera mala uplne nezrele porodne cesty...a rano som bola na 1cm otvorena tak dufam, ze sa daco rozbehne do vecera... ja urcite cisarak neodmietnem ked to budu odporucat,,, panecku vsak babo je prvorade....aj ked sa ho bojim ale co...tak davali mi injekcie a dnes v noci nejaku tabletku zo spodu...
@helka193 Ahoj!
Gratulujem k bábu,veľa zdravíčka a radosti,prajem! 🙂
@tintinamartina Ahoj!
Tak na tú stolicu som včera bola dva razy a chcelo sa mi ešte aj tretí raz,ale tak som už nemala čo,a prešlo to už som si aj myslela,že sa to začne,a prešlo,a aj teraz mi nič nie je,tak neviem.Asi sa malému veľmi páči v brušku,keď nechce von. ☹ Ale tak dúfam,že zo dňa na deň sa to už rozbehne.
@janushkabb Ahoj!
Tak držím palce!Možno,že malá sa aj dobre zabáva,na tom,ako sa jej chceš striasť 😀 ,a ona si to užíva.Tak ja radšej skúšam sa psychicky naladiť na pôrod,a na tým aj telo dať do pohybu,než sa vyčerpať a ničiť,radšej oddychuj a možno bude mať lepší účinok,lebo takto ju ešte aj kolíšeš,mne sa najviac tlačí keď som v kľude. 😉
@mirkaradko Ahoj!
Tak Ti prajem,aby si to mala už čím skôr za sebou! 😉
@zora256 dakujem... ale jedno viem ze uz dlho to nebude...
@mirkaradko
len vydrrrž!!! nepovedali dokedy chcú čakať?
@tintinamartina nie nepovedali...ale si myslim ze zajtra to skoncia...
@mirkaradko
podla mňa sa slečna narodí ešte dnes, úplne prirodzene 😉
potom daj určite vedieť, držím palček aby bolo všetko ok 🙂
@zora256
to čistenie by malo byť sprevádzané tlakom na konečník a bolesťami veľmi podobnými menštruačným bolestiam. kontrakcia by mala byť dlhšia, nie len chvílkové pobolievanie.
a ty si ešte doma?
@tintinamartina tajne dufam a verim.,.. ked bude vsetko ok a ze malinka bude zdravucka tak ver ze to bude vediet kazdy 😉 len sa potrbujem dostat do pohody aj ja...
mirkaradko drzim palce nech vsetko dopadne na vybornu....a neboj sa zajtra uz budes pisat aky bol porod a ake mas nadherne dievcatko 🙂
mne ked dali tabletku tak som bola tak na 1,5-2 tak mozno to preto slo rychlejsie
všetko je ok, malinká je v poriadku a zdravučká, keby bolo niečo inak, tak by ťa už dávno otvorili, práveže tým, že malinká je v poriadku, vám chcú dopriať prirodzený pôrod a majú čas. keby mali nejmenšie pochybnosti, nenechali by vás iba tak s odtečenou vodou. hlavu hore, zlé myšlienky preč a hlavne si sleduj maličkú.
@dooscoby tak ja som uplne dole bola nezrela kedze mam 2 a pol tyzdna do terminu... musia to rozbabrat len liekmi...
@tintinamartina no tak si stale vravim aj ja... mam tu aj znamu na porodnici a hovorila ze to je klasicky postup ze sa nemam bat...ale tak predsa...
baby dakujem vam!!!!
@mirkaradko Ahoj
Tak to Ti držím palce,tak už sina dobrom mieste,určite Ti pomôžu a nebudú čakať večne 😉
@tintinamartina Ahoj,ánodoma,tak musím počkať na kontrakcie alebo odtečenie vody,keďže mi pár milimetrou chýba k 3cm aby ma prijali do nemocnice.Tak kontrakciu som mala zatiaľ raz takú skutočnú,ale dala sa predýchať,tak čítala som,že trvá cca 50sekúnd,tak nejako trvala 1-2min.,ale dala sa vydržať.A ty sa máš ako?
@mirkaradko Ahoj!
Mnelekár povedal ešte pondelok,že som už veľmi zrelá na pôrod,a predsa sa nič nedeje.Neboj,takuž čoskoro to budeš mať za sebou,lebo tak doba otvárania u prvorodičiek je 8-12hod.
😉 Držkaj sa a sústreď sa na malinkú.
@zora256 trva ale tak uz dufam, ze zajtra uz bude po vsetkom... a ze sa zajtra uz budem maznat s malinkou :D
@mirkaradko Tak Ti moc držím palce,aby si to mala čím skôr za sebou a mohla ešte dnes držať maličkú v náručí! 😉
@zora256 tak to mam uz na 2cm ale zatial nic... takze zajtra rano o 6 tabletka a ak nic tak cisarsky... boze ja ho tak nechcem :( ale co uz....
mirkaradko nestiham to tu cele ale az teraz som si uvedomila ze si 38tt....kvoli comu ti vovolavaju porod ak smiem vediet?
@dooscoby mne odtiekla plodova voda... a tak teraz sa snazia porod vyvolat....a inak ja som len v 37tt nejak to tam mala posurila a teraz nie a nie von...
@mirkaradko Tak len sa držte obidve a nech to už máte čím skôr za sebou
@mirkaradko Ahoj!
Tak možno ešte do pol noci porodíš,neboj ver vo svoje telo a maličkú,že sa Ti to rozbehne!Skús myslieť pozitívne!Aj ja skúšam myslieť na to,že ešte dnes budem mať malého,ale ak nie,tak zajtra. 😉 Oddychuj zatiaľ a mysli pozitívne! 😉
Ahoj kocky,tak ja mam za sebou poradnou..uz sa zacinam pomaly otvarat,krcok ma necely 1 cm...takze dufam ze coskoro to pride,ako doktor povedal ze v pohode aj do tyzdna no uvidime ako sa malej bude chciet...manzel ten by bol najradsej keby sme uz s malou doma..rata s tym ze porodim na buduci vikend🙂)ak ano mala bude Rebeka a ak nie bude Lilien🙂
@mirkaradko no, nakoniec si sa aj ty poponáhľala...alebo skôr malá. Tak potom, keď prídeš mi aspoň budeš môcť napísať, čo a ako v bardejovskej pôrodnici. Ešte raz, držím Vám pršteky, nech to máte čím skôr za sebou a nech už ste spolu 🙂

@januska712 dam dam len nech uz je von a hlavne zdravucka....