Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@mj30 no pozerala som si to , je to všetko na predpis...ja nevim moc tej homeopatike nedôverujem...
nielenže v tejto horučave ale aj s tým bruchom, to už je nanič, chudák muž, ten sa ešte načaká 😀
no veru teraz sa ani neopalujem, som dosť bledá, ale ved to je jedno, stojí to za to no nie ? 😉
Máte už všetko pokúpené pre malú? my už máme postielku zloženú 3 týždne 😀 Ja ešte rozmýšlam o tom monitore dychu, ale je to tiež pekne drahé, manžel to moc nechce kupovať, ale počula som aj o tom, že sa to dá niekde požičať, ale netuším kde..
@heluienka nie je to na predpis normalne sa to da kupit 🙂 ja to skusim, za to nic nedam a hlavne ked viem, ze kamoskam to pomohlo
no chlapi sa nacakaju co uz ani my nemame na ruziach ustlane 🙂
no kupene uz mame hadam vsetko ja som mala taky internetovy osial ked som bola PN boli u nas skoro vsetky dorucovatelske spolocnosti od DPD cez GLS, UPS 😀 takze postielka uz nam v spalni stoji dost dlho veci oprate, ozehlene len to drobciatko este chyba
no mas pravdu ten monitor je drahy, ale myslim, ze peniaze nie su dolezite ked to moze zachranit zivot, ja som ho radsej kupila a budem kludnejsia, poziciavat to nedoporucuju, lebo moze byt poskodeny daky kontakt a bude to vyvolavat falosne poplachy, alebo to nebude reagovat na tomto by som nesetrila
@mj30 😀 aj ja som dosť objednávala cez net, ale boli sme aj v BA na nákup.
Ja ešte dneska asi vyhádžem celú tašku a ešte raz si to všetko prekontrolujem a zbalím 😀
Pozerala som si tie monitory a asi ho kúpim. Akú si kúpila ty značku? Je ich dosť aj taký na plienku alebo aj pod matrac, tak teraz neviem , čo je lepšie.. požičiavať to nebudem, predsa by nemusel byť dobrý...
@heluienka no ja mam tiez nutkanie, vsetko z tasky vyhadzat a pobalit este raz 😀 a to som si vsetko pisala, aby som to nemusela robit 😀
ten monitor si naozaj radsej kup ako pozicaj je to podla mna istejsie ja som kupila NANY citala som, ze ma najmenej falosnych poplachov, ja by som uz najrdsej aj postielku pripravila perinky obliekla a tak 😀 ale este je predsa len dost skoro, uz vidim ako sa dnes budem nudit a este aj to slniecko je z rana dake horuce 😝
@heluienka Ahoj!
Tak včera mi lekár spravil prietoky a povedal mi,že týždeň môžem prenášať,žeje všetko ok, a ak do 14.7 sa nič nezmení,mám ísť ešte sa ukázať a ak do 18.7 nič,tak ma kvôli prenášaniu pošle do nemocnice so sprievodeným listom,tak len dúfam,že dnes alebo zajtra pordím,nechcem ísť už do poradne.Už som včera aj okopávala,a ztoho ma len zadná časť a kríže bolia,nezabralo to ☹ .Ale tak dúfam,že si to už malý rozmyslí.
@mimi147 Ahoj!
Tak mne lekár to isté povedal minulý týždeň ponelok,a už som bola takmer na 3cm otvorená a včera som poriadny kus aj okopala a nič,takže nie je také isté,že porodíš do týždňa,mne dal ešte jeden týždeň,že jeden týždeň môžem ešte prenášať a ak ani do vtedy nič,tak ma pošle do nemocnice.Termín mám dnes,a tiež ma všetko bolí,ale tak držím Ti palce,aby si to mala skôr za sebou,akoby si mala prenášať.A na koľko si otvorená? 🙂
ahojte baby gratulujem novym maminkam :D
ja sa dnes vytesujem konecne mi prevezu malu na izbu...pekne si pijeme mliecko tak uz budeme aj spolu :D
boze baby ja som v neskutocnej euforii s mojej malej princezny :D
@zora256 Ahoj Zoji, ja som mala termin 6.7.a teda zajtra to bude 7 dni po termine a rovnako ako Tebe mi lekar povedal, ze je vsetko ok /zajtra a v piatok idem na kontrolu/ a ked ani cez vikend nic, v pondelok 18. ma hospitalizuju. Poviem Ti- bojim a rada by som uz rodila. V nasej rodine nepamatame rodenie po stanovenom termine, tak neviem ... ja som skusila uz vsetky babske recepty, ktore su podla mna bezpecne a jediny vysledok je, ze manzel sa asi uz citi zneuzivany, z chodze po schodoch a prechadzok mam svalovicu, bolia ma prsia /vraj stimulacia bradaviek tiez pomaha/, davam si skoricu... a ani tuk. Tak neviem, co ti nasi mali - na co cakaju??? Keby Ti nieco pomahalo, daj pls vediet. Pekny den a nech to uz pride!!!!
@mj30 Ahoj!
Tak ja som si tiež kúpila tie homeopatiá na hojenie hrádze,a aj na tvorbu mlieka a na hemoroidy počas tehu,že tak po pôrode,ich vyskúšam,ja na urýchlenie by som ani nepotrebovala,lebo mi lekár povedal,keďže mám všetko prezreté,tak budem mať rýchly pôrod.
@januska712 Ahoj!
Tak mne dal lekár ešte týždeň,aby malý prišiel sám od seba a ak nie,tak ma pošle do pôrodnice s paierom,kvôli prenášaniu.A ešte raz mám ísť teraz vo štvrtok do poradne ak do vtedy nič,ja len dúfam,že sa už rozbehne dnes,max zajtra,lebo už mám dosť z toľkého cestovania v teple av buse.Ja by som už bola rada,keby bol malý vonku,lebo ma dolu tlačí,a aj s močením to nie je také aké bývalo,keď mi tlačí na rúrku.Tak sa majte kásne! 🙂
@katren si mala takého drobca? 😵 😵 chrobáčik malý 🙂 a koľko ti povedali podľa ultrazvuku že by mal vážiť?
@mirkaradko tak to je super, ze uz ju budes mat pri sebe, musi to byt nadherny pocit tesim, tesim 🙂
@mj30 neskutocny :D akurat som ju bola pozriet uz jej tam nic nepipa neblika nesteka... no jednoduco krasa...
@katren Ahoj!
Gratulujem vám k malému Miškovi a veľa zdravíčka vám prajem a radosti z malého! 🙂
Tak mne lekár dal ešte týždeň,že toľko môžem prenášať ešte,a ak ani dovtedy sa malý nevyberie sám von,tak potom ma pošle na hospitalizáciu do pôrodnice,tak len dúfam,že si to malý rozmyslí sám,že príde von.A ty si mala z vyvolávačkou?A aké to bolo?A to máš malého v inkubátore?Tak je dosť maličký,ale tak narasie. 😉
@mirkaradko tak to musi byt nadhera a este ked si ju pritulis k sebe taky maly batoztek ach jo aj ja uz chcem 🙂
@mj30 tak my sa mazname stale ked jej davam papkat...to je taka mala kukucka... dnes rano ma cakala pekne potichucky a cicusku zobrala az ked dostala pusinku skor ani ustocka neotvorila :D a jak nadherne vonia, stale som milovala vonu babatka ale moja vonia ovela krajsie :D
@milla11 Ahoj!
tak u nás v rodine môj brat ťahal čas po termíne na týždeň sa narodil a aj to na 3 vyvolávačky a museli ho oživovať,takže ja mám ztoho strach,ja chcem,aby malý šiel sám von a čím skôr ☹ .Už som aj včera veľa okopávala,a jediný výsledok,svalovica na zadnej časti a bolenie krížov,a trošičku sa malý posunul nižšie,tak ja už neviem,do kedy chce čakať,ja mám dnes termín,a to mi min. týždeň lekár tvrdil,že môžem hocikedy porodiť,lebo som takmer na 3cm otvorená pár milimetrov mi chýbalo,tak neviem,a včera znovu to isté tvrdil.Malý mi zlenivel menej sa hýbe,nie žeby už šiel von keď má málo miesta.Tak Ti držím palce!Dúfam,že to na nás príde už dnes,max zajtra. 😉
@mirkaradko pre kazdu maminu je to jej naj, naj na svete, joj ako nas tie hormony vedia rozbabrat 😀
nech uz je koniec mesiaca a ja mam tu svoju tiez v naruci 🙂 sa jej neviem dockat
@mj30 Ahoj!
Tak včera som bola unavená z cesty,prišli sme domov okolo 17-tej a šli ešte do obchodu,ku svokrovcom a potom som šla okopávať,že ak by to urýchlilo,a tak dnes som ako dolámaná.Tak večer som sa sem už nedostala.Ja som homeopatiá kupovala v lekárni,tam mi ich objednali a na druhý deň som ich už mala.Teba koľko vyjdú?Mňa vyšli 2,91 jedna ,a jedna bola lacnejšia stála 2,8x eu.Tak na urýchlenie som si nekupovala,lebo lekár mi stále tvrdil,že už už budem rodiť,a tak som si myslela,že budem skôr rodiť ako v termíne,a dnes mám termín,a nič,tak len dúfam,že dnes max zajtra pôjdem.Majte sa krásne! 😉
@zora256 Ahoj opat, dakujem a bodaj by to na nas prislo uz dnes!! 🙂 Ty si aspon uz otvorena - teda nieco sa deje, ale ja som uplne zavreta! Ja co poznam, tak vsetky kocky, ktorym dali vyvolavacky, sli nakoniec aj tak cisarskym, lebo je to predsa len chemia a nutenie tela do niecoho. Preto uplne suhlasim a modlim sa za prirodzeny porod!!!! Pekny den a nech to uz fakt pride!!!
@mj30 ti verim... ja keby to tak islo jak malo tak cakame spolu :D
@mirkaradko Ahoj!
Tak Ti závidím v dobrom,už keby som mohla aj ja svojho drobca mojkať 😔 ,bola by som snáď najšťastnejšia pod slnkom.Len dúfam,že ma nenechá dlho čakať.Tak sa majte krásne! 🙂
@zora256 neboj zachvilu je pri tebe :D jak to budes najmenej cakat on sa ohlasi :D ty uz si pripravena uz iba maly sa musi rozhodnut :D

@heluienka je tam toho kopec len neviem ci je povolene davat sem link 🤐 no o tom sexiku som aj ja pocula, ale v tejto horucave 😀
vidis aka je tosranda keby sme neboli tehotne tak sa niekde opekame ako spekacky asme spokojne a takto sa tesime ako sa aj o stupen ochladi 😀