icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mj30
12. júl 2011

@zora256 no vysla ma tak isto, u nas ich maju v kazdej lekarni teda aspon tie od Boironu a tie co nemaju objednaju 🙂 no ja som zvedava, ze ako to bude s porodom u mna lebo ze placenta je uz dozreta, ale prietoky, ze su zatial ok, tak uvidime
velmi ti prajem, aby to bolo uz dnes 🙂 drzkaj sa

zora256
12. júl 2011

@mirkaradko Ahoj!
Veru,ja som už pripravená,už len malý aby sa hlásil von.Ale tak veľmi dúfam,že to príde dnes,prea 4 percentá sa len narodia vraj na termín,tak by mohol ten náš byť z tej menšiny.Veď z našej rodiny ešte nik sa na termín nenarodil,iba ak s plánovanou sekciou,ale tak to nie je prirodzené.Tak hádam to príde čoskoro.Majte sa krásne! 🙂

januska712
12. júl 2011

@zora256 Ahoj tak aj som si myslela že už si ostala v tej nemocnici ked si s atu včera už neobjawila... no tak ti len držim palce nech to an teba pride čim skor....ja som bola vcera s malickou doobeda vonku a potom este ked dosiel drahy s roboty sme boli an hodinkua takmer celu noc mi spinkala len raz sme boli hore tak som sa konecne po dlhsom case vyspala.:D

zora256
12. júl 2011

@mj30 Ahoj!
Tak aj ja mám všetko už dozreté,tak mi vravel lekár min.pondelok,a preto mi pozrel ozvy a prietoky v čera a všetko je vraj v poriadku,ale tak pozrie aj vo štvrtok,ak neporodím,a potom pondelok ak ani do vtedy,ak ma pošle kvôli prenášaniu do nemocnice.Neboj,tak kým sú prietoky vporiadku,tak sa nič nedeje. 😉 Majte sa krásne! 😉

januska712
12. júl 2011

@katren ahoj gratulujem k maličkemu a prajem veľa zdrawička :D

zora256
12. júl 2011

@januska712 Ahoj!
To som rada,že Ti je malá taká dobručká.Tak dúfam,že už pôjdem hoci dnes,lebo ma bolia akosi kríže,a je mi čudne,ale tak mám nízky tlak,aj včera som mala nižší na poradni 100/60,tak dúfam,že čoskoro,už budem malého držať v náručí,a budem môcť spať na chrbte.Tak ak by som sa naozaj neozvala celý deň,daktorý deň,tak som určite v nemocnici.Tak sa majte krásne! 🙂

mj30
12. júl 2011

@zora256 ved aj ja tak dufam, ze to je a aj bude ok
zelam ti skory, skory porod a hlavne nech ste obaja v poriadku 🙂

barca127
12. júl 2011

Ahojte babule vsetkým novopečeným maminkám gratulujem k uzlíčkom a nám čakateľkám želám hlavne veľa trpezlivosti a rýchle pôrody 🙂)

@zora256 ahoj ja som si včera už naozaj myslela že si ťa tam teda nechali, ale vidíš to babo ma svoju hlavu a všetci okolo si môžu hovoriť čo chcú 🙂) ja som sa dnes v noci celkom aj vyspala nemohla som sa ráno prebrať normálne , aj keď teda bolo pekne horúco celú noc nadránom som sa normálne neštvala a zhodila zo seba aj to tricko a spala len tak 🙂 my máme kontrolu zajtra tak som zvedavá ako sme na tom

mimi147
12. júl 2011

@zora256 ahoj 🙂 no tak ja sa ešte len začínam otvárať - na jeden prst. ale nejak sa začať musí 🙂 na pondelok ma objednal hneď ráno - že aby sme ju ešte stihli odoslať do nemocnice, lebo sestrička najprv napísala až na 13,00. takže so mnou to takto vyzerá. a včera večer som sa bola prejsť a potom som mala od pol desiatej do pol dvanástej dosť intenzívne bolesti každých 10 minút, nemohla som obsedieť a rozmýšľala, či už ideme, ale potom to prestalo ☹ a spala som celú noc. takže zatiaľ sa nič nedeje, uvidíme ďalej 🙂 ale snažím sa myslieť pozitívne, to veľa robí a snáď to teda bude už do nedele 😉
@katren gratulujem k malinkému 🙂

heluienka
12. júl 2011

@mj30 😀 ja som si tak priebežne balila veci do tašky a vždy zaškrtla čo mám, ale mám akúsi potrebu to ešte všetko zbaliť nanovo 😵
k tomu nany je aj nejaká podložka, to tiež treba? ja som pozerala aj ten angelcare a ešte snuza, to je ten na plienku, nevim, asi sa ešte opýtam manžela a potom objednám.Aj keď on sa tomu tak prd rozumie.. 😀
Dneska som sa pozerala v zrkadle na brucho a zdá sa mi, že mi trochu kleslo, ešte pojdem pooberať uhorky, tak možno ho to ešte viacej povzbudí a posune sa nižšie 😎
zajtra idem už na poradňu, tak som nedočkaváááá, Ináč jediná vec, čo ma štve na tehotenstve je, že sa mi spravili tie hnusné strie 😠 do 38tt nič a potom zrazu okolo pupka sa mi začali robiť a postupne pod ním aj som si to krémovala stale a potom ked sa začali robiť aj 5x za den a nič nepomohlo. Ále tak čo už , vybledne to snáď a nebude to tak videt..

heluienka
12. júl 2011

@zora256 Ahooj 😉 ja som tiež myslela, že si ťa tam už nechali, teda ale je to zvláštne, že už si tak dlho dosť otvorená a malému sa nechce 🙂
To okopávanie ževraj pomáha alebo umývanie okien, lenže asi je to tak, že to zaberie až vtedy, keď sa malým chce ísť von, takže treba len trpezlivosť, aj keď samozrejme to neni ľahké.
ja idem zajtra na poradňu a som velmi zvedavá , čo mi povedia, ani neviem, či je tam doktor alebo doktorka, lebo idem už do nemocnice na poradnu. Dúfam, že už budem aspoň trochu otvorená, lebo vo štvrtok ešte nula bodov.
tak Držím ti silno palce a možno to už aj dnes príde 🙂

mj30
12. júl 2011

@heluienka ja som si vytlacila zoznam porodnice a ako som balila tak som skrtala 🙂
ano k tomu nany je podlozka kamoska si teraz kupovala tu snuzu, ale vravela, ze s tym nie je spokojna
no mne sa strie zatial vyhybaju, ono je to vraj aj trosku geneticke
tak ty si zbieras uhorky a ja ze kde si cely den 😲 no ved ono sa to rozbehne neboj ani nebudes vediet ako 🙂

zora256
12. júl 2011

@mj30 Ahoj!
Ďakujem! 🙂 A ja Ti prajem,aby si mala bábo včas,aby si nemusela prenášať,a nech ste v poriadku.Tak sa majte krásne! 😉
@barca127 Ahoj!
Tak ten náš má poriadne tvrdú hlavičku,že nechce vtomto teple ešte von,a to dnes máme termín,tak ja by som bola rada,keby som ho už mala vonku,je to dosť v tomto teple,už od tepla mám aj červené pruhy pod pazuchymi a v ohyboch kolien a aj nohy mi začali puchnúť.včera som ešte aj okopávala,aby sa urýchlil malý von,a nič.A ak do 14-tého neporodím,tak musím k lekárovi ešte na kontrolu,a ak ani do 18-tého,tak mi dá papier do nemocnice,kvôli prenášaniu,že týždeň je ešte v poriadku prenášať,ale potom už nie,potom treba byť pod dozorom,alebo vyvolať,tak ja veľmi dúfam,že do zajtra 24-tej už porodím,lebo nechcem už do poradne a cestovať,toľko.Tak sa držkajet!A ty a ako máš? 😉

heluienka
12. júl 2011

Ozaj baby chcem sa Vás opýtať, či ste už počuli o urieknutí, lebo mne teraz manželova babka hovorila, že v dedine nejaké malé babo uriekli minulý týždeň a potoom všetky možné historky mi tam povedala, čo sa stali, takže mám z toho divný pocit, aj mamina mi hovorila, že je to pravda, že sa to dá...no zajtra idem určite kúpiť červenú stužku, asi tomu verím, aj keď ja poverám ani horoskopom ani nijakým takým blbinám neverím.

zora256
12. júl 2011

@mimi147 Ahoj!
Tak aj ja sa snažím myslieť pozitívne a dúfam,že do zajtra 24-tej budem rodiť.Ja som okopávala včera večer,a dnes som mala bolesti nejakú polhodinku takmer každých 10-5min,ale prešlo to.Tak neviem,ale tak dúfam,že to príde ešte dnes,lebo ja už vo štvrtok nechcem ísť na poradňu ráno.A do pondelka môžem prenášať a ak do pondelka neporodím spontánne,tak mi dá lekár pondelok papier na hospitalizáciu kvôli prenášaniu.Tak držím palce,aby si ani ty a ani ja nemuseli už dlho čakať na drobčekov! 🙂

barca127
12. júl 2011

@zora256 Ahoj tak ja sa dnes citzim celkom fajn brusko vsak nejako tvrdne ale to vzdy ked sedim za pocitacom 🙂 u nas je konecne dnes ochladenie je pod mraskom aj vietor pofukuje cize pre mna idealne pocasicko 🙂 vecer dufam ze manzelovi sa bude chiet ist so mnou aspon kusok sa poprechadzat ked dojde z roboty...inac ja mam taky tip ze cez vikend by sme mohli rodit len neviem ci je to predtucha alebo skor moje zbozne prianie 🙂) neboj maly urcite zachvilu povoli a pekne pojde na svet sam bez nutenia 🙂
@heluienka mno myslim si ze je to vsetko o tom comuz veris a comu nie a ak tomu veris tak urcite si kup cervenu stuzku 🙂)

heluienka
12. júl 2011

@mj30 ja mám tiež zoznam porodnice, ked sme tam boli mrknut, tak som si ho zobrala, ale mám aj z netu zoznam, lebo v tomto toho dosť zabudli, a dosť podstatné veci...
ja asi teda objednám ten angelcare to sa mi dosť pozdáva..opýtam sa ešte asi sesternice aký mala,..
ale kde ešte som nebola oberať, ešte len pojdem, ja som doobeda upratovala trochu a potom som robila na obed pizzu. Ja som teraz cez týžden ked je manžel doma u naších a cez víkendy sme zase u svokrovcov, teda máme tam aj vlastný byt,.. no je to kocúrkovo, máme 3 bývania 😀 sme ako kočovní cigáni 😀 ale chceme si postaviť domček, už vybavujeme projekt a v auguste začneme vybavovať stavebné povolenie, teším sa z toho 🙂
No tak tie strie, ja som si aj myslela, že budem mat, lebo mamina mala, ale dufala som, že ten krem mamastrie by mohol pomôcť, no nič prežijem to 😎

heluienka
12. júl 2011

@barca127 no ja som tomu moc neverila, ale istota je istota, ved ta stužka mu neublíži 🙂

zora256
12. júl 2011

@heluienka Ahoj!
Ďakujem za priania! 🙂 Tak Ti prajem aby si sa začala už aj ty otvárať.Tak aj ja dúfam,že dnes už pôjdeme,ale bojím sa naladiť na to tak,že pôjdem dnes,lebo sa bojím sklamania,že predca nič z toho zas nebude,a akosi sa mi ťažko nalaďuje na pozitívne myslenie.Keď ja by som šla aj hneď.Tak asi je to tak ako si písala,že môžme robiť hočo oni prídu,keď sa im zachce,tak ja mu dohováram denne,aby už prišiel,lebo naňho už všetci netrpezlivo čakáme a ľúbime.Tak sa majte krásne!A nech Ti tá poradňa dopadne,tak ako si praješ! 😉

zora256
12. júl 2011

@barca127 Ahoj!
Tak mne tvrdne po ležiačky brucho a v sprche,ináč nie,nohy mi začali trošku puchnúť a od tepla mám už červené pruhy pod pazuchymi a v kolenových ohyboch.Držím Ti palce,aby tvoj muž chcel ísť na prechádzku stebou.Možno sa i ja dnes prejdem ku svokrovcom s mužom ak sa mu bude chcieť.Alebo okopem ešte jahody dnes.Tak sa majte krásne! 🙂

zora256
12. júl 2011

@heluienka Ahoj!
tak tú stužku budeme mať aj my kým nebude malý pokrstený.Tak sa majte krásne! 🙂

mj30
12. júl 2011

@heluienka jaj tak to sa niekto ma 3 byvania 😀
no pizzu to by som si dala, aj ja som trosku upratovala, jest mi teraz este velmi nechuti, je teplo dyna a nektarinky to istia 🙂
no domcek je fajn aj my mame, tak teraz cez vikendy este trosku zateplujeme menili sme okna a tak aby to bolo kym princezna pride 🙂
no a s tymi striamy to mas tazke, ale babo za to stoji kaslat na ne 😉

heluienka
12. júl 2011

@zora256 Ďakujem 😉 a neboj príde to 😉 držím palce, ak to bude už dnes 😉

heluienka
12. júl 2011

@mj30 aale neni to až tak super, veď stále chodíme z jedného miesta na druhé, teraz ked sa narodí malý tak nebudeme tolko chodiť,
no Manžel by už najradšej staval, on už sa nemože dočkať kedy budeme mať vlastný domček 🙂 tak to sa vám malá potom narodí do vynoveného 🙂
Ja som tašku už preorganizovala a musím skonštatovať, že tam mám všetko aj veci navyše 😀 veci pre malého brať nebudem, to až ked pojdem z porodnice, tak mi ich donesu..lebo tam tak píšu , že veci pri odchode z pôrodnice, takže ked budeme v nemocnici tak mu tam snáď všetko potrebné daju. Plienky som zobrala aj masť na zadoček a to snád stačí. 🙂

maruska.s
12. júl 2011

Ahojte 🙂 tak my sme uz od 8.7.rodinka 🙂 narodil sa nam Filipko, 3220g a 52cm. Prislo to uuuuplne necakane, o 1:15 v noci...zacala mi odtekat voda, tak sme sli do nemocky a o 12:07 prisiel na svet...ked sme prisli do nemocky, este som bola otvorena len na spicku prsta, takze to otvaranie trvalo dost dlho, ale zvladli sme to a dnes sme uz konecne doma 🙂

karin1234
12. júl 2011

@maruska.s ahoj, gratulujem a prajem veľa zdravička 😉

maruska.s
12. júl 2011

@karin1234 dakujeme 🙂

mj30
12. júl 2011

@heluienka no ja asi tu tasku prehadzem az zajtra, dnes sa mi uz nic nechce teraz som bola v obchode a skoro som zomrela, dufam, ze ma to rodenie chyti v noci ked bude chladnejsie 😀 , ale v tej chvily mi to asi bude uplne jedno lebo sa uz budem tesit, ze malinke uz ide ku mne 🙂
ja som si zabalila aj dake veci pre malinku, ak by sa nahodou vyhadzala, plienky mam tiez cely balik je ich tam dakych 78ks, mojataska vyzera ako keby som sa rozvadzala a isla sa odstahovat 😀 tie plienky a vlozky zaberu kopec miesta

mj30
12. júl 2011

@maruska.s gratulujem k Filipkovi zelam vela zdravicka 🙂

vanilashot
12. júl 2011

Ahojte baby!
smiem sa k vám pridať??? Pôvodne som mala termín až 10. augusta, ale dnes nám v pôrodnici povedali, že to bude ešte tento mesiac, konkrétne 26.7. nakoľko to bude cisársky. Naša bambulka je otočená koncom panvovým, takže spontánne to nepôjde. Vážime 3329 g. A začíname mať strach 🙂 Ako pozerám, vy ste už s pôrodmi rozbehnuté. Tak narodeným bábätkám želám veľa zdravíčka. 🙂