Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 aj ja Ďakujem 😉
a neboj bude to dnes, predsa nenechá zajtra maminu zase cestovať autobusom na poradňu 😉
no tak to ja neviem, či jej to nevadí, ale ona možno čaka do zajtra lebo, že zajtra ma narodeniny jej prvý synček, takže asi preto 😉
tak to by som bola rada kebyže sa otvorím takto zo dna na den, nechcem prenášať, lebo to len stresuje a tiež chodiť stále na poradnu...
no ja si idem oddýchnuť a ideme zavárať marhule.
maj sa a dr ž sa a dúfam, že ťa tu už neuvidím najbližších 5 dní😀
@mj30 to ano, ta nuda to je hrozné, ja som myslela včera, že už ma od nudy porazí, lebo fakt neni čo robiť..aj ked niečo spravíš, potom je to hotové a už zase neni čo...
dnes je u nas také divné počko, je síce teplo ale fúka taký blaznivý vietor.
Ináč máte krásne meno pre malinkú vybraté, my sme nejako moc neuvažovali nad dievčenskými menami, lebo budeme mať určite chlapca, ale keby bolo dievčatko tak by sme asi dali Barborku 😉
no idem sa vrhnúť na tie marhule, prajem ti pekný dník 😉
@zora256 ahoj no aj ja som rada ze je zatial dobra uwidime do kedy dnes je zasa akasi stale hladna ale tak nech papa pokial jej chuti Ja som mala vzdy nizky tlak na poradni ale ked som isla rodit tak som mala Dobry tak ti prajem aby si to mala co najskor za sebou 😅
@heluienka aj u nas je tak fukavo aspon sa vzduch hybe 🙂
no meno ja mam vybrate uz zo 10 rokov, tak kym sme nevedeli, ze to bude dievca, tak sme spekulovali len nad chlapcenskym, ale ja ked som videla tu tvaricku prvy krat na 3D tak som vedela, ze to bude dievca doktor sa smial, ze on na to potrebuje drahy pristroj a ja sa pozriem a viem 😀 😀 😀
posli dake marhule aj mne zavarim ti uz zase nemam co robit ☹ idem si asi nanovo pobalit tu tasku 😀
pekny dnik aj tebe uvidime sa vecer 😉
baby este si uzivajte tehotenske bruska hoci v tomto teple to musi byt peklo a hlavne spite a spite lebo ak bude to nocna sovicka ako ten moj tak sa tak skoro nevybuvate...vcera v noci od jednej do tretej s prestavkami hore a ziadna poloha mu nerobila dobre 😠 som zvedava na tuto noc aka bude
juj uz pomalicky ma drobcek mesiacik 🙂 ..strasne rychlo to zbehlo a mame poradnu tak som zvedava kolko vazi ale uz vidiet faldicky aj licka ma buclatejsie
vsetkym novym maminkam vela zdravicka,stasticka a radosti z tych malych uzlickov
zora256 ty si nezmar ale v dobrom 🙂 ...ako sa citis...kedy to planuju ukoncit ci vyzera ze drobcek pojde aj sam a dobrovolne?
Ahoj baby tak my sme sa akurat doguľali z poradne ..bolo to rychle len nás skontroloval ultrazvukom ani nepozeral krčok ale teda na pôrod to nevyzerá takže pekne si asi budeme musieť ešte počkať....ja by som už aj neviem čo dala aby sme rodili to teplo ma totálne ubíja, tento posledný mesiac to je hrôza
@mj30 Ahoj!
Ďakujem za priania! 🙂 Tak ja pôjdem sanitkou ak to namňa príde samé,a ak nie a budem musieť pondelok ísť pre papier k lekárovi,tak ma odvezie jeden manželov kamoš aj z mm.Ale,tak som ešte vživote v sanitke nebola,nie žeba som tak veľmi chcela vnej byť,ale tak zaviesť kvôli rodeniu by som šla,je to rýchlejšie a aj bezpečnejšie si myslím.Tak ja si neviem predstaviť,že počas bolestí sa sústrediť na cestu a šoférovať.Sú také ženy,ktoré sa ubytujú pred termínom v moteli,alebo v hoteli blízko pôrodnice,je to bezpečnejšie,ako šoférovať.Tak Ti prajem aby si mala muža vtedy doma! 😉
@heluienka Ahoj!
Ďakujem!Tak to by som bola aj ja rada,keby som tu už zajtra nebola ráno 😒 .A s otváraním sa väčšinou začína v 38tt,a niektoré sa vdeň pôrodu otvárajú,a sú i také,ktorým najskôr odíde voda a až potom sa otvárajú.Vidíš,ja sa otváram už od 32tt a voda mi nechce odísť,hoci ja by som bola veľmi rada,lebo dovtedy nezačnem ani rodiť.Tak veľa šťastia Ti prajem k otváraniu a aj k pôrodu! 😉
@januska712 Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Veľmi dúfam,že nebudem musieť zajtra ísť na prietoky,že už do rána pôjdem rodiť,ale nič sa nedeje,a to ma ubíja,dnes som si už aj poplakala,lebo už mám naozaj dosť,z tehotenstva.Ale tak sa skúšam už nejak obrniť,akoby sa nič nedialo.To je dobré,keď rada papá maličká,aspoň sa Ti bude dobre tvoriť mliečko.Tak Ti prajem,aby Ti maličká mala i naďalej dobrú chuť do papania! 😉 A ozaj tvoja nemala ešte novorodeneckú žltačku?Tak sa majte krásne! 🙂
@dooscoby Ahoj!
Tak ukončiť neviem,ale papier dostanem len v pondelok,ak dovtedy neporodím,nezdá sa mi žeby šiel dobrovolne,a úprimne má už naozaj dosť z tehotenstva,už by som ho niekedy najradšej sama nejak dala von 😠 .A to sa mám zajtra trepať ešte 32km k lekárovi na prietoky a späť,normálne som na malého našvaná,že je taký nerozumný,aby ma ušetril tej cesty a šiel už von.
Tak stým spaním Ti nezávidím,ale tak aspoň ťa už netlačí malý a môžeš aj na chrbte ležať.Tak Ti prajem,aby si dnes mala lepšiu noc než včera a vyspala sa! 😉
@mj30 Ďakujem za opítanie! 🙂
Duševne asi na psychiatriu 😀 ,ale ináč ťažko,cítim sa ako slonica.Obrovská a nevládzem nič sa mi nechce,zlenivela som z tepla.Proste nanič.Už by som to chcela mať zasebou,neviem čo by som dala zato,keby som mohla rodiť hneď.Nechce sa mi trepať v tom teple na prietoky v autobuse až 32km,tam a späť a to náš malý nevie pochopiť,že sa má tlačiť dolu a nie do strán.Ja asi budem najšťastnejší človek,keď mi odíde voda,asi budem jak blázon,ktorý sa teší,že ide rodiť,ale čo už,tak veľmi by ma to potešilo,aj keď viem že to ide z bolesťami,ale to mi vôbec nebude prekážať,len aby som mohla cítiť tú úľavu.
Tak Ti prajem,aby si nemusela prenášať najmä vtomto teple! 😉
@zora256 ahoj... ja kedsom bola v nemocnici tak som mala maličku žltu tak nám hrozilo že tam budeme dlhšie len potom sa ma ta destka doktorka spytala že aku ma krvnu skupinu a ona mi powedalal že ta krvna skupina nema žltacku ze mam malicku dat iba doma an svetlo ab yto vytiahlo.. tak ma potešila.:::Dno tak ta moja malicka dnes cely dne len papa... ja nic ine nerobim len kojim... uz by som si rada aj oddychla,.. dufam že cez noc bude spinkat... ze si oddychnem:D
@barca127 ahoj no tk to ti werim... a nezawidim ty ani mne by sa nechcelo chodit s tym bruskom v tomto teple... ale zasa vam zawidim že sa ešte ako ta vyspite ja som rada ked mam cas si hodit do pracky alebo ked si niečo nawarim:D::D
@januska712 mno to ti verim pri takom babatku toho moc nepostihas ale sak co by sme pre ne neurobili nie....s tym spankom poviem ti teda nic moc ale urcite toho naspime viac ako ty 🙂)
@mj30 tak marhule zavarené, vyšlo nám to aj na dosť pohárov a ešte ich je kopa na strome...
tak náš drobec sa bude volať po tatovi -Jožko 😀 ale budeme mu hovoriť jojko, lebo aj mnaželovi hovoria všetci jojo, no mne osobne sa to meno nepáči moc ale psssst 😀 bola som aj na začiatku dosť proti ale tak on si to moc želal a maju to tradíciu v rodine, tak čo mám robiť...už som s tým zmierená, nabuduce si možem ževraj vybrať meno aké chcem 🙂
ja neviem vobec čo budem zajtra robiť, už ma nebaví to nič nerobenie, radšej by som tuším ešte chodila do školy, aj ked som rada, že mám už skúšky porobené 🙂
idem sa asi mrknúť čo je v telke 🙂
@heluienka no ja som sa bola trosku previezt uz ma islo sibnut z toho ako som tu zavreta, manzel v Cechach a nie je s kym slovo prehodit ☹
no to si sikulka s tymi marhulami mna cakaju v piatok tak aspon na ten den uz plan mam 🙂
no my keby sme mali chlapca, tak musi byt po manzelovi Jozko, lebo svokra by to inak neprezila aj ked ja som chcela radsej Tomaska, Miska alebo Martina
no v telke ako vzdy nic, alebo aspon ja som taka znudena, ze ma uz nic neuputa ☹
@mj30 mno sak raz musia vyjst urcite vonku tie nase babatka, ale tych 40 tyzdnov je teda naozaj ale naozaj dost ja som hovorila ze kludne by stacilo takych 30 potom toho clovek ma uz dost, u mna je horsie to ze som bola od zaciatku doma na PN keby som rodila tak by sa mi to az tak nezdalo
@barca127 no ja som bola tiez doma od dakeho 16tt tak viem o com hovoris ☹
ked si to tak zoberies spätne, tak sme uz v cielovej rovinke, uz to nie je 40 tyzdnov ale LEN 2-3 tyzdne musime vydrzat 🙂 na zaciatku sme zavideli babam, ktore boli aj v dakom 16tt teraz sme pre ne stare paky 😀 co to maju za par 🙂 musime vydrzat 😉
@januska712 Ahoj!
To je dobré,keď ju kojíš.Už by som aj ja rada kojila,lebo mi kolostrum stále naschne na bradavky a dosť sa to ťažko dáva dolu.Tak dnes ešte idem k lekárovi,len akosi ma hlava bolí z alergie a nos,je mi blbo,a aj na zvracanie,tak len dúfam,že cestu nejako vydržím,tam aj späť.Celú noc mi tvrdlo brucho a aj bolelo tam ako sa spája stehno so slabinami a bodalo ma doň.Ach,tak dúfam,že už dnes vnoci že pôjdem,lebo mám už fakt dosť,to by som radšej nespala,ako ešte nejaké dva dni mala byť tehotná.Tak sa majte krásne! 🙂
@heluienka Ahoj!
Tak aj mm je Jozef a tiež majú v rodine ,že sú prvorodený Jozefovia on je už tretí,a ja som mu povedala,že či sa mu páči a či nie Jozef nebude,lebo i tak keď nemal nahlásený trvalý pobyt,tak jeho účty otvárali jeho rodičia a aj potom si to poštárka k nim namierila,namiesto nás,tak to ma naštvalo 😠 ,tak som mu povedala,že nechcem aby aj náš syn mal podobné ťažkosti.A tak sa zmieril s tým.A podľa svokry vraj keď niekoho ľúbime tak jeho meno dáme nášmu dieťaťu,notak to je volovina,lebo tak moje dieťa,nie je môj muž,ale dieťa,a každý je jedinečný.Ale tak jej vec,ja si dám posvojom,či sa im páči ači nie,som jej povedala,u nás je zvyk mať každý svoje meno a iné. 😉 Tak sa majte krásne! 🙂

@mj30 no to sa teším, lebo aj ked nebude v nemocnici tak večer alebo tak poobede ma určite príde pozrieť 🙂
no tak to aj mna chytalo takéto záchvaty upratovania, ja som dokonca ešte aj bratom upratala izbu 😀 ale teraz by ma už ani nehlo, už som zas zlenivela 😀
no šak musí ísť von, trvalú adresu si tam snád nenahlási 😀 len vieš, ja by som už bola najradšej keby to bolo hneď. Sme my ale nedočkavé všetky, čo ? 😀