icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

jamocka4
14. júl 2011

@anw veľká potreba =)

heluienka
14. júl 2011

@mj30 no v trnave su 3 , nebola som sa tam pozret. Dalo sa ist každy prvý pondelok v mesiace, ale mne to nikdy nevyšlo, lebo som mala školu a tak...ale zas pozerala som si teraz fotky a paráda... no ale ja sa tam asi nedostanem, čo už..
Moj by mal príst zajtra na obed, som zvedava, lebo to sa ešte vždy nejako zmení.ach ta jeho robota..
a tvoj čo to vlastne robí?

denis006
14. júl 2011

@mj30 dievčatá kúpte si tuším glicerínové čipky...mne to po prvom pôrode doporučili v nemocnici....A potom to bolo oki.asi do 1O min a bez bolesti..opääť si to zadovážim....Soráč, že som sa k vám votrela....ale čítam čo náss o pár mesiacov čaká...dnes je tomu 7 rokov čo som priviedla na svet našu Viki...už som toho toľko zabudla

heluienka
14. júl 2011

@mirkavas ach toto naše zdravotníctvo, keby sme boli niekde v rakusku alebo nemecku, tam by to bolo určite lepšie, no čo budeme to musieť nejako zvládnuť, čo nám zostáva...
aj tebe sa to už blíži, držím palce 😉

heluienka
14. júl 2011

@zora256 no na tu hradzu aj podla mna bude super repík, a dufam, že hemoroidy nás moc nepotrápia, ja som mala tiež trošku s tym problém, tak aj mne sa možno znova objavia, ale ved su na to kremy a to pomáha, ja si skúsim kupit tie glicerínové čípky na tu vp ako písala denis006 a uvidime 🙂

lucyka1
14. júl 2011

@sisanka dakujem. aj ja podobne 😉

mj30
14. júl 2011

@anw vp je velka potreba 😉

mj30
14. júl 2011

@heluienka ma autodopravu tak ho tiez viac nevidim ako vidim a zacina ma to teraz ku koncu dost stvat mierne povedane aj teraz ma vytocil do nepricetnosti 😠 😠 😠
nikdy nevies s tou nadstandartkou mozno budes mat stastie 😉

mj30
14. júl 2011

@denis006 v pohodicke berieme kazdu radu nie je to vtieranie 🙂

barca127
14. júl 2011

@zora256 ahoj tak aj ja som si uz nieco zaobstarala dnes v lekarni na hijenuie hradze 🙂 sice este neviem ci to budem potrebovat vobec ale tak myslim si ze sa tomu nevyhnem 🙂 ja som si kupila rosalgin roztok a dermochlorophyl sprej baby si to chvalili tak uvidime ...pani tak to uz mas aspon ioste ze 18teho pojdes ale prajem aby sa to rozbehlo skor same 🙂

heluienka
14. júl 2011

@mj30 takže tiež je stále preč..a čo má dodávku, či niečo väčšie? aj mna vytáča manželova robota, ale on inú nechce, len človek sa vôbec nevie na neho spolahnut, lebo nikdy neviem kedy presne príde, no ale aspoň, že tie víkendy je doma...a pondelok si vybavil, že pôjde so mnou na poradnu, tak som zvedavá 😒
u nás zase hrmí, dnes sa bude parádne spať 🙂
tak prajem dobrú noc a malá nech nežúruje 😀

atanusa
14. júl 2011

ak mozem, aj ja vam tu prispejem svojou skusenostou - okrem glycerinovych cipkov, je velmi dobre vziat si so sebou do porodnice aj trochu susenych sliviek a dat si kazdy den zopar a zapit ich vodou. Vyborne nastartuju vyprazdnovanie po porode a zabrania zapche a tvrdej stolici...

heluienka
14. júl 2011

@atanusa ďakujeme za radu 😉

mj30
14. júl 2011

@heluienka no dodavku a potom este Iveco 7,5tonku , ved to ze nikdy neviem ani ja kde je kedy pride a to ma vytaca ked to mam do poridnice 40km a on nie je stale doma
no tak ten tvoj je zlaty ze s tebou pojde
u nas nehrmi to bude zase noc ach jo vytocena ako 100 certov a este aj ten spln a horucava do toho ☹
dobru nocku aj tebe a nech sa vamnieco pekne snivka u nas uz zur zacal 😀 ako vzdy asi jej dam zaracha
😀

mj30
15. júl 2011

dobre ranko dievcata, vyzera to, ze ten hore sa nad nami zlutoval a poslal nam trosku bezslnecneho a uprsaneho pocasia huraaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

barca127
15. júl 2011

@mj30 dobré ránko aj u nás pekná búrka 🙂) clovek by myslel ze pospi aspon ale nie ja uz buntosim od siedmej to je hruza

mj30
15. júl 2011

@barca127 no tak to sme na tom rovnako 🙂 zaspala som okolo 3tej a od 7mej som hore, ja sa uz asi nikdy nevyspim ☹

barca127
15. júl 2011

@mj30 mno presne ako ja 🙂 okolo druhej som zabrala ale co uz porave to som hovorila vcera manzelovi ze uz sa tak skoro nevyspim ak bude ta nasa bambulka taka aktivna

sisanka
15. júl 2011

@zora256 ahoj no je to ina sranda ze si otvorena uz tak dlho a stale nic...a doktor ta strasil ze uz mozes kazdu chvilku porodit a teraz dokonca uz prenasas 😀 tak ti teda drzim palce toho 18teho..aj ked ti skor zelam az sa to spusti samo... 😉 pa

mj30
15. júl 2011

@barca127 ved to teraz sa nam neda a potom sa uz nebude dat vobec daky cas 🙂 ale zvladneme to nie sme ziadne padavky aj ked si myslim, ze o daky mesiac budem zaspavat aj pocas chodze s kocikom 😀 😀 😀

barca127
15. júl 2011

@mj30 jasne ze vydrzime co by sme koli potomstvu neurobili 🙂

mj30
15. júl 2011

@barca127 🙂 tak tak 🙂

mirkavas
15. júl 2011

Dobre ráno 🙂 u mna je fakt dobre, lebo uz dáááááááááááávno som tak dobre nespala ako dnes, od 21.00 do 7.15, kym maly nevstaval do skolky 🙂 a vnoci sdom bola len 2X na wc. nič ma nebolelo ...
Čo sa tyka čipiek na vyprázdnovanie, tak nam v porodnici na druhy den rano tam davali, nebrala som si z domu. ani teraz nemam nachystane. aj vam asi daju....
Závidim vam aj tie burky a dazd, lebo u nas od 7.00 už pali slnko jak nenormalne ☹ Za inych okolnosti ho mam strašne rada, ale teraz do porodu ho NENAVIDIM.....je mi na prd ked nemožem sa slnit..... žiadne kupalisko, žiadne more ☹ vydržime do buduceho roka a potom aj s deťmi pojdeme 😉

Zora tu neni 😉 😉 😉 😉 bud spi alebo rodi 😵 😵 držim jej palcuchy 🙂

mj30
15. júl 2011

@mirkavas dufam, ze uz rodi, velmi by som jej to priala 🙂

mirkavas
15. júl 2011

@mj30 ale asi uz rodi..... inač by tu už bola, nie??? ved uz vela hodin, ta čo iné by robila okrem modreho kona 😀 😀 😀 😀

heluienka
15. júl 2011

@mj30 Dobré ránko 😉 u nás je tiež parádne, slnko nesvieti a super vzdúšik 🙂
ale teda včera som vobec nemohla zaspať asi 3 hodiny som sa prehadzovala a nič... tak neska som si dlhšie potiahla 😀
ja to mám do porodnice 30 km a mám pocit, že tam pojdem s našimi, ale zas dosť často sa pýtaju na svet večer deti, takže by som mohla ist aj s mužom..uvidime...
Moj mal dnes dojst na obed ale samozrejme uz sa mu to posunulo na 2, tak som zvedava, kedy dojde 😠
teda ja myslím, že zora už rodí, júúúj dopriala by som jej to 🙂

mirkavas
15. júl 2011

baby včera bola u nas na skok moja švagrina s babatkom.Mala termin 25.7. ale porodila 1.6 ☹ odtiekla jej plodovka. Maly mal 1,700 g/ 41cm. bola 5 tyzdnov v nemocke. včera som videla maleho , ma už 2kg, ale je to takééééééééééééé malililinke, že som sa až bala približit, nieto este vziat na ruky. Tak som sa uz od včera začal tešit na svoje drobčatko este viac........ kedy uz aj ja svoje budem tak držat a mojkat. 😉 Ale naše uz budu ovele ovela vačsie, ale predsa drobnučke.... tak si viete predstavit ako ten malinky vyzeral. Este som nič take male nevidela. Priložili sme ho k babike Chou Chou a let troška bol od nej vačši 🙂 sranda, .....ale su v poriadku obidvaja

heluienka
15. júl 2011

@mirkavas tak to sa narodil skoro o 2 mesiace skorej, teda to musel byť veľmi malinky, ale hlavné je, že sú už obidvaja v poriadku 😉

zora256
15. júl 2011

@mj30 Ahoj!
Tak vláknina je určite dobrá a veľa vody.Ako sa máš?Mňa bolia kríže a akosi dlho nevládzem stáť,lebo mi tvrdne brucho a ťažšie sa mi dýcha.A aj u vás bola búrka v noci a ráno?tak ja som musela malého vyhladkúvať,asi sa bál z tých hrozných hromov,strašne hlasno zneli.Majte sa krásne! 🙂
@heluienka Ahoj!
Tak určite nás všetká bolesť prejde,keď nám dajú naše bábätká,už by som šla aj dnes.Ďakujeme za držanie palcov.Aj ja Ti držím palce,keď to príde na teba,aby si mala rýchly pôrod! 😉
@anw veľká potreba.

mirkavas
15. júl 2011

@heluienka ano, narodil sa v 33tt, ale su ok chvalabohu..... Este som ju zdrbala, že co urobila, 😀 😀 😀 ked sme sa dohodli, že ideme rodit spolu.... ta ma nepočkala 😀 😀 😀 😀