Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@mj30 no v trnave su 3 , nebola som sa tam pozret. Dalo sa ist každy prvý pondelok v mesiace, ale mne to nikdy nevyšlo, lebo som mala školu a tak...ale zas pozerala som si teraz fotky a paráda... no ale ja sa tam asi nedostanem, čo už..
Moj by mal príst zajtra na obed, som zvedava, lebo to sa ešte vždy nejako zmení.ach ta jeho robota..
a tvoj čo to vlastne robí?
@mj30 dievčatá kúpte si tuším glicerínové čipky...mne to po prvom pôrode doporučili v nemocnici....A potom to bolo oki.asi do 1O min a bez bolesti..opääť si to zadovážim....Soráč, že som sa k vám votrela....ale čítam čo náss o pár mesiacov čaká...dnes je tomu 7 rokov čo som priviedla na svet našu Viki...už som toho toľko zabudla
@zora256 no na tu hradzu aj podla mna bude super repík, a dufam, že hemoroidy nás moc nepotrápia, ja som mala tiež trošku s tym problém, tak aj mne sa možno znova objavia, ale ved su na to kremy a to pomáha, ja si skúsim kupit tie glicerínové čípky na tu vp ako písala denis006 a uvidime 🙂
@zora256 ahoj tak aj ja som si uz nieco zaobstarala dnes v lekarni na hijenuie hradze 🙂 sice este neviem ci to budem potrebovat vobec ale tak myslim si ze sa tomu nevyhnem 🙂 ja som si kupila rosalgin roztok a dermochlorophyl sprej baby si to chvalili tak uvidime ...pani tak to uz mas aspon ioste ze 18teho pojdes ale prajem aby sa to rozbehlo skor same 🙂
@mj30 takže tiež je stále preč..a čo má dodávku, či niečo väčšie? aj mna vytáča manželova robota, ale on inú nechce, len človek sa vôbec nevie na neho spolahnut, lebo nikdy neviem kedy presne príde, no ale aspoň, že tie víkendy je doma...a pondelok si vybavil, že pôjde so mnou na poradnu, tak som zvedavá 😒
u nás zase hrmí, dnes sa bude parádne spať 🙂
tak prajem dobrú noc a malá nech nežúruje 😀
ak mozem, aj ja vam tu prispejem svojou skusenostou - okrem glycerinovych cipkov, je velmi dobre vziat si so sebou do porodnice aj trochu susenych sliviek a dat si kazdy den zopar a zapit ich vodou. Vyborne nastartuju vyprazdnovanie po porode a zabrania zapche a tvrdej stolici...
@heluienka no dodavku a potom este Iveco 7,5tonku , ved to ze nikdy neviem ani ja kde je kedy pride a to ma vytaca ked to mam do poridnice 40km a on nie je stale doma
no tak ten tvoj je zlaty ze s tebou pojde
u nas nehrmi to bude zase noc ach jo vytocena ako 100 certov a este aj ten spln a horucava do toho ☹
dobru nocku aj tebe a nech sa vamnieco pekne snivka u nas uz zur zacal 😀 ako vzdy asi jej dam zaracha
😀
dobre ranko dievcata, vyzera to, ze ten hore sa nad nami zlutoval a poslal nam trosku bezslnecneho a uprsaneho pocasia huraaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
Dobre ráno 🙂 u mna je fakt dobre, lebo uz dáááááááááááávno som tak dobre nespala ako dnes, od 21.00 do 7.15, kym maly nevstaval do skolky 🙂 a vnoci sdom bola len 2X na wc. nič ma nebolelo ...
Čo sa tyka čipiek na vyprázdnovanie, tak nam v porodnici na druhy den rano tam davali, nebrala som si z domu. ani teraz nemam nachystane. aj vam asi daju....
Závidim vam aj tie burky a dazd, lebo u nas od 7.00 už pali slnko jak nenormalne ☹ Za inych okolnosti ho mam strašne rada, ale teraz do porodu ho NENAVIDIM.....je mi na prd ked nemožem sa slnit..... žiadne kupalisko, žiadne more ☹ vydržime do buduceho roka a potom aj s deťmi pojdeme 😉
Zora tu neni 😉 😉 😉 😉 bud spi alebo rodi 😵 😵 držim jej palcuchy 🙂
@mj30 Dobré ránko 😉 u nás je tiež parádne, slnko nesvieti a super vzdúšik 🙂
ale teda včera som vobec nemohla zaspať asi 3 hodiny som sa prehadzovala a nič... tak neska som si dlhšie potiahla 😀
ja to mám do porodnice 30 km a mám pocit, že tam pojdem s našimi, ale zas dosť často sa pýtaju na svet večer deti, takže by som mohla ist aj s mužom..uvidime...
Moj mal dnes dojst na obed ale samozrejme uz sa mu to posunulo na 2, tak som zvedava, kedy dojde 😠
teda ja myslím, že zora už rodí, júúúj dopriala by som jej to 🙂
baby včera bola u nas na skok moja švagrina s babatkom.Mala termin 25.7. ale porodila 1.6 ☹ odtiekla jej plodovka. Maly mal 1,700 g/ 41cm. bola 5 tyzdnov v nemocke. včera som videla maleho , ma už 2kg, ale je to takééééééééééééé malililinke, že som sa až bala približit, nieto este vziat na ruky. Tak som sa uz od včera začal tešit na svoje drobčatko este viac........ kedy uz aj ja svoje budem tak držat a mojkat. 😉 Ale naše uz budu ovele ovela vačsie, ale predsa drobnučke.... tak si viete predstavit ako ten malinky vyzeral. Este som nič take male nevidela. Priložili sme ho k babike Chou Chou a let troška bol od nej vačši 🙂 sranda, .....ale su v poriadku obidvaja
@mj30 Ahoj!
Tak vláknina je určite dobrá a veľa vody.Ako sa máš?Mňa bolia kríže a akosi dlho nevládzem stáť,lebo mi tvrdne brucho a ťažšie sa mi dýcha.A aj u vás bola búrka v noci a ráno?tak ja som musela malého vyhladkúvať,asi sa bál z tých hrozných hromov,strašne hlasno zneli.Majte sa krásne! 🙂
@heluienka Ahoj!
Tak určite nás všetká bolesť prejde,keď nám dajú naše bábätká,už by som šla aj dnes.Ďakujeme za držanie palcov.Aj ja Ti držím palce,keď to príde na teba,aby si mala rýchly pôrod! 😉
@anw veľká potreba.

@anw veľká potreba =)