Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@heluienka Ahoj!
Tak tie glycerínové čípky mám aj ja v taške do nemocnice,tie mi pomáhali vždy,len ak sú trhlinky na konečníku,tak sa nesmú,preto mám aj mastičku Avenoc,tá je aj na tie trhlinky,zahojí ich a ešte aj ďalšia vp je ľahšia od nej.Tak snáď to bude ok.Už len porodiť 🙂 ,teším sa už by som šla.A aj vánok je tak nie je také horúco,tak dúfam,že to do večera aj príde na mňa,bolo by na najvyššom čase. 😉 Tak sa majte krásne! 🙂
@zora256 no burka bola paradna, len ma mrzi, ze si este tu ale v dobrom 🙂 uz by som ti to tak velmi priala, ze sa asi s babami dohodneme, ze si kazda zoberieme jeden den z tvojho prenasania, aby si to uz mala za sebou
ja sa mam inak fajn len nevyspata malinka sa stale vypuca a obcas to uz aj boli ale nie je to take strasne 🙂
🙂 @barca127 Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Tak aj ja by som chcela aby to prišlo samé a hoci ešte dnes.Ale tak možno,už tu zajtra nebudem 😵 ,ma akosi začína bruško bolieť.A veď aj malý je vždy ťažší,tak to raz musí povoliť. 😀 A potom sa ozvem,ku koncu týždňa budúci týždeň,to zrejme veľa toho premeškám,veď za dnešné ráno a včerajšiu noc akosi nevládzem dočítať 3 strany. 🙂 A ty sa ako máš?Majte sa krásne! 🙂
@sisanka Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Tak aj ja dúfam,že príde ešte dnes,alebo zajtra,aj lekár mi pôjde 20-tého na dovolenku,a tak by bolo fajn,ak by mi mm vedel vybaviť papiere o ukončení Pn-ky po pôrode,ešte 19-tého.Lebo to musím poslať do konca júla a lekár má práve do 30-tého dovolenku.Majte sa krásne,a nak vám maličká poslúcha. 😉
@mirkavas Ahoj!
Tak sme dolho boli hore a potom sme boli v obchode,tak som sa semdostala pozdejšie,ale tak už by som aj šla rodiť,by bolo fajn to mať zasebou,ale tak čo mešká,tak to ma neminie. 😀 Majte sa krásne! 😉
@mj30 Ďakujem!Ste milé baby,že mi to tak prajete,aj ja by som bola fakt rada,ale tak určite to príde,a cítim,že to pôjde samé buď dnes alebo zajtra,ak ma kosti neklamú 😎 .Majte sa krásne! 😉
@mirkavas Ste fakt zlaté.Ďakujem! 🙂
Caute babenky, držte palce - zajtra mám termín a idem na CTG - neviem, či si ma už nenechajú v nemocke... 😒 Zatiaľ to však nevyzerá, žeby sa malému chcelo ísť von - tak uvidíme 😉 😉
@lubkasungirl Ahoj!
Tak Ti držím palce,a vnemocnici,ťa nechajú iba ak máš nejaké zlé výsledky z prietokov ale omotaný pupočník,inak ťa ešte asi nechajú týždeň ako i mňa.Tak Ti držím palce,aby si mala všetko ok! 😉
@lubkasungirl ahoj, ty chodiš na ctg aj v sobotu??? ja ide v pondelo, tak som tiež zvedava. do terminu mam este 2tyž. ale lekar vravi, že mala uz chcei von 🙂 tak sa nechaj prekvapit, možno uz ostaneš.... ti to prajem 😉
@lubkasungirl ked budeš mat pravidel. kontra na ctg. tak mozno uz coskoro porodiš, preto ta nechaju.. v dobrom..... 🙂 Prajem nech to je cim skor za tebou a dorbec v naruči 😉
baby neviem prečo vas tak lekari nechavaju prenašat??? je mi vas luto ☹ u nas v Prešove som este nikoho nepoznam aby ho nechali prenašat viac ako 2 dni.... hned beru rodiť na sekciu ale vyvolavaju.... je to pre mamičky lahšie , aj psychicky. A či je babatko o 200g vačšie alebo menšie, to je jedno- ved je uz uplne donodene 🙂 predvcerom som bola na poradni a boli tam 2 baby čo mali termnin teraz na nedelu a lekar ich naplanoval na sekciu hned na 2 den, lebo sa uz necitili dobre.... Takže veeeeela zaleži aj od porodnika, či sa vie vžit do koze tehuliek a ukonci ich trapenie o par dni skor. Ved pre nas je to ako SPASENIE 😉 😉
@mj30
no vidíš, tak ty už máš dnes o zábavu postarané 😉 no ja už sa na neho moc teším, už som ho nevidela od pondelka a malý ho tiež nepočul už dlho. To ked ho počuje po dlhšom čase, tak začne hned šantit v bruchu 😀
dnes ideme na byt tak musím pobrať všetko čo potrebujem aj tu mega tašku moju 😀 aj sedačku už hodíme do auta, nech sa vozí 🙂 teraz neviem, či sa dostanem cez víkend na net, lebo tam nemáme iba svokrovci majú, možno u nich skočím pozreť ako sa tu máte 😉
a ozik už som mužovi hovorila o tej nadštandartke a povedal, že ako chcem, že sa tam budem mať lepšie, jeeej tak som happy, no ale aby bola ešte volná 🙂
tak prajem ti príjemné zaváranie 😀
@zora256 ahoj 🙂 už som aj ja dúfala, že si porodila, alebo rodíš, no ale veď raz príde to 😉
ja sa dnes tiež opýtam v lekárni na tie glycerínové čípky a tie sušené slivky si kúpim 😉
tak ja tu asi cez víkend nebudem, tak ti držím silno palce, nech ti to všetko dobre dopadne a malinký nech je zdravučký 😉 Maj sa 😉
@heluienka no o zabavu tedahej este aj nasi prisli tak ja v kuchyni a oni zatepluju a ja budem moct potom zase riadit ☹
jaj tak dnes konecne zase do svojho 😀 😀 😀
ono ked si to tak vezmes tak kolko krat budes rodit 1x, 2x? je to na 4 dni tak trosku nadstandartu nezaskodi to by mohol kazdy chlap uznat a ten tvoj je spravny ked suhlasi 😀 😀 😀
no ked tu cez vikend nebudes tak mi budes chybat ☹
@mj30 no čo aspoň sa nebudeš nudiť, pomaly si všetko porobíš a bude aj večer 😉
no do svojho, ale ja to tam až tak nemám rada, už sa moc teším na ten vlastný domček 🙂
no uvidime kolko sa nám podarí tých drobcov 😀 a snáď tam viac ako tých 5 dní nebudeme, snáď nebude mať žltačku.
ja sem v sobotu skočím mrknúť ako sa to vyvíja, či už Zora išla rodiť 😀 trochu ma to štve, že tam nemáme net, ja som chcela aspoň ten mobilný, ale zas asi by sa to nevyplácalo...
no ale v každom prípade v pondelok poobede sa tu určite ukážem 😀 malý sa ešte nechystá von, ani ma nič nebolí..takže nehrozí.
Tak prajem Vám obom pekný dník 😉
@zora256 neboj sa ono to pride uzi si este posledne dni z bruskom kym mas maleho len a len pre seba, nemysli na to....ja dnes nic moc nejako som nepospala aj teraz sa mi podarilo na hodinku zadriemat este ale ze by som sa citila nejako lepsie tak to nemozem povedat...poobede idem pocvicit a potom ku kolegyni na oslôavu tak sa kus odreagujem..u nas uz prestalo prsat opat je horuco :((
@barca127 ahoj... no vsak ja som jej aj vcera skusala dawat tu prewarenu vodu aby nebola nahodou dehydrowana. a nechcela ju vypluwala mi to.. tak vcera sme si oddychli... a drahym sme boli s nou wonku a mali sme dvojhodinowu prechadzku... mala lepsie spala aj cez noc.. uwidme ako to bude dnes.. a ty ako sa mas???,
@zora256 ahoj maminu mam daleko ja byvam v meste a ona na dedine a svokra chodi do roboty... ako mne to enrobilo problem ked som dosla aj z nemocnice... ja som vsetko zladala... len teraz ta noc ma akosi zmorila... som uplne nevyspata este aj na tvari mam plno vyrazok musim ist asi ku koznej lebo to je hrozne uz sa ani na seba nemozem diwat.. a newiem z coho to mam ... dufam ze nemam nejaku alergiu.l tuto nco malicka bola uz lepsia zaspala mi na prsniku a aj s nou::D:D ale potom som ju dala do postielky aspinkala do pol 4 tak som si aj pospala:D
@januska712 mno vidis fakt jej radsej castejsie davaj prsnik to postaci takemu babatenku...mno ja pomaly dnes som myslela ze bude fajne prsat cely den ale nic z toho rano ako prislo tak aj odislo akurat sa chystam na cvicenie a potom na oslavu tak nebudem stale mysliet len na to aby sme sli uz rodit 🙂
@zora256 Ahoj...este si cela?...som myslela,ze tu budu uz miery drobceka a ty este nic 🙂...nevadi...tam mu je dobre kde je...ono to babatko vie kedy sa ma pytat na svet 🙂...co tam po tom ci sa narodi o tyzden skor ci neskor...hlavne aby bolo vsetko v poriadku a boli ste obaja zdravucky 🙂...no nie 🙂...dlho som tu nebola bo sme sa stahovali...konecne sme sami 🙂 tesim sa ako male decko...len tej roboty je tu este...tak dufam,ze to zvladnem...bo sa uz ledva hybem...vsetko ma boli ☹ ale nech este drobcek vydrzi...nech si vsetko upracem a nachystam a moze potom prist kedykolvek 🙂 ...do buduceho tyzdna snad zvladnem poupratovat a nachystat vsetko do cistucka 🙂...a potom sa moze zacat to prave cakanie...i ked vcera vecer ked som si lahla mi uz dost casto tvrdlo brusko...aj kazde 4 minutky...a trvalo to dost dlho....ale preslo to 🙂...tak snad este par dni vydrzime 🙂
Vsetkym maminkam gratulujem ku krasnym babatkam...a maminkam cakatelkam zelam vsetko dobre...nadherny a nezabudnutelny zazitok z porodu a hlavne vela vela zdravicka obom 🙂
@heluienka Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Tak dúfam,aj ja mohla by ešte jedna búrka prísť,alebo možno dnešný spln,bude mať svoj účinok 😉 ,a zajtra budem rodiť,alebo ešte vnoci,ach či by to bolo premňa spasenie,lebo sa mi ťažko otáča už v posteli.Tak pekný výkend Ti prajem u svokrovcov! 😉 A majte sa krásne! 🙂
@zora256 Dúfam, že bude všetko ok a pôjdem domov 😉 😉
@mirkavas Som prekvapená, že ma objednali na sobotu, no asi to len kvôli môjmu zajtrajšiemu termínu. No nevyzerá, žeby "krpček" /cca 3800 g/ už chcel ísť von 😉
@barca127 Ahoj!
Tak si užívam,kým sa dá,len keď ma bolí v krčku,alebo brucho,tak si to tak užívať už neviem,ale tak to už tak ďaleko nemám.To máš fajn,keď máte aj oslavy,aspoň sa dobre zabavíš,kým si 2v1 🙂 ,tak mi oslavovať nebudeme,lebo môj muž bude mať národky budúcu sobotu,a my asi tak piatok len prídeme z nemocky,tak si budeme užívať malého,a týždeň nato moji rodičia budú mať národky.Tento rok mali svokrovci 50,60 a švagriná 30 a prastarká 80,a chceli oslavy,ale akosi sa nekonala.Ale tak o 2 roky budeme manželovú 30-tku oslavovať.A aj môj otec v tom roku bude mať 50.A to majú len týždeň medzi nimi. 🙂 Aj tebe sa to už blíži,mávaš už aj poslíčkov?Majte sa krásne! 🙂
@mirkavas Zatial som myslim kontrakcie nemala na CTG, tak uvidime, ako zajtra. A dakujem 😉
@mirkavas Uf, paneboze, tak teraz si ma nepotesila 😒 Zajtra ma objednali na CTG, lebo mam uz termin a podla toho co pises, tak asi uz ostanem... Juj, a ja som si myslela, ze pôjdem domov a trosku poprenasam krpca... 😉
@januska712 Ahoj!
Tak sa Ti asi vyčisťuje organizmus cez kožu,možno že len nejakú pleťovú vodu by si mala skúsiť a krém.
To je fajn keď vám malá lepšie spala.Tak pomaly sa to spanie upravý,len treba zvyk ay aj malá vedela,že kedy sa ide spinkať,a ak bude vždy vten istý čas,tak si zvykne,neboj,to potrebuje len si zvyknúť.To máš dobre keď si hneď vládala,ja ako sa poznám,tak ja koľkokrát čo som bola v nemocnici,som prišla domov,vždy slabá a aj tlak som mávala hrozne nízky,proste mi býva potom mizerne zo 2-3dni,ešte že mám už muža na dovolenke do 10.8.,tak mi aj pomôže,a občas príde svokra a moja mama.Tak Ti prajem,aby si sa dala čím skôr do normálu! 😉
@lusia30 Ahoj!
Ďakujem! 🙂 Tak veru,nak je všetko ok,to je hlavné a nie to,že kedy príde,tak zrejme mu je dobre,keď neche von,ale tak nevadí,len dúfam,že nebude treba žiadny cisársky,tak podľa lekára,to bude prirodzene,tak dúfam,že sa nič neskomplikuje.Tak to budete mať krásne,všetko novučké čistučké,a maličké do nového 🙂 ,Tak Ti prajem,aby ste všetko stihki,pekne prichystať a potom si vpohode mohla čakať na drobca! 😉
@lubkasungirl Ahoj!
A kde si?Tak zajtra máš termín?Tak už aj ty čakáš kedy to príde.Tak Ti želám,aby sa Ti maličké vybralo včas a nemusela dlho čakať!Majte sa krásne! 😉

@zora256 ta ty si ešte tu????my sme si mysleli, že už rodiš 🙂