Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zora256 Dakujem krásne, no ja si nemyslím, že to pôjde tak hop-šup, lebo sa neotváram 😒 Neviem, neviem, či nepôjdem cisarákom, no uvidím, čo lekári povedia zajtra /idem do monobloku do PO/. Ja by som rada prenosila cez víkend, no pravda je, že náš chlapček je už dosť veľký, tak len sa to zbytočne naťahuje a on - papoš - priberá pekne ďalej... 😉
Čaute baby, hlásim prírastok do skupiny- Mišo sa vypýtal o 11 dní skôr- 3200g a 49cm, radosť rodiť 😀
@lubkasungirl tak to asi preto 🙂 ale ver, že je všetko ok... aj ked ja na tvojom mieste by som zajtra od D. chcela počuť, že uz je to tu, nechame si vas a budete rodit.... ja by som uz naspat domov nechcela ist 😀 😀 😀
@lubkasungirl sorry 😉 nekchcela som ta vystrašit, ta čo si 😀 len ja som tento tyzden mala na ctg pravidelne kontra, o čom som ani nevedela.... a povedal že na buduci tyzden porodim, pričom mam termin 31.7. Tak som to myslela, že nevieme čo nam ukaže graf, a čo na to lekar 😉 Neboj, bude to tak jak to ma byt, a bude to ok 😵
@lubkasungirl 🙂 🙂 🙂 🙂 jeeej, az teraz som dočitala do konca stranu.... aj ja chodim do monobloku v PO 😀 😀 😀 a možno sme sa tam už aj stretli, len sme nevedeli, že sme to my 🙂
@mirkavas No ved uvidíme, asi to tak bude lepšie 😉 😉
@mirkavas Ja som bola vcera na CTG 🙂 a predtym este minuly tyzden v piatok. Takze ak ja sa zdrzim a ty sa poponahlas, tak sa tam mozno aj stretneme 😝 Juj, len nech je všetko OK, to je hlavné 🙂
@lubkasungirl no vidiš 🙂 držim ti paľcuchy na zajtra... a ked tak velmi chceš este víkend prenášať, tak prenášaj 😉 a možno na buduci týžden sa tam stretneme 😀 Za ktorým Dr. chodiš? ja idem v pondelok na ctg
@mirkavas Nemam vybaveneho lekara - dufam, ze som zle neurobila... 😉 A možno že bude lepšie, keď už ma "poriešia" cez víkend, aspon este aj krstna je doma. Vies odporucat nejakeho lekara, ak by bolo treba??
@lubkasungirl myslim, za ktorým Dr. ideš s vysledkami ctg...je tam Dr. Bil, Kudla, Pitonak..... ktorý z nich ti robi poradnu?? Ak by to na teba prišlo zajtra, tak ma službu dobry Dr. 😉 Ja som s nim bola velmi spokojna pri prvom porode, a robil mi aj amniocentezu, vedie mi aj rizikovu poradnu.... odporúčam rodiť zajtra 😀
@zora256 ahoj mno tak to ste mali teda same okruhliny tento rok 🙂) ja sa dnes citim celkom hriozne spala som asi tri hodiny buntosim od stvrtej ako zvonil manzelovi budik do prace...dost ma pobolieva brucho ako na menzes opuchy hruza a des tak som sa postavila rano na vahu a zistil s hrozou ze som od pondelka pribrala 1,5 kila 😒
@januska712 ahoj tak to je mi velmi luti ze si mala taku hroznu noc ja som pospala tri hodinky a buntosim od stvrtej nemozem zaspat vobec pritom sa citim tak strasne unavena a nevyspata :( najviac ma vsak trapia opuchy musela som sa strasne naliat lebo mam koli a pol prirastok za pat dni
@barca127 Ahoj tak ani tebe nezawidim ze si sa nevyspala Ja by som potrebovala aspon dve hodinky pospat ale to asi tak skoro nebude
@januska712 a dnes je aka mala?tak ked nachvilu zavrie ocka skus si s nou pospat aj ty?a mas niekoho pri sebe ci sama si?
@lubkasungirl Ahoj!
Tak Ti držím palce,vieš zato sa Ti môže voda spustiť a potom sa začneš otvárať,je aj takýto opačný priebeh,takže nezúfaj,ono to príde keď to budeš najmenej čakať,aj ja som už prestala čakať,a občas mám pocit,že ten náš je včase,proste sa len lekár zmýlil v dátume,a možno príde von zajtra sám,a možno pondelok nadránom,no uvidím.
A kedy máš ísť do pôrodnice?Ja pondelok.Majte sa krásne! 🙂
@barca127 Ahoj!
Tak stým priberaním,to máš asi len vodu ulženú v tele keď aj puchneš,neboj pôrodom to pôjde von. 😉 Mňa hlava zas bolí z alergie,ale tak to prejde,som tiež akási ospalá,jedna mi vravela,že keď budem mať unavenú tvár,tak pôjdem rodiť.No tak to neviem ako vyzerá,ale oči mám unavené najmä z alergie,vždy ke´d je vonku slnečno.Podľa mňa je to aj volovina.Tak sa mi zdá,žemalý vyčká pondelok,ale tak stým ja nič nenarobím,aspoň mám aj dovtedy ticho a kľud,hoci by som ho aj rada mala vonku 😒 .Ale tak už to vydržím,a možno bude i také obdobie ako mm vraví,že by som ho aj vrátila späť. 😀 Tak tie bolesti namenzes mávam aj ja a už dosť dlho,už asi aj 4tt,ale tak tie pravé nie a nie prísť.Tak sa majte krásne! 😉
@januska712 Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že si nespala,kvôli malej,asi jej bolo teplo,keď toľko chcela piť vnoci,nemala si ju moc naobliekanú?
Tak kožná Ti určite bude vedieť poradiť čo s pleťou,a nezabudni jej povedať,že sa Ti to vytvorilo po pôrode,lebo to môže byť aj zhormónov.Ja som si dlho liečila akné veru veľa robia hormóny v tele.Tak Ti prajem aby sa Ti vyriešili problémiky! 😉
@barca127 ahojona tiez nespinkala celu noc bola som sama doma do pol noci lebo drahy vol s kamaratmi zapijat slobodu jedneho kamarata on by ani nesiel ale Ja som mu povedala ze nech ide kedze na svadbu nejdeme kedze nemame kde nechat malicku a ona je este malicka teraz ju zobral drahy vonku aby som si oddychla dufam ze aj ona si pospinka
@zora256 Ahoj Dakujem jasne poviem jej aj ze kojim no som si myslela ze mi malicka aspon teraz rano zaspi ale nuc a akurat ju drahy zobral von aby som si oddychla a Ty sa ako mas?
@januska712 Ahoj!
Tak si aj ty trošku pospi,kým je maličká vonku.Tak sa dobre vyspi!Majte sa krásne! 😉
@keena Ahoj prepac nebola som tu od 1 jula som bola v nemocnici mala som problemy. Bolelo ma podbrusko a maly mal nizko hlavicku aj velmi velky bol.6.7 mi museli urobit cisarsky rez. A dva tyzdne ma nechali sa trapit do 39 tyzdna. Inak maly mal vahu 3400g uz v 37 tyzdni a sestricka mi vravela ze je uz donosene no nedali sme uplatok tak som ani nespala dva tyzdne co ked som lahla ma tlacil cely spodok.Ani chodit som nevedela. Myslela som ze mi cely spodok vypadne a nemocnica Zilina na nic sestri blbe mali hlupe reci na vsetko co som ich poprosila som dostala papulnate odpovede a ponizovanie.Najlepsíe ich o nic neprosit.Na rizikovom boli zle sestry.A na novorodeneckom tie co sa staraju o babatka. Na rizikovom jedna v 30 tyzdni dostala bolesti a kontrakcie ona jej zazvonila ze ma bolesti a sestra jej nato vy nemate bolesti ste chora na hlavu.A to mala kontrakcie kazdych 3 min,ledva ze neporodila na rizikovom. A vtedy tam jedna baba tiez cosi potrebovala a mali flasky a alkohol na stole rehot celou chodbou od sestier v noci. Asi nieco oslavovali. A doktorky mile usmiate len sestry na nic. Dve boli mile a dobre stale chodili ci cosi nepotrebujeme. A ty ako?
Ked pozeram na datum tiez si uz asi v porodnici.Alebo uz doma.Nic nestiham 6 dni sme doma.Aj mlieka mam malo. Kazde 3h. musim krmit a zarabat.Tak sa maj pekne a ozvi sa ked tu budes.Co nove.
@zora256 Prepac nebola som tu 2 tyzdne som bola v nemocnici. Uz 6 dni sme doma mala sa narodil 6.7.2011 cisarskym rezom v 39 tyzdni s vahou 3660g 50 cm. Asi uz aj ty mas po. Napis co ako ked sa uvolnis.
@zora256 Ahoj tak som si Inak dobre pospala ani neviem kedy dosli domov len ma drahy zobudil ze ju mam uz kojit tak teraz pekne papame a uvidime co este zaspinkame a vy ako? Vam zavidim ze to este nemate za sebou🙂

@lubkasungirl Ahoj!
tak už som sa dočítala,to si myslela na zajtrajšie vyšetrenie,tak ja by som radšej na tvojom mieste ostala a mala to za sebou,ale tak ja ostať budem musieť max pondelok,tak to nie je už veľa,len sa stále nádejam,že to príde namňa každú chvíľu samé a pôjdem. 😵 Tak som zvedavá,ktorá možnosť bude u mňa.Tak Ti prajem veľa šťastia na zajtra! 😉