Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katarina194 Ahoj Ty si rodila. V ziline? Aj ja som tam bola 1.7.Ja sa dada stazovat nemozem ku mne boli az velmi Dobry vsetci
@zora256 ahoj tak ja iem ze je to len voda len sa mi nezda ze som sa tak naliala za tak kratky cas ale co tlak nemam vysoky aj moc som si vysetrila a mal by byt v poriadku tak uvidime...este som si bola lahnut tak na dve hodky som zaspala ale nic moc stale som akasi unavena nic sa mi nechce som bez stipky energie :( inac mne to spomynala aj jedna sestra z porodnice ze pred porodom ti napuchne tvar ale to su len take reci nemusi to platit ale moze 🙂)
@januska712 mno tak to je dobre ked ti ju manzel zobral von treba to vyuzit a pospat si trosku alebo len oci zavriet to pomoze
ahojte kočky, tak po dlhom case sa hlasim aj ja s prirastkom, maly Šimonko sa narodil 9.7. o 14:27 hod 53 cm a 3550 g, vcera nas prepustili, uz mame prvu noc za sebou, tak sme stastni ako blchy 😀 nech Vam to vsetko dobre vyjde a nech su drobcovia zdravi 🙂
@katarina194 ahoj, som tu tiez dlhsie nebola,ale ked to tak citam,tak sa mi nechce verit, ze mas takuto skusenost, ja som rodila nakoniec v tej CA a nemozem si vynachvalit....ako drobec,?uz ste boli na vychadzke?
@januska712 ahoj,zabudla som ti zablahozelat k babatku,vsetko dobre 😀
@mirkavas Ta smola - bol tam Kudla - je uplne v pohode, len nic sa nedeje, tak mam prist az v pondelok. Na neho si myslela, ze je ok?? 😉 😉
@zora256 Ahoj, poslali ma domov, idem v pondelok rano s taskou do nemocky - môzu ale nemusia si ma tam nechat - tak mi povedal lekar. Inak som otvorena len na na spicku prsta... 😒
@lubkasungirl 🙂)) nie, myslela som ineho..... 🙂 nastupuje zrejme na nočnu 😉 ale aj on je ok 😉
kedy ideš v pondelok ??? ja na 9.30 hod. Ty stale chodiš za Kudlom?
@mj30 že jaká šikulka 😉
ja som u svokrovcov, všetci sú preč, lebo mlátia žito, či ako sa tomu hovorí, no maju tu kombajn 🙂
Zatiaľ som si teda moc víkend neužila, lebo včera mi bolo nejak divne, také krče som dostala do krížov a do brucha, no ale potom to postupne prešlo..ale nevedela som, či ísť alebo neísť..no dobre, že sme neišli bolo by to zbatočné. No a dneska ráno som sa zase zlakla, lebo malý sa nehýbal vôbec a to sa vždy ráno budí so mnou a teraz nič, tak som bola vystrašená lebo aj pol hodku sa nepohol ale potom sa konečne pohol a hned sa mi ulavilo a teraz ma za trest, že som ho ráno zobudila stále kope 😀 ale nech len kope, lebo viem, že je v poriadku 🙂
a vy ako sa máte? 😉
Ja chcem ísť dnes ešte na tú prechádzku, tak dúfam, že nebude pršať, ale nevypadá to tak zatial, j ked hlásili..
tak pekný dník vám prajeeem 😉
@katarina194 Ahoj!
Tak Gratulujem k malému!Tak to je celkom dobrá váha,tak dúfam,že ten náš nebude nad 4kg,ja idem do nemocnice pondelok,keďže malý sa nechystá von sám,tak bude asi vyvolávačkou.A to si mala cisársky kvôli váhe?U nás cisársky robia nad 4kg alebo ak sú nejaké komplikácie,ináč sa rodí prirodzene.Tak o Žiline som aj ja počula,že to tam nie je dobré.Ale hlavné je že ste ok.A tie tri hodinky sú ok,ak si myslíš,že nemáš dostatok mlieka,tak si ho prikladaj častejšie a tak sa Ti bude viac tvoriť.Veľa zdravia a radosti vám prajem! 😉 A skoré zotavenie! 🙂
@januska712 Ahoj!
Tak ja by som to mala radšej zasebou už,a niekedy by som to zas nechcela nikdy ukončiť,je to zvláštne,vždy človek chce to čo nemôže mať.Čo už,užívaj si malé,kým Ti nikam neutečie a kým jej nevadí,že si ju mokáš,lebo razdva narastú,a bude im trápne,keď si ich privinieme. 😉
@barca127 Ahoj!
Tak uvidíme,možno,že to býva u tých čo majú vysoký tlak,nie?Tak ja zriedka puchnem a aj nohy len keď veľa chodím,tak si nemyslím,že zničoho nič mi napuchne tvár,ale tak Bohvie.Aj ja som ospalá,ale asi z nudy,a z toho,že som sama,muž šiel k sestre sa pozrieť ako jej vykopali na žumpu jamu.A tak aj keď má dovolenku,tak je somou málo,čo on asi nechápe,ale nechce sa nudiť,neznáša nudu,a js zas samotu,ale čo už,chlapi,nechápu nás ženy ☹ ,ale tak si robím z neho srandu,že v budúcom živote mu to vrátim,len dúfam,že ho stretnem a bude on mojou ženou 😀 .Majte sa krásne! 😉
@zora256 mno aj ja som sama doma manzel v praci...ja som sa nakoniec donutila POUPRATOVAT ASPON NIECO TREBALO MI UZ AKUTNE POUTIERAT PRAH AJ PODLAHY ale teda dalo mi to riadne zabrat ale aspon ma to kus prebralo ...s tymi chlapmi je to naozaj niekedy hroza ale bez nich si to isto nevieme ani predstavit co
@lubkasungirl Ahoj!
Tak to asi preto,ťa tam nemusia nechať,lebo môžeš ešte prenášať 1týždeň v pohode.Mne v pondelok už bude ten 1 týždeň už prenášania a preto ma musia hospitalizovať,lebo mám aj sprievodný list,že do 18.7 najneskôr nutné hospitalizovať,kvôli prenášaniu.Neboj zvládneš to,a môže Ti aj tá voda odísť skôr a až potom sa otvárať,a tak si ťa tam nechajú.Tak veľa šťastia Ti prajem,neboj,aj ja som bola hotová z termínu,že nič a nakoniec som si spomenula aj na druhý termín,ktorý mi lekár nezapísal bol presne na 18.7.Tak možno,že sa mi malý nakoniec sám ešte to ráno vyberie na svet.Všetkomá svoj čas,viem je Ti ťažko,aj mne,ale čo už nemôžeme to ovplivniť,všetko je vedené tam hore.Majte sa krásne! 🙂
@barca127 Ahoj!
Veru bez nich by nám bolo ťažšie,sú to proste veľké deti,ich krotenie nám dáva zabrať,ale čo už s nimi aspoň nie je nuda. 😉 Aj ja som trošku upratala,ale nie veľmi,lebo akosi nevládzem a musím sa do všetkého nútiť.Ale tak už budúci týždeň sa určite nebudem nudiť a nebudem mať čas byť leňochom 😀 .Už sa teším,hoci aj trošku mám strach,aby mi sem hneď neprišla švagriná,stále sa mmpíta či už je a dnes aj dvarazy a mm,že pravda aj 3 😀 ,a ona takmer uverila(Bože,aká je sprostá),a preto som sa rozhodla kým malý nebude vonku vypnem mobil v nemocke,aby mi dali pokoj,a potom tiež,ako mm napíšem sms a našim,je to otravné a na nervy,že ako môžu byť taký padnutý na hlavu,veď sa im povie,keďbude,že čo otravujú stále.no nie?Majte sa krásne! 🙂
@zora256 mno mas pravdu púresne ako velke deti ale su zlaty ten moj uz je na ihlach ze co a kedy aj dnes ked som mu volala do prace tak ze co sa deje ze myslel ze uz 🙂) alebo ked som mynule z izby vyletela sa ho nieco opytat tak normalne z kresla vystrelil 🙂) mno tie otazky typu uz? aj mna vedia vytocit hlavne ked mi niekto dva tyzdne pred terminom pise ze ci uz nie som v nemocke 🙂)
@heluienka ani nevies ako si ma potesila, ze si napisala 🙂 ja som bola doobeda v meste a teraz zase pracujeme aj s nasimi, ja som toho v noci tiez vela nenaspala ako vzdy ☹
no ty teraz aspon vies ze uz to nabera grady a coskoro to vypukne tesim sa ako keby islo o mna 😉 no tvoj malinky uz ma malinko miesta tak sa hybe trosku menej a mozno sa ti uz zacal aj posuvat dole tak bude kopat trosku menej 🙂
tu cely den svieti slnko a na dazd to nijako nevyzera co uz narobime, ale aspon v noci je uz trosku chladnejsie, tak si uzi prechadzku s muzikom aj s malinkym 🙂
ahojte mamicky tak ako ste natom? my ideme este zajtra na monitor a v pondelok na usg a dufam ze uz nieco so mnou budu robit lebo uz prenasam tyzden a maly nic:( nemam kontrakcie neotvaram sa...tak dufam ze nebudem musiet na cisarsky:( drzte palce
Ahojte mamičky, konečne som tu. Náš maličký Nikolko sa narodil v Ilave 4. 7. o 20.34 s mierami 3860 g a 52 cm. Pôrod sa rozbehol spontánne, no na konci komplikácie. Nemohla som malého vytlačiť, strácali sa mu ozvy, takže sa nakoniec narodil akútnou sekciou. Nikolko mal omotanú pupočnú šnúru okolo krku aj pliecok, asi 20 sekúnd nedýchal, apgar skóre po 1. minúte len 4! Rýchlo sa našťastie chytil a chvalabohu sme v poriadku. Vytrpela som si teda dosť, ten prvý týždeň po sekcii bol dosť bolestivý a prvé dni pre mňa hrozné. Prišli sme domov minulú sobotu, odvtedy mám zvýšenú teplotu k večeru okolo 37 stupnov, doktor vravel že je to v poriadku, môže to byť tým císárskym ale aj dojčením. Ale keby niečo, mám sa zastaviť. Gratulujem aj ostatným maminkám k narodeniu bábätiek.
@nika1987 Ahoj, ja som prenášala vyše týždňa, krčok bol úplne uzavretý a zrazu sa mi v noci rozbehli pravidelné kontrakcie.
@majkabudka227 juuj kiezby sa to stalo aj mne...a nemala si zakalenu vodu?
@majkabudka227 tak si si dost vytrpela ale hlavne je ze malicky je v poriadku...vela zdravicka prajem obom🙂
ahojte, tak kto to vyhráva?
v noci mi začala odchádzať hlienová zátka, málo som naspala a bolí ma brucho..... takže my sa pomaly rozbiehame......

@katarina194