Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@heln ahoj, ako to vyzeralo tá zátka? Mne tiež ešte večer dačo začalo odchádzať, ale neviem... Najprv som si po veľkej potrebe všimla na papieri aj normálnu krv, no a potom aj na vložke takú trošku, a teraz keď som sa ráno zobudila, mala som dosť veľa takého hnedého na vložke, aj som to cítila ako mi to odchádzalo dvakrát v takých návaloch trošku... Tak sa bojím celkom... 🙂
@mirkavas no ja si myslim, ze to nie je o suciteni....ja som mala termin 12.7. ako zora, a stale nic. Na kontrolu idem v pondelok a predpokladam, ze ak bude vsetko ok, tak ma poslu domov a ked bude nieco zle tak si ma nechaju uz tam. Ja si myslim, ze to skor nechavaju na babatka, nech sa pytaju same na svet teda, ak su vsetky vysetrenia v poriadku. Ja tiez dufam, ze sa maly uz vypyta sam, a ked nie tak co uz, prinajhorsom vyvolaju porod. Uz pocitam s tym, ze buduci tyzden by sme mohli byt 3. Ved Vam dam potom vediet. Tak vsetkym, ktore prenasaju, prajem hlavne vela trpezlivosti, tych par dni to predsa este nejako vydrzime, raz to musi prist 🙂
@barca127 Ahoj no pomohlo mi to velmi dobre cely den prespala tak som sa bala noci ale vecer sme ju este okupali nakrmila som ju a zacala plakat tak ze asi zobudila vsetkych susedov v panelaku tak sme ju nechali do pol noci nech sa vyplace o pol noci som ju zasa kojila a spinkala presne tri hodiny tak som bola rada takze sme mali kludnu noc az na ten zaciatok ale nemozem jej robit ako ona chce lebo si zvykne a Ja si potom s nou neporadim
@adusased Ahoj dakujem velmi pekne a Ty si ako na Tom? Uz to mas za sebou?
@barca127 Ahoj!
Tak presne to vie vytočiť človeka,keď im stokrát treba vravieť,že vtedy je termín,tak vtedy bude,alebo,že 2 týždne sú normálne aj po termíne,tak nak dajú pokoj,a veď dáme vedieť a tak a akoby mali výpadok pamäti,či čo,darmo im vravíme,že dáme vedieť 😠 .
Čo už som mm vravela,že nejých pár rokov nechcem byť tehotná,lebo človeku zoberú aj ten pokoj z duše,stále otravujú.Ako sa máš?Mne včera už kolostrum vytekalo aj šaty mi zababralo,tak snáď sa to blíži,ale možno sama ani nestihnem,ak zajtra vyvolajú pôrod,a možno by sa mi aj spustil do stredy,ale tak nevadí,ak ho aj vyvolajú,tak to budem mať už zasebou.Aj sa teším,a aj mám trošku strach,aké to tam bude a tý ľudia.Nejako ten čas prejde a vydržím.Potom sa ozvem,keď budeme doma. 🙂 Majte sa krásne! 😉
@zora256 Ahoj tak to mas pravdu Ja som aj rada ze to mam za sebou ale zasa mi aj brusko mi chyba no tak mala vcerajsi den malicka prespala tak som sa bala noci ale aj ta dopadla v celku dobre uwidime co nas zasa caka dnes aj tebe prajeme krasny slnecny den.
@zora256 @barca127 presne, toto je na tom čakaní asi najhoršie..... všetci už čakajú a znervózňujú, pýtajú sa, vyvolávajú...... pridávajú hrôzostrašné príbehy........ my tu blízko máme takú mladú babu, čo má šesť detí a myslí si, že keď toľko krát rodila, tak je odborníčka, vždy keď ju stretnem, tak rieši aké mám veľké brucho, aké bude veľké bábo a tak ďalej a teraz rieši, že "prenášam"...... už to "riešila" aj s mojou mamou a dokonca s manželom..... normálne mám už chuť jej dať "kres papuľu"....... termín je vypočítaný len orientačne, priemerne, podľa poslednej MS......
@adusased Ahoj!
A koľko dní si prenášala?A samo sa Ti spustil pôrod,alebo Ti ho vyvolávali?Maje sa krásne! 😉
@nika1987 Ahoj!
Aj ja zajta budem mať 1 tt čo prenášam,a idem do pôrodnice asi my ho budú vyvolávať,mám aj sprievodný list na hospitalizáciu,ja mávam aj bolesti,ale po 1-2 hodinách prestanú a som otvorená takmer na 3cm.Tak Ti prajem,aby si to mala aj ty už čím skôr po pôrode! 😉 Tak Ti držím palce,aby si u lekára dobre dopadla zajtra! 🙂
@majkabudka227 Ahoj!
Gratulujem,k malému!Veľa zdravia a radosti vám prajem!A skoré zotavenie!Majte sa krásne! 🙂
@majkauk Ahoj!
Tak vám gratulujem k drobcovi!Veľa zdravia a radosti vám prajem! 🙂
@heln Ahoj!
Tak Ti držím palce,aby si to mala čím skôr za sebou a zdravé bábätko v náručí! 🙂 Majte sa krásne! 😉
@januska712 Ahoj!
Ďakujem! 🙂 A majte sa krásne! 😉
@heln Ahoj!
Tak tý ľudia sú veru hrozný a najmä ženské,ale čo už nejako tých pár dní vydržíme,a potom nás možno budú otravovať z dojčením a dotoho budú hubovať,koľko krát sa má atď.Ale tak dúfam,že dajú pokoj. 😒
A veru aj ja mám ten trmín podľa poslednej menzes a druhý termín mi vravel na 18-tého,ale nezapísal,tak možno sa aj sám rozbehne zajtra,ale tak som sa aj zmierila aj s vyvolaním,čo už,aspoň to budem mať za sebou už.A možno ma ešte nechajú pár dní,no neviem,ja len dúfam,že už zajtra to budem mať za sebou do pol noci,lebo nie je to med lízať týchto teplách,a aj tvrdne mi bruško a tý poslíčkovia niekedy sú silnejší a predca prejdú a to ma štve,a je aj malý ž dosť nízko a tlačí mi na močový mechúr aj pri malej potrebe sa moč.rúru.Tak Ti prajem aby si ho už mala aj ty za sebou čím skôr,lebo aj stou zátkou som počula,že do 24-48hodín sa môže spustiť pôrod,tak možno budeme obe zajtra rodiť. 🙂 Tak sa majte krásne!A prajem rýchly pôrod! 😉
@mirkavas Ahoj, neviem, kto bol na nocnej, tak nemam sajnu o kom rec... 😉 Ja idem na 7.00 a nechodim za nikym konkretnym - koho zavolaju, ten mi zhodnoti CTG 😉
@zora256 No ja som mala iba tento termin - z prenasania nie som velmi nadsena, lebo podla vcerajsieho sona ma nas "krpcek" uz cez 4100 gramov! A fakt uz mi zacina byt dost tazko... 😉
@lubkasungirl Ahoj!
Tak to Ti verím,ani mne nie je najlepšie,a tie merania nie sú presné,môže byť -+200g.Ja neviem aký je náš veľký pred 3tt mal cca 3300g,tak si len želám aby nemal viac ako 4kg.Tak sa snažím menej jesť a viac piť,tak uvidím zajtra čo mi povedia pred pôrodom ako ma budú vyšetrovať.Len dúfam,že to ukončia zajtra.Tak Ti držím palce,aby si to mala aj ty čím skôr za sebou! 😉 A to Ti pri tej váhe bába nespomínali sekciu?V Lv nad 4kg robia sekciu,ja len dúfam,že mi nehrozí,nechcem sekciou rodiť,lebo by som moc nevládala,keď aj pri menzese ma bolievalo hrozne brucho,tak mi bývalo hrozne zle.Tak by som veľmi chcela prirodzene rodiť.Majte sa krásne! 😉
jój, nestrašte s tými veľkosťami, mne tiež pred troma týždňami na uzv odhadli 3200g..... dúfam, že sa sekli smerom na hor a narodí sa mi max. 3500g dieťa..... zaujímavé, že niekde robia nad 4kg sekciu, moja švagriná porodila päť kilového prirodzene..... myslím že záleží na šírke panvy v pomere k veľkosti hlavičky dieťaťa.....
ahojte dievčatá! 🙂 tak u nás ešte stále nič, zajtra ráno sa mám hlásiť v nemocnici. boli sme včera večer, lebo som necítila pohyby celý deň, bábätko našťastie v poriadku, ozvy, prietoky ok, len doktor povedal, že mám málo vody a placenta už "dosluhuje", tak že mám rátať, že v pondelok na 99% zostávam a snáď už tak max. 1 - 2 dni a ak nepôjde, vyvolajú mi pôrod. vraj malinká má už cca 3460 g, ale že má to odhad +- 400 g. tak dúfam, že malinká nebude mať viac ako 3500 g 😅
tak sa držte, napíšem ak bude niečo nové 🙂
želám všetkým veľa radosti z detičiek a bezproblémové pôrody 😉
@zora256 Ahoj, mne lekar vravel, ze budu hlavne chciet, aby sa to prirodzene rozbehlo a že ťažko zatiaľ určiť, či porodím normálne alebo sekciou. Tiež som chcela hlavne normálne rodiť, no malý ma dosť veľkú hlavičku a záleží hlavne na tom, čo je najbezpečnejšie pre neho aj pre mňa... 😉 Lekar mi povedal, že zajtra sa rozhodnu, čo so mnou... 😉
@januska712 ano, uz mame doma chrustika, rodila som 9.7 v CA v nemocnici, porod horor, ale chvalabohu mam to za sebou 😀 teraz uz s malym akosi bojujeme doma, co vy?
@januska712 ahoj tak to som rada ze aspon v noci ste mali klud ja som nemohla dlho zaspat manzel bol von ale ako dorazil tak potom som uz zabrala ako vzdy pospali sme teda obaja rano dlhsie dnes to vyzera opat na pekne teplo co ma moc netesi :( mno mala si zachvilu vytvori svoj rezim bude spavat coraz dlhsie len to treba vydrzat 🙂 a co ako kojenie mliecka mas dost?
@zora256 ahoj tak ja uz dnes som rosku pokojnejsia vaha sla o kilo dole takze opuchy sa zlepsuju asi ale stale je to o tom istom, vcera ma uz tak pobolievalo brucho strasne ze som myslela ze sa to rozbehne ale prestaslo to akonahle som si lahla..mno co sak mi mame este nejakych par dni do treminu...na poradnu idem v stredu tak som zvedava ci sa nieco pohlo lebo manzel sa vekmi snazi 😝 budem teda na teba mysliet a cakat kedy napises ze je drobcek na svete 😲
@heln ahoj mno tak taketo odboprnicky su teda najlepsie radost ich mat vo svojom okoli...mno a tie narazky na velkost bruska mam teda este radsej ako atazku kedy..ja mam dost veklikanske brusko tak len vsade kde sa pohnem pocuvam hikanie a ze ci nebudu dva...tak vravim ze mozno aj styri
@lubkasungirl Ahoj!
Tak Ti želám,aby ste boli v poriadku a aby si to mala čím skôr za sebou! 😉 Tak aj ja som zvedavá,že čo bude zajtra,ale ja tam už zajtra aj ostanem,tak mám trošku strach z toho celého,dúfam,že ma pustia domov ešte piatok,možno v sobotu,neviem,potom sa ozvem keď už budem doma.Tak sa majte krásne! 🙂

@nika1987 Nie, voda bola číra, žiadny problém v tomto nebol.