icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mirkavas
18. júl 2011

@lubkasungirl no asi ano 🙂 len neviem ako ta spoznam.... nebola si nahodou na poradni prva u MUDr. Bila na ambulancii z CTG???? lezala som o 8.30 na pasoch jak zacal poradnu, tak som si tipovala, ktorá asi mozeš byt??? a jednu babu fakt poslala na prijem v stredu... asi teba 🙂 svetle až blond dlhšie vlasy.... asi torchu zvlnene??? si to ty 😉

mirkavas
18. júl 2011

@alexksa ahoj, drzim ti palce na zajtra, ... aj ja idem zajtra, nech nam všetko dobre dopadne a hlavne zdravučke detičky 😉

lubkasungirl
18. júl 2011

@mirkavas Anooo, to som jaaaa 😀 Ty si ta chuducka s malym brusinom??

lubkasungirl
18. júl 2011

@mirkavas Ja som tam mala sesterku na chodbe, ked si prisla - pozrela som akurat na teba, aka ja som hrosica oproti tebe 😀

sliver
18. júl 2011

@atanusa @katren

dakujem vám, nakoniec sme išli na pohotovosť a povedali že je to také plus mínus.... ale že je to maličko, že sa to len trochu uvolnuje tak ma vklude poslali domov a že ak sa niečo zmení tak zajtra mám ísť k svojmu dr.
ak sa nič nezmení tak pôjdem až v stredu na poradnu... dufam že to vydržím nedočkavosťou, lebo sa bojím bojím bojím...
asi sa to uvolnuje len trošku ale dokedy to je OK? koľko tam mám tej vody aby sa mohla uvolnovať? božinku čo by som dala zato aby sa to tuto noc riadne rozbehlo a ja išla na príjem na pôrod. prosím prosím prosím...

mj30
19. júl 2011

@ninan2 ahoj ano chystam

heluienka
19. júl 2011

@mj30 teda ja neviem, čo si tí doktori myslia..ale takto nechávať tehotné čakať..včera to bolo fakn nenormálne..a to tam mám ísť zase štvrtok...
🙂 mamina mi tiež hovorila o tých burkach, že ked prší tak sa rodia deti, ale to moje tomu sa odtial vôbec nechce 😠
Zora to už má asi za sebou, normálne jej závidím...
teda dnes neviem, čo budem robiť, teda viem, nudiť sa a čakať 😒 , no ale dnes do 9 to ešte aj tak nemôže byť, lebo sme zabudli tašku v aute a manžel je v robote a dojde o 9 🙂
ináč veď aj vy to už máte za chvílku, už iba nejakých 10 dní a možno aj skorej, nakoniec nás predbehnete 😀

atanusa
19. júl 2011

@sliver radsej ist zbytocne, ako nieco zanedbat. Plodova voda sa priebezne dotvara, takze sa nemusis obavat, ze ked ti cast odtecie (v tvojom pripade "odkvapka" 🙂, ze ti tam o chvilu nic nezostane. Mne lekarka vysvetlila, ze jedine riziko je v tom, ze by som mohla dostat infekciu. Mne sa porod rozbehol cca 24 hodin po tom, ako sa mi zacala po troche uvolnovat plodova voda - bola som uz 4 dni po termine. Drzim ti palce, nech ti to dobre dopadne a nech sa ti porod rozbehne prirodzene a co najskor. 😉 Vela stastia...

januska712
19. júl 2011

@barca127 ahoj tak to mas pravdu a kolko penazi usetris tak vcera vecer sme Mali zasa uplakany malicka plakala do pol noci a uz mi nechcelav ani prsnik tak som jej skusila dat caj a bola spokojna asi si potrebovala ovlazit telicko

nika1987
19. júl 2011

Ahojte....Tak sa znovu hlasim...dnes sme presne tyzden po termine a stale niic:(( Takze uz prestavam dufam ze sa to rozbehne prirodzene 😢 Zajtra idem este na monitor a dohodneme sa s lekarom co dalej...aj ked neviem naco sa este caka.... Sice aj zazraky sa deju... 😉 Prenasate tu niektora tolko? 🙂

heluienka
19. júl 2011

@nika1987 ahoj ja prenášam ešte len druhý deň ale vypadá to biedne...vobec niesom otvorená, malý je ešte moc vysoko...ale ak sa do nedele nič neudeje idem na príjem do nemocnice. tak to väčšinou robia, že po týždni už vyvolávajú pôrod.
ale neboj dobre ti to dopadne, treba veriť 😉 , aj ja dúfam, že sa to nejako rozbehne 😉 Držím palce 😉

nika1987
19. júl 2011

@heluienka No ja napodobne...neotvaram sa:( Ano dakujem vsetko musi dobre dopadnut...Tak aj Tebe vela stastia a rychly porod🙂

barca127
19. júl 2011

@januska712 ahoj mnot ak mala iste coskoro zacne spavat coraz dlhsie a aj ty si v noci oddychnes najhorsie su tie zaciatky ochvilu sa nenazdas a prespi ti polku noci uvidis...u nas bola celu noc burka tak bol lepsi vzduch aspon kus som si lepsie pospala zajtra nas caka poradna tak som zvedava a dufam ze sa aspon nieco pohlo

januska712
19. júl 2011

@barca127 Ahoj no to si este pockam kym si mala zvykne na ten rezim ale dnes ma nechala aj rano pospat a potom ked som ju prebalila a nakrmila tak pekne spinkala a Ja som si zatial navarila pozehlila poupratovala a poprala veci a teraz ideme na chvilku vonku🙂 inak aj u nas bola riadna burka som sa az bala....neboj zajtra pojdes na poradnu a uvidis co ti povedia mozno pojdes uz aj na prijem do nemocnice... Ja som mala vcera termin a vcera mi zomrela babka.:(

heluienka
19. júl 2011

@nika1987 ďakujem 😉

barca127
19. júl 2011

@januska712 o tak to mi je velmi luto to s babkou :( tak ja si nemyslim ze by sme uz sli rodit vobec sa na to neecitim malej sa v brusku akosi velmi paci, ale aspon dufam ze sa uz aspon ten krcok dal do pohybu vsak uvidime...ty si teda aktivna mne sa v poslednej dobe teda nic nechce v tomto teple s brusiskom 🙂

mj30
19. júl 2011

@heluienka ahojky tak ja som uz doma aj z toho interneho, ze moj tlak je ukazkovy 🙂 aspon nieco 😀
no nikdy nevies ci to ta burka nespusti aj tebe, no ale jasne, ze na tasku musis pockat 😀 😀 😀
no Zore zavidim aj ja, uz keby to chcelo prist aj dnes 🙂
celu noc tu lialo burka ako vysita a aj tak je dusno
jaj boze len som prisla uz sa nudim 🙂 kde byvas idem ta pozriet 😀 😀 😀 budeme sa nudit dve

babula
19. júl 2011

@lien_ka no ja som mala sice rychly ale komplikovany porod a az na jednu sestricku z novorodeneckeho sa nestazujem na nikoho,bola som tam tyzden a dalo sa,ja som mala naleho pri sebe az na treti entak teraz dufam,ze to bude skor resp.hned po porode.ja uz doma cakam kedy sa to rozbehne naplno,v noci to uz bolo vselijake a zas sa to trochu ukludnilo,tak uvidim ci vydrzim do stvrtkovej poradne alebo zajta pojdem....

heluienka
19. júl 2011

@mj30 tak teraz pojdeš na poradnu zas v ponelok čo? ja ten štvrtok, a čo ti povedal doktor? otvorená stále na špičku prsta? 😀
teda nech sú stále burky teraz a poriadne 😀 ešte som si dala kúpiť takú štiplavú kukuricu manželovi, tak aj to si dneska dám a potom sa už vzdávam 😒
no to by sme s už nenudili kebyže dojdeš 😀 kludne dobehni, mám aj upratané 😀
ja si idem trochu pospať a potom sa asi pojdem prejsť, musím zahnať nejako tú nudu 😒
ozaj rozmýšlala si nad zdravotnou poisťovňou?, mne dnes prišla ponúknuť sesternica unionku pre malého,, že je ovela lepšia ako všeobecná..ja mam všeobecku ale myslím, že bude union lepšia, ved všeobecka je tak zadlžená..

mj30
19. júl 2011

@heluienka tak tak v pondelok znova, ani ma nepozeral len prehmatal brucho, ze ok, ze je makke zostala som sklamana chcela som vediet viac ☹ povedal, ze ak neporodim tento tyzden tak sa uvidime v pondelok vtipalek
no to ver, ze by sme sa nenudili 😀
ja som spala do teraz dako ma odtalo bola som o siestej hore a vynimocne som spala celu noc len s jednou prestavkou na wc 🙂
nad poistovnou som dako este nerozmyslala myslela som ked tak automaticky na vseobecnu v com je union lepsia?

majandra
19. júl 2011

Ahojte, ako tak citam, tusim vsetky cakame na tie kontrakcie a slavny porod.... 🙂 no ja sa bojim hlavne prenasania......snad to bude coskoro 🙂

ninan2
19. júl 2011

@mj30 Ahoj, nevies nahodou, ze aky je teraz naval v BS, maju vela rodicek s podobnym TP ako my? Z poradni zeby si si vsimla, ja zatial chodim k mojmu gynekologovi sem do BA, tak som tam este nebola.

gumo
19. júl 2011

idete niektora rodit do trnavskej porodnice ??

mj30
19. júl 2011

@ninan2 ahoj to netusim, tehotnych nas tam bolo vela a leto je vzdy plne, poradna na cely den

mirkaradko
19. júl 2011

cawte baby... vsetkym, ktore este cakate nezavidim vam to brusko v takych horuckach a na druhej strane vam zvidim ze mate babatka este v brusku... my mame dnes den ked placeme a nevieme preco... normalne mam chut plakat s malou... baby co uz mate babatka dali vam nejake vitaminy pre babatka??? a pouzivate nieco na brusko???
a je tu niekto kto mal cisarak? chcem sa spytat ci aj vas bolia stehy tak ze mate pocit ze sa trhaju?
vsetkym cakatelkam drzim prsteky aby vam to dobre dopadlo!!!

heluienka
19. júl 2011

@mj30 no mne vždy skontroloval doktor krčok a potom pasy, divné, to ti mal skontrolovať..
no ved ty by si mohla tento týždeň už kludne rodiť, keby sa malej chcelo 😀. ono by to malo záležať od nás a nie od tých krpcov, ved ich tam nosíme 9 mesiacov vytrpíme si a oni sa potom ešte nevedia rozhodnúť kedy sa im uráči von.ts.. 😀
mne sa tiež túto noc parádne spalo, aj vonku bolo perfektne, to weckovanie v noci je hrozné, ja chodím minimálne 2x a to vždy kým sa vytrepem z postele, tak dovidenia 😖
ja som tak tiež, že automaticky všeobecná, ale neska sa tu zastavila sesternica a, že či nemáme záujem. no výhody su tam také, že poskytujú nejaké očkovania nad rámec zákona tam hradia aj nejaké %, potom, že aj posielajú upozornenia na preventívne prehliadky, CRP vyšetrenia a všeličo, dá sa pozreť aj na stránke unionu. ja sa na to pojdem mrknuť tiež.

heluienka
19. júl 2011

@gumo ahoj 😉 ja idem rodiť do trnavy

gumo
19. júl 2011

@heluienka a pojdes na nadstandard??ci nie

heluienka
19. júl 2011

@gumo chcela by som ale neviem, či bude volná izba 😒 kedy máš termín?

gumo
19. júl 2011

snad bude..zajtra mam 🙂