icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

mj30
29. júl 2011

@slniecko612 dakujeme velmi pekne 🙂

januska712
29. júl 2011

@zora256 ahoj dakujem velmi pekne...ja som si kupila masticku co mi tu poradila simba13 ale dnes som mala ine bolesti uz pojdem adi aj k doktorke.... A ty pouzivas aj tie cukriky aj tu masticku.? Ja som rozmyslala ze vyskusam aj tie cipky... A ako sa ma malicky? Poslucha?

katkatt
29. júl 2011

Ahojte, tak uz sme aj my od vcera doma z porodnice. 24.7. vecer sa nam narodil Filipko 3820g a 51 cm. Tyzden pred terminom, ale chlapina velka 🙂 este o nieco predcil svojho brata mierami 🙂 ale prva doba zase okolo 15 hod. 😒

januska712
30. júl 2011

@katkatt Ahoj gratulujem a prajem vela zdravicka a aby malicky posluchal🙂

januska712
30. júl 2011

Ahojte babule tak moja malicka má uz mesiac...inak rychlo to bezi este pred nedavnom som bola v nemocnici🙂 a inak tiro noc má nechala vyspinkat spala 7,5hodin v kuse zobudili sme sa as o 6:00 rano prebalia som ju a nakojila a spinkala dalej🙂

zora256
30. júl 2011

@januska712 Ahoj!
Áno používam aj tie (cukríky)Homeopatiá a mne pomohli,nemám už hemoroidy.Malinký je zatiaľ fajn,len niekedy je ho dosť keď ani sám nevie čo mu je keď občas kríčí,a je včistom a jesť nechce,tak si myslím vtedy od únavy kričí.A inokedy je sokojný ako aj teraz spinká. 🙂 Ale tak po 3 mesiacoch to bude lepšie.A vy?Boli ste už na očkovaní proti TBC?My sme boli vstredu,dúfam,že mu zneho nič nebude. 😵

zora256
30. júl 2011

@januska712 Ahoj!
Aj náš spinkal od 21:00 do 5:40,tak mi aj mlieko už tieklo aj podprsenka bola od neho 😒 ,ale tak sme sa vyspali. 🙂

zora256
30. júl 2011

@katkatt Ahoj!
Gratulujem k malému 🙂 ,tak to máte fakt veľkého chlapa 😀 ,veľa zdravíčka vám obom prajem! 🙂

januska712
30. júl 2011

@zora256 Ahoj .. dakujem velmi pekne vyskusam aj tie cukriky a kolko si ich pouzivala? Ja akurat malicku kojim.. a potom ideme ku svokre na obed mala meniny tak sme pozvany🙂 aspon varit som nemusela🙂 tak to aj moja mala place aj ked je napapana okupana prezlecena...ale tak musime ich nechat aj vyplakat tak sa um rozvyjaju pluca🙂 ano nas ockovali este v nemocnici v den odchodu..aj ja dufam ze moja malicka s toho nic nebude mat a kojis?

januska712
30. júl 2011

@zora256 no aj ja som mala podprsenku mokru... Ale mozme byt radi ze mame mliecko🙂

katkatt
30. júl 2011

@januska712
@zora256 dakujem 🙂 este som sa aj sekla, mal 52 cm,
vsetkym mamickam-cakatelkam zelam vela trpezlivosti a dobry porod 😉

erov
30. júl 2011

Ahojte baby,tak aj ja som sa zabudla od pôrodu ozvať.malinká Dominika sa narodila 4.7.2011 o 23,45hod s mierami 3050g a 50cm 🙂 a tak si pomaličky na seba zvykáme.veru tie začiatky boli ťažké ale ako píšete, veríme že po tých 3mesiacoch už budeme mať svoj režim a systém a budem stíhať aspoň zlomok čo predtým lebo teraz mám pocit, že maličká si pýta skoro všetok čas 🙂 ako sa zotavujete po pôrode??

sliver
30. júl 2011

ahojte kocky, poradite mi ako mam zmenit v nastaveniach ze mam dieta???
stale mi to tam vypisuje ze ta stranka neexistuje....
uz mame malicku Sonicku treti den ;) ešte sme v nemocnici ale chcela som sa pochvaliť...

Sonicka sa narodila vo stvrtok 28.7. s váhou 3830g a 50cm

dadak
30. júl 2011

@sliver maju chybu nejaku oni....vraj sa chystaju to v pondelok alebo utorok opravit...takze treba pockat....a ...gratulujem ku dievcatkuuuuuuuu...

januska712
30. júl 2011

@sliver Ahoj gratulujem a prajem vela zdravicka a stasticka🙂

mirkaradko
30. júl 2011

ahojte baby, tak a z mojej spiacej princezny sa stal nekludny batoztek :( od vcera len placeme teraz mi zacala aj vracat...uz neviem co jej mam dat alebo ako jej pomoct... no strasne ked neviete svojmu dietatu pomoct :(

emily3
30. júl 2011

@mirkaradko ahojko, male babatka grckaj a trva to cca 3mesiace, po papani by si ju mala nechat odgrgnut, dat do zvyslej polohy.... pripadne postielku dat vyvysene..pod madrac nieco dat aby mala vysie hlavicku a ukladat babatko na bok spinkat, keby grckalo aby sa nezadusilo...a ked ti placka moze ju tlacit brusko . nemusis jej nic davas, ale ked sa ti zda ze ma koliky su na to kvapky pre dojcata myslim ze sa to vola Sabsimplex...alebo sa porad s doktorkou 😉

mirkaradko
30. júl 2011

@emily3 ahoj dakujem ale vsetko co pisem robim a aj tie kvapky uz mame vyskusane a nic... vtedy je klud ked ma cicinu v ustach...a spi asi 5 min. a zas plac....

barca127
30. júl 2011

Ahojte babule tak hlasim aj ja prirastok...nasa Dianka sa narodila 26.7.(presne v den terminu) s mierami 3580 gr a 50 cm trosku nas vytrapila nakoniec prisla ciasrskym ale nevadi uz sme zabudli 🙂)

mirus2202
30. júl 2011

@barca127 Ahoj,gratulujem k malej a držím Vám palčeky,hlavne veľa zdravíčka ... 🙂 🙂 🙂

lubkasungirl
30. júl 2011

Zenusky - chcem sa opytat, je tu nejaka mamicka, ktora dokrmuje svoje dieta umelym mlieckom? Ja mam velmi velkeho synacika, ktory je a neskutocny hladosko a stale ma malo... Dokrmujem aj 90 ml na jednom krmeni. Je to normalne? Neohrozim nejako maleho? 😒

dankamat
30. júl 2011

@erov Ahooj, gratulujem k dcerke... moj maly sa narodil den po vas takze viem o com pises... mam pocit, ze nic nestiham, ani varit, ani na wc niekedy nestihnem ist 😀 A zotavila som sa celkom rychlo, pri tych povinnostiach clovek ani nema cas mysliet, ci ho nieco boli a pod.
@lubkasungirl fiiiha, to potom strasne vela papka 🙂 ci mas malo svojho mliecka? Skusas mu davat z obidvoch pocas jedneho kojenia? Ja mam tiez doma kupeny Nurilon v pripade, zeby som nemala mliecko alebo nieco ine... nema to ako skodit, pokial maly neodmieta, tak mu to urcite neskodi.

lubkasungirl
30. júl 2011

@dankamat Môj synáčik sa narodil s 4200 gramami, je straaašny papoš 😉 Prisať sa nevie, nemá nato trpezlivosť, takže odsávam a dávam mu vo fľaši a potom ešte dokrmujeme Bebou HA - lebo má stále málo.

januska712
31. júl 2011

@mirkaradko ahoj to co prave zazivas sme si vytrpili aj my a skoro tri tyzdne v piatok mala malicka presne mesiac a spinkala mi 7,5 hodin v kuse som sa az bala ze ci zije ci sa jej nieco nestalo... Podla mna si zvykaju na svoj rezim.... Teraz je uz lepsia a ak ti mozem poradit tak ked ju v noci kojis tak vobec nesviet koj ju po tme mne to pomohlo.

januska712
31. júl 2011

@barca127 Ahoj gratulujem k dcerke hlavne vela zdravicka a stastia🙂

mirkaradko
31. júl 2011

@januska712 dakujem...s tym svetlom mas pravdu len nam sa nejak po tme nedari :D ale musim si kupit nocne svetlo....

zora256
31. júl 2011

@januska712 Ahoj!
Áno kojím každé 1,5-2 hodiny a po prebaľovaní.Tie cukríky sa 5ks naraz cmúľa dva razy denne.Sú len také ako tie bobuľky ako tik-tak okrúhle.Veru môžeme byť rady že máme dostatok mliečka.Tak sa majte krásne! 🙂
@erov Ahoj!
Tak veru vezmú náš čas ledva mám čas si niečo zahryznúť,vždy som chudšia,a mm má vždy niečo nechce moc byť s malým.a čo vy?Majte sa krásne! 🙂
@barca127 Gratulujem!A veľa zdravíčka a radosti z malej,skoré zotavenie Ti prajem! 😉

januska712
31. júl 2011

@zora256 oki dakujem velmi pekne zajtra si ich pojdem kupit... Vcera som si kupila aj rumancekovy caj a idem si robit obklady... A vyskusam aj tie cukriky ti uz nemas ziadne bolesti? No ja som rada ze mam dostatok mliecka ja cez den kojim kazde tri hodinu a v noci ako sa malicka zobudi🙂

katkatt
31. júl 2011

@lubkasungirl v nemocnici sestricka vysvetlovala jednej maminke, ze sa dokrmuje podla dni zivota, t.j. prvy den das 10 ml, druhy den 20 ml, a takto az do 10. dna zivota a ze tych 100 ml na jedno papanie sa uz potom drzi dlho ..nepovedala presne dokedy....inak ti neviem poradit, ja som este nedokrmovala

erov
1. aug 2011

@mirkaradko ahoj, viem presne o com pises..mame podobny problem.nam zabrali tie kvapky sabsimplex-ale v podstate to pomohlo iba pri odgrgavani-niekedy cakam aj 30-50 minut kym si odgrgne.jednu noc nam zabralo ze bola na brusku.najprv som si myslela ze to je z toho ze si nevedela odgrgnut,ale nakoniec sme zistili ze to su bolesti bruska-tichucko bola iba ked bola prisata na prsnik alebo ked som ju mala na hrudi tak vo zvysenej polohe.akonahle sme ju dali do kolisky tak bola nekludna :( - ak ste vsetko vyskusali a nic nezabera,potom to treba len vydrzat.aj my si to hovorime-niektore noci su strasne :((