icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
12. nov 2010

@lisula
@hophophop
@cipuska_
...babyyy vitajte medzi nami...... 🙂 🙂 🙂

maxiberuska
12. nov 2010

@zdenush88 ahoj, je ti lepsie?

zdenush88
12. nov 2010

ahojte babule....ja som spala od 9 vecer od 6 ráno...parááádička, ale hned by som sinajradsej sla opat lahnut...c o už... 🙂 mimi si vyberá svoju daň... 😉 co ma stve, stále mam to planeie pri cikani, pijem urologicke caj a bolasoms i zobrat aj dake brusnicove tabletk, povedali ze to mozu aj tehotne tak ufam...ze to malemu neublizi... 😒 velmi ma stve ze prave teraz , ked by som mala od liekov bocit musim uzivat taketo veci, lebo sa bojííím.. 😒 ... aj ked, myslim poziitivne, ze bude vsetko OK...ale stve ma to... 😒

peony
12. nov 2010

@maxiberuska no ja budem mat o par dni 35,ale este som o amniocenteze nehovorila s mojim lekarom,ale asi by som sa tomu chcela vyhnut.Mam z toho strach,su tam rizika,tak neviem,uvidim,co mi povie doktor.On ako jeden z mala ma usg,ktory odhali vcas anomali,co sa tyka genetickych poruch-mam uz dve zdrave deti a v rodine cele generacie spät mam vsetko ok....no neviem

cipuska_
12. nov 2010

jeeej baby závidím vám tie spánky naša princezná mi to nedovolí, papala prvý krát o pol dvanastej a potom sa zobudila o druhej a do štvrtej nemohla zaspať, takže parada...a tretej som už nevladala tak som zobudila mm a nosil ju on.asi sa jej dere zúbok.

embabuli
12. nov 2010

fuh tolko novych tehuliek...tak gratulacie a vitajte! 😉

maxiberuska
12. nov 2010

@peony aha, no ja uvidim na vysledky, maleho mam kardiaka, mal srdcovu vadu tak preto

hophophop
12. nov 2010

joj,ja mam taku radost 😀

@cipuska_ Katka este nema zubky,ale jej uz idu tie dalsie?

cipuska_
12. nov 2010

@hophophop má už 8 ale teraz sa jej dere stolička...

hophophop
12. nov 2010

@cipuska_ tka to urcite boli.... ☹

Ja nemam este ziadne priznaky,vlastne mi mala este len dnes prist mrcha,brucho ma neboli,ani krize a prsia,ale uz par dni som unavenejsia a mam chutky....vajiciek by som zjedla aj 10 naraz 😀

cipuska_
12. nov 2010

@hophophop vidim že budeš mať este menší rozdiel ako ja. aj ste plánovali? a kojíš ešte ja máám dilemu že čo a ako terza s kojením ale šak hádam to nebude problém

miskadusko
12. nov 2010

@cipuska_ odkial si? ja som tiež z trenčína 🙂

hophophop
12. nov 2010

@cipuska_ Planovali....a uz nekojim,uz 3,5 mesiaca......s kojenim by si nemala mat problem,vela kociek kojilo to prve a potom hned to druhe! 😉

macekova
12. nov 2010

Ahojte ...tak aj ja sa asi pridávam 😀 😀 .... už tri dni testujem a čiaročka silnie 😎 😎 .... ja tiež ešte kojím malú ....ale cítim že je čoraz menej a menej mliečka ....tak uvidíme dokedy nám to vydrží 😒 😒

peony
12. nov 2010

@macekova vitaj medzi nami,prijemne tehulkovanie Ti prajem 🙂

cipuska_
12. nov 2010

jej @macekova máme rovnako staré deti.a samozrejme gratulujem
ja sa ani tak nebojím kojenia ako vylučovaniu oxytocínu v neskorších mesiacoch, mám za sebou dva potraty tak som teraz taka opatrná

@miskadusko nie som priamo z trenčína ale z okolia. ale do trenčína chodím do školy

ja som to este ani mm nepovedalaale už ma podozrieva lebo som sa riadne rozjedla, musim trošku zbrzdiť konečne ssom sa ako tak dala dokopy po malje a už nechcem pribrať 18 kg, tak tých 12 najviac...

ô-

skolara
12. nov 2010

cauko uz som tu nakukla vcera 🙂

hophophop
12. nov 2010

@cipuska_ a vy ste planovali?

skolara
12. nov 2010

cipuska aj ja sa krotim lebo pri Vione som pribrala 25 a trvalo mi dost dlho kym som sa dala do kopy. 😝

macekova
12. nov 2010

@cipuska_ ... no moja malá oslávila minulú sobotu jeden rôčik tak sme sa jej dodatočne postarali o darček 😀 😀 ... ja dúfam že sa naše bambuľky odstavia samé 😀 ..tak to bude najlepšie . Ja som pri malej pribrala tiež 18 ...ale ešte som sa nedostala do starého ...tak dúfam že nepriberiem toľko už 😒 😒

ďakujem za privítanie 😉 😉

cipuska_
12. nov 2010

@hophophop ano plánovali my sme vždy cheli taký malý rozdile som bola pred dvoma mesiacmi si vybrať teliesko a ani som nedufala žeby sa nám tak skoro zadarilo,lebo prvý krát nam to trvalo rok.

@skolara no ved prio rvom som si hovorilo no šak čo som tehotná možem priberať do 8 mesiaca som mala +8 a posledných 6 týždnom este dalších 10 kilov. 😅

to ô v predchádzajúcom prspevku to vám Katka odkázala 😀 už buva tak mám chvilku volno

cipuska_
12. nov 2010

@macekova my sme mali v nedelu 7.11 🙂

skolara
12. nov 2010

@cipuska_ za sest tyzdnov 10 kg hehehe. 😀 Ja som sa proste vobec neobmedzovala a tak to aj dopadlo 😀 😝
ale fakt dufam ze do 12 kg sa zmestim lebo ma porazi. Kocky ked porodime to bude stale leto tak to apon zamaskujeme satickami. Ja milujem letne saty lebo vsetko zamaskuju.

macekova
12. nov 2010

@cipuska_ ... tak aj tvoja Katka to má teda dodatočný darček ...ja som síce plánovala až po vianociach bábo ...ale aj tak sa veeeľmi tešíím ...tiež som nečakala že to pojde tak rýchlo nakoľko som mala krámy raz za tri mesiace ...ale asi sme sa trafili ...poviem mužovi že musíme skúsiť ešte športku podať keď nám to tak vyšlo 😀 😀 ...však trafiť sa do ovulácie chcelo presnú mušku 😀 ...a Lucinku sme robili tiež rok ...tak som čakala že toto nepojde tak rýchlo ...ale vyzerá že je to tu 😀 😀 ...akurát keď si predstavím že budeme rodiť v tých najväčších horkách je mi do plaču .....nohy spuchnuté ...vody nabranej po celom tele ...už teraz mám strach 😀 😀

skolara
12. nov 2010

@macekova no ja som rodila vo february a vtedy mi bolo na sale nenormalne horuco tak uvidime ako to bude v juli 😅 😅

fruchtbar
12. nov 2010

prajem vam prijemne tehulkovanie babulky

cipuska_
12. nov 2010

hehe no ja si predstavímm že s aeste budem musieť aj učiť v juni mám štátnice takže juchúú a v juli promocie tak hádam to ešte stihnem. ale asi si zo mna budu robiť srandu lebo aj minule som už štátnicovala s bruchom 😀

macekova
12. nov 2010

@skolara .... a možno tam vypotíme všetky nabrané kilečká 😀 😀 😀

skolara
12. nov 2010

@cipuska_ no proste s dvoma mozockami to ide lepsie 😀 😀

skolara
12. nov 2010

Ja som vzdy lutovala letne deticky take naobliekane a vonku horuco 😝 ale co uz clovek mieni a panboh meni 😀