icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lemge
11. nov 2010

@lenka.s aj ja sa chystam 22,alebo 23.11 🙂 takze pojdes este skor na jeden utz?

lemge
11. nov 2010

@petra53 tak mas veget 🙂 aj moja krpata zaspala.dnes bola hrozne akcna-cez obed vobec nespala,opica jedna.pomaly zacina vynechavat ten obedny spanok 😠 som zvedava ako bude spavat o 8mesiacov....tvoj drobec dobre spava?

petra53
11. nov 2010

@lemge teraz uz celkom ano 😕 😀 Davam ho spinkat takto nejak okolo osmej a haja tak cca do pol šiestej - šiestej. Potom si ho beriem k sebe a este nejaku hodinku driemkame, alebo iba tak lezime 😉
A cez obed mi spinká cca 1,5h - ale kým zaspí, je to boj 😀 myslím, ze keby som ho nedala, ani by to nepocítil, ale chcem mu ten spánok zachovat, aby nemal problémy, ked pojde do skolky 🙂 🙂 🙂
Inak ked bol malinky, do 3 mes spinkal pekne - budil sa tak max 3xza noc, potom nastal zlom a do 16 mesiacov nespal v kuse dlhsie ako 20 min - vo dne, v noci... Raz som to pocitala a od osmej do polnoci sa zobudil 14krat... Bolo to hrozné, plakal, nervacil, najprv som ho nosila na rukach sama, potom sme si ho striedali s muzom... Dufam, ze toto nas pri druhom necaka 😒 uz by som to asi nezvladla... 😝

lemge
11. nov 2010

@petra53 no presne,aj ja chcem aby co najdlhsie jej to takto ostalo.do postielky ju dam vzdy cez obed.bud zaspi.a ked nezaspi(to tam niekedy aj tancuje-ako dnes 😀 )tak si rozprava a rozprava-ale je spokojna 😀 kolkokrat sa ideme za dverami usulat od smiechu co si narozprava 😀 dokonca sme ju aj na video raz natocili 😀

lenka.s
11. nov 2010

@lemge uvidim, ako sa mi to podari vybavit, nestresovala by som sa, ale ta choroba ma znepokojila, takze sa snazim vybavit este jeden usg... ked sa nepodari, nevadi, pojdem 22.11

joj zienky vam zavidim, ze deticky vam uz spia, mne moj krpec akurat skace po hlave 😝 a este aspon hodinu bude

petra53
11. nov 2010

@lenka.s co by si chcela, ved ty mas uz chlapinu 😉 moj je o polovicu mladsi 😀

lenka.s
11. nov 2010

@petra53 hehe, no to ano, ale on nespal ani vo veku tvojho drobca 🙂 🙂 ... mozno to nakoniec pocitim ako vyhodu pri druhom babatku, nebudem s nim po nociach hore sama 😀

danciacik
11. nov 2010

@petra53 neboooj ja som pribrala 12 kg pri druhom.
Mne deti ležia v posteli a počúvajú rozprávočku.

petra53
11. nov 2010

@lenka.s
@danciacik
juuuj, baby ja to mam zasluzeny pokoj 😀 ved ja som si s nim cosi uzila ked bol maly... 😀 😀 😀 ale som zvedava ake bude druhe dietatko, ci sa budu podobat, ake bude povahovo... 🙂

lenka.s
11. nov 2010

@petra53 no na toto som aj ja zvedava, lebo s Tomim si uzivame od 9 mesiacov a riadne, je hyperaktivny, co nam ale velmi pomohlo a pomaha je specialna skolka, len teraz ho mam doma, lebo bol chory a uz mu zjavne vadi, ze je dlho zatvoreny v byte 😒

lenka.s
11. nov 2010

a idem sa vam trosinku pochvalit, dnes sme s muzikom dokoncili torticku .... uz sama nevladzem, tak mi starky strasne ochotne pomahal ....

lisula
11. nov 2010

ahooooooooooooj babenky
tak sa pripajam kvam ak mozem
v pondelok som nasla dve //
a doki mi spravil tiez test a bol pozit. a na druhy den som mala pekne hcg vkrvicke
taka som rada, dnes na uzv bola bodka 13mm, tak uz som uverila, ale zatial srdiecko nebolo vidno o tyzdne mam ist snovu.

lisula
11. nov 2010

vychadza mi 5tt

diorka
11. nov 2010

ahojte kocky! lisula gratulujem! Mne bolo vcera vecer nenormalne zle, pichalo ma v boku a boleli strasne krize, nemohla som zaspat, ale rano mi uz nic nebolo .... inak mne viki spi krasne, na obed od 12-15.00 a vecer okolo 20.30 do rana do 7.00, ja som spokojna, cez obed obcas spim s nou 😉
baby, tym co uz videli srdiecko zavidim, ale v dobrom, ja sa toho strasne bojiiiiiim, uz aby bolo 23.11

skolara
11. nov 2010

ahojte kocky mozem sa pridat? 🙂

skolara
11. nov 2010

AJ ja mam uz brucho dost nafuknute. Pri Vione som pribrala 25 kg tak tiez si trufam toto tehu podstatne menej nech nie som ako slon. 😝 😀

skolara
11. nov 2010

ja som u gynekologa este nebola pockam do konca mesiaca a potom pojdem.

zlavodom
Odpoveď bola odstránená
cipuska_
12. nov 2010

Dobré ránko možem sa pridať, práve som si nasla // síce zatial ta jedna je este slabá ale je. tento mesiac som to nejako vedela že budem tehotná už týžden vám sem chodím nakúkať a dufala som že sa k Vám pridám.

peony
12. nov 2010

@cipuska_ ahojky,vitame Ta medzi nami 🙂 a samozrejme blahozelaaaaaaam !

cipuska_
12. nov 2010

@peony dakujem 🙂

maxiberuska
12. nov 2010

dobre ranko všetkym 🙂

ivulik20
12. nov 2010

čaute baby, ako ste sa vyspali? Mňa bolí brucho od rána... neviem čo sa deje. Inak, je tu niektorá ktorá bude rodiť v Ružinove?

hophophop
12. nov 2010

Dobre ranko 🙂 mozem sa aj ja pridat?
aj ja som nasla dnes // 😀

tesim tesim tesim

peony
12. nov 2010

@hophophop ahoj,blahozelam 😉
@ivulik20 ja spim ako batola,vobec neviem,ze som tehotna,mna ani brucho neboli,iba rastie nejak rychlo... 😅 .Ja budem rodit na Kramaroch.

ivulik20
12. nov 2010

@peony tak to je super, teraz napríklad raňajkujem a vôbec mi neveze. ledva som zjedla jeden rožok. Ja som aj prvého rodila v Ružinove.

ivulik20
12. nov 2010

@hophophop ahoj a gratuĺujem 🙂

tamtamka26
12. nov 2010

tak dnes skončilo moje ochutené mliečko v záchode.... ☹ dúfala som, že až celkom vraciavať nebudem, ale asi to bez toho nejde.... 😒 dr. mi včera urobil sono, potvrdil, že je to tam a nejaký 7 tt., o mesiac sa vidíme znova...

maxiberuska
12. nov 2010

@ivulik20 ahoj, ja som si spravila chlebik vo vajci a slabu kavu, idem na to,všetko mi smrdí, ale zasa som sa tuto noc dobre vyspala 🙂 idem si kupit tehu rifle 🙂

maxiberuska
12. nov 2010

@peony ahoj, chcela som sa spytat, aj sa chystas na odber plodovej vody? ja urcite pojdem, už som aj tak na hrane 35 r 😒