icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lucyka1
19. aug 2011

@zora256 nie, neboj. nie je to malo. aj mne kaka raz denne. to by si na nom videla ze je nepokojny, ale to uplne staci. teda aspon môjmu. je uplne spokojny a kludnucky. uz sa mi dokonca stalo ze sa vykakal az na druhy den. to je v pohode. asi to stiha travit, nema nic nazvys 😉 😀 hlavne bud pokojna. lebo aj babatko ti citi ked si v strese. 🙂

sisanka
19. aug 2011

@zora256 ahoj ja ked je velmi horuco tak neprikryvam a ani ponozky nedavam,nechavam hole nech si kopka..a ked svieti na neho slniecko tak len plienkou prikryjem lebo tiez ma vela potniciek chudacik...

januska712
19. aug 2011

@barca127 Ahoj tak my mame stale problem s vecernim zaspavanim... My sme hore aj do pol noci az potom malicka zvykne zaspinkat...ja som uz v koncoch uz nevladzem... Kazdu noc spím najviac 4 hodiny a cez den si neodychnem☹

januska712
19. aug 2011

Ahojte! Dlhsie som tu nebola nemám kedy nestíhám nic.. moja malicka my nechce spinkat činech aj ked je celý deň hore tak v noci nespí som uplne v koncoch... Ja ju zatial len kojim ale tiez už rozmyslam nad UM ... A bola som aj na kontrole u gynekogicky...a našla mi tam nejaké zive maso nie som dobre zahojena tak sa bojím stretli ste sa už niektora s tým?

barca127
20. aug 2011

@januska712 ahoj tak nasa mala ma tiez fazy ked sa jej vobec nechce spat ale to o poiatej rano ked sa zobudi tak uz potom nezaspi a vecer tak do deviatej...inac ja tiez nepospim viac ako styri hodinky ale co narobime minule ked mi kamoska povedala ze je dvojmesacna dcerka spi celu noc ze k nej nevstava ani raz az rano tak som len tisko zavidela 🙂

januska712
20. aug 2011

@barca127 no tak to jej zavidim aj ja.... Nasa malá zasa celý den dnes spi a som zvedava čo bude robit v noci... Včera zaspala o 22:30 a zobudila sa az rano o pol siedmej tak som si aspon pospala🙂

barca127
20. aug 2011

@januska712 mno sak aj na nas snad raz pride paani tak to vam pekne dopriala 🙂 aka zlata :ň nas dnestrapi opat brusko sand to co najskor prejde

januska712
20. aug 2011

@barca127 Joj chudatko... Aj ja som ešte s maličkou hore☹ takze zasa mám po spanku... Drahý tu uz chrnka🙂

tintinamartina
21. aug 2011

@renca31
ja som zdedila kojeneckú váhu, tak zvyknem prevážiť. je to dobrá vec, pri dcére sme to nemali, tak viem porovnať. som klunejšia, ked akosi viem kolko spapal. ten klinový vankuš je zvýšený, ako keby dieťa neležalo na rovnom, ale od zadočka smerom nahor sa vankuš dvíha, pozri na nete, su na to aj celkom dobre recenzie od mamičiek čo ho používajú. nám má prísť ku koncu nastávajúceho týždňa.

barca127
21. aug 2011

@januska712 ahoj mno tak nam mala nakoniec zaspala okolo pol desiatej potom uz spinkala pekne ...a vy ako ste sa vyspali?boze inac u nas stale taky neporiadok vobec pri malej nemam cas pospratovat tak ako by trebalo :(

zora256
21. aug 2011

@lucyka1 Ahoj!
Ďakujem!Áno,už aj mne teraz zo soboty na dnes nedeľu kakal len,tak potom to je ok. 🙂 Maj sa krásne! 😉
@sisanka Ahoj!
Môj má len tie plienkové zatiaľ vyrážky a na brušku pod plienkov z tepla,potničky zatiaľ nemá.Majte sa! 🙂

zora256
21. aug 2011

@barca127 Ahoj!
Tak to ani ja nič nestíham,už mi malý nespáva cez deň,len kým som sním na prechádzke,keď zastane kočík max 10min.spí a už je hore.A teraz robíme podlahu v kuchyni,tak je všetko všade a bordel...až hrôza akoto budem vedieť všetko upratať. 😔 😕

januska712
21. aug 2011

@barca127 Ahoj tak me malicka vcera zaspala az o 22:00 a spinkala do 04:30 tak som sa vyspala po dlhom case... No o Tom neporiadku mi hovor... Ani ja nemam kedy upratovat..vsak som neprala dva tyzdne... Teraz periem a stale mam plny kos nemozem sa akosi toho prádla zbavit☹ a este ma čaká zehlenie a k tomu ani neviem kedy sa dostanem... Dnes som malicku okupala o 19:30 a potom som ju nakojila a už spinka uvidim do kedy🙂

lucyka1
21. aug 2011

@tintinamartina s tym prevazenim babatka s tebou uplne suhlasim, ja si ho prevazujem tyzdenne a som spokojnejsia ked viem ako mi pribera. ja mam zase obycajnu klasicku "babkovsku" vahu na ktoru som si kupila nadstavbu kde polozim maleho. super vec!!! 😉 😀 a o tom klinovom vankusi som tiez pocula len dobre, no my sme dali obycajny vankus ale pod matrac takze tiez to ma zvysene... mne to dokonca radila aj sestricka v ordinacii, vraj je to lepsie a aj bezpecnejsie kvôli zvratkom... keby nahodou vrackal.... a vlastne aj teraz ked je nasiroko baleny tak ma zadok vyssie ako hlavicku, tak vraj aj preto je lepsie ked lezi vyssie.... takze suhlasim s tebou 🙂

barca127
22. aug 2011

@zora256 ahoj mno tak to s tym kocikom to je aj u nas presne ako hovoris ked zastane tak hned je hore len by sa vyvazala 🙂)

barca127
22. aug 2011

@januska712 ahoj tak nas vcera opat trapili koliky je to strasne ten jej srdcervuci plac naozaj :( a nic nepomaha potom nakoniec zaspoi chudatko unavou ale v noci potom spala pekne...u nas tiez stale plny kos pradla dnes aspon na dvakrat budem musiet pustit...inac tie horucavy su strasne maa by pila aj kazdu hodinu uz to ani nestiham odstriekavat

januska712
22. aug 2011

@barca127 Ahoj tak ja zatial neviem co je to trapenie s kolikami... NASA malicka ich este nemaka.. sice doktorka mi dala nejaky prasok na koliky a ked som ich dala malickej tak malá problem s velkou potrebou tak jej ich nedavam... Ja som teraz prave preziekala periny malicka mi spinka tak aspon trosku dám byt dohromady🙂 no tie horucavy su strasne ale je to lepsie ako keby bola zima a prsalo by...

tintinamartina
22. aug 2011

@lucyka1 ahojky,
my máme nany podložku, tak vankúš neviem dať pod matrac, potom mi podložka blbne 😖
spolieham na ten vankúš a keď tebe výšenie odporučila sestrička, tak potom to bude ok
😀

tintinamartina
22. aug 2011

dievčatá aký máte názor, klokanka alebo šatka ??? už som prečítala tolko stránok, ale neviem sa rozhodnúť, potrebovala by som volne ruky v potravinách, s kočíkom sa tam nezmestíme, alebo keď vonku polievam skalku... poradte mi prosííím ☹ ☹ ☹ ☹

akinorev30
22. aug 2011

@tintinamartina Ahoj ja som minulý týždeň kúpila na MK klokanku práve z takých dôvodov ako máš ty. Malá málokedy vydrží sama v postieľke a tak ju mám stále na rukách. A tak som s nou dnes aj vysávala a umývala dlážku. Ťažko povedať, či je to zdravé ale snažím sa ju tam mať iba pár minút. Šatka je možno pre dieťa prirodzenejšia.

akinorev30
22. aug 2011

Baby dávate deťom čaje? Malá mi veľmi plače asi ju bolí bruško a chcem jej dať feniklový čaj ( Sunárek). Píšu tam že je to od 1. týždňa. Máte niekto skúsenosť?

katren
22. aug 2011

@akinorev30 pokym davas UM, tak urcite ano, ale ak nie, tak si daj radsej ty nejaky feniklovy cajik....
my sice na UM nie sme, ale musime MM zahustovat, tak davam aj cajik HIPP feniklovy, ten je tiez od 1. tyzdna, ale potom prejdeme na HAMI pre celkovu pohodu 😉 tieto sa mi oásvedcili pri malej, tak aj teraz dam tak 😎
A ja pijem HIPP caj pre dojciace mamicky 😉

katren
22. aug 2011

@tintinamartina ja som si na MK kupila v piatok babyvak 😉

akinorev30
22. aug 2011

@katren Ďakujem za odpoveď. Áno malá je plne dojčená. Už sa konečne vykakala, tak ten feniklový čaj vypijem teda ja 🙂.

matilde111
22. aug 2011

@akinorev30 ja som začala dávať trošku feniklového čajíku Hipp, keď sú také horúčavy. Môže sa to aj keď kojíš. Buď dávaj po lyžičkách, alebo aj z flaštičky. Malého to upokojilo a mám aj taký pocit, že sa mu lepšie prdká, lebo ho začalo bolievať bruško. Malinký má 6 týždnov.

tintinamartina
22. aug 2011

@akinorev30 ahojky,
a aku konkrétne si kupila? hlavičku to drží?

tintinamartina
22. aug 2011

@katren ahoj,
nie je v tom vaku babo take pokrčené? čo na to hovoríš?

renca31
22. aug 2011

@akinorev30 ahoj, ja som dávala malej feniklový Hipp čaj, ale potom som prešla na zalievaný feniklový čaj z DM, lebo ten nie je prisladený, tie Hippky sú sladené. No a teraz v tých horúčavách jej dávam prevarenú Lucku. Ten feniklový čaj bol dobrý, ale nás až veľmi nadúval, tak som s ním na určitý čas prestala.

renca31
22. aug 2011

@tintinamartina ahoj, ja mám objednanú Manducu. Je asi najdrahšia, ale vraj jediná, v ktorej je dieťatko v správnej polohe. Len sa obávam, či mi v nej malá vydrží, teraz je stále na rukách, tak neviem, či sa jej bude potom páčiť v klokanke.....

katren
22. aug 2011

@tintinamartina no este mi nedosiel, ale dam vediet ako sa nam nosi 😉