Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
s prvý krát som kupovala tehugate až v 15 týždni tak dufam že traz vydržím aspon do 12. lebo ich ma požičané švagrina a ta rodí až koncom januárra.
@ivulik20 a ao sa dnes citis?
dobre ranko baby-teda uz den 🙂 tu je tak skaredo.prsi a prsi....zachvilu sa chystam na sono prsnikov,preventivne.bola som uz objednana pred 2mes.doktor povedal ze nie je problem.dufam,ze bude vsetko ok....
@maxiberuska no od rána mám taký tlak v celom bruchu... a teraz som sa strašne rozčúlila v robote a tuším sa to zväčšuje tá bolesť. Bože, ja som taká krava... načo sa rozčulujem, môžem kašlať celú robotu predsa..... 😒 dúfam, že to prejde ☹
@ivulik20 sa na to vykašli
@ivulik20 nestoji to za to
ahojte tehulky, v prvom rade vítam nové tehulky, nech sa nám všetkým darí, nech sme aj my aj bábätká zdravé,
ja som mala včera poriadny šok, lebo som bola ešte v práci a syn mi volal s plačom, že vylial na seba vriacu vodu keď si robil čaj, tak som sa veľmi zľakla, utekala som domov, rýchlo na pohotovosť na chirurgiu, tak má popálené stehno, až sa mu koža zlupala 😢 popálenina 2.stupňa, volala som medzi tým mamke, tak ona, len nech sa ukľudním, lebo ešte potratím, tak je doma, má mať kľud, a bude sa mu to hojiť minimálne 16 dní, každé 3 dni na prevez, takže takéto poobedie som včera mala
😀 Vítam všetky nové tehuľky 😉 🙂 pekne nám to tu pribúda... 😀
No baby, srdiečka sa bojím aj ja, idem takto o týždeň v piatok, to budem v nejakom 7. týždni - podľa mrchy presne 6tt+2, tak dufam, ze ho uz uvidime 😉 Ak ano, hneď si pojdem za odmenu cestou kupit tehu gate aj ja 😀 😀 😀
Inak - pri prvom som take stresy zo vsetkeho nemala, asi si uz viac uvedomujem co sa moze stat 😖 Ale tak musime verit, ze nam to vsetkym dobre dopadne 😉 🙂
Inak - dnes som si urobila môj prvý testík (doteraz som to mala potvrdené iba z krvných testov na HCG) 😀 Kúpila som Clearblue a plusko sa mi tab urobilo pomaly skor ako kontrolna ciarocka 😀 😀 😀 myslim, ze az teraz tomu naozaj zacinam verit... 😅 😅 😅 Aha hooooo 😀 ale sa mi to zle fotilo, je to zle vidno 😝 😀
@stanka79 to je mi ľúto. Mne oblial s práve zaliatym cajom malého moj manzelík ked nemal ani 1,5roka - celého 😠 som myslela, ze skolabujem. Som musela ist nieco vybavit do mesta a uz to bolo... 😠 😠 😠 Našťastie k nam prave prisla moja mama - byvala zdravotna sestra a dala "prvu pomoc" - rýchlo ho povyzliekala a zabalila do mokrých studených uterákov. Ja som hneď letela domov a cestou som sa zastavila v lekárni pre detsky panthenol - zaobosli sme sa nastastie bez nasledkov - iba cervene brusko a stehienko, nakoniec to preslo... 😉
Ale mi je ľúto tvojho drobceka... ☹ Snáď ho to dlho bolieť nebude... 😵 😵 😵
@skolara Ked si pisala o tom priberani, aj ja sa snazim krotit. Krotila som sa sice aj pri prvom ale vysledok - do siesteho mesiaca 6kg, do konca tehu dalsich 26kg!!! - celkom 32kg 😠 😝 😖 😀 ALe som sa naozaj neprejedala... Nechapem... Poslednych 10 dni co den, to kilo... 😝 Osem dni pred porodom som si dala maximalne horucu sprchu na krize a sex a maly sa narodil... 😀 Neviem kolko by som pribrala, ak by som ho nosila az do terminu... 😕 😅 😅 😅 Dufam, ze teraz tolko nepriberieme...
@ivulik20 ja mam dotktora gyndosa,ale on porody nerobi.pri dcerke som si chcela zaplatit dr.Hrabcaka,aj som k nemu posledne tyzdne chodila,..ale nakoniec som porodila skor,ako sa stihol z dovolenky vratit...tak sme usetrili 😀 takze ma rodil ten co mal prave sluzbu.rodila som vtedy v noci sama,-co v ruzinove nieje bezne..vsade bol klud..porod bol super,,aj som si po epiduralke na koze pospala 😀 este sme si aj zazartovali s doktorom.rodil ma dr.Redecha,taky mlady fesak🙂kiez by aj druhy porod bol taky super.... 😀
ty budes u akeho rodit-ak nie je tajomstvo 🙂 ??
baby utekam na to sono prs.......cauko zatim...
@maxiberuska ahoj no celkom aj hej, je mi trochu lepsie, musela som ist do roboty aspon nieco porobit.... 😒 a zajtra mame akciu a na to si chystam sama najradsej... 🙂
@skolara heh ja som strasne ada ze nam vychadza letne babo, sme to tak aj chceli tak super...ale vidis, ja este babo nemam tak neviem co ma caka a ako na mna bude vplyvat to teplo.... 😉
@zdenush88 aj mna je dneska docela fajn, dufam že to tak už vydrži
🙂 @maxiberuska veu mohlo by.... 🙂 jeej pozeram ze tebe pise uz 8tt.... 😀 akurat som to povedala v praci na druhej smene a sa z toho vytesuju ako keby ony boli tehotné... 😉
@zdenush88 ano píše, už mam aj knižku 🙂

@maxiberuska no super, ja nemám tehu ešte žiadne gate