icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

1lussy1
10. okt 2011

ahojte chcem sa opýtať na to očkovanie proti pneumokokom dávate tu základnu alebo si priplatíte a dáte tú o tie tri pneumokoky navyše?Neviem sa rozhodnuť tak sa pýtam na vaše názory že ako to urobíte vy.

1lussy1
10. okt 2011

@janicka83 a tie homeopatiká sa môžu už dávať týmto malým detičkám?že by som ich dala ak sa môžu ty ich dávaš malej?

gadget.tt
10. okt 2011

@janekova.lenka nemyslim si, ze chce sediet, skor ze chce vidiet a vnimat svet okolo a sedava poloha sa jej paci... myslim, ze na sedenie je este skoro, ale je to indi vindi...

gadget.tt
10. okt 2011

@lucyka1 tak jo, budem odsavat a odsavat...ach jaj.... 😒

lucyka1
10. okt 2011

@gadget.tt uvidis ze to pomôze... a o chvilu budes mat ty aj malinky pokoj.... 😉 🙂

lucyka1
10. okt 2011

@janekova.lenka no, ja ked ho vecer okupem a napapa sa tak zaspi normalne, ale uz v noci ked sa zobudi a nakrmim ho tak uz zaspi len na brusku 😉 inak ked zaspava na brusku tak uplne ze rychlo az najrychlejsie hned zaspi 😀 😀 😀 a niekedy aj bez dudlika. ako napr. teraz 😉 🙂 je to super... len to nechcem zakriknut. klop klop.
aj ja sa chystam kupit cipky. u prveho syna mi zaberali hned a potom to bolo v pohode. tak dufam ze aj teraz to tak bude. ale bojim sa ako cert... chudacik ani nevie co ho zajtra caka... ☹

lucyka1
10. okt 2011

@janekova.lenka a kolko ma malinka mesiacikov??? a ako sa vola???

janicka83
10. okt 2011

@gadget.tt za skúšku nič nedáš, ja tiež dávam to ferrum až vtedy, keď už soplíky máme, lebo tie nevieš predpovedať, kedy prídu alebo neprídu... 😉

janicka83
10. okt 2011

@1lussy1 tak ja som už dávala homeo po očkovaní, ktoré sme absolvovali do nožičiek, dokonca som už dávala aj homeo po očkovaní TBC, aby nám to stiahlo a veľmi nehnisalo, takže neublížia takýmto malým drobčekom...zatiaľ iné som nedávala, ale som si istá, že ak nastane problém, tak po nich siahnem...staršej zaberajú, dokonca včera jej tiekli soplíky až po brade 😉 a dnes už oveľa menej aj kýcha aj menej soplí a je kľudnejšia...takže radšej dám homeo ako o 2 dni neskôr utekať doktorke a dávať jej antibiotiká...

sirene
10. okt 2011

@janekova.lenka ahoj, neviem,ci je to bezne, ale aj nasa 11-tyzdnova sa berie stale akosi hore...polozim si ju na koleno, opriem o hrud a tak pozerame telku 😉 . A moj muz ju dokonca zacal ukladat do takeho valu, ktory jej chrbatik a rucicky pekne podoprie a tam si sedka a stebota, pozera zlava doprava... a nebodaj ked nas zbada, tak sa z toho ide vykotulat 😀 ..myslim, ze je to ich zvedavost a uz maju dost lezania na chrbatiku, tak sa potrebuju trosku ponatahovat

renca31
10. okt 2011

@janekova.lenka ahoj, aj našu malú musíme nosiť na rukách tak, ako keby sedela a chrbtom k sebe, aby všetko videla....myslím,ž e je to tým, že sú už veľmi zvedavé na svet okolo a takto najlepšie vidia...🙂 poležiačky vydrží len na hracom koberci, ale to max. pol hodinku...😀

renca31
10. okt 2011

@akinorev30 ahoj! ja som rodila nakoniec cisárskym, takže trošku iná skúsenosť, ale ranu cítim vždy, keď sa mení počasie, vraj to tak aj zostane. Tak neviem, ale keď aj Tvoju ranu zašívali, tak možno budeš cítiť zmenu počasia. No a napriek tomu, že som rodila cisárskym, tak prvé dva pokusy pri sexe dopadli otrasne, ako keby som bola panna....a dodnes to zozačiatku bolí...takže nič moc ☹

renca31
10. okt 2011

@sirene ahoj, ja dávam našu malú aj do takého detského kresielka, a odtiaľ sa jej veľmi dobre pozerá....😀 je to super vec a má dokonca novorodeneckú vložku, takže je možné ju používať už od narodenia....

akinorev30
10. okt 2011

@renca31 Tak to si vystihla presne...........ako keby som bola panna. Snáď sa to časom polepší, len som myslela, že to nebude trvať tak dlho.

janekova.lenka
10. okt 2011

@lucyka1 malinká bude mať o týždeň 3 mesiace a volá sa Viktorka...

januska712
10. okt 2011

@barca127 Ahoj no vydrží mi dlho spinkat cez noc ale to kvoli tomu že cely den nespi...ako aj dnes s boli sme aj bonku ale.ju len všetko zaujímá len spinkat sa jej akosi nechce🙂)

barca127
10. okt 2011

@januska712 mno nasa bambula spi cez den len ak v kociari ked sme s nou von inac doma pospi tak maximum pol hodinku...neviem co to bude teda v zime ked nebudem moct s nou byt von tri styri hodinky ako teraz

janekova.lenka
10. okt 2011

ahoj mamičky, prosím Vás neviete mi poradiť? Naša malinká bude mať o týždeň 3 mesiace a stále máva zovreté pestičky, bojím sa aby jej to tak neostalo. Neviete mi poradiť čo mám robiť? Ďakujem 🙂

janekova.lenka
10. okt 2011

@barca127 aj mne malinká doma spinká tak pol hodinku a niekedy hodinku cez deň, v kočiku mi teraz ako je zima vydrží dlhšie tak som aj ja zvedavá čo budem s našim drobcom robiť, budeme sa musieť nejako zabaviť.

sirene
11. okt 2011

@renca31 rozmyslala som aj ja nad tym kresielkom, vyzera to super, ale neviem, kam by som ho uz dala 😅 Zrazu plny byt hraciek, babulkiných veciciek a ako poznam nasho psa, iste by sa tam chcel nanominovat 🙂

lucyka1
11. okt 2011

@janekova.lenka aj môj malinky ich ma stale zovrete a ma 3mesiace a tyzden. myslim ze to nevadi.... ved to su zdrave deti 😉 🙂

lucyka1
11. okt 2011

@janekova.lenka inak pozeram ze si z okresu ziar nad hronom. si priamo zo ziaru alebo okolie??? poznam cloveka z Lovcice. ide nam do rodiny 😉 poznas tu dedinu??? 😀

janekova.lenka
11. okt 2011

nie som z okolia, Ladomerská Vieska neviem či ti to niečo hovorí, áno Lovčicu poznám ale nie ľudí z tadiaľ 🙂 no som zvedavá kedy naša otvorí pestičky, už som sa bála že je to nejaká chyba

januska712
11. okt 2011

@barca127 Ahoj no ta nasa vobec nespí tiez sa bojím co s nou budem robit cez zimu...ale zasa naše bambulky budu už vacsie tak hadam ti s nimi vydržíme🙂)

barca127
11. okt 2011

@januska712 ahoj mno budeme musiet im najst nejaky program doma ale ja stale dufam ze este sa nauci spat pekne cez den aj doma lebo ona byva dost mrzuta ked si nepospinka

renca31
11. okt 2011

@sirene presne to poznám! máme malinký byt, akurát pre dvoch a teraz keď niečo nové prinesiem, tak pol dńa musím všetko premiestňovať, aby sme sa zmestili...😀a to nemáme ani psa......🙂

gadget.tt
11. okt 2011

baby kedy idete na kontrolu s nozickami?? v troch mesiacikoch ci po troch mesiacoch od balenia, ja uz si to nepamatam ako nam to dr. kazal, isla by som aj zajtra bo budeme mat rovne 3 mesiace... rada by som krpca uz odbremeninal od noziciek balenych na siroko...

katren
11. okt 2011

@gadget.tt v troch mesiacoch....a my nebalime vobec 😉

gadget.tt
11. okt 2011

@katren nam kazal preventivne balit, ale flakali sme to, bo krpec sa nevedel vyprdkat, tak hadam bude vsetko OK

gadget.tt
11. okt 2011

@katren nam kazal preventivne balit, ale flakali sme to, bo krpec sa nevedel vyprdkat, tak hadam bude vsetko OK 🙂