Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@maxiberuska závidím, aj ja chcem knižku 😉 snad ju o týždeň dá už aj mne... 😵 😵 😵
@petra53 asi bez , ved bude horko, 🙂
@maxiberuska tak to je super... 🙂 ja idem buduci stvrtok na krv,le tipujem ze knizku dostanem az toho 21.12. - vianocny darcek.... 😉
ahoj baby joooooj aj ja sa vytesujem, ale sa aj bojim...........velmi
dufam ze buduci tyzden bude vidno srdiecko............... 😢
ked ho uvidim uz budem kludnejsia.......
a blahozelam vsetky tehulkam, aby nasi mrnouskovia boli vsetky zdrave, a aby sme dotiahli do konca vsetky............ 😀
kde ste si urobili vypocet????????na tehotenskej akademy????????
@zdenush88 das si pod stromček 🙂
povedali ste to uz niekomu???????????//doma???????????okrem manzela samozrejme.........
diki petra
uz mam aj vypocet len sa bojim ho tu dat, kym to srdiecko neuvidim
a neviem ci vydrzim nepoveda spon mame, a zasa viem ze sa bude hnevat, ak jej nepoviem.
ja by som sa tiez hnevala na dceru keby som mala
podla toho mi vychadza na 8.7. porod..........
inaksie tak som aj maleho cakala na 8.9.a narodil sa skor na 5.9.2008
zeby mi to vyslo snova???
zdenusha pises ze a pali zdola, ja beriem uz 4den, este dva dni po sebe, dafnegin lebo mi ho dal tiez kvoly svrbeniu a narusenemu prostrediu, po antibiotikach,,,,,,,,,,,,
a to sa moze pocas tehu......................ja len ci to nemass to iste.........................
aby si si sinym neublizila
😅 tu ste ???????????????///pisem si tu sama so sebou
ani mame nepovies???????????
ja len jej by som povedal, lebo viem ze sa bude hnevat,,,,,,,,,,,
uz je podozrievava sice, ale ani neuveri.............
lebo malleho mam ivf..............
toto je nas zazrak druhy, ked to vyjde..............
tak vecer baby, idem si zdriemnut, aj maly mi hajaaaaaaaaa
paaaaaaaaa 😀
k tym letnim babetkam ja som mala maleho v auguste a ked som bola v orodnici tak vonku bolo tak nadherne pocasie az som sa na to hnevala 😀 a teraz mi to zas tak vychadza ze budem rodit v lete 😉
@lisula no my sme to uz povedali buducim starym rodicom, a povedala sm to aj aj v praci,lebo mame cisto taky zensky kolektiv a tie uz dva tyzdne do mna zapárali ez co sa so mnou deje a tak.... tak som uz musela...nie som poverčiá, verím, že všetko dopadne tak ako má... že vždy som mala v živote šťastie tak ma ani teraz neopustí... 😀
ahojte Julovky 🙂 tak by som sa k Vam pridala ak
ma vezmete do partie 😀 som tiez v 7tt a dnes rano som na zachode objavila krv,hned som smikala k lekarke
ktora mi predpisala utrogestan ☹
dobra sprava je ze na ultrazvuku bolo vidno srdiecko ako zvon a dokonca som ho aj pocula 😉
beriete niektora tento liek? ake mate s nim skusenosti ? dakujem
@monikapaal ahoj 🙂 vitaj medzi nami 🙂 😉 no, ešte, že to dobre dopadlo 😵 😵 😵 Ten liek nepoznam, ale skuksnieco vygooglit 😀 Ja beriem Duphaston - tiez na podporu - mam slabu stielku v maternici, tak aby sa nam to udrzalo 😉 ja som este srdiecko nepocula, ale snad ten buduci PIA 😉
ahoj petra53 no ja som este pred tyzdnom srdiecko tiez nepocula, ale teraz uz riadne 😉
takze sa mas naco tesit aj Ty.No o tom Duphatone som citala ze je to slabsi odvar
toho Utrogestanu 😒
ozaj pritom prvom tehotenstve si to tiez brala a ako dlho ?
mimochodom gratulujem k peknemu chlapceku , ktory vam uz vyse roka robi radost doma😉
ako kukam tak vacsina mamiciek tu uz ma po jednom babu , 🙂
ahojte tak vcera sme videli machulku aj srdiečko ;)
všetkym krásne tehulkovanie
@monikapaal jeeej, ďakujem, maly je zlatičko 😉 nedala by som ho za nič na svete... 😵 😵 😵 pri ňom som nebrala nič, urobili sme ho na druhý krát a aj tehu bolo takmer do konca bez problémov. Až na kocni som sa začala nalievať, mala som vysoký tlak a blielkovinu v moči. Ale nebrala som nič 🙂 Ale teraz keď sme chceli druhé mimi, stále som mala mlieko (dojcila som do roka, malý bude mat uz dva), tak som mala nejake lieky aby som sa ho zbavila a ked som sa ho zbavila, tak uistil, ze mam velmi slabu stielku na maternici, tak mi dal duphaston, lebo sa to vraj nema ako chytiť 😉 tiez sa zadarilo na druhy pokus - po mesiaci brania duphastonu 🙂
ahojte, maminky. pridavam sa do vasho klubu 🙂 a vsetkym prajem prijemne a bezproblemove tehulkovanie.
keď ste tu tak rozoberali, kedy je najlepšie mať bábo, tak môj názor je, že lepšie v lete, syna mám v júni a keď sa narodil, tak boli veľké horúčavy, mal 2 týždne a už som chodila bez perinky, lebo bolo tak horúco a vyhádzal sa mi s potničkami, mamka na mňa kričala, že ako môžem byť s takým malým bábom už bez perinky ale samotná doktorka mi vtedy zakázala perinku, lebo bolo fakt horúco a mne sa aj tak najviac páči bábätko, keď len tak si ležká bez periny, aj preto mi viac vyhovuje leto, lebo sa dá chodiť stále vonku, keď bol synátor malý, tak sme boli skoro celý deň vonku, stále vonku mi spal, bývali sme u mojich rodičov, takže sa mi mamka postarala o všetko zatiaľ čo my sme boli von, a tak v zime, keď je zlé počasie, tak musí byť bábätko doma, takže to je môj názor, takže ja som rada, že sa nám to takto podarilo na júl, chcela som to aj na jún, lebo syn je júnový, ale sa na prvý krát nepodarilo
@monikapaal
@magdulik vitajte medzi nami nove tehulky 🙂

@zdenush88
@skolara
Inak - baby ja mam maleho novembroveho a tiez si myslim, ze je lepsie rodit v zime - ci uz pre matku albo pre dieťa. Leto je zo vsetkych rocnych obdobi sice najkrajsie, ale na porod najhosie - aspon podla mna 😝 😀 No ved uvidime... ALe vobec si neviem predstavit ako obleciem babatko - bude bez perinky? Porazi ma ak si ho niekto bude chciet zobrat na ruky (okrem mamy a sestry)!!! 😀 Myslim, ze nedam... 😕 😅