icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
12. nov 2010

@stanka79 no ja mam novembroveho a tiez sme chodili von celu zimu - na trojhodinove prechadzky doobeda, poobede, niekedy aj viac. A ležkať bez perinky môže, samozrejme, ale mne sa nepaci, ked niekto "natahuje" take male babatko bez perinky na rukach - okrem matky samozrejme. Nema este ziadne drzanie, je slabucke, cele je dokrivene. Nikto ma nepresvedci, ze toto je pre babatko dobre 😒 Ale tak co uz... Pestovat si ho budem sama... 😉 🙂

lemge
12. nov 2010

@lisula mame rovnako stare deti.moja dcerka je 3.9.2008.a aj teraz nam to vychadza podobne.sranda 😅 😀 ale rodit zaciatkom septembra bolo fajn,nie?potom uz neboli ziadne horucavy,a bolo prijemne....no ake to bude zaciatkom jula 😕 ???
fuuuuha-co si spominam tento rok bolo 15.7 o polnoci 25stupnov!!!!!... ☹ 😎 to sme sa vracali z dovolenky,preto si to tak pamatam 😉

lemge
12. nov 2010

@petra53 a ked si pomyslim na to balenie na siroko v tych horuuucavach 😖 ty si maleho balila na siroko?

monikapaal
12. nov 2010

dakujem za srdecne privitanie 😉 medzi Vami.
Tak u nas v Juli , kedze zijem v juznej Europe budu teploty okolo 43'C 😕
to sa asi zblaznim a k moru sa zrejme cez leto 2011 tiez nedostanem 😒
Takze si uz teraz neviem predstavit tu saunu ktoru budem-e prezivat ☹
V tomto ohlade mate vy na SK vyhrate 🙂

petra53
12. nov 2010

@lemge iba od prvej ortopedickej prehliadky po druhu - cca 4 tyzdne (? uz si presne nepamatam kolko) sme davali na pampersku jednu latkovu plienku 😉

petra53
12. nov 2010

@monikapaal Atény? hmmmm... 😉 ale ved aj s babatkom mozete vybehnut k moru 😉 alebo este ako tehulka 😉

lemge
12. nov 2010

@petra53 no super,ja som malu musela balit 5 mesiacov. 😖 asi zalezi ako ma babo vyvinute tie jadierka...

monikapaal
12. nov 2010

hej v Atenach, no to je pravda ze tu sa veselo slnia mamicky s mesacnymi babatkami,no vsade sa pise , ze do troch rokov by sa dieta nemalo vobec brat k moru a tu je to slnko aj pod
slnecnikom dost silne 😒 neviem uvidime life ak vsetko dobre pojde 😉

maria30
12. nov 2010

@danciacik ak si dobre pamätám, tak pri prvých dvoch (10-11rokov dozadu), som tuším tiež ani moc nevedela, že som tehotná... len tento rok som čakala dvojičky, tak som od začiatku mala všelijaké príznaky... tak som trochu z toho mimo 🙂

maria30
12. nov 2010

@monilik ja tiež... 🙂 veľmi som zvedavá 😀 chcela som ísť budúci týždeň, ale už nebol žiadny termín voľný 😒

kakajka
12. nov 2010

@lenka.s dakujem velmi pekne za radu, dat sa na pn ma vobec nenapadlo... celkom dobry napad 🙂

stanka79
12. nov 2010

@petra53 veď to je samozrejme, že na prenášanie som používala perinku, môj manžel sa aj bál zobrať malého bez perinky, nemal taký cit v rukách, takže tá perinka alebo zavinovačka pri prenášaní určite, sa som písala, že keď sme chodili von, tak v kočíku bol bez perinky, lebo bolo horúco

petra53
12. nov 2010

@monikapaal my sme boli s malym tento rok na Krete - mal rok a pol 😉 opalovaci krem SPF 50 (zn.VICHY), cez obed mi spinkaval - 2-3 hodinky, hned ako sa naobedoval a aj inak sme mali slnecnik 😉 iba vo vodicke ked bol na neho palilo slniecko, ale aj tam mal klubucik. A pohoda. Ani raz sa mi nespalil, nič 😉 🙂 Ale natierala som ho nonstop - pliecka a tváričku aj na bielo 😉

aniicka24
12. nov 2010

ahojky ako sa citite??? 😉

monikapaal
12. nov 2010

petra53 a ako sa Vam lubilo na Krete?Ti su totiz horkokrvnejsi ako Atenania 😀
no uvidime len nech vsetko dobre dopadne a potom mozme ist hoci aj na beachparty cela rodina spolu 😉

lenka.s
12. nov 2010

ahojte 🙂

tak mne je priiiserne zle, ciastocne to pripisujem aj pocasiu, ale uz rozhodne netrpim nedostatkom priznakov 🙂

inak Tomasko sa tiez narodil v juli a myslim, ze je asi lepsie rodit na jar, ale nevadi, aj takto sa da ... nevyhodou je dovolenkove obdobie a tym padom chybajuci personal v porodnici a mozno horucava, aj ked porodne saly su uz asi vsade klimatizovane ... jo a v horucave sa horsie hoja rany ... nevyhoda pri cisaraku alebo nastrihu ... inak su letne deticky super ... netreba ich obliekat, da sa byt cele dni vonku atd

petra53
12. nov 2010

@monikapaal celkom sa nam pacilo, az na to, ze hotel sluboval pieskove plaze a boli kameniste 😒 kvoli malemu sme chceli piesok, aby sa moh hrat, ale neva... Az na to, ze sme zbytocne vliekli kufor hraciek do piesku 😉 a po kamienkoch vobec nechcel chodit, takze sme museli byt pri bazenoch, tam skakal, ponaral sa, hral sa... 😀 k moru sme chodili my ked on spinkal, alebo na striedacku 😉 😀 Inak bolo dobre, maly si uzil more iba na Elafonissi - tam sa vyblaznil... 😉 ale pacilo sa nam, hotel mal super sluzby, len zariadenie izieb sme cakali na troska vyssej urovni, ale celkovo tam bolo super 😉 kuk foto...

petra53
12. nov 2010

@aniicka24 ja som v pohodke, jediny priznak co mi ostal je vyhadzany ksicht... 😀

petra53
12. nov 2010

@stanka79 jj, ja rozumiem, len sa bojim, ze bude horuco vsade a stale... 😒 ale co uz, hlavne nech sme zdravi... 😉

nawal
autor
12. nov 2010

vy toho popisete 😀 nestiham citat 😝
Moje obe dcerky su marcovky a bola som spokojna , ani teplo ani zima, tak akurat. na rok zacali chodit tak v lete uz behali o 106 😎
spominali ste perinky a balenie na siroko, tak tie tu nepoznaju a ani som to nerobila. na siroko balia len v cechach a sk, a moje deticky maju zmiesanu silnu krv, takze nebolo treba. 😀 😝

petra53
12. nov 2010

@nawal marcove deticky su naj... aj ja som marcova 😀 😀 😀 podla mna je pre tehulku vsetko lepsie ako leto... ale tak co uz, aj tak som stastna, ze budeme mat babulko 😉

nawal
autor
12. nov 2010

@petra53 to mas pravdu, moja sestra mala cele tehu v 40C horucavach, vlastne od maja do novembra sa potila ako pes. esteze to uz ma tyzden za sebou

alex2201
12. nov 2010

kočky to ste ešte nevideli, boli sme dnes nakupovať v Tescu kopec ľudí veď piatok, a v oddelení s alkoholom matka s babetkom na rukách možno týždňovým to malinké strašne plačkalo, som mala chuť ju prefackať, aj vyzerala jak socka, ale načo majú také ženy deti to nepochopím......

diorka
12. nov 2010

ahojte kocky, ste toho zasa popisali, nestiham citat 😀 mne ako keby zacinalo byt zle, sa normlane tesim z toho 😀 som si povedala, ze ked mi je zle, tak je vsetko ok, aj ked to tak samozrejme nemusi byt, ale ja som sa tak naladila, lebo vtedy, ked som musela na potrat, tak mi vobec zle nebolo a pri malej zasa az do zda sa mi 17tt ....
lemge, ja som bola v utorok na sone a este nebolo vidno srdiecko, a tymto sa chcem spytat, kocky, zavisi to aj od sona, myslim od kvality, ze kedy vidno srdiecko? lebo moj ma dost take stare, aspon mne tak pripada ...

alex21
12. nov 2010

@petra53 ty si nejaka nedockava s tym lekarom. 😀 Plne ta chapem, ja ako tu zacinate pisat, ze uz tolke ste boli u doktora a niektore mate aj knizky tak tiez zacinam trochu depkat. Ja mam termin o 10 dni skor ako ty a lekarke idem o 10 dni neskor ako ty. To uz niektore pojdu aj druhy krat.

@lenka.s torta je nadherna aj ja som dnes jednu dokoncila. Inak ako som si vsimla tak sa tu stretlo dost cukrarok. Ty, ja, danciacik a mam pocit, ze este niekoho som postrehla tu aj v marcipanovych tortach len si uz nepamatam.

Tak vela pisete, ze uz neviem co som este chcela. Precitat vas da normalne zabrat. Kazdopadne vam zelam pekny vikend 😉

lenka.s
12. nov 2010

@diorka ano, urcite zavisi aj od kvality stroja ... ale nestresuj sa hlavne, ja mam termin podobne ako ty a tiez este v utorok nebolo jednoznacne srdiecko a to moja dr ma urcite kvalitny usg, kedze robi v nemocnici .... musime mysliet pozitivne 😉
inak som sa pobavila, ze ta potesili prve nevolnosti .... lebo mne je od vcera desne zle a muz sa chichoce, ze mi nejak pridalo na nalade, aj ked mi je zjavne tak zle, ze som biela ako stena od nevolnosti ..

@alex21 kraaasna ... jeej, je nas viac ? to je super, tak bude na julovkach mozno o temu na pokec viac ...

magdulik
12. nov 2010

teda, devy, vy ste sa riadne rozpisali. clovek musi vyhnat manzela od compu, aby to tu stihol poprecitovat 🙂
ja som este u dr. nebola, a teda, ani sa este nechystam. hadam tak zaciatkom decembra. vraj staci v case, ked ma nastupit akoze druha ms. ale brusko ma stale trochu pobolieva, ako na ms, trosku krize a tiez sa pridavam k "tanecniciam" na tvari. tymi som v prvom tehu oplyvama cely 1. trimester 🙂

@alex21 krasne torticky. ja som sa pokusala 1.x na ondrejkove 2. narodeniny 🙂 no, prvy pokus.... a teraz sa chystam na manzelove narodky, tak uvidim, ako sa to vydari... ja viem, ze mimo temy, ale cim potahujes? co sa ti najviac osvedcilo? a mimochodom, nechodila si aj do februaroviek? ja som si obcas citala, ale nestihala som pisat, ale kukam, ze eliska je este januarova a nas ondrik bol zasa lenoch a potiahol si to do marca 🙂 takze s tym februarom sme to akosi obe minuli 🙂

magdulik
12. nov 2010

@skolara aj ty si bola februarovka, vsak? 🙂

skolara
12. nov 2010

@magdulik bola ako vidim tak aj ty 😀

magdulik
12. nov 2010

@skolara hehe, ked vidim, ako to vyslo pri 1., kto vie, ci budem teraz vobec julovka 😀