icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

janicka83
14. okt 2011

@rianka7 ahoj, ja tiež odporúčam Libenar, ten som používala aj pri prvej dcére a teraz som si ho automaticky kúpila...minule som niečo čítala na webe, vraj spreje pre bábätká nie sú vhodné, tu je kúsok z toho článku:
"Dieťa sa pri vstreknutí môže príliš nadýchnuť, v dôsledku čoho môže vzniknúť spazmus – stiahnutie svalov hrtana a dieťa môže prestať dýchať. Dávkovací systém „padajúcej kvapky“ vyvinutý špeciálne pre najmenších zabezpečí, že 1 stlačenie dávkuje presne 1 kvapku lieku Nasivin Soft 0,01%. Do každého nosového otvoru sa kvapne jedna kvapka v ležiacej polohe" 😉

sliver
14. okt 2011

@rianka7 ja kupem kazdy druhy den 😉

rianka7
14. okt 2011

@1lussy1 neviem ci nahodou prave tento sprej nekupil manzel. kedze je este v praci, cakam co donesie 😕
@katren prosim ta, ci som ta spravne pochopila, odsavas kazdy den cez vysavac? neskodi to? my mame taky starsi vysavac, dost huci, neviem ci by sa dalo aj s nim 😒
@janicka83 kedze manzel kupil nejaky sprej, tak ho teraz skusim, a najblizsie sa spytam doktorky, co nam odporuci. libenar mi poradila aj kamoska.
@sliver ja kupem skoro kazdy den, jedine ze prideme domov neskor, tak potom uz nekupeme. ale rozmyslam ci fakt nestaci kazdy druhy,alebo aj menej. ale uz som si zvykla takto kupat.

barca127
14. okt 2011

@rianka7 ahoj my sa kupeme kazdy den kedze sa to malej strasne paci je tam uplne spokojna a tvari sa blazene ale ak sme niekde mimo a nestihame kupanie tak si z toho hlavu nerobime a prodte nekupeme

rianka7
14. okt 2011

@barca127 ked kazdy mi vravi nieco ine, a mam z toho misung 🙂 nas maly ma tiez rad vodicku.

gadget.tt
14. okt 2011

@rianka7 My bojujeme tiez so soplikmi uz 2 tyzden, sice sa to zlepsuje, ale este to stale nie je OK... My pouzivame physiomer baby sprej je to to iste ako Libenar, ma to to iste zlozenie, len si myslim, ze sa to lepsie aplikuje, teda mne... je to velke balenie a stoji to cca 8€ ... a staaale odsavame, kazdy den, niekolko krat...hned ako pocujem, ze chrci tak nastarrtujem vysavac a odsavame, odsavacka na vysavac je perfektna...
My kupeme kazdy den, mame to taky ritual a krpec uz vie, ze pojde po papani spat, a nie je problem...vzdy o 19.00 hod, bez ohladu na to ci spi alebo nie..

barca127
14. okt 2011

@rianka7 to ti verim ze pocuvas z kazdej strany nieco ine ale riad sa sama sebou a drobcom ty musis vedeit co je pre vas dobre ak to ma rad tak sa kupte ako pise gadget je to tiez taky nas ritual pred spankom

zora256
14. okt 2011

@puncs Ahoj!
Nám úplne rovnako spí malý ako vám cez deň vnútri len 20-40min.a vešer od pol 20-tej do pol 24-01.a potom o 3-4a potom o pol 7 a už aj vstávame.

rainbow1
14. okt 2011

@rianka7 my kúpeme každý druhý deň, príp. ak sa pokaká alebo povracká tak podľa potreby aj častejšie 😉

rainbow1
14. okt 2011

čo sa týka spánku, malá spinká cca od 20:00 - 20:30 do 02 alebo 03 alebo 04 (ako kedy) a potom do 05 alebo 06, max do 07 (závisí kedy sa zobudí v noci), cez deň spí dosť málo, vidím na nej, že asi po 2 hodinách bdenia je unavená, aj sa jej snažím pomôcť zaspať, tým, že ju uspím na rukách, ale akonáhle ju položím, je hore 😠 , maximálne spí doma tak 1 a pol hoďky a aj to len výnimočne, niekedy len tak po 20-30 minutách, vonku vydrží pospať aj 2 - 2,5hoďky - sú tie detičky podobné 🙂

rainbow1
14. okt 2011

inak odsávačka na vysávač je super, používame ju aj na vytiahnutie šušníkov, lebo mám pocit, že vatičkami ich tam len zatláčam a nejdú vytiahnuť a odsávačkou má nosík čistý šup šup 🙂

katren
14. okt 2011

@rianka7 presne tak, vzdy ked pocujem ze sa mu zle dycha, tak startujeme 😀
a kupeme Miska kazdy den, ma rad vodicku a Dominicku kazdy druhy 😉

lusia13
14. okt 2011

mi kupeme kazdy druhy den.
rezim nemame skoro ziadny cez den spi kedy sa mu chce ale toho spanku je velmi malo je to len take pol hodinkove zdriemnutie a uz je hore. kupeme o 19 a potom ho nakojim a zaspi kedy sa mu chce ale vecsinou o 10 melie z posledneho a zaspi, tak spi cca 5hodim jedlo tak 4 hodky takze sa aj celkom vyspime a to ho kojim, takze si myslim
ze mame celkom fajn noc a niesom ani unavena cez den.

rianka7
15. okt 2011

@rainbow1 my sme na tom podobne, ked maleho polozim reve ako o dusu. posledne dni spi cez den strasne malo. ked s nim idem na prechadzku tak vacsinou zaspi, ale ked prideme domov, akonahle sa nehybe kociar zobudi sa.
@lusia13 my tiez nemame rezim, maly spi teraz strasne malo, a ked zaspi je to tiez take kratke spanie.
niekedy uz fakt neviem co s nim robit...

zora256
16. okt 2011

Ahojte!
My kúpeme každý druhý deň,a to spinkanie.Náš by spal každé dve hodinky a tak chodím sním denne zo 2-3 krát von na hodinku a tak mi spí aj 1,5 hodinky v kočíku a niekedy aj 2.A spať chodí večer ak idem len 2 razy o 17:30-18:30 do pol 1 spí a ak 3 razy tak ide spať o 19:30_20:00 a spí do pol 3.Potom každé 3-4 hodinky sa budí.A max o 7 musíme z postele.Ináč ak nejdeme von tak mi spí len 3 razy po 20-30min.A už o 17-tej ho musím dať spať a je hore každé 3 hodinky,no neviem ak bude sneh tak ako budeme chodiť von 2-3 razy??? 🙄

danka.k
16. okt 2011

@rianka7 ja kupem kazdy den 🙂 mame taky rezim zatial nam vyhovuje tak pohodicka.... sa bojim ze by potom vecer pekne nezaspal 😀

rianka7
17. okt 2011

my sme boli vcera na navsteve a trochu na nakupy, a maly poobede zase nic nepospal. ale ked som mu dala vecer papat, tak asi polhodinku si polezal v postielke a zaspal o 20.30h. spinkal celu noc, zobudil sa az o 7.30h. takze som sa super vyspala 😵
kamoska vcera odsala malemu sopliky cez vysavac, a ani neplakal. asi si ju kupime.

mj30
18. okt 2011

@rianka7 odsavacka na sopliky je super mojej malej sa to strasne paci a smeje sa pri tom a je to rychle a hned sa dobre dycha 🙂 nebudes lutovat 🙂

sisanka
18. okt 2011

ahojte my mame dnes za sebou druhe ockovanie...uz teraz sa bojim co bude vecer..ale dala som mu rychlo na to studeny obklad teraz a som vyzbrojena liekmi od teploty tak snad to nebude take hrozne ako naposledy...inak sme nejako stale chorucky...soplikujeme a kakame nazeleno! 😖 ale pribrali sme kilo za mesiac tak zevraj to je ok, ked sme kojeny a uzivame probiotika...

martina2001
18. okt 2011

@sisanka očkovali aj keď má soplíky? nás to zajtra čaká a myslela som že sa tomu vyhneme tento týždeň 😎 dobré priberáte

mitka2007
18. okt 2011

my sme este neni ockovany,ale uz teraz mam z toho nervy.chudatenka babatenka

sisanka
18. okt 2011

@martina2001 ano..dr ho poprezeral a povedal ze to je len nejaka virozka,lebo uzliny,hrdlo aj dychanie ciste....ja si myslim ze to je z toho pocasia,z tepla do chladu a naopak...a to kakanie s tym nesuvisi lebo kakame tak uz vyse tyzdna...zajtra vam drzim palce 😉 asi treba hned dat studeny obklad,minule som nedala a teplota hned stupala....

martina2001
18. okt 2011

@sisanka to ste už mali druhé? My máme teraz prvé, dík za radu

sisanka
18. okt 2011

@martina2001 jj nas ockovali uz v druhom mesiaci...neviem preco tak skoro,ale to je mi jedno...hlavne ze to mame uz za sebou...a posledny krat o pol roka,tak budeme mat klud teraz 😉

martina2001
18. okt 2011

@sisanka my nemáme ani TBC, nebola vtedy vakcína a teraz musíme počkať až po všetkých očkovaniach. a ten rotarix si dávala?

sisanka
18. okt 2011

@martina2001 nie...len klasicke povinne a proti pneumokokom...

akinorev30
19. okt 2011

Baby tak moju Lenku nezaočkovali, lebo sa im nepozdáva tá jazvička po očkovaní na TBC. Nám to stále ešte nevyhnisalo tak predpokladajú že ten hnis ma pod kožou. Dnes ideme do NR pneumológovi a ten jej to asi bude rezať. Ach jaj, už teraz sa bojím. Chúďatko moje. Držte nám palce.

mitka2007
19. okt 2011

k akemu pneumologovi idete

barca127
19. okt 2011

@akinorev30 ahoj mno tak to mi je luto...my to velmi dobre pozname nam ramienko tiez zahnisalo a museli nam to vytlacat dokonca sa nam aj koli tomu zvacsili uzliny natolko ze teraz musime brat lieky a kazde tri tyzdne chodit na krv a USG

renca31
19. okt 2011

ahojte! my sme boli na očkovaní minulú stredu. Dala som jej doma hneď obklady, homeopatiká a polku čípku Viburcol, nevšimla som si, že by ju to bolelo, ale ešte aj dnes máme tie miesta po vpichoch také stvrdnuté a to už je týždeň po očkovaní....máte s tým niektorá skúsenosti? My sme mali jazvu po TBC očkovaní už peknú zahojenú, a teraz som si všimla, že sa jej znovu zapálila a vyteká jej trošku tekutiny z nej....