icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

akinorev30
19. okt 2011

@mitka2007 Boli sme u Jakubičku.

barborka1446
19. okt 2011

Ahojte baby,chcela by som sa informovat.Dnes rano som si robila tehotensky test.Menstruaciu mam dostat 23.10.,ale nevydrzala som.Vysledok bol taky,ze sa mi objavili na teste dve ciarky,jedna klasicky vyrazna,a jedna menej.Citala som si rozne fora a pisalo sa,ze je to znakom gravidity,alebo cysty.Tak mozno budem patrit do tejto temy.
1.kedy odporucate si spravit dalsi test?
2.beriem kyselinu listovu cely tento mesiac,mala by som zacat uzivat nieco dalsie?
3.zijeme so snubencom v zahranici,nemam tu gynekologa,bol by problem,ak by som bola v tom,sa unho na Slovensku ukazat az pred koncom trimestra?
Dakujem vam

mitka2007
19. okt 2011

U Jakubičku sme boli aj my, nám to prepichovali a vytláčali hnis. budúci utorok ideme k nemu na krv. Cele očkovanie TBC 😖 😠 katastrofa

mitka2007
19. okt 2011

ahoj.sprav si dalsi test,napr pozajtra.ak si v tom,druhu ciarku budes mat silnejsiu

mitka2007
19. okt 2011

a este,co sa tyka gynekologa,ci by to bol problem,neviem,asi iba tvoj.v prvom trimestri sa robia rozne meriania mimina,ako napriklad meranie sije,co je dost dolezite.

katren
19. okt 2011

@barborka1446 @mitka2007 mne siju merali az na porodnej sale a to sa primar rozculoval nad sestrickami, ze preco to robia, ved ked 40tt to nikto nespravil, preco by mali ony....ako koniec ten jeho pristup 😠 😠 😠
ale tak skor sa robia odbery na vysetrenia, ale ekd nie si zo SK, tak by nemal byt problem aj neskor spravit...

barborka1446
19. okt 2011

@mitka2007 tak problem pre mna je jedine to nakladne cestovanie .. tu este nie som tak dlho aby som rozumela,a zatial si platim poistenie na slovensku,kym tu najdem robotu..cize take je to komplikovane..preto som zistovala,co vsetko a ako casto v prvom trimestri sa musi robit kontrola .. 😒

katren
19. okt 2011

@barborka1446 mozem este zo zvedavosti, preco si napisala prave do tejto temy??? kludne pis, ved poradime, len tak zo zvedavosti sa pytam 😉

barborka1446
19. okt 2011

@katren Omylom 🙂 Dnes som sa zaregistrovala 🙂 A bola som tak v soku z tych kolajnic.. Ospravedlnujem sa 😉

mitka2007
19. okt 2011

@katren ahoj,mne robili meranie sije zhruba v 11tt,ci nie je mongoloidne mimi

katren
19. okt 2011

@barborka1446 v pohode, sak to je jedno, ja som len bola zvedava 😉 😎

barborka1446
19. okt 2011

@katren Tak ok 🙂 Mozes mi vsak poradit ako skusena maminka 🙂 a uz sa sem neozvem 🙂

katren
19. okt 2011

@barborka1446 ale kludne sa ozyvaj, sak budeme radit ked bude treba 😉
a kludne napis IP ak potrebujes poradit 😉 😉

akinorev30
20. okt 2011

@mitka2007 No my ideme na odber krvi až 22.11 a uvidíme, či ju bude treba znova očkovať proti TBC alebo nie. Zatiaľ máme odložené všetky ďalšie očkovania, takže sa nám to všetko dosť predĺži a to nehovorím o prípade, keby ju museli proti TBC očkovať ešte raz. Pre nedokončené očkovania ešte stále nemáme ani náušničky ☹ .

januska712
20. okt 2011

@zora256 Ahoj no mne malicka spí už o 19;30 a vydrží do tej 04;00niekedy aj dlhšie potom sa este napapa a spinka do takej siedmej.....len my sme celý den hore my nepozname spanok cez den:(
@zora256

januska712
20. okt 2011

@barca127 Ahoj tak spali sme celkom dobre malicka sa xobudila a stvrtej rano a potom sa napapkala a spinkala do siedmej ....no aj dnes prší ale ja pojdem s malickou aspon do auparku🙂

mitka2007
20. okt 2011

@akinorev30 my sme na tom pobobne,dalsie ockovania tak skoro nebudu 😖.nevadi,cim vacsi a starsi tym lepsie si myslim,co sa tyka ockovania.

barca127
20. okt 2011

@januska712 ahoj mno aj my posledne dni celkom peken bubame v noci zaspi okolo osmej a potom sa krmime az okolo tretej a potom okolo siedmej...cez dn je to horsie spime iba v kociari dnes tiez len leje a leje a bude asi cely den tak si neviem predstavit co budeme cely den doma robit

janicka83
20. okt 2011

jaaj baby, ako vam zavidim s tym spankom....nasa mala vstava aj 4x v noci...od ukonceneho 3.mesiaca akoby seklo .... dovtedy vecer medzi 20,00-21,00 a budila sa okolo 3tej alebo 4tej nadranom...a teraz uz prvykrat papame okolo 1nej a potom kazde 2 - 2,5 hodiny....ja len dufam, ze sa to zmeni a nejako sa zasa vrati do normalu alebo aspon na 2x papanie v noci... ☹

1lussy1
20. okt 2011

baby máte to dobre s tým spánkom mne sa mala riadne pokazila spinkávala mi pekne od tej osmej - deviatej do jednej - druhej a potom ráno od tej piatej ale teraz teraz ked zaspí večer tak je hore každe dve hodiny ja som taka strašne unavená v noci že pokial poriadne otvorím oči mi to trvá peknu chvilu 🙂

renca31
20. okt 2011

@janicka83 ahoj, u nás je to presne také isté, do tretieho mesiaca vstávala raz, max. dvakrát na papanie a teraz každé 2-3 hodinky.....niekedy máme jednu noc, keď vstane len raz, ale nikdy to netrvá dve noci po sebe....☹

renca31
20. okt 2011

@akinorev30 ani my ešte nemáme náušničky, mne v salóne, kde jej ich chcem dať nastreliť povedali, že prestreľujú deťom od dovŕšeného 5. mesiaca, takže na vianoce by sme už hádam mali mať.....🙂

janicka83
20. okt 2011

@1lussy1 @renca31 tak som rada, ze nie som sama...ale zasa sa upokojujem, ze je to vzdy lepsie, ako keby mali prehodeny den s nocou... 😉

mitka2007
20. okt 2011

chvile,ked je maly vyspinkany a usmieva sa od ucha k uchu su neskutocne 🙂 🙂 🙂

akinorev30
20. okt 2011

@janicka83 No my máme presne to isté. A tiež mi pekne spávala do 3. mesiaca. Teraz sa budí niekedy aj o 24:00 a potom každé 2-3 hodiny. Ale zase baby musíme si uvedomiť, že máme ešte malé detičky a treba ich kŕmiť 🙂 . Inak mne malá ako tak prespí aj cez deň, takže je to ako tak vyvážené.

mitka2007
20. okt 2011

baby,ja som zistila,uz sice davnejsie,ale ja musim mojmu synatorovi 🙂 zviazat ruky,bo tie sviniarky ho budili.takto ho dam spinkat o 19:45 a v pohode spi aj do pol piatej. 😉

tintinamartina
21. okt 2011

dievčatá ako vás čítam, tak píšem aj ja. aj my sa budíme v noci častejšie ako predtým. 22 máme 3mesiace a v noci sme hore každé 3h. našťastie hneď ako nakojím, tak mi drobec zaspí v postielke a nie je žiaden cirkus. som už unavená a normálne romýšľam, či ho na noc nenapučím bebou... ☹ 😒 niekedy si ani ráno poriadne nepamatám kolkokrát bol vlastne hore, iba počítam prebalené plienky ☹

tintinamartina
21. okt 2011

baby a ako ste na tom so zubkami? moj malý začal neskutočne slintať a ked mu dam prst pred usta, hned si ho rukami vopchá do úst a hryzie. pred tým mi prst sal akoby to bol prsník, ale teraz do neho hryzie, niekedy až zlostne 😠 krčí noštek a škrieka. myslíte, že to už môžu byť zubky? mám 11ročnú dcéru a pri nej som nemala žiadne problémy so zubkami. len si nepamatám, kedy jej narástol prvý 😕

janicka83
21. okt 2011

@tintinamartina ahoj, moja prvá dcéra mala prvý zub, ked mala 3 mesiace a 2 tyzdne, tak sa teraz tejto mladsej vyskieram, ze zrejme svoju sestricku nepredbehne, nakolko uz teraz v nedelu bude mat 3 m a 2 tyzdne...vsetko je individualne, niektore deti maju prvy zub aj okolo 8 mesiacov, niektore su bezzube este na oslave 1. roku...tiez by som si to nepamatala, len pri prvej som si vsetko zapisovala 😉

ellenie
21. okt 2011

Moja malá ma 3 mesiace a 2 tyždne a v noci spáva ako sa jej chce. Raz prespi celú noc /tych je malo/, ide spat medzi 19-20 hod a vstane rano o 7 a potom su dni /tych je viac/, kedy ide spat taktiez medzi 19-20, ale v noci sa mi zobudi, ci uz o 2, alebo o pol 4, alebo o 4, alebo o 5, jak kedy 🙂 Posledne dva tyzdne zacala neskutocne slintat, tak neviem, ci sa jej nepustia zubky. A tiez som si vsimla, ze uz mi tak vela nepapka ako kedysi, neviete cim by to mohlo byt? a ked ju krmim tak je taka nervozna, vrti so sebou, poplackava...