icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ellenie
21. okt 2011

@mitka2007 ani my este nie sme ockovane... Mala ma este nezahojenu jazvicku po TBC, tak nas to caka az v novembri. Uz teraz som z toho na prasky 😀 Budu jej dokonca aplikovat dve ockovania naraz, HEXA+ Prevenar 13

tintinamartina
21. okt 2011

@ellenie presne ako keby si opisovala môjho syna pri krmení. pri kojení sa vrtí, mrnčí, zlostí sa. iba v noci papa pekne.a ešte možno doobeda, ale k večeru je to hotový boj.

mitka2007
21. okt 2011

@ellenie moj ma jazvicku zahojenu,nas skor trapia uzlinky ☹ ☹ ☹

ellenie
21. okt 2011

@tintinamartina presne, aj moja v noci papa pekne, ale cez den je to obcas fakt boj, niekedy pije pekne, ale niekedy vystraja, nechapem 🙂

jamocka4
21. okt 2011

@tintinamartina @ellenie aj my sa cez den trapime s krmenim.malu kojim,no niekedy je to len plac a hniezdenie,parkrat potiahne a dost.v noci sa budi 2krat na krmenie a vtedy je pekne

mitka2007
21. okt 2011

tak,dieta okupkane,napapkane,ulozene,este nieco mrmlal zirafinam a do hajan 😀

lubkasungirl
21. okt 2011

no nas maly papka veeeelmi rad, cez den je iba kojeny, chyti dudku, pocucka a hned aj zaspi pri nej - kazde dve hodky 😉 v noci spi super - min.8 hodin vkuse, my si hovorime len pfuj pfuj pfuj, aby to tak cim dlhsie zostalo 😀

januska712
22. okt 2011

@mitka2007 Ahoj aj ja musim nasej malickej viazat ruky tiez ju budia🙂))

januska712
22. okt 2011

@barca127 Ahoj tak nasa malicka vcera vecer vobec nechcela zaspinkat ...zaspali sme až o 23:00 a o 01:30 už bols hore co. Chcela papat tiež nie som vyspata:(()

mitka2007
22. okt 2011

@januska712 ja som sa vzdy jedovala,lebo som k nemu musela stale chodit a nie a nie zaspat,stale dudlik davat do pusinky a ani som nezatvorila dvere na spalni uz ho znovu vyplul,no a odkedy viazeme rucicky jedna basen.ani dudlik nemusim davat.zviazem,dam mu dobru noc,10 minut a je hotovy 😀 😀

sisanka
22. okt 2011

@mitka2007
@januska712 baby ako viazete ruky????asi by som to tiez mohla skusit 😀 lebo stale nimi sibrinkuje,uz ich nechce mat pod perinou 😀

stanusa999
22. okt 2011

@mitka2007

@januska712 Ahojte, som tu nova, mam dceru narodenu 26.7, je len kojena, no mame dudel...V noci ho vypluje aj stokrat a to zakazdym sa musim postavit z postele a dat jej ho spat do pusy, lebo inak place, no nestihnem si lahnut a uz ho zas vypluje 😖 A to chcem povedat, ze sa tiez velmi budi rucickami, je taka nespokojna, stale nimi rozhadzuje 😀 , takze toto viazanie aj mna velmi zaujalo 😅

barca127
22. okt 2011

@januska712 ahoj mno my teraz musim poklopat celkom pekne spinkame len sme teraz mesiac u nasich tak som zvedava ci to bude tak aj doma potom...tak mozno ju nieco trapi a potrebovala ta citit...

barca127
22. okt 2011

@sisanka
@stanusa999 ahojte ja malej nebalim ruky alv nemocnici sme babatkam balili tak ze prehnete plienku na trojuholnik a date babatko do stredu a konce zaviniete okolo neho aj s rucickami

mitka2007
22. okt 2011

@barca127 ano,presne tak balim aj ja.

sisanka
22. okt 2011

@barca127 tak hned to dnes vyskusam 🙂

mitka2007
22. okt 2011

@sisanka moze sa ti zo zaciatku krpec jedovat.uvidis,bud sa ukludni a zaspinka,alebo nie.daj potom vediet,ako ste dopadli 😉

kackacatko
22. okt 2011

@mirkaradko
S očkom sme mali aj my problém už od pôrodnice. Hnisanie trvalo 7 týždňov a počas nich sme vybrali viacero lokálnych antibiotík. Nakoniec pomohol preplach slzného kanálika a odvtedy akoby uťalo. Žiadne problémy s očkom. Malá síce pri preplachu dosť plakala, ale to skôr kvôli tomu, že ju držali, aby sa nepohla.

majkauk
22. okt 2011

ahojte mamicky chcem sa spytat ci ma niektora z vas s tym skusenost.....moj maly od narodenia sam bez problemov zaspaval akurat som ho drzala za rucicky a on zaspal,lenze od vcera vecera si vyzaduje zaspavat na rukach,len tak z nicoho nic to na neho prislo,neviem si to vysvetlit,stalo sa to niektorej z vas? 🙂 ....a este jedna otazka...kolko kakaju vase ratolesti,moj niekedy kaka aj 3-krat na den a neviem ci je to ok.

mitka2007
22. okt 2011

jaj,skoro som odpadla,uz lezkal v postielke,zabaleny,este sme utierali tvaricku a tak sa zacal usmievat 😀 ,asi takto chichichi,ze som bola najstastnejsou mamou na svete.to mu sa povie pekne ukonceny den.doooooooobruuuuuuuuuuu noooooooooooooc 😀 😀 😀

mididen
22. okt 2011

@tintinamartina
@ellenie

preeesne ako moj Lukasko, aj v noci papa kazde 2 hod. a pekne a cez den pomenej - za 5-10 min. je najedeny a mrnci. vecer duplom, ale chce papat, ked mu dam viac, zbytocne - vygrcka. a posledne 2 tyzdne slinta jak bernardin 🙂

mididen
22. okt 2011

@majkauk
3x je v pohode. aj moj tak. doteraz zaspaval na prse, a asi tak 2 tyzdne dozadu nevedel postarom, tak na rukach ☹

majkauk
22. okt 2011

@mididen dakujem,teraz som citala na internete,ze to moze byt aj zo stavu,ze nam uz idu zubky,dieta chce byt casto v lone matky,tym zabuda na bolave dasienka,moj maly bude mat 30.oktobra 4 mesiace,zda sa mi to skoro na zubky,ale asi sa tomu uz nevyhneme,len nech vyjdu co najskor aby sa netrapil 🙂

mirkaradko
23. okt 2011

@kackacatko tak teraz musim poklopat ale nejako par dni uz nam nehnisa tak dufam, ze sa to nevrati....strasne nerada by som isla na ten preplach....

zora256
25. okt 2011

Ahojte baby!
Tak náš neviem čo sa mu porobilo,ale večer zvikol pekne papať,a teraz každé dve hodinky 30ml,takmer som nič nespala,a s cumľom,máme aj mi ak mu vypadne,reve,a tak kýmzaspí,trvá aj 1,5-2 hodinky kým sa môžem vzdialiť od postieľky slintá už mesiac,a tie na bokoch už aj konce vidieť,a cezdeň mi papá ešte horšie dnes zjedol tiež len po 30ml,dúfam,že keď vstane bude jesť normálne,lebo tak sa nemôžem vybrať sním ani von,a to dnes sa chystáme do maďarska do tesca o 17-tej.Tak by bolo fajn ísť aj von na prechádzku muža čakať na zástavku,aj keď prší,lepšie sa vyspí vonku,len by som nedbala keby už pprestalo pršať.Do 13-tej.Nám sa ešte jazvička TBC ešte ani nezačalo hnisať,tak neviem kedy bude očkovaný asi len okolo 19.11.keď bude mať 4 mesiace.

mitka2007
25. okt 2011

@zora256 asi ti ho budu ockovat proti TBC druhy krat.kedmu to ani nezacalo hnisat znamena to,ze sa to neujalo.tym,ze to zhnisa znamena,ze sa tomu dokaze organizmus branit,je to prirodzena reakcia.mojmu dnes brali krv a on ani nemukol.dokonca sa usmieval pri odbere na sestricku 🙂 .chlap sa nezaprie,co uz 😀

stanusa999
25. okt 2011

@zora256 Ahoj. Moja mala ma v stredu 3 mesiace a tiez jej to ani nezacalo hnisat, nic sa s tym nedeje, len to ma akoby ustipnute...take iste to mala aj moja prva dcera, nic sa s tym nedialo, no ked ju zaockovali do oboch noziciek, vtedy to zahnisalo a trvalo pekne dlho, kym sa to zahojilo a ostala jej dost velka jazvicka 😒 ....aj s dalsim ockovanim sme potom meskali, lebo sme museli cakat, kym to vyhnisa....v stredu ideme na ockovanie, chodim k druhej dr, tak som zvedava, ci aj tuto dceru zaockuju napriek tomu, ze to nehnisalo...

majkauk
25. okt 2011

ahojte mamicky chcem sa spytat ci vase ratolesti cez den najprv papaju a potom spinkaju alebo sa najprv hraju,potom spinkaju a ked vstanu tak az vtedy papaju. 🙂

lucyka1
25. okt 2011

@katren ahoj. tak ako si sa rozhodla??? bola si u toho gyndu??? 😉

lucyka1
25. okt 2011

@zora256 skus ho davat spinkat na brusko. môj to ma strasne rad a je tak vacsinu dna 😉 byval tiez taky nervozny a mrzuty, ale odkedy zacal spinkavat na brusku je spokojny 😉