Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@majkauk neviem ci kojis alebo nie. ale ja nekojim, papa UM a kaka 1 az 2 krat denne. co je v pohode. a kojene deti kakavaju niektore aj viackrat denne a ine kojene kakaju aj raz tyzdenne, co je v poriadku. a s tym zaspavanim, nooo tak to deti skusaju aj ten môj zaspi ako kedy ale teraz najnovsie sme stale na brusku a to mu je najlepsie, je hrozne spokojny a po prebudeni sa stale usmieva na mna, dokonca uz aj so zvukmi 😀 a to zaspava pekne v postielke iba s dudlikom, ktory potom vypluje ked zaspi. neviem cim to je ale deti sa stale menia ako rastu.... tak mozno aj v tvojom pripade to bude tym ako rastie tak sa mu meni rezim aj to co mal doteraz rad uz je inak a podobne.... neviem... prosto deti skusaju... 😉
ahojte baby. uz zachvilku zacneme davat rôzne kasicky a stavicky. tak rychlo to ubehlo, ze ani neviem kedy ten cas tak preletel. som strasne zvedava ako bude ten môj na ne reagovat. uz ste niektora skusali??? 🙂
@lucyka1 ahoj,my sme vcera skusili - moju prvu kasicku - podareny bol - jazyckom ju vytlacal späť von, malo co spapal, no furt sa natahoval za lyzickou 😀 musi sa naucit techniku papania 😉
@lubkasungirl a nie je este skoro na prikrmy?
ahojte. mozte mi poradit chcem maleho naucit na flasu a na um mlieko ale nechce ani za svet pit z flase uz som viskusala aj ine cumle ale stale odmieta od mala nechce ani dudlik cmulkat uz neviem ako ho to mam naucit za rady dik.
@mitka2007 presne aj moja malicka je taká🙂) a teraz mi uz neponaha ani to viazanie:() už prisla na to ako si ich ma vytiahnut🙂)) tak vacsinou som pri nej zaspievam piesen a ked vidim že uz zaspava takjej ich priviazem🙂)
@mitka2007 Ahoj!
Nebudú ho znovu očkovať,z detskou sestrou som sa o tom bavila,nepísala som,že sa nič nedeje,ale že nehnisá ešte.Má to poriadne navreté a červené,takže onedlho mu to bude hnisať,len to nebude mať ešte zahojené do budúcej stredy,tak bude očkovaný o dva týždne pozdejšie.
@stanusa999 Ahoj!
Tak mne sestrička povedala,že poradňa bude,ale nebude očkovaný,aby nezačalo hnisať,keď bude do nožičiek očkovaný,lebo to by trvalo dlhšie kým sa zahojí,a bolo by toho veľa na malého bolestí.
@lucyka1 Ahoj!
Mne na brušku nevydrží a mrnčí,ale tak dnes sa prekonnal,spal vkuse na posteli 2 hodinky,bez uspávania,ale bol poriadne unavený mrnčal,ale zaspal 😵 ,a to mi zvykol na posteli len 30minút cez deň a vonku mi spal 1 hodinku.Ale začal mať od včera raz za deň redšiu stolicu,a veľa slintá,tak asi zuby začali pokračovať,ale intenzívnejšie,do teraz kakal raz za 3 dni,ale trošku hustejšie kašovité,len dúfam,že to hladko prejde bez väčších bolestí,hoci mu potieram s calgel-om keď si dáva do úst rúčku a ukludní sa potom.
@sisanka Ahoj Ja si dám pod malicku plienku a potom hej dám ručičky k telicku a ken přeložím plienku sprava do lava a naopak a dám to pod jej tělíčko🙂)
@stanusa999 Ahoj presne toto robi aj nasa malicka tak Ja dam plienku na trojuholník pod nu a potom dám rucicky k telicku a přeložím len z jednej strany na druhu🙂)
@stanusa999 Ahoj presne toto robi aj nasa malicka tak Ja dam plienku na trojuholník pod nu a potom dám rucicky k telicku a přeložím len z jednej strany na druhu🙂)
@barca127 Ahoj tak tp vam zavidim NASA sa terax budi kaxde dve hodiny :(( a zaspinka okolo 23 a už o 4 sme hore co je vyspinkana:((
@lucyka1 Ahoj!
Tak mi sa vážiť budeme budúcu stredu,a papaním je otras včera večer takmer každú hodinku som bola hore po 30ml jedol,a cez deň dnes ani 90ml,a to mi jedol 120ml každé 2,5 hodinky,potom ako pred mesiacom mi jedol 150ml,ale ako mu začali zuby ísť a koliky mal grckal od vtedy max 120ml a ak aj zje max 130ml,viac nezje a cez deň sa mi veľa hrá z fľašou a aj mliekom kloktá a vypľúva,tak čo už dávam mu radšej častejšie,keď ináč doňho neviem natlačiť,keď píta tak mu dám,ale sa snažím,aby spal tak aby sa zobudil tak aby uplinulo 3 hodiny medzi jedeniami a tak zje 120ml a je kľud do 2,5 hodinky,niekedy by zjedol aj viac,ale tak mu viac nerobím,lebo potom mi zje ako napriek len 90ml 😢 ,snáď keď mu tie zuby vyjdu čo ho trápia,snáď bude jesť už lepšie,ale priberá a rastie,je dosť ťažký,už ho občas nosím v klokanke,lebo rád pozerá a chytá kvety pred spaním cez deň.
@januska712 Ahoj!
To ju kojíš alebo ste na UM?My sme Na UM a včera mi malý robil to isté,ba bolo aj po 1 hodinke keď sa budil,ale mne zjedol 30ml otočil hlávku a spal a nechcel jesť,a keď som si ľahla mohla som znovu vstávať a o pol 7 už vystrájal aby som vstala,a o trištvrte na 10 zaspal a spal do trištvrte na 12 on sa vyspal cez deňa a to o 1,5 hodiny chcel znovu spať tak sme šli v daždi von a spal 1 hodinku a pred 17-tou mi už znovu vystrájal chcel spať,ale šli sme do tesca a cestou veľa nenaspal a teraz mi zaspal o pol 21-vej.Tak som zvedavá do kedy,lebo mi jedol o pol 20-tej 90ml a vykakal sa po 20tej.
@januska712 ahoj neboj sa snad to nebude trvat vecne a mala zacne v noci spavat lepsie...ja sa len modlim aby nam to vydrzalo aj doma takto kedze teraz sme u nasich a v piatok sa uz konecne vraciame domov 🙂 manzel bol mesiac na sluzobke tak som zvedava co povie na malu ved ona sa za ten mesiac tak strasne zmenila avyrastla 🙂
ahojte dávali ste už očkovať detičky v troch mesiacoch?Ake ste dávali to základne alebo ste si priplatili na to 13valentné?
@lubkasungirl jeeeej 🙂
@majkauk ahaaa. prepac. ja som si pomylila prispevok 😀 nooo, môj sa vzdy radsej najprv napapa a potom sa hra a ked ma uz hrania dost tak je cas na spinkanie... to je nas ritual, lebo hladnemu sa mu vsetko robi tazsie. 🙂 proste najprv vzdy papame co je kazde tri hodiny presne. normalne akoby mal v sebe budik 😀 neviem ci sme sa takto naucili na rezim sami alebo som tomu pomohla ale zaklad je ze mu to takto vyhovuje, co je pre neho dôlezite. nie pre mna. ja sa prispôsobim. ale vravim ze kazde dieta je ine, ale podla mna hladne by nemalo robit nic 😉 zaklad je najest sa... 😀
@1lussy1 Ahoj, my mame uz prve ockovanie za sebou cca pred 2 tyzdnami. Dala som to 13valentne ockovanie - proti pneumokokom. Sestricka to nechala na nas vyber, nic nam "nepchala". Mas to zakladne ockovanie - len sa mas rozhodnut ci chces vakcinu proti pneumokokom 10valetnu alebo tu 13. Za tu 13valentnu sme doplacali 12,72. A koncom buduceho mesiaca ideme na druhu davku.
@zora256 No nas dnes zaockovali aj napriek tomu, ze to este nehnisalo, ale my to nemame ani navrete, nic, len malinku cervenu bodku akoby od pera, ani vypukle, nic...takze ju zaockovali, teraz to asi len zacne hnisat ☹
@januska712 Uz som to skusala, ale u nas nezabera, skor ked ju dam na brusko, tak prestane a zaspi, ale nie vzdy 😒
Ahojte...my mame dnes 3 mesiace, mala je len kojena a ma 5250 gramov. Ked citam, ake valibuky tu niektore mate ze 7500 gramov 🙂 , tak to by bol riadny rozdiel, keby lezali vedla seba....ma tu vobec este niekto takeho drobca ako ja ? 🙂 inak je vahou presne ako starsia dcera, asi su to geny 😀
@stanusa999 ahoj, z tej váhy si nič nerob, my sme mali v nedeľu 3 mesiace a 2 týždne, malá je kojená a včera vážila 5100 g a merala 58 cm...takže som mala aj takú malú dušičku, či nič doktorka nepovie, že málo váži alebo podobné niečo, ale keď rastie a postupne si priberá, tak asi je to v poriadku...ona je dosť aktívna, keď je hore, neustále je v pohybe, nožičkami kope, prevaľuje sa na bok, s rukami sa hrá...takže asi toho veľa nenapriberá, keď je taká aktívna...a tiež je podobná ako staršia dcéra...všetko som si písala a priberajú rovnakou rýchlosťou, len staršia bola o 400 g ťažšia pri narodení, ale odstup si držia skoro stále rovnaky...a aj som rada, že z nej nie je nejaký valibuk, lebo sa rada nosí na rukách a to by som bola už potom ako rambo 🙂

@zora256 inak my papame krasne kazde tri hodinky presne. a papka 150ml a ked sa v noci zobudi na papanie, co je len raz za noc tak vypije 180ml a spinka az do rana. vazime uz 6,5kg, to bola vaha minuly tyzden na poradni. a vy ako ste na tom??? 🙂