icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

skolara
12. nov 2010

ja tiez pojdem k dokymu az koncom mesiaca teraz sa mi zda skoro.

skolara
12. nov 2010

magdulik preco by si nebola julovka?

magdulik
12. nov 2010

@cipuska_ ahoj "trencanka", s bruskom budu urcite zhovievavejsi 🙂 ja som robila poslednu statnicu s 10-tyzdnovym drobcom a tiez "pomohol". v kritickej chvili spustil na chodbe srdcervuci rev hladosa a zachranil maminku 🙂 no hrdina odmalicka 🙂 🙂 🙂

magdulik
12. nov 2010

ondrejko mal 1. termin 17.2., potom si ho doktori posunuli o tyzden a on sa vypytal az 8 dni na to 🙂 teraz si surodenci urcite vymenia garde a skoncim v juni 🙂

skolara
12. nov 2010

aha ale tak dufam ze sa drobec vypyta na svet na termin. 😉

magdulik
12. nov 2010

@miskadusko ahoj, aj ja som trencanka? odkial si?

magdulik
12. nov 2010

@skolara aj ja 🙂

diorka
12. nov 2010

magdulik, ja som to tiez tak mala, prvy termin 23.9 potom mi to posunul na 28.9 a nakoniec som rodila 7.10 😝 ale terez by som brala aj skor, manzel ma narodeniny 23.6 😵 a myslim si, ze pri tom stalom natahovani malej, sa to mozno aj splni

skolara
12. nov 2010

kocky idem ja spat lebo dnes som bola cely den v robote a som straaaaasne utahana. Zajtra sa ozvem. Dobru noc 😉

magdulik
12. nov 2010

@diorka teda, tie nase poklady nas riadne napinaju, ze? 🙂 ale teraz mozno budes taka vytrenovana nosenim malej, ze drobciatku to ani nepride ako nieco nezvycajne a bude si to uzivat 🙂 aj ked tie spolocne narodky by boli fajn 🙂

magdulik
12. nov 2010

lucim sa aj ja a prajem vsetkym dobru nocku a co najmenej neprijemnych rannych tehotenskych priznakov 😝 😀

karin1234
13. nov 2010

Ahojte, tak hlásim sa k júlovkam 😀 dnes mi vyšli dve koľajnice 🙂 takže už niet pochýb 😀 Doteraz som mala druhú čiarku úplne slabú. A keď vidím mojú bledú tvár a bolavé prsia nemám pochýb už o ničom 😀

peony
13. nov 2010

Dobre ranko,toto bola noc-celu noc ma boleli prsia,ale strasne.Ked som sa otacala,alebo len pohla,tak so isla z koze vyskocit...Inak sme s detmi na chalupe a relaxujeme.
Blahozelam novym tehulkam 🙂

cipuska_
13. nov 2010

Dobre ránko tak noc nič moc ale lepšia ako včera, boli sme asi 5 krát hore a katka sapla s nami. už som povedal mm že som tehotná a strasne sa tešil, ani nemohol uveriť že s anám zadarilo tak rýchlo, sa tešil hádam viac ako ked som bola tehotná prvý krát.

@magdulik no ved hadam bude dobre jja osm minule štátnicovala ked som bola v 6 mesiaci a to bolo tiež celkom fajn a vobec som nestresovala,mi ito bolo akosi uplne jedno, to bolo asi tým tehotenstvom.

miskadusko
13. nov 2010

@magdulik pôvodne som z juhu a teraz posledný rok sme na sihoti, ale staváme dom takže na jar alebo v lete (dúfam že ešte do pôrodu) sa sťahujeme do Zamaroviec . a ty si odkial?

monikapaal
13. nov 2010

@petra53 super fotky , vidno ze sa malemu ratalo.Holt vela cestoviek naslubuje hory doly a nakoniec skutek utekl 😒
tiez je skoda , ze delegati beru turistov len na klasicke turisticke miesta.Si myslim ze sa oplati pozicat si auto
a vybrat mapu a prejazdit ostrov hore dole, aj ked asi s malym dietatom to nie je take jednoduche,ze ?
No neviem zatial este nemam skusenost.Hoci som tu na Atenskej plazi zazil vselico 😀
napriklad teraz v lete som videla mladu spanielsku rodinu s babom asi 3 mesacnym.Mamina pod slnecnikom nakojil odovzdala babo tatovi a isla si zasurfovat 🙂 a vratila sa s usmevom na tvari asi po hodine 😉

maria30
13. nov 2010

@karin1234 gratulujem 🙂

maria30
13. nov 2010

ahojte dievčatá.. včera som si robila kontrolný testík a už bola tehotenská čiarka silnejšia ako kontrolná 😀 tak sa tešíííím.. 🙂

petra53
13. nov 2010

@alex21 no ja sa k lekarovi tesim, ale neponahlam. Mam za sebou krvne testy a termin mi dal on sam, ked zistil vysledok 😉

@monikapaal no ved my sme si pozicali auto a isli sme na Elafonissi, tam nam doporucili, ale teda cesta bola katastrofálna, nebezpecna a dlha... neviem, ci by som sa s malym dietatom na to dala este druhy krat 😝 😅 potom sme isli este do hlavneho mesta, ale maly dost protestoval, tak sme sa uz na vylety vykaslali 😉

Inak k tym prsiam - tiez na to dost trpim, neviem co to ma byt, pri malom som to nepoznala... 😠 😀

alex2201
13. nov 2010

maminky doprajete si ešte denne kávu myslím normálnu 🙂 ???

peony
13. nov 2010

@alex2201 ja som vylucila kavu,cierny,zeleny caj,ibistek...a este vselico 🙂 takto zdravo som sa este nikdy nestravovala,ale pre male urobim cokolvek :D

embabuli
13. nov 2010

@alex2201 kava je ok, ja si davam podla chuti, by si podla najnovsich vyzkumov musela vypit za liter aby to ublizilo plodu

flyangel
13. nov 2010

Ahojte kočky..tak som včera bola u dr. bábo je v maternici...takže som dostala poučenie o gravidite
a na 1.poradňu a srdiečko mam ísť o 3týždne 😉

alex21
13. nov 2010

@magdulik hej chodila som aj do februaroviek hoci Eliska je posledneho januara. A torty potahujem s cukrikmi marshmallow 😉

cervena_ciapocka
13. nov 2010

Ahojte 🙂 neviem či na mňa idú nevoľnosti a už vôbec neviem prečo sa im hovorí ranné 😀 mne bolo dnes pred obedom zle 😝 napínalo ma a fakt som mala pocit, že už už pobežím na záchod. No a ani momentálne mi nie je nejak extra 😀

zdenush88
13. nov 2010

@flyangel wow a ta moja doktorka mi nedala ziadne poucenie ani nic...a na potvrdenie tehu mi povedala, že... tehotenske testy väčšinou neklamu... ..
@peony aj jamam take problemy v pri spani ze ked sa otocim alebo co tak sa vacsinou zobudim na nenormalnu bolest prs.. 😒 ale tak dako zvladneme, nie?? 🙂

zdenush88
13. nov 2010

dnes mam inak strasne zly den...doobeda bolo fajn, som len lezala a pozerala dvd... poobede som musela ist do prace a dozvedela som sa ze nam usli psi... jeden polovnicky a jeden ovciarsky...a polovnici mali polovacku a ich odstrelili..... 😨 tak teraz len placem a place, a vsetci ze aby som prestala lebo male bude uplakane..aj ked mne je to tak strasne luuuto... ☹ ☹ ☹

peony
13. nov 2010

@zdenush88 jooj psikov mi je luto :( viem sa vzit do tvojich pocitov,my mame labradorku,keby sa jej nieco stalo,cela rodina by plakala.

majkabudka227
13. nov 2010

ahojte, rychlo som precitala aspon zopar prispevkov a aj ja som dost nafuknuta. Normalne nechapem, pri prvom tehotenstve mi takto brusko rychlo nerastlo. Nechcelo sa mi spociatku verit ze po prvom tehotenstve to uz ide rychlejsie, ale veru je to tak. Mam pocit ze mi niekedy uz netravi ani vodu, i ked nevraciam a nejako zle mi neni, len zaludok mam taky nijaky. Maleho som dojcila doteraz, posledny mesiac uz len 2x do tyzdna, ako si vypytal, sam sa prirodzene odstavuje, nemusim nic silit a to som rada.

majkabudka227
13. nov 2010

A u doktora som uz bola, robil mi na rychlo len ultrazvuk, pretoze som zmenila moju byvalu lekarku a poistovna nehradi v tom mesaci vysetrenie u noveho lekara. Takze s dalsimi vysetreniami som objednana na Mikulasa. Dufam ze uz dostanem aj knizku. Inak doktor ma "potesil" - povedal ze zatial vsetko OK, aj srdiecko uz bilo ale ze prvy trimester je vysoko rizikovy, je tam 85 percentne riziko ze sa plod nedonosi....dobre, ze? haha Dufam ze nam to vyjde.