icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

olinecka22
21. nov 2011

@martina2001 a kde si rodila?

ellenie
21. nov 2011

@katren a aké kaše mu dávaš ak sa smiem opýtať?

katren
21. nov 2011

@ellenie zatial som dala Nutrilon ryzovy, ale ten je strasne drahy.... uz mam objednanu Hami na dobru noc a cez den a rano Hami prvu kasu....pri malej sa mi osvedcili, tak budem aj pri Miskovi 😉

olinecka22
21. nov 2011

ajo tu citam tak dost vas prikrmuje uz.ja este neprikrmujem len ju kojim a ani cajik sme este zatial nedali.mne povedala doktorka ze mozem prikrmovat od 5,5mesiaca

katren
21. nov 2011

@olinecka22 my sme na Nutrilone, takze skusame 😉

olinecka22
21. nov 2011

@katren a jak to zvladate?

martina2001
21. nov 2011

@olinecka22 ja som rodila v Tv, tak rodí moja gynekoložka 😉 jej verím tak som aj to nechala na ňu. a ty?

katren
21. nov 2011

@olinecka22 prikrmy ci co?zatial sme skusali mrkvu a zemiak, ale nechuti mu 😅 😀

olinecka22
21. nov 2011

@martina2001 ja som rodila spontanne a v celku rychlo.rano ale tak o 10:30 ma prijali a o 13:55 uz bola dcerka na svete.

olinecka22
21. nov 2011

@katren hej tie prikrmy ako zvladate?

martina2001
21. nov 2011

@olinecka22 si to mala pekne rýchle, ja som teraz už klasicky nemohla, a prvý pôrod som mala necelú 24ku od vytečenia plodovky 😉

olinecka22
21. nov 2011

@martina2001 no to my povedala aj doktorka ked ma kukala ze uz som bola otvorena na 5az6 prstov ze na 1rodicku super

katren
21. nov 2011

@olinecka22 skor tie kasicky mu chutia...alemsommzistila, ze tie Nutrilonove su sladene a Hami nie...a ani Hipp nie su sladene....ale este mu chcem do mrkvy pridat jablcko zajtra, tak uvidim..

zora256
21. nov 2011

@renca31 Ahoj!
Moja mama,nám ten roztok dávala,tak ja mu natieram,len naozaj keď má jazyk veľmi biely,lebo je hroznej chuti,mňa bolel jeden čas jazyk,tak som si ním natrela a pomohol mi,takže nič hrozné,ale lepšie ako by ho boleli ústočká a nevedel by jesť.Tak to sa predca nedáva stále,len raz za čas.
@olinecka22 Ahoj!
Ja som mala termín 12.7.ale malý počkal ešte 7 dní. 😀
@katren Ahoj!
Tak mrkvu a zemiak ani môj nechce,ale zato jablko mi takmer celú fľašku zjedol,a tiež kupujeme,nemám čas a ani zeleninu a ovocie doma.Lebo som nevládala sadiť a myslela som aj nato,že potom to treba okopávať a na jeseň vyberať.

martina2001
21. nov 2011

@olinecka22 a ty si predtým nič necítila? a ešte aj prvorodička 🙂 kukám že rozoberáš príkrmy, my dávame malej kašičky a výživu ovocnú a zeleninovú, dnes nám chutila tekvica a mrkvička 😉

katren
21. nov 2011

@zora256 tak som rada, ze nie som sama taka "pohodlna" 😀

olinecka22
21. nov 2011

@martina2001 no rano som sa zobudila na bolesti bruska ale to boli take slabe a vobec ma nenapadlo ze by som mohla byt az na tolko otvorena.no aj nas cakaju zachvilku uz prikrmy tak som zvedava ako to zvladneme.

martina2001
21. nov 2011

@olinecka22 ja nekojím tak už papáme, už malinkej mlieko moc nestačilo, a pomaly sme začali a zachutilo, teraz nahrádzame príkrmom 2x denne mlieko

olinecka22
21. nov 2011

tak ozaj super zvladate.mi ideme 13.12 do poradne tak som zvedava kolko uz vazime.a mojej malej mliecko iba zatial staci.a 5.12 ideme 2x na nozicky.a na siriko este balis?ja balim na siroko ale uz iba na noc

ellenie
21. nov 2011

@katren a tie kaše dávaš do flaše a cucá alebo ti už papá z lyžičky?

katren
21. nov 2011

@ellenie davam zatial redsiu do flasky a z nej...ale lyzickou davam zeleninku🙂

sisanka
22. nov 2011

@1lussy1 ahoj ked som zacinala s kasou vecer tak maly mal akurat sopliky tak sa budil co chvilka v noci..ale to kvoli soplikom a teraz ked uz su prec tak prespi celu noc..budi sa az nad ranom 🙂 sice spaval pekne od narodenia v noci ale potom sa zacal aj trikrat budit...cize myslim ze ho to zasyti....a zacala som s kasou najprv skor aby som zistila ci ho brusko nebude boliet ale neboli tak dnes davame na veceru ale potom ho este vzdy nakojim pred spanim 🙂

sisanka
22. nov 2011

@renca31 za vyskusanie nic nedas a ked jej chutit nebude tak este pockas chvilku 😉

zora256
22. nov 2011

@katren Ahoj!
Ja by som to nenazvala pohodlnosťou,ale proste,je to tak,že od bábik nemáme čas a chceme byť čo najviac snimi a neodkladať ich nabok kvôli vareniu a tak.A ja som celé dni sama z malým bývame osobitne staré mamy majú čas len v nedeľu aj to len poobede asi tak 2 hodinky čo nás navštívia,a vtdy sa im chcem venovať kým si malého pestujú a nie variť a tak,vnoci som zas unavená,tak len umyjem riad a zaľahnem,muž mi varieva,keď má poobedú ráno,a keď rannú,tak keď príde domov. 😉

renca31
22. nov 2011

@janicka83 ahoj! no nechcem strašiť, ale ja som tento mesiac tam volala, že čo sa stalo, tak vysvitlo, že ju niekto vyrušil, keď spracovávala moje údaje a náhodou som nebola zaradená medzi príjemcov platieb, takže mi prevod vedia urobiť až koncom mesiaca. Sa mi ospravedlňovala donekonečna, ale tak čo by mi to pomohlo, keby som nemala ani cent.....pochválené buď povolené prečerpanie účtu! 😀

katren
22. nov 2011

@zora256 no ja nie som taky typ, ze by som sadila atd...ja to mam plane az vo svojom, takze najblizsich 5rokov nehrozi 😀

janicka83
22. nov 2011

@renca31 no ja som tam tiez volala, tak som dopadla rovnako ako ty, nejakym zahadnym sposobom platba nepresla na moj ucet, takze bohuzial matersku budem mat az v decembri za dva mesiace spolu...tiez sa mi ospravedlnovala, dokonca sa este opytala, ci mi to nevadi??? 😀 tak som sa spytala, ze keby vadilo, ci dokaze s tym nieco urobit ?? no vraj uz teraz nie, takze som tento mesiac bez prijmu, pochvalenych 44 Eur rodinne pridavky 😝 , ale tie mi nepomozu uhradit vsetky trvale prikazy, ktore mam na ucte nastavene...a ani precerpanie mi nepomoze, nakolko ja ho mam nastavene este podla stareho rodicovskeho prispevku ... takze toho moc nenaskriabem a ze nakupovat vianocne darceky cez net....ha uz som zrejme skoncila ☹

renca31
22. nov 2011

@janicka83 tak sme dopadli......no čo už, stane sa, že sa niekto pomýli, hádam sa to už nebude opakovať....😀

katren
22. nov 2011

@renca31 😠
@janicka83 kocky, nechcem vas strasit, ale jednej maminke, co mame v sukromke takto zabudli minuly mesiac, tento mesiac jej mali poslat 2 materske naraz a nic jej zas neposlali...

renca31
22. nov 2011

@katren no stať sa môže, ale potom to tam asi rozprášim na cimpr-campr......😀 pani mi tvrdila do telefónu, že už ma pridala do prevodov, takže už to musí byť OK, tak dúfam, že to tak aj bude.....