Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@katren ak má príznaky chrípkového charakteru, tak je najlepší oscillococcinum, ja dávam za vrchnáčik guličiek rozpustiť do trošku vody alebo čaju a to jej dám, môžem viackrát denne. Ak je to skôr červené hrdlo, tak potom Homeogene 9. to som ešte neskúšala, ale asi by som to tiež nejako rozpustila, lebo to sú tabletky.
@olinecka22 ahoj ja tiez este prikrmy nedavam, stale sa iba kojime, zatial to krpcovi staci aj ked papame kazde 2 hodiny, akurat je strasne nervny teraz, bo ho svrbia dasienka... ale dali sme citron a pomohlo, uz sa umieva 🙂 a je spokojny... ja pockam do toho 6 mesiaca, mam to bez roboty- moja pohodlnost 😉 a bubak je spokojny mame uz vyse 8kg tak si myslim, ze mu to staci...
@katren tak potom to už budem riešiť inou cestou, nie len telefonickou, lebo byť 2 mesiace bez materskej a v našom prípade budú vianoce, tak to ešte potom nezažili ako sa viem rozčúliť, dnes som bola iba rozčarovaná, však chyby sa stávajú, ale budúce to už bude sťažnosť na konkrétnu zamestnankyňu
@gadget.tt aj nam to staci iba kojenie a doktorka mi povedala ze aby som ju zacala uz prikrmovat ked bude mat tak 5,5mesiaca aby si pomalicky zacala zvykat aj na inu stravu ako je mliecko.no 13.12 ideme do poradne tak som zvedava co mi povie doktorka.
@olinecka22 no ved aj ja tak nejako zacnem, ako sa poznam budem nedockava takze uplne na den to nebude :D ... ale uz sa na to obdobie tesim, ako bude mrkva vsade naokolo 😀 .
@gadget.tt no aj ja sa tesim na to obdobie.a tesim sa na vianoce ked bude snami sedkat pri stole 😀
@olinecka22 😀 to ano len bude sedkat aasi az po vecery, kedze stolicku dostane pod stromcek ...
a ozaj baby ake stolicky ste kupili krpcom??? .....
a riesi tu niekto autosedacku?? aku znacku?? ja sa rozhliadam po 0-18 mesiacov, Maxi Cosi alebo Britax... len sa neviem nejako rozhodnut...
no ja som chcela počkať s tými príkrmami, ale vyzerá to, že malá bude musieť od začiatku marca do jaslí, tak začneme pomaly, aby sme potom nemuseli rýchlo prechádzať na príkrmy, vtedy by som chcela kojiť už len ráno a večer a cez deń v jasličkách by jej mali dávať príkrmy. Už teraz sa bojím, ako to bude zvládať, alebo skôr ako ju budú zvládať vychovávateľky....:--D
ja uz ked budem kupovat atosedacku tak chcem uz od 9-36kg.a stolicku na papanie mame este po muzovi
@janicka83 super, tak zajtra nabehnem do lekarne...a mozem dat aj Miskovi?
@gadget.tt maxi cosi su vacsie, ale este by som nekupovala 9-18, radsej na bazare nejake vacsie vajicko...ja odporucam este Chicco vajicka su velke 😉
@gadget.tt
@olinecka22 my mame stolicku CamCampione2009 po Dominike neviem si ju vynachvalit
@olinecka22 hlavne este nakupuj sedacku v smere jazdy...min.do 9 mesiacov sa ma vozit v protismere kvoli chrbtici
@katren ved zatial sa nameste do vajicka zmesti tak autosedacku by sme kupovali az dako v marci
@janicka83 koko ti vazila dcerka ked sa ti narodila
@renca31 tiez budes musiet ist do prace??? bo aj ja mne to tiez vychadza na marec...strasne som z toho nestastna, ale neda sa inak... som rada, ze nie som sama... ja bubaka dam jednej detskej sestre na dochodku na varovku... tak preto zhanam aj autosedacku, bo bude kazdy den cestovat...
@olinecka22 vazila 3000 g rovnych a 48 cm merala
@olinecka22 ja by som tiez isla postupne na tie autosedacky, aj vyrobcovia to odporucaju, i ked vacsia je zase lacnejsia nakolko nemusis kupovat dalsiu...ale zase ta od 0-18 je do cca 4 rokov a da sa nosit v protismere a tiez polohovat, bo ked ti bubak zaspi tak aby nespal v sede... a skor by som potom volila od 9 do 25, bo neviem si predstavit, ze v takej autosedacke bude sediet 12 rocny chlapec... tomu staci podsedak...a do 7 rokov ani nevydrzi, bo ako pise katren tak dochadza k opotrebovaniu materialu...
@gadget.tt tie autosedacky od 3-36kg su take ze to mas uz aj podsedakom
@janicka83 no mne moja vzila 3500g ked sa narodila a teraz ma tolko co tvoja dverka a uz ma hadam aj 7500g
@janicka83 no Dominicka mi nachladla v nedelu, u nas neexistuje aby boli deti v kostole, farar hned povedal, ze jeho to rozptyluje a nechce aby tam behali...takze sme boli vonku, ale kaslem na neho, od nedele chodime do Piestan, nemienim mat deti kazdu chvilu chore...a dnes to mala Dominicka uz celkom v pohode, no prechadza to na mna 😠
@olinecka22 tie sedacky maju sice podsedak, no urcite sa nedaju dat v protismere jazdy, co teda este take male babtko potrebuje kvoli chrbtici....radsej sa fakt poobzeraj po nejakej pouzivanej ak sa ti tam fakt nevleze, yle ja bx som este pockala....My sme Dominicke kupovali az ked mala 10 mesiacov novu...Romer Duo Plus
@olinecka22 no ja som to dnes ohladom vahy pozerala na nete a nasla som clanok, ze dieta v 1/2 roku zivota svoju vahu zdvojnasobi (co by teda nemal byt u nas problem za 1,5 mesiaca pribrat 0,5 kg) a v roku zivota strojnasobi a potom kazdy rok by malo pribrat 2 kg...mne takto pomaly priberala aj prva dcera a bolo vsetko v poriadku...tato druha nevyzera, ze by bola podvyzivena a myslim si, ze keby nieco nebolo v poriadku, tak uz ma pediatricka upozorni...pritom stolicu nemala este nikdy zelenu, vzdy iba "krasne zltu" takze by mala byt v poriadku....ale mozem povedat, ze ona pokial je hore, ze nespinka, tak je neustale v pohybe, ci uz s rucickami mava alebo nozickami neustale kope, dokonca aj ked je na rukach, tak sa neustale hmyri...tak som sa smiala, ze ona proste ani nema cas priberat, nakolko vsetko vykope .... 🙂
@katren tak to mate asi takeho "dobreho" farara ako je u nas, my chodime s muzom na striedacku do kostola, nakolko vonku uz je zima a ja nechcem prechladnut kvoli kojeniu, malu pomaly ucime aby bola tichucko v kostole ale ked je vonku teplo, tak sme radsej vonku, pretoze aj ten nas je haklivy na akykolvek pohyb deti, tiez uz takymto sposobom "vyhnal" niektorych rodicov a chodia radsej do susednej dediny, kde s tym nie je problem 😉
@janicka83 tak ked mate vsetko o.k tak je dobre a hlavne zdravucky 🙂

Kocky, mate niektora skusenosti s homeopatikami?mala je prechladnuta, tak by som jej chcela nieco dat, ked nic z liekov nemoze...a co by som jej mohla dat?