icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

monram
22. jan 2012

@gadget.tt aj ja akurat varím a zvažujem kombináciu zeleniny 🙂 skusime špenat a potom niečo ine keby nechutilo 🙂

lutia
22. jan 2012

ahojky, my sme vcera papali po dlhej dobe mrkvicku a tak mu chutila ze ani kusosek nevysiel na zmar 🙂 zaujimalo by ma preco davat zltko? mne to doktor nespominal ale ako citam tak to dost vela mamiciek spomina....

barca127
22. jan 2012

@lutia ahoj mno to zltko sa dava pre podporu vyvoja mozgu nam kazala davat od siesteho mesiaca jedenkrat do tyzdna alebo este lepsie dvakrat po polovicke zltka

maruska.s
22. jan 2012

@katren ahoj, tak my sme prave dopapali: vyvar, mrkvicka, kalerab, karfiol a masko 🙂 mnamka, vsetko spapane 🙂 aku zeleninu este davas? brokolicu som este neskusala, ale myslim, ze by to spapal tiez.

katren
22. jan 2012

@maruska.s my sme mali mrkva, zemiak, por, hrasok, karfiol a masko a len sa za tym zaprasilo 😀 brokoloci svokra do polievky nedava, ale ja som cez tyzden varila uz aj s brokolicou a paprikou 😉 ja vacsinou co dam do polievky, tak kusok z kazdeho davam, ale samozrejme som pridavala po jednom 😉

katren
22. jan 2012

@maruska.s a zltko sme este nedavali....rybu uz mal tiez, ale z vajicok boli aj Dominicku brusko, tak nechcem moc davat...

sisanka
22. jan 2012

@maruska.s kludne skus brokolicu...nasmu malemu chuti...ale vzdy sa z nej viac pokaka 😀 ale som rada lebo velmi lubi bananik a sem tam ma tvrdsie hovienko tak ta brokolica to upravi 😉 a skusali sme uz aj zltko...len taku trosicku som mu hodila do polievky...a spapal 🙂

zora256
22. jan 2012

Baby!
To žĺtko namiešate surové,alebo ho varíte zo zeleninou,prosím napíšte ako ho dávate do príkrmov a všetko pokrájate,alebo zmixujete?Díky vopred 😉

sisanka
22. jan 2012

@zora256 ja som mu to zltko hodila do polievky surove-tak sa vlastne uvarilo...ale moze sa aj tak ze vajicko uvaris natvrdo a das mu len zltko..zo zaciatku len trosku primiesas do pokrmu...a ja som doteraz mixovala a pomalicky sa snazim mu sem tam nechat aj nejaky kusocek nech sa pekne uci ze bude prezuvat...a ked mu pojdu zubky tak zacnem len pucit 😉

maruska.s
22. jan 2012

@katren tak to je super, ze tym nasim drobcom tak chuti 🙂 skusim aj brokolicu, tiez nedavame do polievky nedelnej, ale robievam taku omacku s brokolicou, tak skusime cez tyzden, co to spravi 😉

maruska.s
22. jan 2012

@katren rybku som mu dala len opacit, taky kustik na prst, ale spapal 🙂 zltok som este neskusala, ale uz hadam skusime niekedy cez tyzden, ci mu bude chutit

maruska.s
22. jan 2012

@sisanka to by som bola rada, keby sa z tej brokolice pokakal viac 🙂 lebo uz mava tiez niekedy take tvrdsie a ide mu tazko sa vykakat, tak by som tiez rada nasla nieco, co to trosku popozenie 😉

renca31
22. jan 2012

@maruska.s ahoj! žĺtko väčšinou dávam do špenátu so zemiakmi, ale skúšali sme ho už aj s mrkvou, aj s tekvicou....takže do zeleniny.....😀

akinorev30
22. jan 2012

Baby potrebujem poradiť. Nájde sa tu niektorá z Vás, ktorá po skončení materskej išla na PN? Alebo ste všetky rovno išli na rodičovskú dovolenku?

olinecka22
22. jan 2012

@maruska.s aj my sme uz papali mrkva,brokolica,karfiol,zemiak a tiez nam to chutilo. 😀

zora256
22. jan 2012

@maruska.s Ahoj!
Nášmu popoženie kaku jablková výživa,v jablkách je vláknina,ale bez všetkého samotné,myslím bez piškóty a tak,ale aj polka banánu upravuje stolicu,čiže nie veľa,lebo viac pôsobí opačne.

lutia
22. jan 2012

dnes som po prvý krát vyskúšala lyžičku a čo som nepočula v pusinke? CINK 🙂)))) zatiaľ len zvuk nakoľko mi malý nedovolí nahliadnuť 🙂)

lubkasungirl
22. jan 2012

@akinorev30 ahoj, pocas rodicaku môzes byt PN

monram
22. jan 2012

@lutia aj nám dnes vybehol prvý zubček,teším sa 🙂 umelá lyžička bola "ohryzena" 🙂

monram
22. jan 2012

@gadget.tt chutil dnes špenát ,nám áno - máme aj na zajtra ešte 🙂

gadget.tt
23. jan 2012

@monram ahoj ja som vcera so spenatom neuspela, mal nakoniec mrkvu a kalerab, ale dnes to skusim znova a uvidim.. 🙂

gadget.tt
23. jan 2012

@akinorev30 ak pojdes na PN hned po skonceni materskej, tak aj tak nabehnes automaticky na rodicovsku... ja uz som nastupila do prace, ale cerpam dovolenku este...

akinorev30
23. jan 2012

@gadget.tt ďakujem za odpoveď. Fíha, do práce? Klobúk dole, ja by som to ešte asi nezvládla. Držím palce v práci. 😉

akinorev30
23. jan 2012

@lubkasungirl Ďakujem za odpoveď.

akinorev30
23. jan 2012

@lubkasungirl Aj ty chceš ešte využiť DNP tým, že pôjdeš na PN?

maruska.s
23. jan 2012

@renca31 dakujem za tip 😉

maruska.s
23. jan 2012

@zora256 ahoj, my jablckovu vyzivu papame casto, ale to mu nepomaha na stolicu. Ale raz sa nam osvedcila broskynova vyziva, ale od vtedy som neskusala, tak mozno to...

matsches
23. jan 2012

Uhh, kočky čo už nastupujete do práce, klobúk dole! Držím Vám palce!

katren
23. jan 2012

@matsches holt, niektore nemaju na vyber.....ja som tiez v praci, ale nastastie mozem robit doma....a zamestnava ma manzel, takze to mam este jednoduchsie 😉

lubkasungirl
23. jan 2012

@akinorev30 dobre si pochopila 😉