icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

renca31
23. jan 2012

@matsches ja nastupujem do práce 1.3.2012 ale už teraz sa bojím, ako prvý deň nechám malú v jasličkách....podľa mňa to ja budem znášať horšie ako ona.....😀

zora256
23. jan 2012

@maruska.s Aj ja som si tak všimla že tie vlákninové ovocia pomáhajú riediť stolicu 😉

monram
23. jan 2012

@gadget.tt my sme ešte kaleráb neskušali....nebudem dávať špenát často 🙂

olinecka22
23. jan 2012

baby moja mala ma trosku sopliky.mam ist snou zajtra k doktorke alebo mam skocit iba do lekarne po dake kvapky pre take male deticky?

renca31
23. jan 2012

@olinecka22 ahoj! no ak má len soplíky a nič iné, tak je asi zbytočné ísť k lekárovi...jedine, že by si si chcela byť istá, či to nie je nejaký začínajúci zápal, nech Vás popočúva....

nika1987
23. jan 2012

Ahojteeeee. Musim sa vam pochvalit.....my dnes mame presne pol roka a simonko mi spapkal prvykrat mrkvicku so zemiakom. Taaak sa tesim 😉 lebo doteraz nechcel niiic
inak aj moj zacal mat troska sopliky ale nejdem k dr. Tam len zbytocne pride do styku s chorymi detickami. Davam physiomer a ked treba odsajem....dufam ze rychlo zmiznu..... Inak davate kasicky na vecer? ?ake su tie na dobru noc? Skusala niektora?

renca31
23. jan 2012

@nika1987 ahoj! ja dávam malej na večeru kašičky. Skúšali sme ich už viac, momentálne máme Humanu na dobrú noc a naozaj ju dobre zasýti, zaspí okolo 20:30 a prvýkrát vstane okolo 3 nadránom....je ťažké vybrať si z nich, lebo skoro všetky sú prisladzované cukrom, takže vždy čítam v obchode zloženie.....mali sme aj z DM Babylove vanilkovú, tá jej veľmi chutila. Tá je tiež sladená, ale len hroznovým cukrom....😀

katren
23. jan 2012

@nika1987 daj mu este oscillococcinum, my sme tak ako vy mali piatok a na nedelu sme mali naplanovany vylet...v piatok som hned zacala davat a do nedele po soploch ani chyru 😉

katren
23. jan 2012

@nika1987 ja davam nemliecnu kasu na zahustenie mliecka, bo AR-kove nam nevyhovuje a z normalneho mi vracal....tak mu pridavam 1 odmerku kase do mlieka do flase...ale nejako extra viac nepospi....
Dominicke sme davali na noc kasu, tu na dobru noc, ale bolo to o nicom, a neskor sme kupili Hami Hajaja a po tom spala viac 😉

nika1987
23. jan 2012

Katren vdaka.....oscilo pojdem hned zajtra kupit.... Mamicky ako vam spia drobci tetaz? Moj simon uz tyzden vstava kazdu pol hodinu az hodinu v noci....nikdy predtym toto nerobil...co to podla vas moze byt???? 😠

nika1987
23. jan 2012

@renca31 waaaaaaw tak krasne ti spinka....mozem len ticho zavidiet...aj simon dobre spal...tak do stvrteho mesiaca...ale toto co mame teraz....uffff....my mame tetaz hami vanilkovu ale ta je az nechutne sladka...mam aj hipp ovocnu ta je celkom ok a chuti mu....
Ide vecer a ja uz mam normalne strach co to bude dnes 😒 dufam ze nebude buntosit kazdu polhodinu

barca127
23. jan 2012

@nika1987 ahoj my sme teraz nedavno zacali davat na noc kasu nemliecnu ryzovu a spi nam mala do tretej az piatej ale to spala aj na mliecku tak neviem ale velmi jej chuti 🙂 inac to vase budenie v noci za tym mozu byt kludne zubky

olinecka22
23. jan 2012

@nika1987 ja malej este kasicky nedavam aj ked uz prikrmujem.vecer o 19:00 davam iba mliecko a potom este takolo 21:30 az 22:00 davam mliecko.ja zacnem davat kasicky asi az za mesiac.zatial nam mliecko staci.ani cajik mi moc nechce ☹

nika1987
23. jan 2012

@olinecka22 no to poznam ani simon mi nechce caj ani vodicku...malokedy pije

olinecka22
23. jan 2012

@nika1987 stale cuca iba mna a ked jej idem dat cajik tak sa jeduje az no.amozna to chce len cas zakial si zvykne na flasku,ale niekedy sa jej podari a sa krasne napije aj cajiku 🙂

nika1987
23. jan 2012

Tu hipp kasu mam ryzovo mliecnu....lepsia je nemliecna?????? Mne to az teraz tuklo.....to je tam asi aj um ze?

janicka83
23. jan 2012

@nika1987 aj moja malá nespáva ukážkovo....síce zaspí okolo 19,30 a potiahne tak do 23,30 a potom buď každé 2 alebo 3 hodinky je hore, niekedy fakt iba si cucne (kojím) alebo si napapá viac, ale aj tak už by to mohla zredukovať aspoň na 2 jedenia cez deň....na večeru jej dávam kašu Sunarka na dobrú noc s medom, ale predtým som dávala aj čisto ryžovú, aj ryžovo-kukuričnú a žiadna neovplyvnila dĺžku spánku...ale má horné zúbky také navrené, že mám pocit, že sa niektorí z nich čoskoro objaví.... 😉

lubkasungirl
23. jan 2012

ahojte, aj nas spi velmi prerusovane - aj kazdu polhodku bol niekedy hore - zubky ale nevysli...teraz tak 5 krat je hore od zaciatku spinkania do rana - niekedy aj viackrat... 😒

renca31
23. jan 2012

@nika1987 no nechcem to zakríknuť, lebo moja malá doteraz spala veľmi zle už od narodenia, toto mi robí asi tak dva týždne, že sa budí len raz....odkedy som ju začala ukladať do postieľky....😀 takže ja som si už svoje odskákala s nočným vstávaním celých 6 mesiacov....a to ešte vôbec nie je isté, že to takto vydrží......Hami kaše sú všetky s pridaným cukrom, tie nepoužívame......😀

gadget.tt
23. jan 2012

@nika1987 ahoj mozes dat aj nemliecnu, ale potom to nemozes ratat ako mliecnu davku....ak sa teda zaraba vodou....

gadget.tt
23. jan 2012

@renca31 ahoj a ktore neobsahuju cukor, porad, ty si v tom zbehla, mne sa to nechce v obchode citat.... dikes...

matsches
23. jan 2012

@katren oh, to je tak OK! Z domu je to ešte ľahšie. A keď manžel je šéf, tak si môžeš občas povedať: No, dala som šéfovi dieťa na postráženie. 🙂

renca31
23. jan 2012

@gadget.tt no z DM babylove sú prisladzované ovocným cukrom, Humana (ale tá je dosť drahá), Nestlé, aj niektoré Hipp-ky ale nie všetky - ja som mala jablkovú a broskyňovo-marhuľovú, tie nie sú prisladené....a to je asi všetko, Nutrilon a Sunarka sú väčšinou všetky s cukrom....

rianka7
23. jan 2012

@nika1987 nas maly chodi spat okolo 19.30-20.00h. a vstava okolo 6.30-7.00h. aj ked niekedy to celkom nesedi, spi celkom dobre. ale zase cez den vela nepospi.

renca31
23. jan 2012

@nika1987 ja som doteraz dávala len mliečne, čiže také, ktoré sa zarábajú len s vodou a obsahujú UM, od zajtra chcem vyskúšať nemliečnu kašu zarobiť s vodou a pridať nejakú ovocnú výživu, je tam na krabici recept, ako sa zarába, je to Babylove nemliečna kaša obilná 3 zrnná.....tak som zvedavá, či jej vôbec bude chutiť....😀 ale budem to striedať s nejakou mliečnou kašou, lebo cez deň už veľa nekojím, tak nech má potrebnú dávku mlieka....

maruska.s
23. jan 2012

@zora256 a spenat by nemohol mat taky ucinok? dnes som akurat kupila, ze mu skusim urobit polievocku 🙂

renca31
23. jan 2012

@rianka7 moja malá cez deń spí doobeda pol hoďku a poobede v kočíku 1,5 hodiny....to je všetko, potom je už do večera hore....

renca31
23. jan 2012

@maruska.s ahoj! my mávame problém so stolicou po banáne, vtedy jej vždy nastrúham trošku surovej mrkvy a tá zaberie vždy.....pekne potom vyloží všetko.....samé jej to síce nechutí, takže jej to primiešavam do trošky ovocnej výživy....nemusí toho zjesť veľa, stačí zopár lyžičiek......teraz sme tri dni pili namiesto vody mrkvovú šťavu a tiež to malo taký blahodarný účinok na kakanie.....😀

katren
23. jan 2012

@renca31 my vas tromfneme 😉 my spime od 18,30 do cca 3,00 😎 Michal, Dominicka od 19,30 do rana do 8,30 😎 😎 😎

katren
23. jan 2012

@nika1987 mozes dat nemliecnu 😉 ja zarabam do UM
@matsches hej, davat sefovi deti strazit....ale ved su jeho, tak preco nie 😀 😀 😀
@gadget.tt suhlasim, Hipp nie su prisladzovane....ale ked su, tak mau na krabici napisane vpredu 😉