Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojky, my sme vcera papali po dlhej dobe mrkvicku a tak mu chutila ze ani kusosek nevysiel na zmar 🙂 zaujimalo by ma preco davat zltko? mne to doktor nespominal ale ako citam tak to dost vela mamiciek spomina....
@maruska.s my sme mali mrkva, zemiak, por, hrasok, karfiol a masko a len sa za tym zaprasilo 😀 brokoloci svokra do polievky nedava, ale ja som cez tyzden varila uz aj s brokolicou a paprikou 😉 ja vacsinou co dam do polievky, tak kusok z kazdeho davam, ale samozrejme som pridavala po jednom 😉
Baby!
To žĺtko namiešate surové,alebo ho varíte zo zeleninou,prosím napíšte ako ho dávate do príkrmov a všetko pokrájate,alebo zmixujete?Díky vopred 😉
@zora256 ja som mu to zltko hodila do polievky surove-tak sa vlastne uvarilo...ale moze sa aj tak ze vajicko uvaris natvrdo a das mu len zltko..zo zaciatku len trosku primiesas do pokrmu...a ja som doteraz mixovala a pomalicky sa snazim mu sem tam nechat aj nejaky kusocek nech sa pekne uci ze bude prezuvat...a ked mu pojdu zubky tak zacnem len pucit 😉
Baby potrebujem poradiť. Nájde sa tu niektorá z Vás, ktorá po skončení materskej išla na PN? Alebo ste všetky rovno išli na rodičovskú dovolenku?
@maruska.s aj my sme uz papali mrkva,brokolica,karfiol,zemiak a tiez nam to chutilo. 😀
dnes som po prvý krát vyskúšala lyžičku a čo som nepočula v pusinke? CINK 🙂)))) zatiaľ len zvuk nakoľko mi malý nedovolí nahliadnuť 🙂)
@akinorev30 ahoj, pocas rodicaku môzes byt PN
@akinorev30 ak pojdes na PN hned po skonceni materskej, tak aj tak nabehnes automaticky na rodicovsku... ja uz som nastupila do prace, ale cerpam dovolenku este...
@gadget.tt ďakujem za odpoveď. Fíha, do práce? Klobúk dole, ja by som to ešte asi nezvládla. Držím palce v práci. 😉
@lubkasungirl Ďakujem za odpoveď.
@lubkasungirl Aj ty chceš ešte využiť DNP tým, že pôjdeš na PN?
Uhh, kočky čo už nastupujete do práce, klobúk dole! Držím Vám palce!
@akinorev30 dobre si pochopila 😉

@gadget.tt aj ja akurat varím a zvažujem kombináciu zeleniny 🙂 skusime špenat a potom niečo ine keby nechutilo 🙂