icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lemge
14. nov 2010

@maria30 asi mas pravdu,bola som tam vo stvrtok,no co chodim tam jak na klavir 😀

2mama2
14. nov 2010

@maria30 😀 som sla akurat napisat ze suhlasim a hlavne nestresovat 😉

2mama2
14. nov 2010

@lemge aspon uvidis drobca zasa 😵

lemge
14. nov 2010

@2mama2 🙂

maria30
14. nov 2010

@2mama2 presne tak.. najviac som sa vždy tešila na sono 😀

cervena_ciapocka
14. nov 2010

Ahojte 🙂 každým dňom sa to tu rozrastá 😵 😵
zajtra idem k doktorovi, držte mi palce. Keďže viem presne kedy som otehotnela 😅 (nebola iná možnosť 😀 ) tam zajtra by som mala byť 5tt +1 (resp. +2) bol niekto z vás v tomto týždni na sono? Čo už bolo vidieť? Predpokladám, že srdiečko ešte nebude, ale nebude vidieť aspoň 1 až 2 mm veľké bábo? Myslím konkrétny plod, nie vačok.

lisula
14. nov 2010

ttina nie pri malom mi bolo sice na grcku, alen na chvilu, a aprestalo..........
teraz je to horsie, a boli ma skor na lavo...........................
dufam ze to bude ok...................... 😅

asandys
Autor odpoveď zmazal
maxiberuska
15. nov 2010

dobre ranko 🙂

ivulik20
15. nov 2010

čaute baby a dobré ráno 🙂 Tak zase v práci a do 16.30, asi ma porazí. Celý víkend ma boleli hrozne kríže ☹

maxiberuska
15. nov 2010

@ivulik20 cau, my sme boli na plese, prisli sme o 4 ráno, ani som nerátala, že sa tak zdržíme.Včera som po sexe zasa krvacala, tak sme už skončili 🙂 dufam, že sa nic nestalo...

ivulik20
15. nov 2010

@maxiberuska fakt ste boli? No vidíš, písala si že nepôjdete? Tak bábo si zatancovalo? 🙂 my sme tiež skúšali, ale tak opatrne, ale teda v pohode. Žiadne špinenie, nič. Asi by si mala počkať kým prejde to kritické obdobie...

ivulik20
15. nov 2010

@maxiberuska neboj, nič sa nestalo... 😉

maxiberuska
15. nov 2010

@ivulik20 aj my opatrne, ale aj tak, no nič, bude post🙂

zdenush88
15. nov 2010

@magdulik
@ivulik20 dakujem baby.... keby aspon drhy bol doma ten by ma ukludnil ale siel na cesty,prides az v stredu a to bude aj tak dost nervozny... 😒 ale uz je lepsie, co uz tsalo sa, zivot ide dalej... 😒 len dufam, ze sa nam ich aspon podari najst a pochovat...

zdenush88
15. nov 2010

ahojte babule... som mierne odrezana od netu, a teraz som na rychlo v praci, tak som sem nakukla... stale som chora, mam zvysenu teplotu, takze pooobede zase do posteli a litre caju.... 😒 unavena som furt a nenormalne! mama sa mysli, ze to je anemiá a ja jej tvrdim, ze u tehotných je to normalne... co si ta moze pamtat....ešte šťastie že som pánom svojho času inak by ma asi piclo... ale ja tak musim postihat kopu veci... 😒
dnes rano som asi prvu rannú nevolnost...ale bolo to dost neprijemne kedze zo mna nemalo ist co von...fuuj... uvidime ci sa to bude este opakovat,alebo to bola len reakcie tabletiek na prazdny zaludok... 😖
ako sa inak mate?? dari sa vam??

maxiberuska
15. nov 2010

@zdenush88 ahoj, ja tak pomaličky...nebola som tu 2 dni, vidím, kolko nových pribudlo, ani nestíham čitat 🙂 zajtra idem na krv a ty kedy ideš k lekárke

stanka79
15. nov 2010

ahojte tehulky, práve som sa vrátila od doktora, všetko je v poriadku, bábo je tam kde má byť, robil mi aj ultrazvuk, ale mi nič neukázal, len povedal, že je všetko v poriadku, plod zodpovedá vynechanej menštruácii a do poradne má prísť až 21.12. to mi dúfam už dá aj tehotenskú knižku a budeme mať darček pod stromček

stanka79
15. nov 2010

včera som si ešte robila jeden test, lebo sa mi zvýšil, aj som si ho nechávala, aby som mala aspoň jeden s rovnakými koľajničkami, hneď ako som ponorila do moču, tak sa začali ukazovať obidve čiarky naraz a sú rovnako silné, 😵 😵 😵 tak mám odloženú postupku 8 testov

aurra
15. nov 2010

ahojte, tak asi budem patrit tiez do vasej skupiny, dnes som bola u dr. a sono potvrdilo tehotenstvo, zatiel je velmi malicke, srdiecko este nebolo, snad to bude v poriadku pri malom babetku, ktore mame, mate niektora taky maly vekovy rozdiel medzi babetkami?

maxiberuska
15. nov 2010

@aurravitaj medzi nama 🙂

maxiberuska
15. nov 2010

@stanka79 tak to mate po 12 rokoch potešenie 🙂

stanka79
15. nov 2010

aký je rozdiel medzi sono a ultrazvukom?

stanka79
15. nov 2010

@maxiberuska no len ja mám po 12 rokoch potešenie, lebo som druhý krát vydatá, takže manželove to je prvé bábo

maxiberuska
15. nov 2010

@stanka79 aha, tak sa teší určite🙂

aurra
15. nov 2010

dakujem za privitanie 🙂
snad to dotiahneme do konca

stanka79
15. nov 2010

@maxiberuska no to hej, veď už má tiež dosť rokov 34 😉 všetci jeho kamaráti už majú po 2 deti a on nič, tak vždy do neho rýpkali, že čo sa nesnaží 😀

ivulik20
15. nov 2010

@zdenush88 to je hrozné, ja som tiež taká zvieracia duša.... mňa boleli celý víkend kríže, ale inak sa dá... len mám trochu zápchu ☹
daj sa do poriadku ahlavne lež a kašli na svet 😉 držím palce, nech si čoskoro fit!!!

ivulik20
15. nov 2010

@maxiberuska mne zobrali krv hned ako som bola prvý krát a teraz idem 8.12. zase na kontrolu. Sa neviem dočkať už.... 😎

ivulik20
15. nov 2010

baby, dnes by som to chcela povedať šéfovi, ale do kelu ja nemám akosi odvahu.... 😠