icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

magdulik
14. nov 2010

@majkabudka227 to je krasne mat takeho zavislaka. ja som tiez dojcila 27 mesiacov, a to odstavovanie som tusim horsie zvladala nez on 😀 . a to nemyslim fyzicky 🙂

majkabudka227
14. nov 2010

@magdulik
🙂 uplne ti rozumiem. Tiez mi je trosku smutno ze uz preslo to krasne obdobie dojcenia, ale ved si to vynahradime pri druhom. Nemozme ich dojcit vecne. Ja som len zvedava ako zvladnem ked mi raz deti vyrastu a odidu do sveta, ked uz toto odstavenie tak citlivo vnimame. A to som sa vzdy cudovala co to tak matky tazko zvladaju ked dieta dospeje a ma uz vlastny zivot...

rena
14. nov 2010

@peony ahoj ja mam tiez problem zo zapchou bola som teraz v dm a slivkovu stavu nemaju jedine taka mala decka tak som nevedela ci je to ta tak som ju nekupila.vies poradit ktora to je dakujem rena

macekova
14. nov 2010

Ja som asi úplne opačná ako vy všetky ... ja mám opačný problém ako zápcha ....a rovnako to bolo aj pri malej 😀 😀

peony
14. nov 2010

@rena maju to vacsinou vsade v dm,je to taka 750 ml tmava flasa,popytaj sa na to,musia vediet,ze co,je to ich dm znacka.

diorka
14. nov 2010

baby, mna tak strasne bolia krize 😒

lisula
14. nov 2010

ahoj baby, ja len na skok, tiez ma bolia prsia,a su citlive...........
mam nechut vustach, a je mi na grc ale kolo obeda, niekedy aj rano, ale nic nevyjde, zatial.............
a podbrusko ma boli ako pred menzou, len niekedy............a krize tiez..............a som hroooooooooooozne unavena, musim kazde poobede hajat smalym...................... 😀 ale inak sa tesim a velmi...........a manzel ani nehovorim............
vo stvrtok po uzv to povieme aj nasim a svokrovcom, dufam ze tam bude srdiecko, ach jooooooooooooo 😅
tak pa vecer zatial

cipuska_
14. nov 2010

Ahojte, tak čo máte nove? ako tehulky...

ja klasika brucho bolí a unava ale to bolo aj pri prvom takže si z toho nič nerobím, akurát mám citlivejšie bradavky a zrovna teraz sa malej prediera stolička a stále ýýta mliečko a tak razantne pije asi ju to bolí chudátenko a ja stále mastím lebo mna to teda boli tiež , už sa mi aj riadna ragáda spravila.,..

my sme to este nikomu nepovedali a este sa ani nechastám až tak za 2-3 týždne asi až ked bude srdiečko ešte idem v utotrok na genetiku pre neajké výsledky čo nám s mm robili tak som zvedava ako dopadli, nám povedali že máme počkať na výsledky až potom druhe no ale ta čo už. sme skoro pol roka čakali na výsledky.....

lemge
14. nov 2010

ahojte baby...ja mam strach.dnes som si nasla na nohavickach asi 0,5cm fliacik krvi 😢 neviem co to moze byt,pretoze ked som sa utierala,absolutne nic na papieri nebolo.ani teraz...najprv som si myslela ,ze to mam z nejakej chrasticky,ale ziadnu tam nemam...neviem co mam urobit.ci to mam nechat tak,alebo mam ist doktorovi zajtra alebo hned 😕 ??inac ma nic neboli.....

peony
14. nov 2010

@lemge hlavne klud,k lekarovi este nechod,iba ak by sa to stalo znova.Trosku oddychuj a ked mozes ostan lezat.

lenja01
14. nov 2010

Ahojte, v piatok som si robita tt a konecne som nasla // 🙂
Uz sa snazime od februara, tak sa teraz tesime, ze to konecne vyslo, snad sa nic zle nestane 🙂
Okrem vlcieho hladu nemam zatial ziadne problemy, tak snad pridu co najneskor 🙂

peony
14. nov 2010

@lenja01 blahozelam a drzim palce,aby si mala radostne tehotenstvo 🙂

ttina
14. nov 2010

ahojte julovky🙂...ja som si tiez robila test pred tyzdom a nasla som tam dve ciarky..u lekara som este nebola lebo ma objednala sestricka az na utorok-...tak to nemam na papieri, tak uvidime ci tu budem patrit alebo nie...ale inak citim sa ako lisula
ranne nevolnosti, akurat su po cely den☹...pri malej som toto nepoznala, tak teraz uz viem ake to je...brrr

ttina
14. nov 2010

@lisula
citim sa podobne ako ty...tu rannu nevolnost som pri malej nepoznala ty ano?

karin1234
14. nov 2010

@lenja01 Gratulujem 🙂 máš termín presne ako ja... teda ja to ešte nemám potvrdené od lekára... kedy sa chystáš k lekárovi?

karin1234
14. nov 2010

@lemge kdesi som čítala, že ženy môžu mať slabé špinenie v čase keď mali mať mrchu, alebo niektoré ešte slabšiu mrchu počas tehu aj majú pár mesiacov... hlavne, že nemáš bolesti 😔 tak držím prsty.

macekova
14. nov 2010

@cipuska_ .... ja ani neviem že nejaké prsia mám 😀 😀 ....dúfam že to neznačí nič zlé ...spolieham sa na to že necítim nič lebo sa mi ešte koľko toľko mliečka tvorí ..a sú zvyknuté na záťaž 😀 😀

A aj vás stále bolí brucho ? ...nemal by už byť koniec ? ... však to by malo byť len pri zahniezdovaní ...pri prvom toľko nebolelo 😒 😒
Ja to síce od lekára ešte nemám potvrdené ...ale dneska sme to naraz so sestrou povedali mame ....lebo aj ja aj o 14 rokov staršia sestra sme tento mesiac otehotneli ...tak mali naši dvojité prekvapenie 😀 .... termín pôrodu nám vychádza s rozdielom dvoch dní 😀 😀

maxiberuska
14. nov 2010

Dobry večer, ako sa máme?

ttina
14. nov 2010

@macekova
hm aj mna brucho pobolieva..tiez nad tym rozmyslam ci to je dobre alebo nie...ja mam este k tomu aj tie nevolnosti☹

karin1234
14. nov 2010

@macekova tak to máte so sestrou super 😀 to je super, keď čakáte naraz babätká 🙂 Ja budem tehulkovať s naj kamoškou 😀

maria30
14. nov 2010

@macekova jeeej to je super... to by som aj ja prijala so sestrou spolu na materskej 😀

lemge
14. nov 2010

@karin1234 ja mam od mrchy daleko,a a to bol doslova krvavy fliacik-sice len 0,5cm-vyzeral ako od malinkej chrasty ktoru odlupnes 😖 ..no znepokojilo mato.dufam ze sa to uz nezopakuje a ze to nieco neznaci...

maria30
14. nov 2010

a vítam nové tehulky 😀

lemge
14. nov 2010

@peony diki za podporu a radu🙂

2mama2
14. nov 2010

ahojte
tak som tu zasa.Minule som sa k vam pridala a potom som musela vypnut pc.
@lemge ,moj doktor je nazoru ,ze s kazdym spinenim ci krvacanim mam prist,aby kukol ci to je ok. Mam uz jedno neuspesne a jedno uspesne tehu za sebou,v kazdom som spinila a nikdy neslo o nic vazne,nic to neznamenalo. No mohlo a preto to radsej kukol. Drzim palce nech sa to uz nezopakuje,bo poznam ten stres ked ides na zachod a cakas co najdes.

lemge
14. nov 2010

aj ja vitam vsetky nove babule,nech mate krasne tehotenstvo 🙂

maria30
14. nov 2010

@lemge hlavne sa nestresuj.. ja som to mala pri každom, že som trochu krvácala... pri tomto tehu sa mi to zdalo viac ako pri ostatných, ale už to prešlo.. a pri dvojičkách som špinila až do nejakého 9týždňa... a boli úplne v poriadku.. teda až do 25týždňa 😒 ... ale to s tým krvácaním nemalo nič spoločné.. takže kľud... 🙂 pri dvojičkách som bola dokonca dva krát u lekára, že znova krvácam a kým som tam prišla, tak to vždy prestalo... a on, že tam nič neni, že ani nešpiním.. tak som si pripadala jak debil 😀

lemge
14. nov 2010

@2mama2 spinenie byva vacsinou dohneda,nie,?toto hnede nebolo....zajtra mu zavolam .

maria30
14. nov 2010

@lemge a zabudla som, že samozrejme, že je lepšie, ak pôjdeš na kontrolu ako píše 2mama2.. nech Ťa skontroluje doky.. môj názor je, že radšej 5krát zbytočne ako raz neskoro... 😉

2mama2
14. nov 2010

dakujem za privitanie