Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@danka.k Ahoj!
Ďakujem pekne,mama mi mala trošku framikoin tak som mu presne ako píšeš natrela čo má červené a asi ako dlho trvá kým zmyzne zápaľ?Myslím,že červené je zrejme zaapálené:-/Asi koľko dní potieraš?Ale to je zrejme blbá otázka,že iste závisí od rozsahu a iminity,ach len dúfam,že to bude mať vporiadku 😔
@rainbow1 ja uz tiez rozmyslam ze dam sportovu cast aj ked sa mi este zmesti do vanicky ale sa mi zda ze uz je vo vanicke len tak tak.
baby uz vase deticky po trosickach stavate na nozky?my ked sme boli v utorok v poradni tak mi dr. povedala ze mam malu davat po trosickach stavat na nozky v postielke a ze ci sa udrzi ruckami drzat o zabranu postielky
nie ja nedávam stáť.Vraj sa to nemá uponáhlať dieťa keď bude na to mať už prispôsobené svaly tak sa postaví samo.môže to skôr uškodiť.Skúšala to u nás len doktorka aby zistila či vie stáť ale jednu nôžku tak divno krivil tak s ňou máme cvičiť.My sme sa ešte len teraz naučili sedieť tak na státie neriešime. 🙂
@olinecka22 nášho sme moc nedávali na nohy, ale on sa vie postaviť už sám. Ako zacal 4 nozkovat tak sa zacal stavať sám
baby co hovorite na tuto autosedacku?http://shop.aladdin-kociky.sk/images/cybex_isis...
@olinecka22 ahoj! my sem-tam dávame stáť, keď sa sama chce postaviť.....to keď ju chcem dať sedieť a ona narovná nožičky a nie a nie ich pokrčiť, tak ju trošku nechám stáť, alebo sa sem-tam vytiahne pri stoličke, ale ešte nie úplne do stoja, len tak do kľaku.....😀
@olinecka22 je to teraz novinka na trhu a ma dobre aj crash testy, ale tazko povedat ci bude tvoja princezna tolerovat ten pultik pred sebou, ci jej nebude zavadzat...ale inak si myslim, ze je fajn i ked mne by chybalo polohovanie - spankova poloha, ja to teraz max. vyuzivam, bo mne maly akonahle sa nastartuje uz spi... 🙂
@gadget.tt ona sa da vraj polohovat.a prave toho sa bojim aj ja aby jej ten pultik nezavadzal aj ked sa da ten pultik posunut dopredu
@olinecka22 ahoj tak ja som chcela sedacku od cybexu pallas fix tu novinku ta je vsak drahsia ale aj vymakanejsia ako tato isis ale ked som ju videla tak som sa do nej naozaj zamilovala bohuzial v nasom aute mame kratke pasy cize ju nezapneme a to bolo pre mna sklamanie :( ja keby som mohla urcite idem do cybexu brala by som ten pallas ten je polohovatelnejsi kedze ma zakladnu ale ak nechces dat za sedacku tolko vela isla by som teda do tej isis
@olinecka22 no mne sa nezda, ze b isla polohovat... mozno iba opierka hlavy...ale ta co uviedla barca, tak ta vypada vazne super...len teda ta cena....
my me kupili max cosi Tobi a teda som zatial spokojna...
@barca127 ahoj!a ake mate auto?my mame opel astra sedan a muz hovori ze aj tam su kratke pasy
@olinecka22 my mame fabiu a tam nam chybal teda poriadny kus aby sme to zapli....ale ta sedacka inac bola na zivo fakt suprova dokonca aj mm sa do nej zalubil 🙂 ta cena je fakt dost ale stalo by to za to....my sme teda zobrali romerku tak som zvedava aka bude 🙂
@barca127 ahoj! my sme používali vajíčko od Romer a teraz aj ďalšiu sedačku plánujeme od nich kúpiť, myslím, že budeš spokojná, sú to jedny z najlepších sedačiek vraj, síce na to naše vajíčko nemôžem povedať, že by bolo pohodlné, malá sa v ňom stále vrtela, tak dúfam,že už nová sedačka sa jej bude pozdávať.....akú presne ste kúpili? my by sme chceli tú Evolvu123...
@renca31 ahoj, my ju mame pre moju starsiu dcerku - fakt je ze malinka ma teraz 16kg a uz ju tam pasem velkym pasom - najblizsie ideme ju menit na mesto za podsedak a tato pojde pre malinkeho...
polohovat sa skoro vobec neda, muz ma v aute polohovatelnu - neviem aka je to znacka, ale stala len okolo 100 euro, ta evolva svojho casu vyse 200... napriek tomu ze nie je polohovatelna je velmi bezpecna
ahojte maminky...ako ste na tom so zubkami? simonko ma jeden zatial... 😉
babule poradte co malej na ranajky,prsnik mi totiz rano odmieta aj ked za nou hodinu s nim beham neda si povedat a ked jej ponuknem piskoty s cajom tak to pase az ma bule za usami

@zora256 kubkovi natieram kozticku iba, ale ked ma rastik červený tak stiahneme a natrieme všetko čo ma červené