icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

lubkasungirl
3. mar 2012

@nika1987 ahoj,ja davam do fusaku - aj ked to nenavidi, lebo vonku dost fuka vietor a nechcem aby ochorel...

lutia
3. mar 2012

@nika1987 ahoj, ja maleho tiez davam este do fusaku a to este aj do overalu (toho celeho zimneho oblecka) teraz sme este chori co von nechodime ale isto este dlhsiu dobu budeme takto - do kym nebudu aspon takych par dni (noci) plusovych teplot...tiez nechcem aby bol chorucky z toho...

lutia
3. mar 2012

@akinorev30 my mame 7mesiacov a cosi cez 8kg....pekne uz sedkame sami...co sa tyka- lozenie, plazenie to u nas nehrozi....k pretacaniu sa uz blizime - by som povedala ze uz mame 90%-nu uspesnost k dotiahnutiu- aby sme sa pretocili na brusko 🙂) tak aspon nieco 🙂

nika1987
3. mar 2012

lutia lubkasungirl jasne ze nechcem aby bol chory...ale ked je vonku plus desat tak mi pripada prehnane takto ich babusit...v lete pri vode zafuka vietor a ochorie? treba trosku otuzovat odmala...ale dakujem za nazory | 🙂

janicka83
3. mar 2012

@nika1987 no ja davam iba fusak a oblečené má body, pančušky, tepláčiky a zimnú bundu a samozrejme čiapku...takže si myslím, že to nepreháňam, ale zasa keď ho prikryješ dekou a bude oblečený v overale, tak si myslím, že tým nič nepokazíš...je to podľa mňa rovnaká kombinácia ako moja a na kočíku máš určite nánožník 😉

olinecka22
3. mar 2012

@nika1987 aj ja davam este malu do fusaka lebo to pocasie je este dost klamlive 😀

sliver
3. mar 2012

my sme dnes mali prvýkrát jarnu bundičku 😉 ale pre istotu som pod nu dala svetrík
prvýkrát bez fusaku 😀

katkatt
3. mar 2012

@nika1987 ja striedam bud fusak alebo hrubu deku, momentalne je to take premenlive - stupne, aj vietor. Snazim sa prisposobit aktualnemu pocasiu, ale z balkona sa to da tazko odhadnut... ale ja mam Filipka este v hlbokom kociku, este chvilu vydrzi.

lubkasungirl
4. mar 2012

@nika1987 ja davam do fusaku, ale ked je nad nulou , tak davam mu jarnu bundicku na seba 🙂

lutia
4. mar 2012

@nika1987 jasne ze tazko sa da odhadnut v com ist s detmi von....jedine vyskusat...ja mam prve dieta a ked po tej pisanej kombinacii po vybrati z kocika bude spoteny budem vediet ze som to prehnala a na dalsi raz ho obleciem o cosik menej teplejsie...

jajka81
4. mar 2012

Ja davam tiez Riska do fusaku, ale uz bez overalu a rukavic. Uz bolo vidiet, ze v overale mu tam bolo teplo.

Baby a nemate niektora skusenost s tym, ze by vam dietatko nerado chodilo von? Lebo Risko posledne 2 tyzdne vonku vzdy vresti. Ci sedi, ci lezi, ci je unaveny alebo vyspaty, ci vonku svieti slnko alebo je zamracene, proste vyjdeme von a on tam nechce byt. Uz neviem, co s nim robit..... Oblecenim to asi tiez nebude, kedze tiez som skusala uz rozne varianty a nic sa na tom nezmenilo. Nemate nejaky napad co s tym, pripadne cim by to mohlo byt?

katren
4. mar 2012

@nika1987 10 stupnov a davas fusak????co si mu preboha davala, ked bolo -15????ty si tiez davas pri takej teplote hrubu zimnu bundu???
my fusak nemame, obleceni su ako ked bolo pod nulou, ale nemaju fusak....ved ani ty sa tolko neobliekas, ako ked boli take mrazy, ci ano???
a ked sa ti spoti, tak to znamena, ze je urcite jedna vrstva navyse a treba sa jej zbavit 😉
a inak, pytala si sa to v otazke, nie???tam nepomohli?

katren
4. mar 2012

@nika1987 prosim ta, neber to ako hresenie......lebo niektore maminky tie moje odpovede tak beru...

katkatt
4. mar 2012

@katren ahoj, viem, ze mna si sa nepytala, ale ja si davam pri +10 stupnoch aj zimnu bundu, niekedy. Ked je vietor a chcem byt s detmi vonku, tak hodinku, tak veru sa veru v zimnej bunde nepotim a maly ma fusak. Byvame na sidlisku a niekedy tu teda paradne fuka pomedzi panelakmi. Ked je silny vietor, ze starsi nevladze ani chodit, tak sme samozrejme doma, ale keby sme mali pri kazdom fukani zostat doma, tak by sme vela nechodili von. Preto ja pozeram nielen na teplotu vonku, ale aj ci fuka a ako silno a ci svieti slnko. Je rozdiel medzi 10 stupnov bezvetrie slnecno a 10 stupnov zamracne a vietor. Prepac za dlhsi prispevok, ale chcela som sa zastat nas "babusiacich" mamin, co sme este nezalozili fusaky hlboko do skrine.

ninan2
4. mar 2012

@jajka81 Ahoj, a aky mas kocik, tu sportovu cast mas otocenu v smere jazdy ci v protismere? Cize vidi na Teba, alebo nie? Ak na Teba nevidi, tak ci to nahodou nebude separacna uzkost, zacina to vraj cca od 9. mesiaca. Najdes cez google info o tom.
Ak to nebude tym tak neviem, je to zvlastne, pretoze deti sa radi vyvazaju po vonku a kukaju co je nove okolo nich 🙂

katkatt
4. mar 2012

ale dnes sme mali napr. poobede 7 stupnov a zvladli sme aj bez fusaku a zimnej ciapky ... snazim sa ich otuzovat, ale teraz je take premenlive pocasie, tak chapem aj nerozhodne maminy ako ja 🙂 navyse decka mali teple ruky a ja studene, takze u nas neplati, ze deti maju o jednu vrstvu viac, kedze ja som taka zimomrava

sliver
4. mar 2012

@jajka81 - nejaké hračky si neskušala? moja malá tiež kedysi plakala v kočíku tak som jej tam dávala hračky a už si zvykla, už ich ani nepotrebuje...

barca127
4. mar 2012

@jajka81 ahoj aj nasa bambula moc kocikovanie asi mesiac uz nemusi :( ked ju dam do kocika hned zaspi a je to ok ale akonahle sa prebudi tak to zacne, vobec sa jej tam nepaci obsmieta sa knuci alebo srdcervuco place az niekedy nemam chut ani s nou ist

katren
4. mar 2012

@katkatt jasne, ved nemozme byt vsetky rovnake 😉

lubkasungirl
4. mar 2012

@jajka81 ahoj, nas stale placka, ked ho dam do kočíka - jednoducho ho tam necham poplakat - max. zvladne desat minut a zaspi... niekedy pofnuka iba minutku...

sliver
4. mar 2012

@katren - jééééj ty čakáš dalšie bábetko, veľmi srdečne blahoželáme!!!

katren
4. mar 2012

@sliver 😉

jajka81
4. mar 2012

@ninan2 Presne ako pises, športiak otoceny tak, že ma nevidi :( A ak by to tak bolo, tak to prejde samo?

jajka81
4. mar 2012

@sliver Hracky pomôžu asi na 5 minút a potom sa spustí krik :D

jajka81
4. mar 2012

@barca127 Mne už Risko vôbec nechce v kociku ani spať. Minule som ho vzala ustateho, že to mi určite zaspi, ale nula bodov.... Boli sme hodinu vonku a on ju celu preplakal, bolo to este horšie o to, že bol strašne ustaty. A prišli sme domov, vybrala som ho z kocika a v momente zaspal...

ninan2
4. mar 2012

@jajka81 no prejde, ale az postupne pocas najblizsich mesiacov... A place aj inokedy, napr. ked si s nim sama doma a odides do inej miestnosti?

jajka81
4. mar 2012

@lubkasungirl Zavidim, môj maly má vydrz ako Pavaroti, place aj 2 hodiny keď mu nevyhoviem:(

zenabla
4. mar 2012

@jajka81 9 hodin v kuse?!!!!🙂 Kokso, ja by som odpadla asi, keby to boli tri-štyri🙂 Nech Vám to vydrží.

jajka81
4. mar 2012

@ninan2 To sa skôr jeduje, ale nie vyslovene že by plakal. Ale napríklad doteraz zvykol zaspavat sám a tieto posledné týždne už zaspi len s niekym... Vidno na ňom, že je taký viac priputany na nás.

jajka81
4. mar 2012

@zenabla Dakujem. V tom spani je fakt perfektný, už v porodnici mi spal 6 hodín vkuse a odvtedy sa to ešte zlepsovalo a už 6 mesiacov dáva tých 9 hodín 🙂