icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zenabla
4. mar 2012

@akinorev30 Ak ju posadíš, tak načo sa bude namáhať otáčaním, keď maminka jej dopraje ešte lepší výhľad🙂 Ale baby majú pravdu, neboj, všetko bude🙂

ninan2
4. mar 2012

@jajka81 nj, tak toto bude tou separacnou, a bude to este aj horsie asi... Ale ten kocik teda tazko povedat, neda sa Ti vyskusat kocik od nejakej kamosky ktora ma otocnu sedacku, ze ci to tam nahodou nebude OK? Mozno ze nebude, a problem je teda uplne inde...
Nasa Sofi zvykla plakavat v kociku ked mala 3-4 mesiace, pretoze ju tam uz vobec nebavilo lezat, len ked sa chystala spat. Teraz tam vie sediet (v sportaku) aj 2 hodiny a pozerat von, a velmi ju to bavi. A co poznam ine deti, tak su na tom rovnako. Ja ju mam otocenu k sebe...

akinorev30
5. mar 2012

@jajka81 Ahoj, my sme na tom podobne v podstate už od narodenia. Najviac plače, keď sa zobudí a chcela chce ešte spať a nevie sa uložiť. V podstate je to každý deň o tom istom ☹ po 30 min. sa zobudí a vreštííííí a tak ideme domov. Nosím zo sebou aj hračky aj piškóty, vodu, chrumky no nepomáha. Stále si hovorím, že z toho vyrastie ale uvidíme.

akinorev30
5. mar 2012

@barca127 No my sme na tom presne tak isto ☹

olinecka22
5. mar 2012

@katren aj ja gratulujem k dalsiemu babetku 😀

olinecka22
5. mar 2012

@barca127 ahoj!dnes nam uz dorazila autosedacka 😀

barca127
5. mar 2012

@olinecka22 ahoj tak to je parada a ako sa vam paci???

jajka81
5. mar 2012

@ninan2 A čo myslíš ako sa mám zachovať ak to je tá separacna uzkost? Mám s ním vždy ísť domov keď začne plakať? Lebo trápiť ho zas nechcem.... Ale zase chodenie von je zdravé, tak neviemteraz ako sa rozhodnúť...

ninan2
5. mar 2012

@jajka81 No kamoska to robila tak, ze dieta na rukach a tlacila prazdny kocik 😀 Mozno nejaky nosic kupit? Pozri v bazari, da sa za lacno a v dobrom stave. Ale ergonomicky, nie klokanku...

lubkasungirl
5. mar 2012

@jajka81 panecku a ja zufala, ze mi nervaci stvrthodinku 😉 inak nas je tiez straasny tvrdohlavec - bezne ho po nakupnych centrach musim vlacit na rukach a to ma "iba" necelych jedenast kil... 😒

jajka81
5. mar 2012

@ninan2 No tomu noseniu by som sa práve chcela vyhnúť 🙂))
A ináč nosič sme skúšali, ale to nám nehrozí, vrestal ako pavian. Teraz zrovna riešime nosič, ale taký horský na chrbát. Ideme v apríli na dovolenku a už by sme s ním chceli porobit aspoň nejaké minitury. Len stále dufame, že v tom bude chcieť byt... Pôjdeme niekam do predajne vyskúšať...

jajka81
5. mar 2012

@lubkasungirl Ty máš takého malého tazkotonaznika? To je super. Môj Risko má niečo vyše 9kg a už aj to doktorka vravela, že je nadrozmerny. To už keď sa narodil bol veliky?

ninan2
5. mar 2012

@jajka81 no vies co, Sofi vazila 8,5 kg uz ako pol rocna 😀 a vobec nie je problem mat ju v nosici, kedze ju nosim takmer od malicka, tak som uz na tu vahu zvyknuta. Lepsie ako na rukach mat...
Deti v tom placu ak na to nie su zvyknute, ale potom to uz zboznuju 🙂

lubkasungirl
5. mar 2012

@jajka81 ano, nas mal pôrodnu hmotnost 4200 gramov 😀

olinecka22
5. mar 2012

@barca127 hned sme ju aj odskusali a mala bola stoho taka stastna ze len kukala tak sa nam lubi a je aj lahka a pohodlna 😀

barca127
5. mar 2012

@olinecka22 juj parada uz sa neviem dockat kedy dorazi ta nasa len am porazi ked sa nebude tam malej pacit

ewana
5. mar 2012

@mirkaradko ahoj, môjmu malému som tiež našla nejakú hrčku v hlave pri uchu, ale až 12.3. ideme na poradňu tak sa na to spýtam...
.

ellenie
5. mar 2012

@olinecka22 ani moja nestvornozkuje, ta už rovno stojí, takže je v chodakoch a lieta hore dole 🙂 podla mna ani stvornozkovat nebude, ani ja som nestvornozkovala, ale zacala som rovno chodit 🙂

gadget.tt
5. mar 2012

@ewana ahoj my mame tiez hrcku pri usku, dr. povedal, ze je to asi uzlinka, ale mne to skor pride ako tukove lozko, no kazdopadne to sleudujem....

olinecka22
5. mar 2012

@ellenie sak uvidim ci bude stvornozkovat a ked nebude tak nevadi aspon bude hned chodit 😀

nika1987
5. mar 2012

@katren
@katren jasne ze sa neurazam ja som len chcela poradit lebo tu u nas v ke stale fuka studeny vietor... tak aby mi nahodou neochorel...a blahozelam 😉

mirkaradko
5. mar 2012

@ewana tak ak je to pri usku je to urcite uzlinka...ale Eliska ich ma vzadu nad krkom a pod lebecnymi kostami, po celej dlzke...
ja som tam bola asi 3x, nasa dr. je chora a zastupuje ju asi uz dr. na dochodku takze nic som neporiesila...este som si musela vydupat krvny obraz...

matsches
6. mar 2012

Ahoj baby! Moja skúsenosť: tiež sme bojkotovali už v poslednej dobe kočíkovanie. Keď spala OK, ale potom hneď von. Tak som to prerobila na športovú verziu, nech sa pokuká po svete. Ideme von keď je unavená, zaspí samozrejme posediačky 😀 . Potom keď sa zobudí šups do kaviarne, alebo hocikde kde sa dá sadnúť, tam sa pobláznime, napapá sa (všetko brieme so sebou) a potom je kľud a ideme ďalej. Občas aj zaspí. Ale pre istotu mám nosič so sebou. 🙂

Problém máme teraz s tým, že odmieta fľašu. :( Aj kojím, ale mám málo mlieka a zvykla som dokrmovať z fľaše. Takto nemáme 600 ml mlieka za deň. :( Snažím sa jej pridať do ostatných príkrmov, len tekutiny je tak menej.

Ani z pohára nechce UM.

Ináč sme už šikulky vyberáme plienky z koša. 🙂 A vylievame 5l oleja na zem v kuchyni. 😝

mysiatko
6. mar 2012

my nemáme radi kočík od narodenia, prvé 4 mesiace ho úplne odvreštala takže som ju nosila len v nosiči a tam mi dokazala pospat aj 3 hodiny, od 4 mesiacov toleruje kočík len na spanie ked sa zobudi tak tam bude maximalne pol hodinu a uz je plac a musime ist von. lezu mi ale na nervy ludia ktori posudzuju a hodnotia ze to je vasa chyba lebo ste ju mali nechat vyplakat a ona by si zvykla...no odporucam kazdemu ist na prechadzku s vrestiacim dietatom ako dlho to vydrzi a co z tej prechadzky vlastne bude mat, co by som ja dala zato keby aj Lea sedela pekne v kociku a sedkala a pozerala dookola a ja som si mohla v klude nakupit a poprechadzat sa....kto nezazil tak nepochopi

dai
6. mar 2012

@mysiatko ja som toto mala pri dcerke - kocikovali sme sa 30 minut aj to len pokial spinkala - potom rev, krik bordel , poklus domov 😀
teraz si nenormalne uzivam kocikovanie, maly je take krasne kukadlo - pospinka a potom pozera - sice aj s nim musim neustale chodit ale je tichoooooooo 😀

dai
6. mar 2012

@mysiatko a tiez som si vypocula komentarov ako je to moja chyba... ona celkovo bola narocne dietatko takze tie komenty boli za nosenie, za uspavanie, vlastne za vsetko... teraz mam doma jednu obrovsku nadhernu sikulu 🙂

barca127
6. mar 2012

@mysiatko presne tak mas pravdu kto nezazil nepochopi 🙂 a najradsej mam tie pohlady ludi co idu okolo mno hruza...ja chodim kocikovat s kamoskou a tej mala pekne spinka v kociku a aj ked sa zobudi tak len pozera nad seba(je este vo vanicke) a je tisko este som ju nepocula v kociku ani raz plakat,paaaaaaaaaani co ja by som za to dala...a ona furt ze co sa nervujem nad malou ked mi polhodinu vrieska v kociku mno proste nechape

mysiatko
6. mar 2012

@dai presne takto sa citim ja aj Lea je narocnejsie babetko a komentare maju hlavne rodicia co maju doma ukazkove dieta 😒 mam par takych znamych a lezu statocne na nervy

mysiatko
6. mar 2012

@barca127 no ja chodim kocikovat s kamoskou co este nema babetko a ta len ze ona by urcite z kocika nevytahovala a nechala ju tak nech si zvykne

dai
6. mar 2012

@barca127 presne toto som zazila s malou 🙂 chodievala som kocikovat s kamoskou co mala tiez takeho pohodaka - ona mohla aj sediet na zadku hodinu a maly jej v kociku spal - a my poklusom hladali kosacky a ine hlucne veci ktore moju malu uspavali 😀 a po par minutach zase rev - presne tieto komentare som od nej vtedy pocuvala, ze co sa nervujem, ze malinka preto place lebo ja som nervozna etc. ...

mysiatko, mozno ta fakt upokoji ze tieto narocne deticky neskor byvaju dost dopredu, su velmi sikovne, motoricky zdatne - ten kamoskin maly je taka lemricka oproti mojej malej teraz 🙂 cakam ze aj moj syncek bude taka lemricka 😀 ja stale hovorim ze ho mam ako odmenu zato co som si uzila pri malej... ale cakam a vlastne uz aj vidim ze je pomalejsi ako malinka 🙂 ale pohodka, neriesim...