icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
8. mar 2012

@ewana 😕 😕 😕 moj nevypil este nikdy viac ako 150ml a ma skoro 9 kg.....

majkamrugi
8. mar 2012

baby, čo su to tie presnidavky? 🤐

sisanka
8. mar 2012

@majkamrugi ovocne vyzivky 😉

lubkasungirl
8. mar 2012

neskutocne, maly sa mi dnes postavil v postielke... 😕

mitka2007
8. mar 2012

@majkamrugi vies,lebo nemozu tu normalne napisat ze vyzivky.nie predsnidavky.... 😵

mitka2007
8. mar 2012

@lubkasungirl ty mas celkovo nejak genialne dieta... 😎

olinecka22
8. mar 2012

@karin1234 aj moja sa prevrati na brusko a tiez sa pritom strasne jeduje,ale ked ju postavim sme tam na nozky tak je vyskerena od ucha k uchu 😀

lubkasungirl
8. mar 2012

@mitka2007 che-che hej a v noci je hore aj sestkrat 😀 a cez den neposedi

sliver
8. mar 2012

@mitka2007 - u nás sa napr. normálne používa že presnidavka a minule som tu písala že čo je výživa....
všade to je inak....

sisanka
8. mar 2012

@lubkasungirl nas sa stavia uz asi tyzden 🙂 tak sme ho zacali davat do pavuka tak sa v nom pekne prebavi,uz vlastne inde ani nechce byt 😀 takto si chodi po celom byte...sem tam stvornozkuje ale to ho uz nebavi,chce stat 😀

sisanka
8. mar 2012

@katren fuuuha som si vsimla ze cakas babo,blahozelam a obdivujem ta 😉

mitka2007
8. mar 2012

@lubkasungirl to ta genialita 🙂

lubkasungirl
8. mar 2012

@sisanka aj nas uz lieta v chodaku, nahaname sa po izbe 🙂 no viac ho bavi sa stavat na nôzky - ked ho drzim a on balansuje 😝

katkatt
8. mar 2012

@lubkasungirl super, sikulo je 🙂 nas starsi sa postavil v 8 mes. a myslela som, ze za 2 mes. bude chodit a on az v roku zacal ... ja si teraz uzivam plazenie Filipka, lebo Ondrej sa vobec neplazil, musim casto vysavat, aby nezbieral vsetku spinu na seba, ma taky zvlastny styl a la tulen, ale zato je rychly, hlavne ked za niecim vystartuje

lubkasungirl
8. mar 2012

@katkatt no ja dufam,ze s tym chodenim este pocka - nas sa plazil iba jeden den - hned sa dal na lozenie 🙂

dai
8. mar 2012

@karin1234 to sme natom rovnako, nas sa tiez toci, odtlaca dozadu ale tod vsjo 🙂 zase ja necakam ziadne zazraky - malinky je hypotonicky takze my si asi na vsetko pockame trosku dlhsie...

jajka81
9. mar 2012

No je to možné, že máte take šikovne deticky, že Vám už stoja a lozia? No ten môj maly stále nevie dôjsť na to, ako sa udržať na štyroch. Zatiaľ sa mi len tak hupe keď je na štyroch a po pár sekundách sa vždy rozplesti na zem 🙂 A to trénuje celé dni. Stále sa pretáčať na bruško a skúša a skúša a potom je frustrovany, že mu to nejde a place a sa jeduje :
Teraz sa mi najnovšie začal prehadzovat aj v noci na bruško. Tak sa mu však dobre spí len pár minút, tak vždy začne potom plakať a ho musím pretocit spať na chrbatik. Čiže sme hore tak minimálne 2x za hodinu :((
Snáď ho to čoskoro prejde....

jajka81
9. mar 2012

Ináč my papame 6x denne, a to 1-kojenie, 2-ovocie s piskotkami, 3-masko so zeleninou (hovädzie, telacie alebo kuraciu pečen), 4,5-kojenie, 6-krupicna kasa z materskeho mlieka alebo kupovana kasa. Medzitým mu nedávam nič, len cistu vodicku. A vyzerá byt spokojný, aj celu noc mi prespi.

sliver
9. mar 2012

@jajka81 - neboj ani naša nelozí, tiež len peruje že sa dá na 4 a hompála... plazí sa čiže mi utiera celu zem 😀
tiež sa začala otáčať na bruško a pochvílke sa zobudí, no niekedy to ostane iba na boku a to spokojne spinká no ked sa prevalí až na bruško tak plače...
ináč ja som čítala že hovädzie ešte nemáme dávať, iba kuracie, morčacie a králičie.... tak ja točím iba tieto...

mata455
9. mar 2012

mame 7 mesiacov a 11 dni a este nemame ani jeden zubok je tu nejaka co jej drobec nema tak isto? 😉 😀

rianka7
9. mar 2012

@mata455 my sice mame 2 zubky, ale bratrancova dcerka mala prvy zubok az v 11.mesiacoch, cize je to individualne 🙂

dai
9. mar 2012

@sliver to fakt? ja som citala ze hovaedzie pri nekojenych detoch uz od 4-teho mesiaca sa moze... ze je lepsie a vyzivnejsie ako kuracie... ach, jo ☹
jajka81 - to ked sa uz pohupuje, to sa uz rozlozi... my este ani to nerobime... a nic sa neboj, moj neurolog stale hovori - rozdiely na detoch vidiet len pokial nezacnu chodit - potom mnohokrat tie pomalsie predbehnu v rozpravani a podobne tie motoricky rychlejsie - nehovoriac uz vo veku 3-4 roky - tam uz vobec toto neriesis 😀

mata455 - my tiez nemame este ani jeden zubok, mam ale pocit ze sa mu zacinaju horne prerezavat... toto ale neries - moja mala mala prvy zub v roku - som si uz myslela ze zostane bezzuba 😀 a teraz ich ma plnu pusu 😎

sliver
9. mar 2012

@mata455 - netráp sa, kamarátkinej dcere sa prerezal prvý zúbok v 14.mesiaci

sliver
9. mar 2012

@dai - tak ja to skusim ešte raz pohladať kde som to čítala lebo ja by som rada dala hovädzie lebo to kuracie a morčacie dokola ma už nebaví 😀

dai
9. mar 2012

@sliver ja davam uz vsetko - teda okrem pecene a bravcoveho... malemu velmi chuti telacie aj jahnacie... hovaedzie napr. moc nie 🙂 ale davam mu aj to...

jajka81
9. mar 2012

@sliver Moj Risko je trochu chudokrvny, takze hovädzie aj pecienku sme dostali prikazom od pediatricky. Ale je fakt, že nesmie to byt nejaka stará krava. Pýtam vždy mladého bycka 🙂 (ti majú viac železa)

jajka81
9. mar 2012

Baby a neviete mi poradiť kde sa dá zohnať divina? Lebo to by som mu rada dávala. Ale keď som sa pytala u orbana, oni to tam predávajú len v takých obrovských zamrazenych kusoch :(

ninan2
9. mar 2012

@jajka81 Ahoj, a to ako sa ta chudokrvnost prejavovala? Robili mu aj nejake testy na to?

olinecka22
9. mar 2012

@mata455 ahoj!ani my nemame este ani jeden zubok ☹

erov
9. mar 2012

@mata455 ani my este ziadny zubok nemame 🙂 hlavna vec ze od troch mesiacov kazdy rozprava-uz jej pojdu zubky :D:D tak sa asi niekde pozabudli na ceste. pediatricka nam skonstatovala ze horne dasienka su opuchnute ale tie zubky tak skoro nepojdu a spodne nic.takze asi tiez budeme patrit k tym co sa im neskor prerezu zubky 😉