Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@olinecka22 Gratulujem 🙂
ja som akurat vcera malemu kupovala topanocky a cislo 19 a ako som sa teraz docitala tak ze by mali byt vyssie (a este k tomu ta medzera - no isto tam nemame medzeru na prst ale maly sa nestazoval ze ho to tlaci a 20-ky sa mi zdali az prilis velke)...no ja som kupila botaskove boty a prave nizsie kvoli obuvaniu aby som sa naucila a nneublizila mu ked mu budem po prvy, druhy a atd krat obuvat topanocku a dodavam k tomu ze mi este nechodime a kupila som ich kvoli tomu ze je teplo a aby som ho nemusela mat stale zabalene do fusaku ak budeme na prechadzke
@katkatt my mame tiez take ustrikovane botenky co mu ustrikovala teta....ake nakolko je to len z hrubsej vlny tak som chcela nieco menej prevzdusnujuce aby mohli byt nozky aj "vonku" vede uvidim ako rychlo mu budu rast nozicky a kolko nam vydrzia...tak to bol prvy nakup topanociek a neviem im odolat a este k tomu som kupila dvoje 🙂 uvidimeee
ahojte kočky, chcela by som sa vás opýtať aký máte názor na podávanie kravskeho mlieka, ja dávam UM nutrilon, no a neviem či môžem použiť kravské na prípravu pokrmov alebo radšej počkať kým bude starší. niektoré maminy používajú a niektoré sú zásadne proti. dakujem za každú odpoveď.
babenky, daváte svojim drobcom topánočky??? Lebo dnes ma predavačka v obchode s detskou obuvou prekvapila a povedala, ze pokial mala sama nechodi, nemam jej davat topanky. No ale videla som spustu mamiciek, co dali svojim detom na nozky uz botasocky alebo ine topanocky a pritom este nechodia. Tak nechapem, mozem jej topanky davat alebo nie?
@karin1234 Ahoj!
Ja som utorok začala dať na noc,keď ho ukladám spať dávať kravské bio,chodí u nás mliečny exspres,tak z farmy nosia autom mlieko.A celkom mu chutí,tak mi moc teraz už ani nechce Ha Nutrilon z obchodu mu dávať nechcem,lebo sú vňom konzervanty a je aj drahšie,a toto som prevarila a je ok.Keďže nie je alergik,tak som sa rozhodla prestať dávať Ha mlieka,a tak prejdem zrejme na kravské a ďalšie mliečne výrobky.
@ellenie Ahoj!
Ja som kúpila domácu obuv,tie aké sa nosievajú aj vškôlkach až nato,že nie je s gumou ale so šnúrkami,kvôli chodúľke ale aj do kočíka mu dám,aby mu na nožička nebola zima a aj sa stavia na nôžky,tak aj vonku na dvor keď vijdeme tak ho sem-tam dám na nôžky,a v nútri pri hraní a papaní mu ich vyzujem a aj keď ho dám spať počas dňa,náš zatiaľ nosí 12a1/2.Capačky som nedostala tuná nikde☹jedny mi sesternica dala k Vianociam štrikované s nešmýkacou podošvou sú super ale ich vyrástol 😔 ,tak preto som tie zdravotné tenisky kúpila,aj klenbu v podošve majú a aj sú vysoké,a krásne máme ich medzi fotkami v albume s chodúľkou.
ja dávam občas capačky len aby bol feši 😀 keď ideme na návštevu ale inak máme napletené ponožky aj so šnúrkami okolo členku a zaväzujem mu ich lebo všetky ponožky vždy vyzul 🙂
@ellenie ja topanocky davam odkedy nie je v overaly - asi od polky januara.. inak by mu nozky omrzli, mam klasicke celokozenne od Batu s pevnou podrazkou a na bezkanie mame tenisky-capacky, nakolko sa tiez stavia na nozky a skackame aj vonku na chodniku... mame nozku 11 cm velku a velkost topanociek je 19 - 12cm a uz mam aj kupenie velkost c.20 12,5cm...ale tie 19tky nam budu dobre asi aj do rocka, velkost 20 je tak na 12-18, ale je to individualne... myslim si, ze ponozky by boli asi malo, nakolko my uz nepouzivame ani deku ani nanoznik, uz len sedkame v kociku ako sme obleceny...
uz sa mi zacina moja mala pustat chodit,konecne 🙂
@maruska.s ahoj, môj drobec dostal horúčky, zvracal, dostalal nejakú virozu, tak som bola s nim u dr. a aj som sa jej pýtala na to, mne povedala, že keď máme v rodine alergiu tak kôli tomu nech počkám do roka. ale tiež si myslím, že ak niekto nemá alergie v rodine tak by som dala už aj skorej.
@frick ahoj a kupujes KM normalne s obchodu 3,5%?a kolko ti asi vypije za den,tiež som nad tym už rozmyšlala,ale nieje ešte skoro?
@daduska881 Kupujem to 21 dňové.Vyrába ho Rajo a ano 3,5 %.Ja to poviem tak. keď som dávala UM vypil málinko.Teraz pije na jednu dávku 210 ml 3až 4x za deň ako kedy.keby bolo sáčkové 3,5 kupujem to ale u nás je len 1,5%.A keby máme automatové tak určite dávam to.Či je skoro to ti neviem povedať.Ono sa odporúča v neskoršom veku hlavne pre to lebo dieťa už papá viac príkrmov a tým pádom dostáva v strave viac železa.To je dôležité pri zavedení mliečnych výrobkov.Keď sa začne dávať skôr napr.4-5 mesiac dieťa ešte len príkrmy ochutnáva takže toho železa moc neprijíma.I keď ja som začala medzi 6-7 mesiacom snažím sa mu variť tak aby toho železa v strave mal dostatok.A ešte je dôležité aby dieťa dostávalo aj céčko to zase zabraňuje aby sa z tela to železo vyplavilo.či začneš teraz alebo neskôr to už je na tebe. 🙂
@frick Dakujem 🙂 tak uvidíme,možno ešte nejaky ten mesiac počkame alebo ked dopapa UM čo máme otvorene tak mu možno skusim dať take plnotučne a uvidime 🙂 bo na krupičku a do varenia použivam to plnotučne mliečko a nič mu stoho nieje 😉
je tu ešte nejaké dieťa čo neštvornožkuje ani nesedí? Náš malý sa plazí po dome ako blesk, aj sa dáva na štyri a rozčuľuje sa že sa neviem pohnúť, ale proste nevie na to prísť...

baby moja mala sa mi dnes 1x vycikala a aj vykakala do nocnicka 😀 😀 😀 😀