icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

ninan2
29. mar 2012

@sliver nj, pozeram ze ten vas vyzera dost podobne, konstrukcia 🙂 Hej, drahy, ale tiez nebude problem ho neskor predat, na ceskom mimibazare boli v case jeho kupy az 3 inzeraty typu "kupim akukolvek farbu" 😀

akinorev30
30. mar 2012

Baby ahojte, ako sú na tom vaše deti s fontanelou? Ja som sa totiž veľmi zľakla, lebo moja malá už ju má veľmi malú. Doktorka mi povedala, že je to OK, ale ja sa bojím. Zatiaľ jej hlavička rástla normálne tak snáď to tak bude pokračovať. Ako sú na tom vaše ratolesti? Má už niekto zrastenú hlavičku?

mitka2007
30. mar 2012

@akinorev30 preco sa bojis?ved to je normalne.my ju mame zrastenu.....

olinecka22
30. mar 2012

huraaa mame 1 zubok 😀 😀 😀

frick
30. mar 2012

@olinecka22 gratulujeme k zúbku. 🙂 Aj my už chceme aspoň jeden ☹ už 3 dni je podráždený slintá ako bernardín tak dúfam že už sa dočkám lebo inak ma čaká ďalšia noc na nohách

olinecka22
30. mar 2012

@frick ked sa to malej prerezavalo tak sa mi budila kazdu chvilku a mi zaspala bud len na rukach alebo na prsu a to bolo tak asi mesiac a som jej to natierala gelom kamistad.je velmi dobry

katulka2222
30. mar 2012

@akinorev30
my mame teraz fontanelu 1x1 cm, kazde babo je ine, ale v tomto veku sa uz moze uzavriet

renca31
30. mar 2012

@katulka2222 ahoj! my máme Hartan Topline S model 2011, používame ho od začiatku, mali sme ho s taškou a teraz už používame športiak. Je super veľký, preklápacia rúčka aj sedacia časť, proste všetko, čo by kočík mal mať....objednávali sme ho z Nemecka, vyšiel nás o dosť lacnejšie, ako tu u nás, ale čakali sme naňho 2 mesiace, lebo akurát nemali tú farbu, čo sme vybrali. Určite odporúčam, u nás sa používané predávajú za cenu, čo sme my kúpili nový, tak dúfam, že ho neskôr budem vedieť predať....

akinorev30
30. mar 2012

@mitka2007 no bojím sa, lebo som po 100 rokoch pozerala reflex a akurát tam bola reportáž to takom chlapcovi, čo mu v 7. mesiacoch zrastla lebka a nemohol mu rásť mozog.........no ja hneď stres a panika. No ale už som o tom čítala čo to a snáď to bude ok. 😉

mitka2007
30. mar 2012

@akinorev30 coooooooooooo???to je aka hovadina.nam to zrastlo v cca nejakom siedmom mesiaci.

akinorev30
30. mar 2012

@mitka2007 no hej, že je normálne, že zarastie medzi 7-18 mesiacom....................len vsetky moje známe čo maju deti cca tak stare ako moja malá este tie fontanely maju stále pomerne velke. Tak som sa naozaj zlakla, že jej prestane rást hlavicka, ale už ma to prešlo. Určite to bude dobré. U toho chlapca boli urcite aj ine komplikácie.

mitka2007
30. mar 2012

@akinorev30 vies,ako som ostala teraz vyplasena ja??????????uz vidim katastorficke scenare,ze maly bude retardovany,lebo som hned zacala o tom citat na nete.my sme na to prisli minuly mesiac,lebo mi maly spadol z gauca a boli sme u neurologicky a ta nam povedala,ze uz ju mame zrastenu a nevedela mu ani sono spravit,ale nehovorila o tomnic.nic take,ze to nie je v poriadku,no ale aj tak,uz revem a neviem co skor,ci spepacenim za vyrazy grcat,ci srat.normalne mi je zle!!!!!!!

barca127
31. mar 2012

ahojte babule zaujimalo by ma tie ktore davte detickam kravske mlieko ako to robite v noci?prevarate az pred podanim a potom ochladzujete alebo si to pripravite dopredu vecer a date do chladnicky a pred podanim len ohrejete????

frick
31. mar 2012

@barca127 Ak dávaš automatové tak prevar si viac dopredu a už stačí len prihriať.Ja dávam 21 dňové z krabice a to sa už neprevára.Takže si len večer nachystám do fľaše a dám do chladničky a keď sa zobudí len prihrejem v mikrovlnke.

barca127
31. mar 2012

@frick dakujem cize kupne nemusim vobec prevarat?

frick
31. mar 2012

nie ani sáčkové netreba prevárať jediné by som prevárala z automatu.Krabicové už je prevarené niekoľko krát.

zora256
1. apr 2012

Ahojte baby!
Čítam,že rozoberáte fontanelky a kravské mliečko🙂
Nuž náš má ešte fontanelku hornú ešte cca 1x1cm a aj švy ešte nie sú zrastené,takže je všetko,ok,a nebojte vaše detské by vám povedali na poradni,ak by nebolo niečo v poriadku.A kravské mliečko občas dávame,keď zájdem k autu mliečny expres a to mliečko podľa informácií je prevarené,takže nepreváram,ale ak by ste priamo od hospodára kupovali tak určite treba prevariť az obchodu nepreba prevárať,to je už tepelne upravované mlieko,nuž rozmýšľala som aj nad jednotárskym mliečkom trvanlivýmlen ma odrádza to,že je krabicové,čiže konzervované:-/,ale viac vydrží ako to z toho auta,lebo po 2 dňoch už kysne☹.A ak ho ešte prevarím,ak o deň pozdejšie.Ale zato je asi rovnaké ako nutrilon,lebo malý sa mi aj pri ňombudí po 3h,a mne by sa malý zobudil,keby som ho nechala čakať kým ho zohrejem,tak sommu zvykla spraviť nutrilon na noc horúce a termoobale vychladne až na vlažné,keď sa zobudí na hlad.ale ukladať ho ukladám s kravským mliekom,lebo vtedy je ešte hore,tak viem zohriať.Vnoci len zamrnčí a dám mu papať a papá s privretými očami,a keď dopapá dám cumlík a spí,ďalej🙂

1lussy1
2. apr 2012

ahojte baby mám na vás jednu otázočku dostali ste už menštruáciu?Lebo moja malá ma už cez 8 mesiacov a ešte som nedostala tak by ma zaujímalo či je tu tiež niekto kto ešte nemal. 🙂

olinecka22
2. apr 2012

@1lussy1 ahoj.a kojis?ja kojim a tiez som este nedostala menstruaciu

olinecka22
2. apr 2012

baby davate detickam uz morcacie masko?

1lussy1
2. apr 2012

@olinecka22 hej kojím ešte len baby už tu u nás podostávali a ja furt nič tak preto zistujem či mám isť k doktorovi alebo sa nemusím bát ☹

olinecka22
2. apr 2012

@1lussy1 ked kojis tak ich nemusis dosta aj rok

gadget.tt
2. apr 2012

@1lussy1 Ahoj, ja tiez kojim mame 8,5 mesiaca a este som ju nedostala a uprimne ani mi nechyba...🙂)

gadget.tt
2. apr 2012

@olinecka22 ja uz davam masko vsetkeho druhu ...

1lussy1
2. apr 2012

@gadget.tt no mne tiež nechýba len som chcela vedieť 🙂

karin1234
2. apr 2012

@1lussy1 ahoj, ja som kojila 7mes. a svoje dni som mávala pravidelne, asi je to individuálne. ale bol to des malý bol nervózny vtedy a ja som mala aj menej mlieka. 😠

lutia
2. apr 2012

@olinecka22 ja davam aj take masko, resp. davam kupovane masko (ako vyziva) a chuti mu...lebo ja take masko nemusim a ani ho nekupujeme (skor kuracie, bravcove, hovadzie) a k tomu masku mu dam cestovinky alebo ryzu (aby nemal len polotovar)

sliver
2. apr 2012

@olinecka22 - morčacie som začala dávať vtedy ked aj kuracie, je to biele mäsko 😉
@1lussy1 - ani ja som ešte nedostala a to som bola minulý týžden na kontrole u gyn., všetko v poriadku a že tak skoro ani nedostanem... tak sa neboj 😉

janicka83
2. apr 2012

@1lussy1 ahoj, ani ja som ešte nedostala...pri prvej dcére som dostala až po 10tich mesiacoch...vtedy už malá väčšinou na prsníku iba dudlikovala a uspavala sa, tak sa mrcha dostavila...tato je viacej zavisla a pekne si potiahne, tak si myslim, ze tiez tak skoro este nedostanem...a ako je bez nej dobre 😉

barca127
3. apr 2012

@1lussy1 ahoj tak ja uz som dostala teraz druhy mesiac a tiez kojim ale uz len po zobudeni a sem tam cez den ale naozaj malicko....myslim ze sa nemusis vobec bat a uzivaj si to bez nej 🙂) lebo ja mavam teraz mrchu ovela silnejsiu a bolestivejsiu ako pred porodom teda....