icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katkatt
12. apr 2012

@lutia
@sliver my tam mame taky plastovy stolcek (samlik), ktory tam ma starsi syn, aby dociahol, ked si ide umyt ruky v umyvadle a takto to vyuzivame pri kupani, maly lezi vo vani a my pri nom sedime (sme vysoki,mame dlhe ruky, dociahneme v pohode...), tak ho umyvame sediacky a extra ho ani nedvihame, sak ma tiez skoro 11 kg 😀 nakoniec aj osprchujeme a zdvihame len raz, ked davame do uteraka a ja sa musim priznat, ze nase deti velmi zriedka kupem 😎 teda oni sa kupu kazdy den, ale nie so mnou 😀 ...a ten stolcek bol v lidli za par € a mavaju aj v ikea, ale tie su o dost nizsie, zijde sa vam to, aj ked deti vyrastu 🙂

mj30
13. apr 2012

@sliver nam davala Kanavit doktorka vzdy na poradni cize ked sme chodili kazdy mesiac tak na kazdej poradni nam dala 4 kvapky za cely mesiac ale ma sa vraj davat len prve 3 mesiace

jajka81
13. apr 2012

@nika1987 Ahoj, my mame separacnu uzkost už dobrých 6 týždňov. A je to ohubu, stále musím pri ňom byt, keď spí potrebuje má nonstop držať za ruku a ani sa nechce kocikovat, takze povonku chodíme s krikom 🙂 Uz sa neviem dockat kedy to prejde....

maruska.s
13. apr 2012

@sliver my uz tiez nedavame kanavit, len vigantol

majkauk
13. apr 2012

ahojte baby potrebujem poradit......za aky cas vyjdu mojm u drobcovi prve zubky ked uz jeden dolny je ostry pri natierani gelikom,zaspat sam v postielke mi uz nechce pricom doteraz som s tym nemala problem,stale ss budi s placom a zase na ruky a tak uspat,to trva asi tak uz 2 noci,malo papa a cez den je taky nijaky,bez dovodu placka.....niekedy je to fakt hrozne,ale aj on sa musi citit zle,uz keby to bolo za nami.

sliver
14. apr 2012

kočky ako dávate malým liečiky?
Sonka má nádchu a chcem jej dať homeopatiká no nie a nie ich do nej dostať... popučím to, dám tam trošku vody na lyžičke no akonáhle idem k jej ustam tak to všetko vyprskne a je to všade len nie v jej ustach...

sliver
14. apr 2012

@majkauk - ja si myslím že je to u každého dieťatka iné... každému to môže trvať inak dlho... niekomu to prejde hned, niekto to vobec nezažije a ani nevie a zubky sú na svete... my sme to zažili už dvakrát po 3 dni a zubok stále nie je von 😒 medzitým bola prestávka 4 dni no nie a nie sa prerezať... už som z toho tiež na prášky...

janula18
14. apr 2012

@sliver ja im dávam v stiekačke od napr panadolu, alebo tak ako ty na lyžičke. Alebo ak sa ti nedarí takto tak skús to rozpustiť v čajíku a dať cez flašku

lubkasungirl
14. apr 2012

@sliver uz tiez som mala take naslaktrafenie stavy - a to este mi moja mila mama vycitala, ze maly je nervozny zo mna... vysvetlovala som jej, ze ja ho mam cely den a ja som z neho nervozna, lebo zuri, aj ked ja sa smejem a som v pohode... no nevysvetlis - preto coskoro balime kufre a paaaaaaaaa 😉

majkauk
14. apr 2012

ahojte baby a davate detickam tym co sa prave prerezavaju prve zubky nejake sirupceky aj ked nemaju horucku,len proti bolesti a aby sa ukludnili?
@sliver a davas malej nejaky sirupcek hoci nema horucku,alebo nechas aby to preslo samo od seba?

sliver
14. apr 2012

@majkauk - nedávam jej nič... snažíme sa to pretrpieť 😒 😒 😒
božinku ale veľmi by som chcela aby sa jej už prerezal a mala som domka zase to usmiaté dievčatko čo predtým....

mj30
15. apr 2012

@majkauk zeny velmi chvalia cipky Viburcol alebo Chamomilu oboje su homeopatika 🙂

majkauk
15. apr 2012

@mj30 ale ja zijem v anglicku a neviem ci to tu zozeniem,neviem ci mu mozem dat sirup calpol aj ked nema horucky chvala bohu,obsahuje paracetamol...neviem.

mj30
15. apr 2012

@majkauk skus sa v lekarni spytat mozno budes mat stastie alebo nech ti skusia poradit nieco podobne

mj30
15. apr 2012

@majkauk http://www.heel.com/Heel-com-Viburcol-English.h...
nasla som toto tak by to asi mohli mat 🙂

olinecka22
15. apr 2012

baby mixujete detom este stravu?

frick
15. apr 2012

@olinecka22 ja ešte ááno teda mäso musím ale zemiaky už potom do toho mixnutého len popučím a aj cestovinu len pučím.Inak mäsko so zeleninou hej lebo nášho ešte stále naťahuje na vracanie pri kúskoch.A ani mi to nechce jesť len popučené.

katkatt
15. apr 2012

@olinecka22 ja mixujem, ma uz sice 8,5 mes. a pomaly som chcela len roztlacat zeleninku a hrudky trochu davat, ale nejak to nezvlada, tak zatial len mixujem, ale asi prestanem tak na hladko 🙂 papal mi pekne aj nastruhane jablko/hrusku a nejak sa mu ta konzistencia prestala pacit, aj ked to premiesam s bananom, tak mu to dusim vo vode a mixujem, je to jemnejsie, vyzivku zje bez problemov, ale to cerstve ovocie jemnucko nastruhane momentalne nechce 😒

jamocka4
15. apr 2012

Ja som vôbec nemixovala...od začiatku len vidličkou popučené sme papali

majkauk
15. apr 2012

@mj30 dakujem popytam sa 🙂

lutia
16. apr 2012

@olinecka22 ja uz ani nie, snazim sa popucit alebo na jemno nakrajat teda u zeleninky...masko kuracie to tak skrabem nozikom, ostatne druhy maska mam kupene ako masove presnidavky a to je na jemnucko ale k tomu sa mu snazim davat prilohu aby to mal hustejsie a aby sa snazil aj pohybovat sankou ako pri kusani... ale stava sa ze mi nechce papat lebo ho zacne napinat a tak bud mu to rozmixujem alebo nechce uz ani to a musim dat nieco ine ale to sa stalo len 2-krat 🙂)

katulka2222
16. apr 2012

@olinecka22 ja som tiez nemixovala, ked tak iba taku zeleninku, co sa neda dobre rozpucit vydlickou...napr. kel, skus ist na to postupne, najskor popucit na velmi jemne a uvidis aku to bude mat odozvu 🙂 a neskor aj vacsie kusky

sliver
16. apr 2012

@olinecka22 - ja som nemixovala... vždy som to iba popučila a postupne pučím menej a menej...

zora256
17. apr 2012

Ahojte baby!
Nám malý už kráča za rúčky,a otáča sa,kotúľa,o 106.a hrá sa schovávačku sám zo sebou pred zrkadlom,a ešte pritom hovorí kuk a smeje sa😀.A ja zeleninku len viac povarím a rozplinie sa mu v ústach nepučím a nemixujem a aj mäsko na drobné kúsky rozoberem a tak dám alebo výživu dám.A nemáme problém s kúskami,pekne požuje a pootáča v puse a spapá.Vyšiel nám už 3 zúbok,a idú mu osttné vrchné zaradom,a tak je viac nekľudný vnoci keď spí,ja mu dávam proti bolesti čípky Panadol aj keď nemá horúčlu najmä na noc,aby z bolesti nemal horúčku.A občas mu aj ďasno natriem Dentinoxom.Lebo sú detičky ktoré aj zamdlú od bolesti,a môžu ťažko znášať bolesť,boli prípady keď sa stala nejaká poruch srdca z bolestí zo zúbkov a umrelo dieťatko,lebo nemali vtom čase nič na zúbky,takže ja neriskujem,lieky proti bolesti nevymysleli nato aby škodili,ale aby pomohli,tak nenechajte si trpieť svoje dieťa,keď mu viete pomôcť.Veď aj vás keď niečo bolí,tak si dáte niečo proti bolesti,nie?

zenabla
17. apr 2012

@barca127 Neboj, náš krpec síce lozí, ale sám si tiež nesadne a to má o chviľu 9m. 😉

renca31
17. apr 2012

@katkatt presne toto isté je aj u nás, že odrazu mi prestala jesť čerstvé nastrúhané ovocie....a predtým ho mala rada.....len výživy a zeleninu.....doktorka mi hovorila, že ju možno to kyslé ovocie štípe na ďasienka.....no neviem.....

katkatt
17. apr 2012

@renca31 tu uz vela deti papa kusky, pecivo a vselico. Som myslela, ze ja ho moc rozmaznavam s tymi kasickami 🙂 ale skor ci neskor sa to nauci

janula18
18. apr 2012

chcem sa opýtať do koľkých dní si treba vybaviť rodičovský príspevok po materskej? Dnes mi končí materská tak neviem koľko mám času

mj30
18. apr 2012

@janula18 ja som bola papiere odniest mesiac pred skoncenim aby som ten dalsi mesiac uz rodicovsky mala

janula18
18. apr 2012

@mj30 a však tam musíš dať potvrdenie zo socialky dokedy si brala materskú. A dalo sa ti to vybaviť aj bez toho papiera?