Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
😉 ahojte babule.po mojom vcerajsom strese ,ked som zbadala ten fliacik,som dnes kludnejsia.volala som doktorovi,a upokojil ma ze to nic zle nebude,a ak by sa to zopakovalo mam prist.a ze mam oddychovat 😉
@cervena_ciapocka dobre spravy,gartulujem 🙂
@lemge takže tá hodnota je ok? ja som bola v takom strese, že som v labáku len vzala papierik a utekala domov.
a čo hovoríte na toto http://www.svetkocarku.cz/kocarek-espiro-atlant... nemáte skúsenosti?? 😉
@cervena_ciapocka urcite to bude v poriadku 😉 ,uvidis..aj ja idem az o tyzden na sono.tiez pevne veriim ,ze srdiecko uz bude 🙂potom asi nieco krpcovi od samej radosti pojdem kupit 😵 to cakanie je najhorsie....
@tamtamka26 tento sa aj mne paci,tuzila som po nom ,ked sme cakali Danielku.teraz uz je asi vylepsenejsi.ale nakoniec sme si dali prioritu-aby bola vanicka dostatocne velka,tak sme kupili iny.mame hlboky kocik Dema ten nas vysiel 5000sk a ppotom sme kupili sportovy Zopa za 4000sk komplet so vsetkym,fusak,nanoznik,igelit.takze mame 2 kociky za 9000sk 🙂 sportak este pouzivame aj teraz.
@tamtamka26 inac je nadherny...ta farba je uuuzasna..
Jáj, babuľky, som rada, že máte všetko v poriadku, budem vás ďalej sledovať, až kým nepôjdete do pôrodnice a následne získate to najkrajšie, čo môže byť ;)
... A pripomínam, myslite pozitívne ;)
@tamtamka26 pekné, ani nie sú drahé, len ako to je s dopravou
@tamtamka26 je celkom pekný...ja som vyberala prvý podla ceny a dizajnu, som kúpila camarelo q12, no ale poviem mvám hroza, samozrejme už bol na reklamacii a už nikdy viac, ešte ako tak ale športiak hrozný, ked vyberáte pozerjte hlavne na bezpečie bábätka, napr. tam vobec nebolo vymäkčene tie kraje okolo hlavičky len látka a za tým hned žellezo takže ked s amala prevalila hned si udrela hlavičku a plakala, a kked som ju dala na sedenie tak tam ako začínala strecha hned pri spánku bábätka boli trčiace šroby s matkami, vobec to tam nebolo oblukové alebo aspon zakrýte nejakým plastom, ale to všetko ukázali až skúsenosti,ale pri kúpe bol dokonalý a má ho polovica mesta.
čo s atýka xlander, kamarátka ho zrovna predala, vobec nebola spokojná dizajnovo fajn ale koliečka musela stále dofukovať (a to nebola jedina s týmto kočiarom) dosť mala vanička, taška nepraktická.....
@lemge no veď práve tá farba ma zaujala, že je taká uni.... 🙂
@stanka79 určite by som ho chcela vidieť aj naživo najprv, niekde v obchode, popozerať, čo a ako, či je aj trocha odpružený.... len tá váha je dosť veľká, ale neviem veru, či iné kočíky majú menšiu váhu 😒 a ešte zistiť, či sa do kufra auta bude vmestiť... 😉
Ja som mala najprv V-Max od Babysmilu...strašne sa mi páčil ten čierny s bielymi kvetinkami ... nepozerala som na funkčnosť ale na krásu....na vaničku nemôžem povedať krivé slovo ...veľká a priestranná ....ale čo sa týka športiaka...tak hrúúúza ...chrbátik sa zdvíhal len z jednej strany a bolo to nakrivo ....no neviem ...tak som ho rýchlo predala ...a kúpila som si trojkolku X-landera ...ja som maximálne spokojná...lebo s tým predtým je to ako nebe a dudy 😀 😀 😀 ...ale keď to porovnám s kamarátkiným Janéčkom tak to má ďaleko....ale už som si zvykla .... kolesá som ešte nefúkala a to ho mám od mája ...tak uvidíme ako v zime ...a tašku mám a tá je super 😀 😀
@cipuska_ no veď to, že všetky nedostatky zistíme aj tak až pri používaní kočíka a vtedy si uvedomíme, čo ešte mohol mať a čo mohlo byť lepšie na ňom.... len tak po 1. videní v obchode moc o ňom nezistíme a to je na prd.... 😒
ja mam pocit,ze odpruzene kociky sa uz ani nevyrabaju.teda mam na mysli take co sa daju hongat,natriasat 😀 taky kocik co sa aspon trochu neda ponatriasat,by som nekupila.nuz, to je moj nazor a skusenost.malu som sa cosi ponatriasala v hlbokom 😀
ahojte kočky, tak ja som dnes bola u dr. konečne potvrdil že všetko je ok, už žiadne dohady či je mimo maternice alebo nie. Bolo pekne vidno no a budúci týždeň ideme už normálne do poradne.
S kočíkom si ja asi rady nedám lebo sa v nich vôbec nevyznám takže raďte.
@lemge ...tento sa dá natriasať ...ale strašne nepraktické na cesty 😀 😀
@lemge zdielam tvoj názor. My sme mali tiež DEMA hlboký kočík, ale ja som bola spokojná. vanička bola priestranná, zmestil sa tam, len tá športová verzia mi moc nevyhovovala. je modro krémový a rozmýšlam že ani kupovať nebudem. keby bolo dievčatko, tak sa bude voziť v modrom 🙂 Ale to je ešte daleko, možno zmením názor🙂 Inak ja som malého tiež riadne netriasla aby zaspal 🙂))))
Prave som sa vratila od lekara ☹ bola som na wc a ked som sa utierala,tak som mala svetlu krv s vytokom a dost vela.Skoro som skolabovala,tak som hned bezala k doktorovi.Urobil mi ultrazvuk,tak tam to bolo ok,videla som machulku a oproti minulemu tyzdnu pekne narastla.Dal mi duphaston a kyselinu listovu a mam dalej brat aj femibion.Prikazal klud,lezat a oddychovat....kym som tam prisla,tak krvi by sa mi nedorezal.Tak dufam,ze uz bude vsetko ok,o tyzden idem na kontrolu,malo by byt aj srdiecko a daju mi aj knizku-uz aby to bolo.Len som zvedava ako budem teraz robit 😖

@stanka79 len mne bude asi posuvať termín na neskorší lebo mávam ovulku až okolo 20 dna, tak uvidime, počkám este tak 2 týždne a potom to poviem aj ostatným.