icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

petra53
15. nov 2010

Ahote kočky 😉 som tu od včera nebola a ste dosť popísali 😀 ale som to všetko prelúskala, čo je nové a tak 😵 😵 😵 v prvom rade vítam nové tehuľky a srdečne blahoželám 😉 🙂 pekne to tu pribúda... koľko nás už vlastne je?

Čo sa kočíka týka, tiež už pokukujem... Ja som mala pri malom štyri kočíky - najprv X-lander (3kombináciu), potom Moon, potom Jane a teraz mame buginku Quinny Senzz. X-lander by som už určite nekúpila, nebol zlý, ale s Jané sa porovnať nedal - ani z ďaleka 😝 😀 Moon - otras - ten by som nechcela už ani zadarmo 😀 predala som ho po dvoch meisacoch 😀 Jané (Nomad) bol super, nebolo mu čo vytknúť - ale mala som iba športový, kúpila ho odo mňa kamoška 😉 tiež je s ním veeeľmi spokojná 😉 🙂 Teraz máme Quinny Senzz - už nám stačí, malý má dva roky, ale pre menšie bábätko by som ho nechcela. Ale nechám si ho - buginka sa zíde aj pri druhom 😵 😵 😵

Ja budem kupovať asi nový - zatiaľ sa rozhodujem medzi Brio Go, Jané Rider a Jané Unlimited. ALe na každom mi niečo vadí... Uvidíme 😉 😀 Inak koho by to zaujímalo mám ich v albume...

petra53
15. nov 2010

@peony som rada, že ste OK 😉 pekne si na seba dávajte pozor a oddychujte 😵 😵 😵 ja som drobčeka ešte nevidela - už aby bol piatok 😀

Inak baby - ani my teraz nefungujeme - myslim co sa "laskovania" tyka 😀 som rada, ze som rada a ze idem spat 😀 😀 😀

alex2201
15. nov 2010

@peony
držím prsty nech &ti to dobre dopadne 😉

zdenush88
15. nov 2010

@stanka79 sono a ultrazvuk je to iste, len toma dva nazvy... ja vlastne vobec neviem na co vsetko mi ide zobrat krv,lebo od mojej doktorky sa vela nedozviem...a ani to ci bude kontrola,ale dufam, ze urobi sono kvoli srdiecku,nech mam dusu na mieste.... 😒
@tamtamka26 ja tiez nechcem trojkolku...chcem 4 pekne velke a nafukovacie kolieska... 😉

lenja01
15. nov 2010

@karin1234 ahoj karin, bola som u doktorky dnes, tak uz to mam potvrdene 🙂
zatial som na ultrazvuku videla ciernu skvrnku - vacok, v ktorom sa babo bude vyvijat
objednala ma o 2 tyzdne, to uz by sme mali vidiet trosku viac 🙂

alex21
15. nov 2010

Ahojte, dnes som konecne prekonala lenivost a dokopala sa k tomu aby som si trosku zacvicila. Dufam, ze mi to vydrzi. Chcela by som aspon 3x do tyzdna lebo som zistila, ze mam vsetko stuhnute. 😝

Ja som pri Eliske mala pozicany kocik od kamosky a to demu hlavne kvoli velkosti vanicky. Ale na silvestra co bolo mesiac pred porodom sme boli na prechadzke a vo vyklade som uvidela kocik do ktoreho som sa zamilovala na prvy pohlad. Po sviatkoch som bola v predajni ho okuknut a zapacil sa mi este viac. Jedine co bol problem ze v tedy stal 16000 co bolo velmi vela. Ale este sama predavacka ked videla ako sa mi paci mi navrhla 1000 zlavu tak som si ho nakoniec kupila a kamoske vratila ten jej. Inak vtedy vsetky kociky stali viac ako teraz. Mal tiez priestrannu vanicku. Eliska sa narodila v januari a vpohode som ju zabalila do perinky tu som zabalila este do deky a cele som to supla do fusaku a aj s fusakom do kocika. Ma velke kolesa, v pohode sa s nim jazdilo ci v lete ci v zime aj v meste aj v terene. Je to trojkolka ale predne koleso ma dvojite. Vanicka, sportova cast aj autosedacka sa dala nakliknut v smere jazdy aj proti smere. Dokonca v hlbokej casti ma aj polohovatelny chrbat a mal dobru vybavu. Nanozniky na vanicku, sportovu cast, plastenku este aj sietku ptroti hmyzu. Este sa mi pacilo, ze vanicku ma polozenu dost vysoko takze nebolo treba sa hlboko naklanat a je aj perfektne odpruzeny. Tiez som ju vela triasla 😀 Urcite ho vyuzijem aj pri druhom.
Jedine ze by som mala dvojicky co dufam, ze sa nestane. Uz 2x sa mi snivalo ze cakam dvojicky. 😅
Nasla som aj link dokonca aj v tej farebnej kombinacie ako mam ja, akurat tam neni zobrazena sportova cast a autosedacku aj sportovu cast som mala farebne ladenu ako hlboky, na obrazku je cierne vajicko. A teraz je uz omnoho lacnejsi. http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=426810
@peony budem drzat palce nech je vsetko ok

lenja01
15. nov 2010

@cervena_ciapocka myslim, ze prave teraz som tiez cca 5tt a bolo vidno iba ten vacok

lemge
15. nov 2010

@peony moja,joooj-len pekne oddychuj.som rada ze je to ok 😉

lemge
15. nov 2010

@macekova presne taky mame 🙂 no to ano,pamatam si ako sme ho súkali do kufra 😀 ale teraz mame nove auto s velikanskym kufrom,tak neni ocom 🙂
@ivulik20 my mame len ten hlboky dema.a inac,sportiak mame modrotyrkisovy a mame dievcatko 🙂 mne sa paci modra farba-aj pre chlapca,aj pre dievca....

lemge
15. nov 2010

😀 @petra53 ani my nefungujeme 😀 bojim sa....a veru-tiez som vecer rada ze som rada 😀

macekova
15. nov 2010

@petra53 .... no ty si iná kočíková maniačka 😀 😀 😀

lenka.s
15. nov 2010

Ahojte,

ale ste toho popisali .... nestiham citat

nejako som dnes zistila, ze nevladzem, okolo obeda ma chyti spavost a kym si vecer nelahnem, tak len zivam a vzdycham unavou ... a kazdy do mna vrta, ze som vraj velmi schudla, odkedy som tehu ... tak neviem, ci je 5 kg vela za mesiac a nieco, ale teda brucho mi urcite narastlo ... aj ked mne to vobec nevadii ... uz sa neviem dockam tehu oblecenia

a badam moju najoblubenejsiu temu - kociiiky ... tak mne ostal po Tomikovi Concord fusion - uplne dokonaly kocik, ale asi ho predame a kupime novy .... favoritov mame quinny buzz alebo graco symbio .... a nevylucujem ani nurse look 3 ... tento mi nejako nepasoval, ale nedavno som bola v jednom obchode a videla som ho nazivo ... no a nejako sa mi vizualne zapacil .... tak uvidime

lenka.s
15. nov 2010

@petra53 hehe, tiez som pri Tomaskovi vystriedala 4 kociky, myslim, ze si budeme rozumiet 😀

petra53
15. nov 2010

@lenka.s Quinny Buzz je velmi pekny, ale zda sa mi veeelmi malicky a myslim ze ma koliskove polohovanie (?) 😕 to ma aj Jane Rider a dost sa toho bojim 😒 uvidime... Inak podla mna su krasne aj Joolz, ale malinkeee. A tento krat mam zavazok, ze uz kupime iba jeden kocik... 😵 😵 😵

danciacik
15. nov 2010

No baby ja sa môžem pridať ale iba čo sa týka športových kočíkov - lebo tých sme vystriedali teda požehnane. Ale normálnema tu začínate strašiť ja sa v týchto hlbokých kočíkoch už nevyznám

maria30
15. nov 2010

ahojte.. 🙂 @peony držím palce... určite to bude dobré.. ja som to tak tiež mala.. a teraz asi najviac.. ale už vyše týždňa našťastie nič.. tak tiež len čakám, čo bude.. kam sa chystáš rodiť? ja na Antolskú.. v termíne máme rozdiel 4 dni.. ešte aj rodiť budeme spolu.. uvidíš 😀 😀 😀

maria30
15. nov 2010

@lemge ako? bola si na kontrole? všetko ok? 🙂

peony
15. nov 2010

@maria30 dakujem za povzbudenie 🙂 Rodit budem na Kramaroch,porodnik je moj kamarat,tak budem v dobrych rukach 😀 .Druhu dceru som rodila na Antolskej,ale to tam boli ini lekari ako teraz...nemam s Antolskou dobru skusenost,skor tragicku...ale nechcem strasit 😀

maria30
15. nov 2010

@peony ja tiež.. teraz v auguste mi tam zomreli dvojičky.. ale idem tam len preto, že je tam doktorka moja kamarátka a v podstate aj rodina... a povedala som, že už sa nikomu do rúk nedám iba jej ( čo sa týka Antolskej)... 😒

peony
15. nov 2010

@maria30 no presne,moja kamaratka tam zomrela pri porode pred rokom...bojim sa Antolskej ako cert kriza 🙄

cervena_ciapocka
15. nov 2010

@lenja01 ... ale ja som už 5tt+1 čiže to je šiesty týždeň a dnes mi brali len krv. Ale o týždeň budem už 6tt + 1 čiže siedmy týždeň a až vtedy idem na sono.

maria30
15. nov 2010

@peony ja mám z tej nemocnice s mužom tiež zlý pocit.. naozaj tam pôjdem len kvôli tej známej.. lebo prvé dve som rodila na Zochovej, ktorá už dlho nefunguje a skúsila som Antolskú... dopadlo to tak ako to dopadlo... a už neverím nikomu a bojím sa ísť zas do inej nemocnice... preto chcem ísť len k nej, aj keď je na Antolskej.. ale len odrodiť.. teda dúfam, že iné nebudem musieť 😉 lebo svojho doktora mám na Kramároch, ale on v BA nerodí...

peony
15. nov 2010

@maria30 moj tiez robi na Kramaroch,ale ma aj sukromnu ambulanciu a posielaju k nemu vela tehu na ultrazvuk,ma ho vysokokvalitny a dokaze zistit vsetko 🙂 ja som prvu rodila na Bezrucke,tiez uz ju zrusili...
No som fakt rada,ze mam tohto kamarata-gynekologa,konecne vyuzijem jeho znalosti naplno a hlavne si ho velmi chvali moje sestry,za posledne dva roky nam porodil 5 deti 😀

maria30
15. nov 2010

@peony tak to už nieje kamarát, ale rodinný pôrodník 😀

peony
15. nov 2010

@maria30 no veru,on sa na mojej rodine narobi 🙂 Mam 4 mladsie sestry a mladsieho brata,tak si to vies predstavit 😀 najvacsi sranda je, ked sa stretneme rodicia a surodenci s rodinami...ja som mala pred rokom svadbu a mala som len najblizsiu rodinu,kedze to bola moja druha,tak som to chcela "komorne" a to iste mal aj moj manzel,ibaze jeho najblizsia rodina pozostavala zo 6 ludi .... 😀 😀 😀

ivulik20
16. nov 2010

čaute baby, ako dnes? Ja celkom fajn 🙂

danciacik
16. nov 2010

Dobré ránko.
Som spala v noci ako drevo. Aj vy ste také unavené? A je mi teda vkuse brutálne horúco.

alex2201
16. nov 2010

@ivulik20 dobré ránko, aj ja fajn akurát rozmýšľam či mám alebo nemám ísť k lekárovi či bude alebo nebude srdiečko, alebo ešte týždeň počkať 😉

stanka79
16. nov 2010

dobré ránko tehulky, no ja od kedy som tehotná, tak veľmi zle spím, zaspím večer už niekedy o 19 hodine, potom sa zobudím v noci na wc o 1:30 a už nemôžem zaspať, niekedy už vstanem o 4:00 a už som hore a potom v robote o 9:00 keby som zavrela oči, tak zaspím

peony
16. nov 2010

@alex2201 ahojky,ja som bola vcera a som 6+3 a este nebolo srdiecko,lekar povedal,ze buduci tyzden v pondelok uz bude.... 🙂