icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katulka2222
25. apr 2012

Tobi dava pa pa uz dlhsie, najnovsie tap tap tapusky, ked mu spievam Kuje kovac podkovicku, tak si bucha rucickou po nozke. Nase zaspavanie je tiez take, ze skace v postielke, vyskiera sa, uz ani nevladze drzat hlavicku...ale hlavne, ze je sranda. Inak stvornozkujeme rychlostou blesku, je rucky su vsade po nabytku, skusa sa pustat sam, ale zatial iba tak ze stoji a pusti sa, ja s nim chodim aj za rucky, no najviac sa snazim, aby on sam chodil popri sedacke a nabytku a tak, to sa viac osmeli a zisti, co vsetko dokaze 🙂 Zubky 2.

nika1987
26. apr 2012

@matsches nebooj nie si sama...simon sa posledne tyzdne budi.tiez aj desatkrat

mitka2007
26. apr 2012

och baby,mne vymysla a nechce ani dudlik,ale nechce mi vobec pit z flasky.musim ho krmit striekackou.papat papa,ale pit odmieta.pomoooooc 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

janula18
27. apr 2012

@mitka2007 tak to skús dať lyžičkou alebo nech pije normálne z pohára. Našim sa to veľmi páči alebo normálne z velkej flašky od minerálky. Síce narozlievame ale sa aj napijú.

jamocka4
27. apr 2012

@mitka2007 my tiez nemame ani cumel ani flasu.Pijeme z pohara s naustkom

kacena1159
27. apr 2012

Ahojte dievčatá aj my patríme ku vám 🙂

ellenie
27. apr 2012

caute babenky, mala mi uz uz druhy den pokaslieva, ale nema horucku a papka normalne aj je taka cula, nie unavena, tak neviem, existuje sirup na kasel pre 10 mes. dieta? a myslite, ze by som mala zajst k lekárovi?

sliver
27. apr 2012

@ellenie - ja som nebola... ale to je každého prístup, lebo niekto ide a niekto sa snaží preliečiť doma...
my sme minule aj prechadnutie pomocou homeopatík doma zvládli a pritom mi kamošky povedali že oni by išli...
len ja strašne nerada chodím k dr., idem až ked si neviem rady a to či už so mnou alebo s malou...

lutia
27. apr 2012

@ellenie nam doktor ked sme mali kasel predpisal calciový sirup a ked ho mal pred nedavnom tak som mu ho tiez podavala a kasel mu presiel...mne sa tiez nechcelo ist k doktorovi ked mal len kasel a aj troska nadchy, a kedze soplik presiel po 4dnoch a kasel o troska neskor tak sme to zvladli sami

sliver
27. apr 2012

@kacena1159 - tak sa pochvál... akú máš princeznú/princa a tak napís čo ťa napadne 😉

kacena1159
27. apr 2012

sliver ahoj tak ja mám dcérku volá sa Nelinka má 9.mesiacov a jeden týždeň 🙂 je to strašne dobré a spokojné dieťatko aj keď nás od narodenia sprevádzajú samé choroby, ale hádam to už prejde a bude dobre. 🙂 Ešte nemá žiadne zúbky a to ju už trápia od šiesteho mesiaca . 🙂 Vôbec neštvornožkuje ona už pekne stojí keď sa pridrží a už by aj chodila len musí ešte na to prísť ako na to :D

rainbow1
27. apr 2012

ahojte kočky, malá mi dostala prvú nádchu a celú noc sme nespali ☹ , kúpila a dala som jej Libenar a odsávam (mám odsávačku na vysávač), chcela som sa spýtať, či treba po tom Libenare a odsátí ešte dávať nejaké kvapky alebo napr. Viburcol čípky na ukľudnenie a lepší spánok, prosím poraďte 😒
@sliver aké homeopatiká používaš ?

katren
27. apr 2012

@rainbow1 este ju daj spat vyvysene, aby jej sopliky nezatekali....nas ma tiez, ale aj slince ako pes, takze to bude hadam zo zubkov....nas spal dokonca 2 noci v kociku, lebo sa v postielke vzdy zosuchol a potom mu to zatekalo a jedoval sa....my davame tiez Libenar, ale aj Nasivin detsky, ale ten moc nechcem, lebo potom drazdi sliznicu...
a na ukludnenie sme nic nedavali, iba ten kocik zabral, lebo sa mu nostek neupchaval a nezatekalo mu to

sliver
27. apr 2012

@rainbow1 - ja som dávala iba Libenar do nošteka, tiež mala vyvýšený matrac v postielke
homeopatiká dával Coryzaliu čo je na nádchu, ked ich nemala tak soplila 3 dni lebo som tiež myslela že to je zo zubkov, ekd to neprechádzalo dala som jej tieto lieky a do 2 dni bolo po...
čiže odsávačka, Libenar, matrac a Coryzalia... a isto to prejde 😉

rainbow1
27. apr 2012

@katren ďakujem za radu, postielku sme vyvýšili, ale kobrla sa dolu 😠 , no uvidíme, aj malá veľa slintá, ale mne sa vidí, že zúbky idú už akosi dlho, ešte ale žiadny nemá

sliver
27. apr 2012

@kacena1159 - šikulka 😉

katren
27. apr 2012

@rainbow1 no, aj nas sa zosuchoval, tak sme ho dali spat do kocika....a poviem ti, spal este lepsie ako v postielke doteraz....odvtedy prespi bez problemov celu noc, dovtedy bol aj 3xhore.....normalne som sa budila a chodila ho pozerat na koniec nasej postele, ze ci dycha....

rainbow1
27. apr 2012

@sliver ďakujem za radu, poskúšam 🙂

rainbow1
27. apr 2012

@katren 🙂

frick
28. apr 2012

@rainbow1 ahoj.Ja dávam libenar po 5 min. odsajem a potom dávam Otrivin ten sa mi viac osvedčil ako Nasivin.Kdesi som čítala že to má mať takúto postupnosť.

mata455
28. apr 2012

Mame uz prvy zubok vcera sme mali presne 9 mesiacov. smykame sa na brusku ale iba do zadu. Aj zlostit sme sa uz naucili.

mata455
28. apr 2012

😀 😠

lutia
28. apr 2012

ahojte, nam sa ukazali dalsie dva zubky - horne a potvrdene cinknutim lyzicky - takze suma sumarom ....mame uz 4 😀

renca31
29. apr 2012

@ellenie ahoj! ja som na kašeľ dávala Stodal, ale malú z neho napínalo, nechcela ani Hedelix, tam som jej urobila cibuľový sirup, ten mi ako-tak bola ochotná zjesť.....inak tiež nechodíme hneď k lekárovi, len keď sa mi to už nezdá....ale tak pre istotu môžeš skočiť, nech Ti ju popočúva a budeš kľudnejšia....my väčšinou kašleme len ráno, keď nám cez noc zatečú hlieny a to musí vykašľať.....nádchu máme skoro vždy, s menšími prestávkami....☹

monram
30. apr 2012

ahojte, neviem či ste tu už rozoberali či natierať deti opaľovacím krémom ,alebo nie.Nám kožná povedala že deti namaju byť na slnku.Ale predsa do kočíka,keď je hlavne toto prvé slnko.Aký odporúčate krém?Daylong kids som kupila a je tam od 1 roku,tak vobec neviem...Dakujem

sliver
30. apr 2012

@monram - ja som kupila v DMke SunDance normálne krém na opalovanie pre deti, a aj sprej a nie je tam nikde že až od jedneho roka, tak jej dávam ten, má to aj UV bud 30 alebo 50...

monram
30. apr 2012

@sliver ahoj aj som tiež kupila v DM z tej rady Alverde- 50 ml na skušku faktor 30,za necelé 2€ 🙂 za ten Daylong som dala 30 €! Už si natierala dieťa ? Nechcem moc experimentovať,ale vyskušať niečo musím...........

olinecka22
30. apr 2012

@monram ja som malej kupila v lekarni bubchen zancku a je to 30 opalovacie mlieko

katkatt
30. apr 2012

@monram Ahoj, ja uz netieram. Daylong Baby 30, stal nejak cez 10€ a je aj pre babatka. Mazem nim vsetkych doradu 😀 , maleho, starsieho, aj seba na tvar. K moru este kupim nejaku 50-tku. Pred 2 rokmi som mala Eucerin 25, tiez bol dobry, treba ale ratat, ze zanechavaju taky biely film na pokozke.

katkatt
30. apr 2012

Ja mam zas problem s odstranovanim opalovacieho kremu. 🙂 Poobede som maleho natrela (jemne) a vecer pri kupani mi to neslo zmyt, stale ten biely film na lickach ostaval, ani mydlo (Sebamed, Babylove) nepomohlo. Kto poradi? Otazku nechcem zakladat, lebo zas to bude len sama ironia. 😒