Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@monram - áno natieram... som moc nenatierala ale ked vo stvrtok mne spálilo ruku ked sme boli von tak som chytila stres že chuda moje dieťa tak odvtedy natieraz zakaždým čo idem von, 30tkou tváričku a ručičky, dnes mala také kratšie legínky tak aj nožičky čo mala dole holé...
@katkatt - neviem poradiť 😒
my myme Nivea for kids, faktor 50, natierame stale, hlavne ak bose nozicky trcia von z kocika...nie je problem umyt pri kupani
bol tu tusim nejaky mesiac s Daylong, tak asi napisem tam, pozrem nejaku temu 🙂 na druhej strane som aj rada, ze to tak kvalitne chrani pokozku, ze ani voda, ani pot to nezotru a robi to taky jemny film a nevstrebava sa to. Nie je to az taka katastrofa, ale vecer by mohli byt pekne cistucki aj bez drhnutia tvare.
Daylong kids sme vyskúšali, má jemnu konzistenciu,nezanecháva biely film,pri kupání v pohode,môžem odporučiť.
@monram My mame Daylong Baby 30 a ten ma cisto fyzikalny filter, preto zanechava ten film, Daylong Kids je urceny pre deti od 1 roku http://www.daylong.sk/sk/ochrana-deti
ja som kupila Garnier 50-tku pre deti....a este aj slnecne okuliare.drobcovi sa pacia a ma ich pekne na tvaricke vzdy celu prechadzku bez protestov.... 😎
ahojte baby chcem sa opytat co davate drobcom na veceru papat,viem ze sa to tu uz vela krat rozoberalo,ale ja som tu raz pisala paru stran do zadu,ze mi maly nechce vecer pit UM,rano mi bez problemov vypije,ale po olovrante mi veceru uz nechce,baby mi poradili,ze to nemam nejak riesit kedze mi prespi celu noc,ale malo mi pribral,za 4 tyzdne len 180 g a ja si myslim,ze je to tym,ze neveceria,skusala som krupicku namiesto UM ale tiez velmi nechcel,poradte mi prosim co konkretne papaju vase deticky.
@mitka2007 Ja by som tiež chcela kúpiť aj slnečné okuliare, ale obavam sa, že môj Riso ich odmietne nosiť. Je strašne tvrdohlavy a nechce nosiť ani capicu vôbec - dokonca sa kvôli tomu naučil rozvazovat maslicky a teraz si dá dolu aj ciapku, čo má zaviazanu pod bradou - a už aj letí capica von z kocika! Takze nemám iluzie, okuliare nám asi nehrozia 🙂
@majkauk ahoj.ja davam malej kasu HAMI ale okolo 18:00 a potom pred buvanim o 19:45 ju kojim az do rana
@majkauk my papáme večer kaše, kupujem z DMky babylove značku : 3zrnnú, ovocnú a vanilkovú, jedna je nemliečna - zarábam s UM, dve sú mliečne - zarábam s vodou, dávka ktorú spapá je 150ml (vody alebo UM) + 5 polievkových lyžíc kaše, naša malá pije UM len ráno, výnimočne ešte raz cez deň, viac proste nechce. Cez deň ešte spapá jogurt, čo sa týka tých miečnych výrobkov. Ohľadom priberania, teraz už priberajú menej dietky, naša pribrala za posledný mesiac cca 430 g, takže si myslím, že 180g nie je veľmi málo, záleží aj od stavby telíčka.
@majkauk ja davam na olovrant len ovocie a nie vela (okolo 15.00) a potom na veceru kasicku alebo krupicku a pred spanim mliecko, deticky uz teraz nemusia vela priberat, no nas Tobi je velky papkac 🙂
@majkauk ahoj! my máme na olovrant ovocie, ale len takých 100ml, okolo 15:00, potom okolo 16:30 ju trošku nakojím, to musí byť, lebo vtedy prichádzame domov z jasličiek, takže sa musí hneď presvedčiť, že je všetko, ako má byť.....a potom okolo 18:30 máme kašu, takých 200ml a pred spaním sa ešte kojí, aj v noci.....prečo si myslíš, že 180 g za mesiac je málo? Mne sa zdá, že ani my sme viac nepribrali, lebo malá je v kuse v pohybe, takže teraz už to tak rýchlo nepôjde. Ale vidím, že rastie, len na váhe jej pribúda nejako pomalšie.....😀
dávate deťom už aj chlieb na ranajky resp na olovrant,Aké maslo je vhodné pre drobcov ,dakujem.p.s. známe davaju normalne maslo.
@majkauk ahoj tak mi papame pred spanim bud kupovanu kasu (nutrilon) krupicu alebo puding a mala spinka pekne celu noc az nadranom okolo stvrtej sa budi na mliecko...inac mi sme teraz dokonca trosinku aj pochudli kedze sme boli chori ale mala ma aj ovela viac pohybu tak si myslim ze to nie je taka hroza
oprava "papáme" 🙂
Ahojte.Neviem čo robiť.Drobec mi ochorel ale hnusne. Mali sme očnú chrípku a on to dostal ako posledný a najhoršie.Hnusný kašeľ hrdielko sople a zelený výtok z očiek, teploty .Má ATB a snáď mu zaberú ale nechce mi nič jesť už 4 deň.Včera večer ani nevečeral.A horšie že ani moc nechce piť už neviem čo by som do neho naliala aby aspoň trošku niečoho vypil.Poraďte niečo.alebo mali ste niekto niečo podobné?Trvalo to dlho? bojím sa že sa aj jesť odnaučí ani normálne to nieje veľký papáč a mlieko mi vracia. ☹
@frick - nebojkaj isto sa z toho dostane, lieky zaberu a bude papať ako divý aby všetko dobehol 😉
držím silno palce nech to zvládnete!!!
viem že to ťažko prežívaš, sa hovorí že matky to znášaju horšie ako detičky 😒 😒 neboj, hlavne sa ty drž nech ešte aj svoje zúfalstvo neprenášaš nanho
neviem ti nič konkretne poradiť 😒 ja by som len skušala a skušala donho niečo dostať a časom ked mu bude lepšie sa to isto podari!!!
@majkauk isto s tymi kasickami je dobry napad, ja davam malemu tiez kasicky akurat nie pred spanim - cez den ako olovrant ked mu nedavam masko - na striedacku...a co sa tyka odstupu ja napr. davam malemu mliecko ako veceru a niekedy az vtedy ked si zacne pytat alebo ked na nom vidim ze zacina byt hladny - ale to neznamena ze mu dam papat az o hodinku neskor...bud o 15min max. 30min vzdy to zalezi od toho kolko spapa pred vecerou
@frick ja suhlasim so
@sliver s tym papanim...ked je chorucky tak mu moc nechuti a nie to ked aj hrdielko boli....ja som mala uz cosik podobne - nechcel mi papat kvoli chorobe ale stale som mu ponukala a ked nechcel tak som nenutila, ked mu bude lepsie bude isto papenkat ako predtym...a to ze nezje vela - ved to neni zle ak je vse oki tak sa nemas kvoli tomu co stresovat - ved aj ludia su rozni jedaci 🙂)

@katkatt my mame Niveu v spreji a umyt nemame problem 😉