Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@silviatko Začať s bielou rybou, tá má menej tuku - treska je v pohode, alebo zo sladkovodných pstruh (trošku masielka, a petržlenová vňať na prípravu, a bude to veľmi chutné). A potom prejsť na farebné ako napr losos, má síce viacej tuku ale aj viac nenasýtených mast.kyselín. Ja som rybu upravila len na pare, a pridala zemiaky, k tomu mliečko a v pohode to bolo spapané. Pozor na kosti. V žiadnom prípade neskúšať ešte konzervy.
ahoj babule?kupovala ste niektora golfky?ake?
@barca127 ahoj! ja mám len požičané, nejaké qure, alebo pure, asi to nebude žiadna značka, ale super vec to je, najprv som nechcela, ale veľký kočiar nechávame cez týždeň v jasliach a po večeroch sme ju doma nemali čím voziť, tak nám suseda požičala, veľmi sa v ňom malej páči, kľudne v ňom obsedí aj 2 hodky bez spania, to mi v normálnom kočíku nikdy toľko nevydrží, tu má asi lepší výhľad.....😀
@lutia my sme tiez kupili starsiemu autosedacku 9-18 kg, lebo su bezpecnejsie. Je sice do 18 kg (Maxi cosi Tobi), ale v 2,5 r. musel ist do vacsej (15-36 kg), pretoze mu zacala trcat hlava a to je nebezpecne. A to mal necelych 15 kg vtedy aj s topankami 😀 takze nielen kila su smerodajne, ale aj vyska dietata. Mensie deti vydrzia v nej samozrejme dlhsie, ale my mame dlhanov. 🙂
@barca127 ahoj ja mam golfac Avio, nakolko jediny sa mi zmestil do kufra, ale povodne som chcela Cybex Callisto - ma spojenu rucku, vyskovo polohovatelnu striesku, polohovanie noziciek, chrbatika, skladny, lahky, alebo Peg Perego Si completo-ale ten nema spojenu rucku, inak ma super jazdne vlastnosti, mala som ho pozicany a bol super, malemu sa v nom pacilo.. zalezi do akej ceny chces ist... ale pekne farby pre dievcatko ma aj Espiro Magic 4 a mylim si, ze je aj celkom kvalitny... u nas v HC ho ma dost mamiciek, takze asi spokojnost... .
ahojte kočeny, dnes ma napadlo že ked dávame maličkým pečivko možem dať už aj koláčik? taký doma upečený?
@barca127 my mame espiro magic, maly je uplne spokojny, plna rucka, lahky...jedina nevyhoda - neda sa sklopit uplne do vodorovna, ale inak mi skvele vyhovuje, ne leto perfektny
@barca127 ja chcem malej kupit teraz tento golfac http://shop.aladdin-kociky.sk/images/4baby_shap...
my sme sa vcera prvy krat strihali 😀 😀 😀 ....
Tak čítam,že riešite golfky,my máme baby max z bazára a je super,nuž zriedka ho využívame zatiaľ,len keď ideme do Tesca a k alergologičke.Nuž časom budem aj k detskej všade kam pôjdeme autobusom .Ináč športový využívame Adbor som sním spokojná tlmí nárazy na hrboľatých cestách,má nafukovacie kolesá,nedala by som ho za nič.
A vlaasy aj nášmu pomaly rastú ale to má pomne,ja som mala také ako jednoročná,len do 2cm😀
ahojte...chvalim sa ze nas maly drobec sa uz plaziiiiiiiiiiiiiiiii 🙂))
ahojte.Tak konečne sme sa dočkali aj mi prvého zúbka 🙂 toľké trampoty a to len pri prvom tak som zvedavá čo nás čaká pri ďalších 🙂
@lutia ahoj.aj my sa uz plazime aj dopredu a sem tam prejde po 4 dopredu.a uz si aj sama krasne sadne a uz sa aj sama postavila predvcerom tak sa teraz vasade pomaly stava 😉

@matsches môj malý má teraz 9 mesiacov,takže akú rybku by si odporúčila? tresku?