Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ahojte babule tak aj my sme sa konecne dockali prveho zubka...na pocudovanie nie dole ale hore 🙂 este stale nestvornozkujeme, staviat by sa uz chcela 🙂
ahojte baby!dnes ma moja presne 10m a prave dnes som dostala 1x po porode kramy ☹
@olinecka22 paci sa mi to lebo aj my mame dnes presne 10m 🙂) a cervenu mam uz dlho nakolko sme boli len kratucko na MM 🙂
@lutia ja som to vobec necakala ze to dostanem.som myslela ze to dostanem az tak po lete comu som sa samozrejme potesila a ona mrska dosla skor 😠
@katren ani my este nemame ani jeden zubok 😀 maly slinta o 106 už niekolko mesiacov,ale zubky este nevysli...hadam sa uz dočkame 🙂
@olinecka22 Ahoj ja som na tom presne rovnako, my mame 10. mesiacov dnes a dnes som aj ja dostala darcek..🙂) .. to asi ku dnu matiek... tiez som tak dufala, ze po lete by to bolo idealne.. no nestalo sa...ach jaj ...
Inak vsetkym miminkam KRASNY DEN MATIEK ....!
@olinecka22
@gadget.tt baby, to co je vo vzduchu?? alebo je to tym ochladenim? ... ja vcera 😒 tiez som dufala, ze az na jesen 😀
@katkatt ach jo, sme dopadli ... 🙂
inak baby uz rozmyslate co date detickam na prve narodeninky??? ja by som chcela SMART TRIKE len neviem ktory (Zoo, sport, Leonardo) ... mate niektora s nim skusenosti a ma pogumovane kolecka, nakolko som ho este nevidela nazivo...dikes
a pochvalim sa: od vcera mame treti zubok a uz tyzden si vieme samostatne sadnut a zaciname stvorozkovat.. 😀
ahojte...my este nemame ziadny zubok tiez...stale cakam,hladam a nic 😀 stvornozkujeme o stosest, staviame sa stale..chodkame uz aj za jednu rucku a dokonca aj vonku po trave, stale nieco blaboceme a zacali sme nejako vymyslat co sa tyka denneho spanku... 🙂
@gadget.tt aj ja chcem malej kupit trojkolku smart trike.a moja mala si uz sama sadka uz dlho a minuly tyzden sa uz zacala sama stavat a vetsinou sa plazi po zemi ale sem tam aj stvornozkuje ked sa jej chce 😀
@olinecka22 a uz si pozerala tie trojkolky?? podla coho budes vyberat?
@gadget.tt hej kukala som ich http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... kamoska ma takuto a je super sa s nou aj dobre karuje a je aj pohodlna
@olinecka22 ja chcem taku menej farebnu, a nehrkocu kolecka?? na tejto su plastove a v strede je gumenny pas, ja by som radsej celopogumovane... teraz neviem....
@gadget.tt trosku samizda ze hrkocu ale tu u nas je taka rozbordavana cesta ze sa ani nedivim.ozaj ked mas kramy tak mala ti papa mliecko a prikrmy v pohode,lebo mala mi mlieko mm papa v pohode ale zato mi nechce jest ziadne prikrmy ☹
@olinecka22 ja som ziadne zmeny v papani nezaznamenala, ale to my sme uzasny papkac, mi sme vzdy ziedli vsetko...este mi nikdy nic neodmietol, ani ked mu zubky isli... a tiez sa este kojime a papa mliecko rovnako, mam pocit, ze stale 🙂)) nejako je v poslednom case na ceciku zaveseny stale.... 😀 a preco myslis, ze by ti prikrmy nechcela kvoli tomu papat, ked MM papa rovnako? Nemyslim si, ze by to malo s tym nejaky suvis....
@gadget.tt sak to mi je divne ze mm papa v pohode a prikrmy skoro vobec nechece.asi jej pojdu dalsie zubky
@gadget.tt ahoj tak my sme sa tiez rozhodli malej k rociku kupit smart trike,chceme zoo ta ma gumenne kolieska,co somm pocula tak si dost chvalia tak uvidime 🙂 nasla som na stranke jednej porovnanie:
OROVNANIE TROJKOLIEK SMART TRIKE
FRESH PLASTOVÉ KOLESÁ
SPORT POGUMOVANÉ KOLESÁ
ZOO GUMENÉ KOLESÁ
FRESH SEDADLO NEČALÚNENÉ
SPORT SEDADLO ČALÚNENÉ
ZOO SEDADLO ČALÚNENÉ
ZOO MÁ NAVYŠE DRŽIAK NA FĽAŠU A TELEFÓN
Ahojte dievcata, my mame 10 mesiacov a 5 zubkov. Prve dva zubky isli bez problemov, no dalsie dva nam dali zabrat.....sopliky, teplotky a tak.
Ako budete slavit prve narodeniny? Len s rodinou alebo aj s kamaratmi? Doma alebo niekde v restauracii?
@shawn7 ahoj tak to vy uz mate celkom slusny zubkovy arzenal 🙂 co sa tyka tej oslavy tak ja by som chcela oslavu urobit niekde vonku na chate ci zahradke,nieco ugrilovat a tak ved bude leto tak snad bude aj pekne 🙂 a myslim ze to oslavime len s rodinou pripadne par najblizsich kamaratov aj s detickami vo veku nasej bambulky a druha oslava bude na dovolenke kledze hned tyzden nato ideme do chorvatska aj so surodencami ktori su mimo slovenska 🙂
@shawn7 Ahoj! my máme 7 zúbkov, ale presne tak prvé dva vyšli bez problémov a potom s ostatným máme trable ☹ my budeme grilovať vonku na dvore a prídu len babky a dedovia! 😀
baby, idete niektoré už s detičkami na to tretie očkovanie do nožičiek? my ideme teraz v piatok, dúfam, že to nebudeme zle znášať.....
@renca31 my ideme na 3 preockovanie az v juni a to uz ideme aj na rocnu poradnu 😀
@lutia my sme mali ísť na očkovanie pred 2 týždňami, lenže manžel prekonal kiahne, tak sa čakalo, či ich malá nedostane, potom dostala soplíky, takže nič z toho nebolo, lebo jej tiekli z nosa ako voda z vodovodu a potom zasa dostala kašeľ, takže zasa posun o týždeň a tento týždeň má zasa dr. dovolenku, tak zrejme budúci týždeň to už konečne bude za nami...lenže sa nám zrejme začnú prerezávať stoličky, ktoré ju strašne bolia, až som jej musela dať sirup od bolesti, tak dúfam, že to nejako zvládne

@olinecka22 náš malý má vyše 9 mes.a už chodí okolo nábytku 🙂 no keď sa pustí naplno..toooo budú modriny 🙂