Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Baby ked kupujete topanocky, kupujete o cislo vacsie? my mame teraz cislo 19 a neviem ci mam ist hned na 21, alebo mam kupit aj velkost 20.. aach
baby kedy idete s detickami na 1 prehliadku k zubarovi.nas objednali uz na 6.6 joj ja sa tak bojim sak mala sa bude dat a bude kdesi plackat az no.zt teraz mam s toho mindraky ako to zvladneme ☹
@gadget.tt A kupujes tu istu znacku? Najlepsie vyskusat, co ti poradim. 🙂 Inak medzi niektorymi cislami je 0,5 cm a medzi niektorymi 1 cm. Napr. 24 a 25 je taky rozdiel, http://www.prezuvky.sk/tabulka-velkosti ale to sa nasich malych este netyka. A su aj trochu rozdiely medzi znackami. My este nemame topanky, tak o mesiac mozno kupim, s najvacsou pravdepodobnostou nie mensie ako 22, taku ma labku, dlhan maly. 🙂 Doma popri nabytku chodi zatial v kozenych capackach na styl Liliputi.
@olinecka22 a to si bola u zubara? alebo tvoja dr. ta nahlasila, ci ako? my mame len 2 zuby a treti na ceste, tak neviem co by kukal..🙂
@olinecka22 my sme boli so starsim 1.x, ked mal cez 20 mes. a komplet 20 zubov a to tam pusu neotvoril a ani sa povozit na kresle nechcel, teraz ide za mesiac, v necelych 3r. , som zvedava .... mladsieho skor ako v 18 mes. tiez nezoberiem, nasa zubarka sa vyjadrila, ze u rocnych to nema nejaky extra zmysel
@janicka83 aj moja mala moze byt s hoci kym ale ked ma zbada tak uz mrnci co chce ist za mnou,alebo ked vidi ze niekde idem napr:na wc a ju neberiem tak mrnci ze chce ist na ruky
@gadget.tt no ja idem so sebou na preventivku 6.6 a porad mi objednal aj malu.sak to ze neviem co jej tam vude kukat na tych 2 zubkoch 😀
@olinecka22 to aj ja tak idem v juni na preventivku a vezmem aj maleho, ale iba toho strasieho 🙂 v tomto veku (10 mes.) sa este nekazia a ked umyvas, neviem co tam zubar nariesi a prostredie si dieta aj tak v takom veku este nezapamata (aby sa nebalo v buducnosti), to by tam muselo chodit casto. Potom daj vediet, ako dopadla a prebiehala prehliadka u malinkej. 😉
ahojte babenky. boze ako dlho som tu nebola. ... my mame 4 zubky a ruckujeme popri gauci. a hovori vacsinou baba - prve slovo 🙂 chcem sa spytat co davate drobcom na chodenie - ci capacky alebo normalne topanky s pevnou podrazkou... este sam nechodi, ale tak za rucicky a ked sa niecoho drzi tak chodi tak neisto a volne ze neviem co mu obut....
Pozerám že rozoberáte topánočky, ak vám už chodia okolo nábytku, tak to by som im už dala pevnú obuv, aby mali pevné nožičky. Naši už začali behať aj sami, ale topánky som im kúpila už ked sa stavali na nožičky.
@lucyka1 neviem ako tvoje deti, ale naši pchajú všetko do úst, či piesok alebo kamene, ale ja by som šla k moru kde je piesok, lebo kamienkom sa môže aj pridrhnúť.
@shawn7 hej hej ideme do chorvatska teda nasd tym co zabalim som este teda nerozmyslala ale asi toho bude naozaj vela 🙂)neviem ako sa pomestime....teda ja som myslela ze to bude v pohode ale cim je to blizsie tym mam vacsi strach ako to mala zvladne hlavne tu cestu teda a vy ako idete autom?
nasi sa pustia už aj vonku na dvore
@janula18 ahoj. jeeeej, dvojicky 🙂 to je radosti, ze? 🙂 no, ale vidis, nad tym som nerozmyslala, ze s kamenom je to veru nebezpecnejsie, ale zasa cistejsie more... neviem sa rozhodnut, ale manzel by radsej to taliansko... a ano, vseeeetko pcha do pusinky a zuje, bude sranda zut piesok 😀 a este morsky 😀
@janula18 a tvoji su strasne sikovni. 😵 aj ja by som chcela aby uz behal, on sa strasne jeduje ked ho nechcem chytit 🙂 popri gauci prejde, ale sam sa boji este... a ked tvoji padnu na zem tak ako? na zadok? lebo ten môj nevie padat na zadok. on sa hned zvali ako vreco na chrbat alebo tak podobne...
@lucyka1 no mne aj starší začal chodiť ked mal 9,5 tak týto sú trošku pozadu, ale zase sú o mesiac skorej narodení.
Sú to radosti ale aj starosti. Naši padajú na zadok. Alebo Marcelko ked už začne balancovať a ustojí to tak niekedy si sám pekne kvokne a ide dalej po štyroch, ale je to teraz o nervy lebo on vylezie hocikde a síce sa naučil aj zliezať, ale a ked si sadne na kraj gauča tak padne. No hlavky majú pekne dobúchané, lebo si robia aj navzájom "zle" Ak platí že pri každom údere stratia mozgovú bunku, tak už nemajú asi žiadnu 😀 😀 😀
@lucyka1 len ked začnú naraz revať a hučať, moje uši, to by si si hned rozmyslela 😀 😀
ale inak sú vcelku zlatí. A hlavne ked sa s nimi prechádzam, tak sa zabávam na ľudoch, ked už z dialky počuť , " ahááá, dvojičky" alebo ked ide nejaký mladý párik tak dievča sa vytešuje a chalan tie prevrátené oči ...

inak baby pridávam sa aj ja k vám s tými "červenými" dňami....mne to prišlo rovnako ako pri prvej dcére...tú som kojila 11 mesiacov a pred ukončeným desiatym mesiacom som dostala a teraz mi to prišlo zasa po ukončenom desiatom mesiaci pri tejto druhej...ale ja som už rozhodnutá, že malú budem max do jedného roka kojiť a potom končíme....aj pri prvej to bolo "bezbolestné", tak to ukončím aj pri tejto druhej...predsa už toho mlieka nie je bohviekoľko, hlavne teraz, počas "dní" ....
zo zúbkami my sme na tom tak, že máme 7: 4 hore a 3 dolu a už jej vidím dolu stoličky, ktoré sa chystajú uzrieť svetlo sveta, ale ju sakra statočne bolia, dnes som jej musela dať až sirup, lebo doslova vrieskala od bolesti...nič zjesť, iba mlieko, takže sa teším, aká bude "krásna" noc...
a s tou šikovnosťou....my beháme za jednu ruku ako s vrtuľou na zadku, už som normálne zničená, stále len behať a behať, spánok denný k životu zrejme veľa nepotrebuje, lebo spí tak 1/2 hodinku doobeda a 1/2 hodinku poobede...a potom zasa len behať a behať....a začala byť nejako závislá na mne, keď ma nevidí, môže byť s hocikým, ale keď ma zbadá, môžu jej núkať aj modré z neba, len za mnou ... ☹