icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

renca31
17. máj 2012

@lutia čauko, no neviem, či pôjdeme, teraz poobede jej začali tiecť soplíky, aj kýcha, takže asi bude nachladená, to by ju asi nemali očkovať, ale zajtra ráno uvidím, ako budeme a prípadne zavolám lekárke, či máme aj takto prísť....

rainbow1
17. máj 2012

ahojte kočky, vidím, že trošku rozoberáte aj dovolenku, aj my sa chystáme do Talianska, najmä kvôly pieskovej pláži a tiež som jeleň čo všetko bude treba pobrať 😀 m plienky na plávanie a aj plavečky ? alebo len plavečky ? asi skôr oboje...chceme ísť na noc na sever do Caorle, je to blízko a dúfam, že malá noc prespí
@shawn7 kam presne sa chystáte ?

rainbow1
17. máj 2012

naša má zatial len jednu dávku očkovania, lebo jej ju dávali neskoro, lebo nebola vakcína 😒 , tak neviem ešte kedy bude ďalšie,...a zub ešte nemáme žiadny...ale beháme popri nábytku osto6 a už chvílku aj sama postojí a dnes skúsila prvý krok 🙂 , prvá začala chodiť sama keď mala 10 mesiacov a 11 dní, tak nám chýba ešte 5 dni 😀

rainbow1
17. máj 2012

takže oprava, dve dávky už máme, pozerala som do albumu, nejako mi už neslúži pamäť 😔

lutia
17. máj 2012

@renca31 akosi nam to nevychadza 🙂 a aj ja som u maleho zbadala ze dnes akosik viac kychal takze som tiez uz myslela ze ci na nas nieco nelezie...to bude tym pocasim...

lutia
17. máj 2012

dnes bol den D - maly sa sam posadil v ohradke a som smutna z toho ze som to nevidela - videl to len manzel a k dalsiemu sedu sa nam nepodarilo dnes dopracovat aj ked len tak tak sa k tomu priblizoval (co sa stava uz castejsie ale este to dokoncenie sedu sa nam nedari)

janula18
17. máj 2012

@lutia super, neboj ono sa to teraz rozbehne a pôjde mu to bez problémov ako nič

shawn7
18. máj 2012

@lucyka1 ahoj, u nas rozhodol asi ten piesok, i ked som pocula, ze deticky si okolo 1 roku zivota moc nepotrpia na piesok. plus mne su taliani sympatickejsi ako chorvati, ale to nebolo az take rozhodujuce

shawn7
18. máj 2012

@rainbow1 my sa chystame do Caorle, resp do takeho rezortu asi5 km od Caorle. uz sa tesim.
ja beriem plienky na plavanie. po plavani ich vyhodim a nemusim riesit susenie, plus dieta bude v suchom.
okrem toho my este plienkujeme a velmi nerada by som bola keby mala napr cikala do bazena. v mori je to jedno.

shawn7
18. máj 2012

@barca127 my ideme autom a ideme do Caorle. Do Caorle som chodila s nasimi, pamatam si, ze sa tam islo nekonecne dlho, ale to bolohlavne kvoli hraniciam.
ja si zacinam robit zoznamveci, no aj tak sa obavam ze nieco dolezite zabudnem.

barca127
18. máj 2012

@shawn7 a ako dlho sa tam ide?mno tak ked buds mat zoznam veci vyspekulovany mozes kludne dat onspiraciu 🙂

rainbow1
18. máj 2012

@shawn7 aj my ideme do Caorle 🙂 , ale chceme ísť na blink, niekde blízko centra (kostolík), ja som tam bola pár krát s rodičmi asi tak pred 20 rokmi 🙂 , takže neviem ako sa to pomenilo, môžem sa spýtať či máte ubytko už zajednané a či si tam už bola a čo by si mi doporučila ?
@barca127 do Caorle je to z Bratislavy cca 700km, skoro celá cesta po dialnici, takže cca 8 hodín cesty aj s prestávkami, najlepšie cestovať v noci, keď deti prakticky skoro celú cestu prespia, teda aspoň dúfam 😉
aj ja už pracujem na zozname vecí 🙂 asi sa ani nezbalíme 😀

shawn7
18. máj 2012

@barca127 podla googlemaps je to nieco okolo 6- 7 hodin, no ale to je za idealnych podmienok.
zatial na zozname pracujem, uvidim ako sa mi ho podari dokoncit

shawn7
18. máj 2012

@rainbow1 naposledy som bola v Caorle priblizne pred 15 rokmi. chodili sme do apartmanov s velkou terasou, spali sme na roztahovacm gauci ..... Bolo to super, no nie pre male babatko. preto sme tentokrat zvolili istotu a ideme do komplexu pre deti.
Spred 15 rokov si pamatam, ze plaze su siroke, za slnecniky a lehatka sa plati, no inak neviem co nas caka 🙂

lucyka1
19. máj 2012

@shawn7 dakujem. pocula som ze taliansko je vraj teplejsie ako chorvatsko. neviem, my ideme v strede leta, kvôli manzelovej dovolenke.. 😀 tiez chceme ist autom. porad nejaky dobry komplex pre deti. daj nejaky link pozriet ak sa bude dat. nevieme sa stale rozhodnut, respektive ja sa neviem rozhodnut 😀 a more je tam piesocnate a moc spinave alebo sa najde aj piesocnate a ciste??? nevies mi poradit nejaku dobru lokalitu??? vdaka 😉

shawn7
19. máj 2012

@lucyka1 my ideme do Caorle, konkretne giardini di altea. ked si to das do vyhladavaca, tak ti to vyhodi kopec odkazov. ideme prvykrat, tak neviem, no odporucila nam to znama z cestovky. uz nam dvakrat odporucila hotel a boli sme spokojni. co sa tyka mora, tak to bude asi skor piesocne a spinavsie, no ono to nie spina, je to len zvireny piesok. Ideme koncom juna, tak je dost mozne, ze tak nebude tak vela ludi ako v hlavnej sezone.
co sa tyka chorvatska, more je tam uzasne ciste, to sa musi chorvatom nechat, no mna doslova odradzaju skalnate plaze. od severu az po dubrovnik. ani ostrovy nie su v tomto lepsie. mozno ked bude mala vacsia tak skusime chorvatsko, no teraz ide do obdobia prvych krocikov a kolacikov z piesku.

katkatt
19. máj 2012

ahojte, aj my sa chystame k moru 🙂 tento krat uz s dvomi drobcami. V majovom Mama a ja je clanok (dvojstrana) o dovolenke pri mori s malym dietatom, celkom podnetne. A v Lidli bude teraz ta plazova musla - taky polostan. My sme davnejsie kupili v exisporte, ale treba tam montovat tie tycky do stanu a je to zdlhave. Ale dobra vec k vode s malymi detmi.

mitka2007
19. máj 2012

aky to ma zmysel ist k moru s tak malymi detmi?

olinecka22
20. máj 2012

my nejdeme tento rok na dovolenku este nikam lebo ideme 25.8 bratovi do prešova na svadbu.no uz teraz mam mindraky ako to zvladneme. 😉

katkatt
20. máj 2012

@mitka2007 asi taky ako ist na hory lyzovat 😉

katkatt
20. máj 2012

ja som zastanca takeho zdraveho stredu (nie vo vsetkom samozrejme). Nedavam kravske mlieko pred rokom, ale ani umele mlieko do troch rokov. Nesla by som letecky s par mesacnym babom do sveta, ale autom do Chorvatska (kde sa mozem kedykolkvek zdekovat) s rocnym mimo hlavnej sezony ano.

lucyka1
20. máj 2012

@shawn7 myslis ze aj na ostrovoch v chorvatsku nie je cisty piesok? ok. pozriem to v googli.. 😉

lucyka1
20. máj 2012

@shawn7 jaaaj, este som chcela ze ci idete normalne cez cestovku alebo na blink? co je lepsie? myslim takto s detmi... 🙂

shawn7
20. máj 2012

@lucyka1 ja som bola lodou po ostrovoch chorvatska a na tej ceste som videla jedinu pieskovu plaz..... ale mozno sme nieco presli

shawn7
20. máj 2012

@lucyka1 my ideme cez cestovku , mame rezervaciu v apartmanoch a cestu riesime samostatne

frick
22. máj 2012

ahojte aké ovocie už dávate svojim drobcom okrem jabĺk hrušiek a banánov? skúšali ste už kivi?

sliver
22. máj 2012

aj my ideme do Caorle 😀 😀 😀
ako vidím že to tu vládne... ideme autom a ked sa niečo pototo tak sadneme do auta a ideme domov ale verím tomu že bude senzačne, kamarátka má 5ročnu dceru a už tam idu toto leto štvrtý krát, že úúúúžasne tak sa tešíme aj my

katren
22. máj 2012

@frick nás skúša každé....už mal aj jahody, mandarinku hrozno a aj citrón mu dala Dominika liznut 😀

lucyka1
22. máj 2012

@sliver
@shawn7 je tam teda nieco aj pre deti??? ked tam chodi vela rodin s detmi tak asi musi tam nieco byt zaujimave pre deti, nie? idem to pozriet asi na nete... 😀 😀 😀

sliver
22. máj 2012

no my ideme do takého detského campu, je to tam všetko iba pre detičky
http://www.villaggiosfrancesco.com/en/content/c...