Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@minaz jasne, musi to rychlo odpratat, aby to nezmizlo 🙂
@lutia a odkial si? ja tiez byvam na dedine a hocikedy fakt len macky a psy stretneme 😀 😀
@lutia Ahoj!
Veď nemusíš mať hneď a o pár rokov možno budú v okolí viac mamičiek a aj ihrisko kde sa budeš môcť porozprávať s inými maminamia alebo môže ísť na materskú aj otecko a ty budeš pracovať veď časom uvidíte aká bude situácia.Ja som stým sama doma z malým rovnako a maminky sú v dedine odomňa mladšie a aj slobodné niektoré,tak sa somnou moc nebavia,a staršie sú zaneprázdnené a deti nechávajú na starých rodičov,ale čo už program vymýšľam podľa počasia malému a zahráme sa spolu dvaja,a ten čas sa zdá byť dlhý ale preletí a čoskoro nás nebudú potrebovať naše detičky,a keď dospejú dobre padne ak nás prídu navštíviť,preto je dobré aj pre nás rodičov,aby nebolo len jedno ak by odcestovalo do zahraničia a ostalo tam atď aby nebolo že nás nepríde pozrieť nikto dlhý čas na starobu,viem už som moc dopredu,len to som chcela povedať,že treba myslieť aj do budúcnosti,lebo deti sú naša budúcnosť,tak ako oni závisia teraz od nás budeme raz závisieť my od nich.
@lubkasungirl byvam v trencianskom okrese a dedine kde ani tie psy nestretnem...jedine ak na nas vrcia od branky 🙂 jedna hlavna cesta a len cisla domov....ale ja som rada ze som tu...jedine ze svokrovci su nablizko ale za + je ze aspon mam ist s kym na kavu 🙂
@zora256 ved ja netvrdim ze mozno o par rokov sa to vsetko nemoze zmenit akurat je u mna takato situacia a nie som az tak spokojna... a to ze by manzel zostal dom tak to nieeee 🙂 on viac zarobi 🙂 viem ze teraz si mam vychutnavat chvilky so synom lebo potom to bude ine - rokmi - samostatnosti - ved ja som tomu rada ze vidim a som pri tom ako napredujeme...ale nie som asi az tak oddany rodicovsky tip
@lutia Ahoj!
Chápem,niekedy aj ja mám chvíle,že by som šla niekam preč od toho všetkéhonuž ale nedala by som za nič,keby boli dvaja,a mal by sa ským pohrať a ja by som si mohla vychutnávať chvíle vonku medzi kvetmi v záhrade,ale verím že aj ten čas príde a snáď i deti budú radi sa starať o kvetiny časom a budem mať chvíľu pre seba na odych a potom aj práca snáď časom bude v okolí,lebo tu nájsť prácu,ktorá vyhovuje aj platovo,a aj časovo,to ako nájsť špendlík v kope sena:-/
@lutia - aj my sme mali s mm diskusiu lebo že som stále nevrlá a nervozna... lebo to doma ubíja...no záver... budem to musieť zvládnuť 😀 tiež nie som rodičovský tip... a čo ma veľmi hnevá je že s mm nemáme na seba vobec čas... predtým sme boli stále spolu a teraz sme radi ak večer hodku spolu povegetíme pred telkou...
moja princezná urobila už 6 krokov úplne sama, šikulka moja 😉
@minaz presne viem, o com hovoris 😀 raz ked som mu davala polievocku, tak aby to mal hustejsie, tak som mu tam len tak popucila zemiaciky vidlickou...no koniec, som myslela, ze ma porazi 😀 on len zul a zul a zul a nic. Tak som nabrala druhu polievku a pomrvila som mu tam rozok, tak to uz islo trosk rychlejsie. treba mat fakt kopu trpezlivosti pri tych nasich deturencoch 🙂
@maruska.s no moja malinká má ešte jednu neresť a to takú, že si musí pomáhať v puse prštekom. veď to tam treba všetko potlačiť, pomačkať a skontrolovať, či to tam vôbec je 😀 😀 😀 a potom to dopadne tak, že niečo vytečie, vypadne a samozrejme celé ruky sú špinavé. 😀 a maminka utieraj 😝 najnovšie to čo vypadne ponúka mne že haaaam 😀
babenky - Vase pokladiky papaju este kasicky? nas uz davno nie-neznasa ich...dala som ich kamoske 🙂 uz papa skoro vsetko,co my-menej prisalame a korenime a papame spolu 🙂 jahody nechce ani nahodou! a to som ich ladovala, ked som bola tehotna 😀 inak maju aj Vase deticky take stavy,ze strajkuju? nas sa niekedy az hadze-ked nechceme mu dat nieco... davate aj do pieskoviska uz deturence???
@lubkasungirl - kašičky papá ešte stále, postupne ju začínam dávať na našu stravu... ja som v tomto taká akási opatrnejšia a akosi mi vyhovuje tá jej strava čo papá ona lebo to naše je také kadejaké... koľko krát nemám pre nás ani riadne navarene 🙂))) nové veci u nej nič moc... napr. minule som jej skusila uvariť puding a prd, plula ako divá 🙂)) ani čerstvé broskyne nechce, nové veci vačšinou trošku skusi a koniec
v pieskovisku sme každý den 🙂))) miluje ho
ahojte tak náš malý špekuant je dosť vyberavý čo sa jedla týka. On chce len to čo mi jeme ale to by len tak zobkal. keby som mu to ponúkla riadne pri stole tak nie. Varím mu zvlášť ale niekedy mu dávam to čo máme my navarené.Ale napr. ryžu mi jesť nechce má len 2 zuby a asi mu to vadí. Jabĺčko mu musím strúhať len s banánom inak ho nezje ale keď mu dám štvrťku do kočíka tak ju schrúme aj so šupkou 🙂 keď mám zemiaky ja na tanieri aj sám mi uchmatne a zje ale keď mu ich dám v jeho porcii tak musia byť popučené 🙂 inak vypľuje už som skúšala aj kivi aj jahody celkom mu chutilo ale aj tak je to riadny špekulant .Teraz má obdobie keď nechce jesť nič tak zo všetkého pár lyžičiek a je najedený 😒
@lubkasungirl my papame kasicky a je este s nimi spokojny...co sa tyka pieskoviska som este len zacala nad tym rozmyslat...ty si mala jahody ja melon - jeden kusok zjedol lebo nevedel co to je, druhy kus uz bol troska nasilu a dalsi den len zovrete pery a ani tuk 🙂 moj sa este nehadze ale niekedy ked zacne bezdovodne plakat tak ho necham vyplakat a on sa upokoji a raz bezdovodne ked sme boli cakat babku na zastavku tak som ho v kocari popravila a on pustil taky hukot ze som sa obzerala okolo ci niekto nevybehne von ze ublizujem malemu
@lubkasungirl nas zacal posledne dni tiez trucovat. ked mu nedam co chce, alebo ho nepustim kam chce, zacne revat a obcas sa tiez hadze. ako na to reagujes? da sa tomu vobec nejako zabranit?
@rianka7 ked maly trucuje-hadze sa mi dozadu, polozim ho na zem,ak sa da a upokoji sa, alebo ak sa neda, tak zvysenym hlasom mu poviem,nech prestane a zahladim sa mu velavyznamne do oci...no niekedy ani to nezabera, tak mu supnem tak symbolicky po dupke /s plienockou,takze tlmi poriadne/ a on zavrci,no prestane ... nic ine neviem,co by platilo
@lubkasungirl my sme boli vcera na navsteve, bol dobrucky, no ku koncu uz ked nebolo podla neho, zacal revat. a kamoska vravi..."uz ho vidim, ako ti bude v obchode vyvadzat"...tak mi to prislo luto. nezlosti sa dlho, iba par sekund, ale aj tak sa mi to nepaci.
baby myslite, ze mozem nejako ovplyvnit trucovanie? nechcem, aby zacal robit zbytocne divadlo.
@rianka7 no moja kamoska ma minule takto nastvala, lebo nas maly chce tlacit svoj kociar /to je jeho oblubena cinnost/ a nechcela som mu to dovolit, zacal sa hadzat a fantovat - nato ona vravi,ze pozri Rolko/jej syn/ ako chlapcek vyvadza...no tak ma to vytocilo!!! su deti a deti - zialbohu, ja mam poriadne temperamentne dieta - fakt mu nedovolim len tak hocico, no on je neposednik - odmala nechce hracky, iba hrat sa s nami - domacimi...furt niekam pobehuje,no vie sa aj pekne sam pohrat s autickom pri tatikovi alebo pri mne - no neznasa nakupovanie, vydrzi mi v obchode max.15 minut - a to aj ked je na rukach, no na parkovisku by vydrzal sa pozerat na auta aj hodiny... 😉
@lubkasungirl nas presne taky isty...
@rianka7 takze tiez asi nevies, co je to nakupovanie,vsak??? 😀
@lubkasungirl tak, tak 😉 ale keby aspon ten druhy starsi chlap vedel vydrzat, ale ten este horsi, len rychlo, rychlo 😠 neznasa nakupy 😅
@rianka7 tak to moj muz presne taky isty :D mali to po kom tie nase chalaniska zdedit :P moj muz len vojde do obchodu a uz je nastvany
@rianka7 tak to moj muz presne taky isty :D mali to po kom tie nase chalaniska zdedit :P moj muz len vojde do obchodu a uz je nastvany
@lutia - aj moj je pri PC, je to tak pol na pol 😉 jeden den vegetí so mnou a jeden večer je pri PC... aspon niečo... ved sme spolu iba večer hodku dve... ináč vobec ☹
naša tiež mrnčí ked nemá niečo čo ona chce... nechám ju tak a prestane, teda časom prestane 😀
mm je v tomto dosť prísny, tristokrát počujem od neho že si nebude vymrnčiavať pozornosť alebo veci lenže on s nou nie je celý den... nedá sa to niekedy počuvať stále...

@zora256 len ja sa necitim na druhe dieta, mna to doma nejak ubija ze som doma a nechodim do prace a nie som az tak medzi ludmi (byvam na dedine a tu je vsade ticho a ked clovek ide von tak ani nikoho nestretne) ja som stastna a hrda na svojho malinkeho ale... ja sa viac kvoli tomu hadam s manzelom ze sme cele dni sami...aj sme si to vydiskutovali a pochopil ma a vidi tiez ze ma to doma ubija - tak hlavne z tohto dovodu si neviem predstavit mat este jedno