Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ahojte baby. No my by sme mohli o trucovani napísať knihu :( A viem, že je to moja chyba, lebo som mu doteraz všetko dovolovala...ale teraz to už Risko trochu prehana a budem to musieť stopnut. Vždy keď niečo nedostane začne hrozne plakať a vrestat a sa metať. A poviem Vám, je pekelne vytrvaly. Asi skúsim začať praktizovat ten uprety pohľad a zvýšený hlas. Bitie u nás asi fungovať nebude, kedže Riso má rad keď ho bacame po plienke 🙂
nas papa sam syr,chrumky,piskoty,chlieb-kusky,sunku - on chce sam :D
moj papat sam nechce...raz si z toho odhryzne a hodi to na zem...
dnes očkovanie v 11.mesiaci za nami,trochu plaču,zatiaľ bez teploty,2 hodinový spánok....
ahojte baby!co mate nove?moja mala 4-nozkuje jako dabel,stava sa vsade a uz ide krasne za jednu rucku a uz sem tam urobi aj sama par krockov 😀
@monram ahoj, tak nás očkovali včera a malinká bola veľmi statočná. trošku plakala, ale len kým ju držali. Aj my sme zatial boli bez teploty a spinkala v pohode. len dnes po obednajšom spánku nechcela papať a trošku bola nekludná. tak som jej dala trošku nurofénu a od vtedy bola OK a aj sa poriadne napapala. trošku ešte mrnčí, keď jej to prelepujem octanovým obkladom, bo to má trošku opuchnuté a zapálené. ale inak je úplne v pohode. 🙂
@maruska.s Ahoj!
Tak robil aj môj zo začiatku,ale tak som mu to dala do rúčky a sám triafal aj s chrumkou do úst a teraz si už sám berie a papá,hoc piškóty nechce sotva oslintá a zahodí,chrumku aj odhryzne.A fľašku si nechce držať,len vtedy drží,keď chce cumeľ hrýzť na nej,piť iba ak ja držím,asi ju nevládze zdvihnúť:-/ale časom neboj sa naučia🙂Veď nikto učený nepadol z neba😀
@olinecka22 AhoJ!
Náš sa ešte len učí štvornožkovať,a za jednu rúčku behá a občas ho pustím na pár krôčkou,ináč by spadol,lebo neudrží ešte rovnováhu dlho ani v stoji,len na pár sekúnd.A vyšiel nám 4 zúbok,a ktomu predbehol ten ktorý bolo vidno skôr,hore na ľavo má 1 a 2 vonku a na pravo sa belie 2 ale ešte nie je vonku,len presvitá,aj na ľavo najskôr vyšla 2 a dnes 1,spodné má obe 1-tky vonku.
@zora256 my mame zatial 2 spodne zubky ale idu jej asi dalsie lebo v noci sa budi s placom a zasa zabuva bud len na rukach alebo na mlieku mm
@olinecka22 Ahoj!
Nám včera vyšiel 4 zúbok,ale vidno mu ďalší hore.A o 2 ráno sa posádza a nechce zaspť potom cez deň chodí skôr spať a večer medzi 7-8 už zaspí:-/potom skoro vstáva ráno po tom ranom icidente o 2 ráno vposlednom čase sa zobudí a nie an nie spať,len sedí aj hodinu a mrnčí,a reční darmo ho aj zo 3x dám na ležato aj um,či čaj,proste ho nechám potom buď v tme sedieť alebo pri nočnej lampe,a ja si pospím,kým si to rozmyslí a mrnčí viac,od únavy a potom spí,max do 7 rána:-/Neviem prečo začal takto vystrájať,od min.výkendu.Toto nerobieval a dnes už aj stál vpostieľke ráno.Už sa postavý aj pri našej posteli,keď ho posadím na koberec k hračkám,neposedný je.
ahojte, ja som uz mala modrinu na ruke co sa tak maly hyboce ked ho drzim ze ideme po vonku...dnes sa predviedol...babka ho mala na starost a on ju uplne znicil a aj on sam seba aj ked pohybmi to nedal najavo ale tym ze zacala byt z nicoho nic zly co uz bol unaveny a zaspal v postielke priebehu par min...tak uvidim kolko si pospi...aj my sme boli vcera vonku zakrytý deckou a sme si aj pospali ale dnes to v ziadnom pripade stale len prsi...a tymto prsanim si zvyka na plastenku na kociku 🙂 ale s tym malym otvorom sa mu to nejak nepozdava ale nemrnci len to natahuje 🙂)
@zora256 no moja mala sa zobudi v noci ale o 2 alebo nad ranom o 4 a je hore aj 2h.a zaspi potom pri nas v posteli a to ju mosim pokolisat v posteli a jej spievat a sa musi najskor aj vyjedovat a potom zaspi a buva tak do tej 7:30 a niekedy aj dlhsie
@zora256 vsak aj ja som uz skusala tak, ze som mu dala chrumku do ruky a tak som mu ju prilozila k ustam, aby vedel, co s tym ma robit, tak sa trosku snazil 🙂 a flasku si drzal sam, ked mal mozno len 4 mesiace a tak krasne papal a teraz sa s nou hra a rozlieva kde sa da, takze mu ju drzim sama, inak mu ju ani nedavam do ruky, lebo to by vyzeralo 🙂
Ahojte maminy! Tak my ešte stále nemáme to očkovanie za sebou, najprv sme mali soplíky a potom sme ešte počkali pre istotu a dobre sme spravili, lebo sme v jasličkách schytali nejaký dosť silný vírus, tri dni bolo veľmi zle, ale už to našťastie prešlo, len mala aj zlý krvný obraz z toho vírusu, takže budeme musieť ísť na kontrolný odber.....☹ bála som sa, lebo mali v jasličkách jedno dieťa s infekčnou mononukleózou a malá mala tiež také príznaky, ale našťastie sérologické vyšetrenie to vyvrátilo, takže to bolo niečo iné.....teraz musí byť aspoň mesiac z jaslí doma, tak sa pri nej striedame s manželom. minulý týždeň som bola ja, teraz je s ňou manžel a budúci týždeň zase ja....potom uvidíme....dúfam, že kontrolný KO bude v poriadku, vyzerá to, že je aj chudokrvná, takže asi budeme brať nejaké železo...podľa toho, ako dopadne teraz kontrolný odber.
@zora256, @olinecka22 Baby u nas je to tiez podobne, Tobi sa zobudi o tej 2-3 a potom hodinku nic, len sa prevaluje v nasej posteli, rozprava alebo sa posadi a chce vstat a skakat. Ja neviem, co to maju tie nase deturence za obdobie. Ale samozrejme rano najneskor 6.30 hore 🙂
@katulka2222 Ahojte!
Tak musím odklopať,klop,klop...dnes ráno sa nezobudil a nesedel,ale pekne spinkal a vstal pred 7 ráno🙂Tak dúfam,že toto obdobie je za nami 😔
@katulka2222 Tak mne toto robí už mesiac s prestávkami a ráno o 5 sa zobudí naje sa už nezaspí a do 8 len mrnčí. Asi zúbky .má len 2 ale snáď už čoskoro vylezú ďalšie lebo som na prášky. Tie prvé mu tiež takto dlho liezli
dnesna noc bola nekonecna - maly sa zacal stvornochovat v postielke a aby to nestacilo tak si aj par krat sadol a co bolo naj tak sa aj postavil...a zo zaciatku v polospanku a potom ked zistil ze svietim svetielkom tak sa nacahoval za nim...az ked som mu dala podbradnik do ruky az potom zaspal....
@lutia moja zspala uz o 19:130 a sa zacala o 20:30 sa zacala prevalovta,potom si sadla,postavila a potom asi pol hodku len mrncala a bola hore do 22h a potom sa mi nejako podarilo uspat v nasej posteli a som ju prelozila do postielky a buvala asi tak do 3h rana,som jej dala mm a buvala do 6:30 uz bola vyspana.a potom zaspala si o 9h rano na pol hodku skoro 🙂 .ach jaj tie zubky 😀

@zora256 v to dufam, ze sa to upravi, ze bude lepsie papat casom, alebo ze sa dovtedy nauci sam, ako vravis, aj ked moc ruzovo to s nim v tomto nevidim ☹ vasi uz papaju nieco sami? lebo nas teda nie