Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@michaela025 my mame tiez len 74cm a vazime 10kg a popri susedovmu malemu co je o 2m mladsi sa mi zda byt moj mensi...ale povedala som si neries ved mame kazda jedinecne babatka 🙂)
dnes sme uz krasne cikali bez placu, rano plienocka bola aj tazsia 🙂) a viem ze to je oki - cikanie - lebo prave cikal ked sme ho davali do vanicky na kupel 🙂 co sa tyka stahovania tak uz popredu placka akonahle vidi ze idem k nemu :( ale verim ze do tych 4-5dni bude vse oki a my sa uz budeme len usmievat pri vecernej hygiene
DNES JE AJ NAS VELKY DEN - OSLAVUJEME PRVY ROCIK 🙂) a ako keby to vedel tak sa rano okolo 5 zobudil a spat v postielke nechcel a tak som ho zobrala medzi nas a spokojne sme spali do 7,15 🙂 (a to mi pred rokom kontrakcie nastali tiez o tejto skorej hodine, sme sa s manzelom pousmialy a do 7,31 pocital kolko mu zbyva k rociku 🙂) )
@lutia vseetko najlepsieee k 1 rocku a prajeme veela stasticka a a zdravicka 😀
@olinecka22 dakujem a aj Vam vse to naj naj....
@lutia vsetko najlepsie moja mala mala 2.jula rocik strasne rychlo utieklo 🙂
Prajem všetkým malým oslavencom a oslavenkyniam všetko najlepšie!!! Môj Risko mal narodky 4.7., ale boli sme na dovolenke, takze sme oslávili tam.
Baby chcela by som sa vás opýtať, aký názor máte na ockovanie proti ovcim kiahnam. Uvazujete nad tým niektorá?
@barca127 Dovolenka bola super, boli sme na Orave na chate a som hrozne rada, že zrovna v tých najväčších horucavach sme sa vyhli Bratislave. Tam sa aspoň v noci schladilo a maly sa vyspinkal.
Ja nad tým ockovanim uvažujem a neviem sa moc rozhodnúť. Chceme mat ešte ďalšie mimino a kiahne sú nebezpecne pre novorodencov, tak sa bojim, aby to maly zrovna vtedy nedoniesol :(
ahojte maminky, chcela sy som sa poradit co vase 1rocne dietatko uz moze papat.dnes sme boli u p.pediatricky a povedala ze moze vsetko aj pomaly prisolit mozem papanie..len som sa jej zabudla opytat ci moze uz aj bravcove masko,aj obycajne kravske mlieko? dakujem
@silviatko ahoj tak nam teraz na poradni tiez povedala ze moze pomaly vsetko co papame my,len nekorenit dosolit tiez mozeme,povedala ze aj bravcove uz mozeme zaradit...kravske davam do varenia uz od 10 mesiaca ,povedala ze mozem davat kravske aj pit len vzdy prevarat...ze to je na mne ci dam kravske alebo nutrilon ze jedina vyhoda nutrilonu je v tom ze obsahuje vitaminy
Ahojte aj ja sa pridam moja Nelka mala teraz 13 rocik,utieklo to velmi rychlo,narodila sa ako predcasniatko no dnes je to velka baba na poradni piatok nas lekarka pochvalila mala ma 81,5 cm a vazi 12,5 kila. Taka mala buchta. Zelam vasim detickam vsetko najlepsie ... 🙂
@silviatko ja uz malej davam papat skoro vsetko okrem bielka to som jej este nedavala a uz som jej skusala davat milacika lebo pribinacika ale moc mi to zatim nechce,ale viac menej uz papame skoro vsetko 😀
Ahojte,tak náš všetko spapá,ale už Nutrilon nechce,tak som zmenila na Francúzke ale aj to len ak vnoci vyhladne,a túto noc ani nejedol,nezobudil sa cez deň mlieko nechce,je všetko čo my,len korenené a vegetové nedávam mu,ináč aj kysnuté aj vajíčkové chleba zpapá,a ako vaše ešte jedie um?Alebo ako ho nahrádzate?Ja mu kupované krabicové nechcem dávať,keďže na jar by sme mali mať kozie mliečko doma,aby nebolo že ho nespapá,lebo mu zachutí kravské:-/
@lucuska22 Ahoj,tak to máte poriadnu babu doma,náš z 11kg schudol na 10,6kg a meria 76cm,budúci štvrtok bude mať 1rôčik.Ale tak náš schudol preto,že veľa behá a hrá sa ledva zastane papať,len ak ja idem jesť,ale tak aj ja som chudla na 61kg a pred tehotenstvom som mala 72kg a po pôrode 68kg,pred pôrodm som mala 76kg.Tak prekne som za rok dala dolu 7kg😀,ale je to a fajn,proste nemám čas sa ani poriadne napiť,pri malom:-/
@olinecka22 Gratulujem maličkej k 1 rôčiku🙂Všetko najlepšie a veľa zdravíčka🙂
@barca127 Ahoj!
Presne v detstve to ešte zvládnu tie kiahne horšie by bolo v dospelosti najme pre chlapcov,tak ja ho očkovať nebudem,iba ak by nedostal v škôlke tak nanajvyš pred nástupom do zš.Môj brat kiahne nemal a už má 23rokov,nie každý má v detstve a v dospelosti je nebezpečné najmä u chlapcov môžu byť impotentný.a čo ja viem čo ešte otom písali v časopisoch.
@silviatko Ahojv pohodke môžeš aj kravské mliečko aj bravčové mäso,len vegetu do 3 rokoch nie a veľmi korenené nie,lebo môže mať riťulku podráždenú z neho a možno ani na trávenie nie je najlepšie,ináč už všetko ak vie pohrýzť,alebo treba na menšie kúsky pokrájať🙂
@zora256 dakujeme 😀
ahojte, uz mame vsetko oki s pipikom, uz predvcerom pri kupeli to bolo v pohodke ale pri natierani mastou troska este plackal (sa mi zdalo ze uz len z toho ze ho niekto drzal) a vcera ranajsie a vecerne kupanie oki, celkom v klude 🙂) taka som rada....a uz ani neviem ze nieco take sa nam udialo 🙂) cele vysmiate babenko mame doma uz od rana...dnes mame aj my oslavu prveho rocka 🙂) potom pridam foto
@gadget.tt ahoj, my ideme teraz 17ho, tiež sa opýtam čo s pipíkom, som zvedavá... 😒 vôbec sa v tom nevyznám... a na nete sa toho tiež popíše toľko aj za aj proti, že som z toho dopletená ešte viac 😖
@lutia ahoj, tak som rada, že ste už ok 😀 prajem krásnu oslavu a čakáme fotečky 😉
@tintinamartina ved to clovek si nevie vybrat, ale ja stahujem ale iba co ide, nie kazdy den... potom napis co povedal tvoj dr.

@michaela025 naša malá meria 74 cm, to som si ju ja merala, u doktorky to vyšlo nejakých 70 cm, tak neviem presne a váži necelých 8 kg ... digitálna váha mne ukazuje 7,9 ... takže drobčeka určite nemáš....ja malej obliekam oblečenie veľkosti 74, ale oblečie bez problémov aj 68 ešte a tescové veci aj 6-9 mesiacov nemá problém nosiť ....takže fotky sa niekedy ozaj iba zdajú 😉