icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

katren
16. nov 2010

@lemge no to teda netusim, kedy pojdem 😅

lemge
16. nov 2010

@katren my sme na prve po roku snazenia, a teraz po 4 snazeniach 🙂

katren
16. nov 2010

@lemge takze tiez tak nejako sokovo 😀
ja asi este pockam do stvrtka, spravim rano test a ked budu, tak sa hned objednam k dr.

petra53
16. nov 2010

@ivulik20 ešte raz - aby sme sa pochopili 😀 to potvrdenie od teba nemuseli pytat... Je v tvojom zaujme ho zamestnavatelovo dat - po pisomnom oznameni, ze si tehu ti musia prisposobit pracovne podmienky, mas narok na neobmedzeny pocet lekarskych navstev (vramci pracovnej doby) a nesmu ta za ziadnych okolnosti prepustit. Je to vlastne plus pre teba, na tvoju ochranu.

A keby sme chceli byt uz velmi predcizni, ty si povinna to pisomne oznamit aj zo zakona... 🙂

petra53
16. nov 2010

Inak - prave sme s drobcom prisli z prechadzky. Je prijemne, ale deprimuje ma ze je tak skoro tma... 😕 😀

petra53
16. nov 2010

@katren
@lemge fuha, tak tomu hovorim poriadne dlhe snazenie. My obidve babulka na druhy krat... 😉 🙂

lemge
16. nov 2010

@petra53 super,,,no tak to si s tych stastnejsich 🙂 tak to este postihate tretieho,stvrteho surodenca v pohode 😀,no nie? moj muz chce len 2 deti.ma uz 41r.
aj ked si myslim ze v mojom pripade to nebolo este take dlhe..su pary ktore maju fakt problemy ☹

katren
16. nov 2010

@petra53 no, trosku nam to trvalo, ale stalo to za to 🙂 Mala prespi celu noc, vobec neplace, nema s nicim problem, nemali sme ziadne koliky, proste nic....Bola jednoducho vymodlena 🙂

petra53
16. nov 2010

Ja by som sa dala určite presvedčiť aj na tretie dietatko (hlavne ak bude aj to druhe chlapcek) 😀 😀 😀 ale moj muz hovori, ze uz koncime... 😝 😀

petra53
16. nov 2010

@katren nezakrikni to!!! 😉 😀 😀 😀

katren
16. nov 2010

@petra53 veru tak, musim uz len potichucky 😀
Ja by som tiez chcela velmi chlapceka. Sme tri sestry a este ej prvorodena je dcera, tak by som chcela teraz chlapa 😝

petra53
16. nov 2010

@katren ja chcem dievcatko, nech mam parik, ale tak uvidime... hlavne nech sme zdravi 😉

katren
16. nov 2010

@petra53 tak budem drzat palceky....a veru, hlavne, nech su zdravi 😀

macekova
16. nov 2010

Ahojte.Keď sa bavíte o tých pohlaviach ....chystá sa niektorá skúsiť Intelli gender test po tom 10.tom týždni alebo test krvou cez Geneton?? 😀 😀 ...alebo všetky disponujete dostatkom trpezlivosti 😀 😀 😀 ??

katren
16. nov 2010

@macekova ja som skusala tu cinsku tabulku a vychadza nam zas dievca...ale ja vydrzim, chcem vediet az na 4D ultrazvuku 😉

ivulik20
16. nov 2010

@petra53 v pohode. Len o takom zákone som nepočula , ale neriešme to už. 😉

petra53
16. nov 2010

@macekova Je tu aj taka tema Intelligender - sa mi tak zda, ze väčšine bab co si ho robili nevyšiel 😀 a vraj aj ta garancia vratenia penazi je podfuk, tak neviem... 🙂 Do toho by som určite neinvestovala. To už radšej skus ten Geneton 😉 🙂 tiež to zvažujem, ale chcem sa nechať aj prekvapiť, no tak uvidíme... 😝 😀

Inak je ešte jeden test - kuk na gendermaker.com - garantuju 100%uspesnost a ziadne farebne rozsahy a odhady - funguje presne ako tehu test, ibaze ciarka je ruzova alebo modra... 😉

petra53
16. nov 2010

@katren mne podla cinskej vychadza chlapec a podla Jonasa dievca 😀

peony
16. nov 2010

mne podla cinskej vychadza dievca a podla vestkyne chlapec,tak pockam,moj lekar to vie zistit okolo 14 tyzdna,tak uvidim 🙂

katren
16. nov 2010

@petra53 @peony @macekova nam podla cinskeho vysla Dominika, tak uvidime ako vyjde druhe 😉

zdenush88
16. nov 2010

ahojte tehulky.... vobec vas nestiham citata moje pripojenie na net je stale obmedzene.. dnes mi volali z gynekologie, ze simam prist po dake recepty.. ako inac od sestricky medzi dverami som sa presne nedozvedela, co mi je iba viem ze dake bakterie - dostala som nejake cipky jeden druh na vecer, druhy druh na rano a este mast... pytala som sa ze ci vo stvrtok je tu pani doktorka a ze je, ale ze ja mam prist len na krv, nie na kontrolu - do riti aj so zenskou!! asi si kupim domov sono aby som vedela ci mimi je v poriadku alebo co....ci mam fakt cakat do konca tretieho mesiaca??? A okrem toho mna stale pali pri cikani a cim dalej viac,, urologicke caje nepomahaju, tak co mam akoze robit? ci mam s tym ist za obvodakom?? Nechapem, ta doktorka sa ku mne sprava ako keby mam porodene uz 4 deti a vsetko viem... 😖 boze, ona si neuvedomuje ze je to pre mna vsetko nove a nezname, ze sa bojim ....?? ze strasne chcem aby bolo mimi zdrave?? , vidno ze je to stara dievka...ach dievcata, pomozte..... ☹ najradsej by som jej nenormalne vynadala a vyfackala...vrrr...

peony
16. nov 2010

@zdenush88 v prvom rade zober prvy ranny moc a chod obvodakovi,na pockanie ti zisti,ci je nejaky zapal,podla toho budes vediet,ale podla mna mas zapal mocovych ciest.No a dalej,urcite vymen gynekologa,lebo toto bude pre teba vecne trapenie a tak nemozes fungovat,to je stres.

zdenush88
16. nov 2010

@peony chystam sa vymenit ,lenze ambulnciu bude mat az po novom roku, hned ako bude spojazdneny, tak u neho klopem na dvere.... len skoda ze to prve obdobie uz bude za mnou...ale tak, zavolal ma na to sono 6.decembra tak zaspon nieco , a skor ako u nej poradna 21....
hmmm..takze k obvodakovi...noo...asi nad tym vazne porozmyslam, aj ked ja som bola v tom ze toto sa uz teraz tyka gynekologicky... zistim este vo stvrtok, uvidim ci tam bude ta milsia sestricka...

lisula
16. nov 2010

ahoj kocky.
vidim ze uz riesite aj pohlavie a tak.......
mn acaka uzv vo stvrtok, jaj bojim sa ale aj sa tesim uz...............dufam ze tam bude srdiecko veselo bit.............. 😅

petra53
16. nov 2010

@zdenush88 ja by som ju vymenila... urcite! 😵
Pri malom som bola tiez u lekara co sa nestaral a vydrzala som tam az do konca - neurobil mi ani povinne vysetrenia a mohlo to dopadnut vseliako... Odisla som hned po porode a lutujem, ze som nesla aj skor 😝
Takze utekaaaaaaj 😉 🙂

lisula
16. nov 2010

zdenush mam ten isty problem, len mna aj svrbi neskuttocne, te mastiscka, co som si davala sest dni pomohla na prd....idem sa zblaznit...............ale musim vydrzat do stvrtka, lebo zajtra uz nic.........ach jo. dufam ze vydrzim nejako uz......
pri malom som to mala tiez, ale mala som ineho kinosa a ten hned mi dal ulavu, a tento nechcel, lebo ze cipky sa nedavaju doprveho trimestra.............len mast tak neviem, musim ho nahovorit lebo sa osaliem.......... 😔

zdenush88
16. nov 2010

@petra53 heh tiez som uz rozhodnuta ze od nej odidem len este cakam... uz len mesiac a hadam to bude realnejsie.. 🙂 nema cenu aby som chodila k niekomu,komu sa bojim cokolvek povedat....

zdenush88
16. nov 2010

@lisula toto ani nie su ze cipky ale take zvlastne gulicky, co mi namiesali v lekarni....ale cipky dostala kamoska, vybrala jedno balenie a potom jej predpisala druhe..a tam si precitala v letaku ze nie je vhodne pre zeny v prvom trimestri...ze ju skoro piclo,volala doktorke a ta ze je to ok...ale aj napriek tomu do nevybrala...ze nevie co teraz... tito doktory su teda niekedy zvlastny... ja neviem ako im ma clovek potom doverovat...

lisula
16. nov 2010

dakujem pekne, a ak nieco tak mi sme vas na to opozornili

rianka7
16. nov 2010

baby ako vas tak citam, som na pochybach. ja som bola u doktorky iba raz, a vtedy vravela, ze ked nebudem mat vaznejsie problemy, mam prist az druhy decembrovy tyzden (vtedy budem v 11.tyzdni), ze potom mi da uz aj tehotensku knizku. cakam prve babo, a ona mi toho ani vela nepovedala. niekedy neviem co mozem, a co nie. dali vam vase lekarke nejake rady? keby som jej nespomenula vitaminy, neviem ci by mi nieco poradila. niektore z vas ste uz viackrat boli pri doktorke, preto rozmyslam, ci je normalne, ze k nej pojdem druhykrat v 11.tyzdni? nemam vazne problemy, ani sa necitim ako tehotna, jedine castejsie chodim na zachod, a trochu mam asi vacsie brusko 😵 citala som, ze vraj ak zena trpi nevolnostami, hrozi jej mensie nebezpecenstvo potratu. nechcem mysliet negativne a dufam, ze aj ked sa citim ako tak dobre, nemusi to znamenat nic zle 🙂